icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lienocka23
13. okt 2011

Baby mam len ja take zvlastne chute, alebo sa to objavuje aj u Vas? Som schopna zjest kyslu kapustu (inac vsetko kysle mi neskutocne chuti) za tym si dat sladke a este to dotlacit kludne ovocim. Obcas si pripadam ako popolnica 😅

z.vrablova
13. okt 2011

pekny vecer.... vsetkym novym tehulkam srdecne blahozelam.... sa nam denne nas klub pekne rozrasta... 😉

@lienocka23 ... ja mam podobne chute na kysle ako ty... hlavne zavarane huby na kyslo by som mohla jest denne...
Skor ma posledne dni trapi neznesitelna citlivost prs... uz ani na bruchu spat neviem a ked sa mi otiera oblecenie o bradavky, mam chut skrabat steny... :-/ (verim, ze je to docasne). Inac ma este stale trapi plynatost, vkuse som nafucana ako balon, aj ked jedlo kontrolujem. Dnes normalne az krce som mala.

@klobucik Ja som tiez strasne zvedava ako sa mimi vyvija, len chcem este pockat tyzden-dva, nech je pekne vidiet srdiecko uz. K akemu dr. v Presove chodis?

genialna
13. okt 2011

Ahojte baby, tak tehu potvrdene aj u Dr.. 🙂 Podla poslednej MS som v 6+3tt a podla ult. je to detto to iste.. 😀 Srdiecko uz krasne tukotalo.. Mame aj foto s ciernou machulkou.. 😉 Buduci tyzden idem este na krv a dalsia kontrola cca v 10tt. Tak uz len zvladnut tieto dni, kedy je mi totalne nafigu.. A najnovsie.. mam stale chut na vsetko co nemame doma 😠 No a na sladke voobec..

Vitam nove tehulky.. Pekne sa nam to tu rozrasta.. 😉

didlinka3368
14. okt 2011

manamani1...áno, ja som si robila 3 testy na 34 DC a na všetkých troch mi vyšla krásna silná koľajnička...no test som si robila až potom, čo mi lekárka povedala, že mám mierne zvyšené HCG, ja som jej v ten děň volala kvôli výsledkom z krvi...testy som si robila lebo sa mi tomu nechcelo veriť, lebo ja som totižto nebola u lekárky, kvôli podozreniu na tehotenstvo, ale som bola na úpeventívnej prehliadke 😅

didlinka3368
14. okt 2011

@cucuc Boože moj, držím ti place, nech sa dá všetko do normálu... ☹

didlinka3368
14. okt 2011

@bleelka Ja by som na tvojom mieste išla k lekárke...ja som bola na prvom ultrazvuku v 5 týždni, aj keď ešte nebolo poriadne čo vidieť, ale machuľku som videla a počula som z lekárových ústk, že "ste tehotná", tak to ma hneď ukľudnilo a vtedy som si prvýkrát tak vážne uvedomila, že čakám bábo...je to lepší pocit ako neistota ... 😉

didlinka3368
14. okt 2011

@lucy125 Ty sa hlavne drž moja...ani si neviem predstaviť, že by mi malo byť takto zle...ale nechcem to zakríknuť, lebo čo nie je, veľmi rýchlo môže byť...treba vydržať a keď to máš z IVF, tak buď vďačná za všetky pravé tehotenstké príznaky, aspoň vieš a naozaj cítiš, že si tehotná... 😉 ... vydrž tú cestu autobusom a verím, že sa to časom ustáli a bude ti lepšie....

didlinka3368
14. okt 2011

@lienocka23 ... sme na tom podobne, nie si sama neboj 😉 .. u svokrovcom boli hody a svokra mi potom domov nabalila kapustu, kačenu a loše a majonézový šalát a rezne...no hádaj ako som to jedla, samozrejme, že všetko dokopy a naraz, lebo som mala chuť na všetko 😉 a to som nevedela, že som tehu 😉 takže pekne si to užívaj, chudnúť budeme potom 🙂

anihra
14. okt 2011

@anjeliklienka ahoj, uz si bola u lekara? ja som vzdy chcela mat medzi detickami rozdiel 2 rokov, i ked nam to uplne nevyslo a ten rozdiel bude o nieco vacsi. Ale teraz mam obavy, ako to budem pri tomto mojom certikovi vsetko stihat. V noci spinka este stale zle, vstavam k nemu aj 5x, tak dufam, ze sa to za tych 9 mesiacov, kym sa narodi druhe babo nejako zlepsi.

monuska342
14. okt 2011

ahojte baby tak toto si zatial moje testiky vrchny 14DPO spodny 16DPO....co myslite?patrim medzi vas?

firstbaby
14. okt 2011

@monuska342 podla mna ano...hlavne na tom druhom ciarku pekne vidno. Este treba k doktorovi potvrdit a tehotenstvo sa moze zacat 😉

monuska342
14. okt 2011

@firstbaby super tesim sa inak na testiku je pekne vidiet ako je ta ciarka ruzova ale tu to nieje tak pekne vidiet ale aj tak tomu nemozem uverit...nevies kedy by som mala ist k dr aby bolo nieco vidno?uz som aj zabudla kedy som isla pri prvom 😉

firstbaby
14. okt 2011

@monuska342 no ja idem buduci tyzden a to budem koniec 7. tyzdna, takze ak by si uz chcela vidiet srdiecko, tak asi v tom siedmom tyzdni. Kedy si mala poslednu MS?Inac si riadne mlada mamina, mas moj obdiv 🙂

klobucik
14. okt 2011

ahojte baby 😉 tak ja mam dnes za sebou prve dotyky s wckom 😀 a to som cakala ze ma to obide ako pri malej 😒
@z.vrablova chodim k dr. Palovi je to oproti frantiskanom 🙂 Nieje celkom podla mojej chuti ,ale ma v ordinacii kompletne vybavenie dokonca aj ctg cize to je super , ze nemusim sa trepat potom do nemocky kde presedim cele doobedie a este aj par hodin poobede 😖 pozeram , ze si tiez z Prešova 🙂 konkretne z ktorej casti ?

monuska342
14. okt 2011

@firstbaby posledna bola 11.9 myslim ze 7tt bude stacit netreba ist zbytocne skoro...dakujem 🙂 ja mam hrozne rada deticky a moj prvy syncek to je pokladik pekne papa spinka celu noc skoro od narodenia a hra sa hodiny sam 🙂 to sa v tejto dobe nevidi vsak?a kedze byvame sami tak mi nevadi ze mame deticky tak skoro 😉

klobucik
14. okt 2011

@genialna blahozelaaam 🙂 takze uz je to oficialne 🙂 prijemne tehulkovanie teda 😉
@didlinka3368 pozeram , ze mame rovnaky termin 😉 🙂

cleo55
14. okt 2011

ahojte babenky,tak ja som bola vcera u dr.tehotenstvo potvrdene dokonca bolo uz aj srdiecko vidiet .dr povedala ze je este slabucke ze je to len par hodin co zacalo bit tak som sa potesila ze som to vystihla a ho videla 😀
akurat mi teraz robi starosti ze som sa rano zobudila s herpesom 😒 ma niektora z vas skusenosti s nim v tehotenstve?nie je to pre babo nebezpecne,dost sa bojim ☹

cleo55
14. okt 2011

a samozrejme vitam nove tehulky a prajem vsetko dobre 🙂

silvia0201
autor
14. okt 2011

@zuzi241 tak ako ja 😉 a v ktorom meste?

zuzi241
14. okt 2011

@silvia0201 ahoooj 🙂 tak ja som z Košíc...ale s nočnými tento mesiac končím,je to veľa,pretože robím cez deň na amb. no a keď mám nočnú,tak ťahám dva dni vkuse-nočné sú na pohotovosti..a to je blázinec...

cajova_lienka
14. okt 2011

@cleo55 ja som mala herpes pri malinkom uz na zaciatku a potom este 2x pocas tehu a maly je v poho - dokonca zatim vyzera ze je imunny klop klop - mala som herpes teraz a napriek tesnemu kontaktu a ze som si to uvedomila neskoro ze mam davat pozor ze mam herpes, nechytil nic. 😀

cajova_lienka
14. okt 2011

inak zienky som z toho jelen - nemam mrchu bo kojim, zacali sme sa snazit pred nejakym casom o druhe mimco - uz 2 tyzdne je mi spatne, pobolieva podbrusku, husty biely vytok, bradavky citlive do zblaznenia (hotova slast kojit - najme ked drobcovi idu zuby a skusa hryzt) a 2 tehotenske testy negat. uznavam ze prvy som robila pri 1 priznakoch - t.j. asi tyzden od jedneho z pokusov....... - teda priskoro. 2. test o tyzden na to...... co sice tiez mohlo byt priskoro...... ale kedze posledna mrcha bola v roku 2010 dost blbo sa orientuje 😀 teraz som mala dva dni po dlasom sexovani miesto bieleho vytoku ruzovy 😖 po dvoch dnoch skoncil.... a zle mi je nadalej a bolesti a pichanie v podbrusku zostali a aj prsia bolia - len vytok trochu zmiernel a je teda opat bielo- priehladno kadejaky..... co myslite 🙂 mozem byt tehu? normalne sa bojim si urobit 3 test - bo co ak bude zase negat. 😢

cleo55
14. okt 2011

@cajova_lienka dakujem tak dufam ze bude vsetko ok,kedze sme na zaciatku,kedy sa vsetko vyvija

cleo55
14. okt 2011

@cajova_lienka no je to tazko posudit kedze kojis ale ja by som si urcite spravila testik nech viem na com som.pokial sa poznam tak ja by som si ho robila kadzy den 😝 inak drzim prsteky nech je pozitivny

silvia0201
autor
14. okt 2011

@zuzi241 no tak to ti nezávidím. ja robím na oddelení-chirurgia. ja by som chcela ešte potiahnuť celý november. však uvidím. v robote som totiž nepovedala že som tehu. poviem až vtedy, keď budem mať tehu-vodičák.

zuzi241
14. okt 2011

@silvia0201 zase my sme mala poliklinika,tak tu sa to rozsirilo ryyychlo...ja by som sice chcela ostat co najdlhsie,no neviem,ako to bude,kedze mam zmluvu len do konca roka!teoreticky by mi ju vsak mohli predlzit....uvidime...nebavilo by ma byt doma na PN,to by som asi osedivela 🙂 aj ked este neviem co bude...a kedy si ides pre vodicak? 🙂 ako dlho si tehotna?

mirka35
14. okt 2011

@monuska342 urcite ano ja som mala presne take slabe ciarocky 🙂

monuska342
14. okt 2011

@mirka35 jeeej dakujem moc sa tesim 🙂

monuska342
14. okt 2011

@cajova_lienka ahoj ja som si tiez robila dva testy priskoro a nic mi neukazali potom som skusila za 2 dni a bol tam iba duch a dnes uz je kraaasna ruzova ciarocka 🙂

mata1976
14. okt 2011

pozdravujem vsetky tehulky, dufam ze budem patrit do tejto kategorie 🙂 uz som objednana k lekarke na prehliadku o 2 tyzdne, dufam, ze nam to potvrdi. Test som si este nerobila, ale priznaky su evidentne. Podla kalkulacky mam termin 13.6. Tesiiime sa...