icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lulu1988
18. okt 2011

@danuskap19 🙂)) neni zac....

mimi2811
18. okt 2011

@lulu1988 áno to máš pravdu, ale treba veriť ,že všetko sa obráti k lepšiemu. Som sa pousmiala, že ak bude všetko ok. tak sa tu s malým v práci doslova zabívam 😉 nakoľko splátky treba paltiť....aspon v tomto je to lepšie oproti iným maminkám, že môžem pracovať a mať drobca pri sebe ak bude treba. Ale poznám veľmi dobre aké to je,plat nízky a materská no čo to... to mi nepokrilo ani plienky a špeciálne mlieko pre malú, tak šup do roboty hoci mi srdce trhalo ako plakala...ale to sa nedalo zvládať inak.

mimi2811
18. okt 2011

@danuskap19 ako ti už písala lulu si na začiatku 7tt ale bábo je o 2tt mladšie lebo tie dva týždne sú vlastne uhniezďovanie vajíčka, preto je tam taký skok 😉

danuskap19
18. okt 2011

@mimi2811
@lulu1988 preco mi na stranke potom ukazuje ze som v 6tyzdni

mimi2811
18. okt 2011

@danuskap19 danuška tie kalkulačky sú len orientačné máš ukončený 6 týždeň a začala si 7mi ke´dže je utorok tak si 6tt + 2dni zo siedmeho. preto ti stále píše 6ty lebo 7mi nie je ešte ukončený 😉

danuskap19
18. okt 2011

@mimi2811 aha dik za vysvetlenie

lulu1988
18. okt 2011

@mimi2811 ja som dnes podla poslednej MS 6tt+3 a ukazuje mi 7tt....podla ppredpokladaneho porodu jej to ukazuje podla mna...lebo ona pisala ze ma termin az 16teho...ci?

lulu1988
18. okt 2011

@mimi2811 hm...asi tak nejak....ja taham 24ky pracujem ako krupierka..a tiez po deviatich mesiacoch ked mi skonci materska budem musiet nastupit spat do prace..pretoze peniazky treba...neviem si to sice predstavit ale co uz...

mimi2811
18. okt 2011

@lulu1988 no ja používam kalkulačku na tehotenstvo academy - tá je ozaj dobrá a tam je to presne takto 6+2tt ako som písala, ale záleží od kalkulačky ako je to nastavené.

mimi2811
18. okt 2011

@lulu1988 no ja som si otvorila svadobnú agentúru a už sa to dosť dobre rozbehlo, zákazníci a práce pribúda... aj keď si to neviem úplne predstaviť to tu s mimčom...ale čo už moc to bábetko chcem tak urobím aj nemožné len aby sa narodilo a ostatok už dáko poriešim, možno si zamestnám dáku babenku na pár hodín a ostatok tu budem ja, lebo zas zavrieť nemienim, nadrela som sa na tomto tak moc.

lulu1988
18. okt 2011

@mimi2811 aj ja ju pouzivam....si v siestom tyzdni + 2dni babatko je stase 4tt+2dni to je priblizne..a zacinas 7 tyzden...🙂

mimi2811
18. okt 2011

@lulu1988 áno preto som písala, že záleží od kalkulačky. 🙂 joj sa neviem dočkať sona koncom mesiaca,len aby bolo všetko dobré, zajtra idem na kontrolu štítnej žľazy a keby sa dalo tak hneď ukecám doktora aby namiesto štítnej urobil sono bába 🙂

justonka
18. okt 2011

Ahojte , jujj mne je dnes zle som sa pýtala z prace domov... normálme som si vzala pol dna dovošky
mi máme teraz perne same nadčasy takže naročný čas
do toho som dostala nádchu a boli ma hrdlo tak sa prírodne liečim
K tým vitamínom ja beriem prírodný Narosan od Justu, je tam magnezko,kys listova a dalšie potrebne vitamíny
pri prvom tehu som nič nebrala lebo som počula že babatka su potom vačšie že sa vačšie rodia ani teraz som nechcela ale nasadila som si aspon ten sirup, že teda je to aj prevencia proti chrípke ale budem to brať len cca do 3mesiaca potom už nechcem brať viac. Ja som síce pri prvom nebrala nič ale syn mal 37OO gramov takže chlap ako hora 🙂 naštastie porod som mala uplne pohodovy cca 45 minut a bol na svete... a to som bola prvorodička 🙂

nuž idem si dať čajík a idem pod perinu... ach jaj tie moje nevolnosti...
vo štvrtok idem na gyndu tak držte palce nech je všetko OK. to budem 6 + 4 TT tak snad už bude aj vidieť niečo. ale bojim sa že čo mi povie dufam že len dobre spravičky

justonka
18. okt 2011

Inač ja ešte beriem probiotika... lebo mam taky maly problem... a asi ešte nasadim Basico... mineraly aby som nemala zahu ... ale je to všetko na prirodnej baze
inač čo si myslíte o tehu a cvičenie napr brušne tance može sa to? alebo nie
a plavanie ja by som aj sla ale bojim sa infekcie tam dole

klobucik
18. okt 2011

@danuskap19 mne tiez ukazuje podla poslednej mrchce ze zajtra zacinam 7 tt a dnes mi doktor povedal ze podla utz je to 5 tt a uz bolo aj srdiecko 🙂 inak ku komu chodis , lebo pozeram ze si tiez z PO 😉

lulu1988
18. okt 2011

@mimi2811 tak to poznam....ja som sa tiez nevedela dockat a strasne pomaly to ubiehalo..dni sa vliekli..a ked som sa konecnce dockala dalsie dva tyzdne cakania na srdiecko pred nami..vrrr....

andrema
18. okt 2011

ahojte baby, pridavam sa k vam ak mozem.
Dnes som 6tt+2. bola som dnes u lekarky a nebolo okrem gestacneho vacku vidiet nic ☹
Sa bojim,aby to bolo ok, lebo sak uz by mohlo byt vidiet aj srdiecko a nie je vidiet nic.
Mate aj vy taketo skusenosti. Myslite si,ze je to individualne?

mimi2811
18. okt 2011

@lulu1988 no veď toto čakanie jooj...... ja som bola 4.10 na sone a vtedy mi videla len gestačný váčok a že malé je ako špendlík tak ďalšie sono mi dala koncom mesiaca až začiatkom novembra a tedy to bolo 4tt+3dni od pos. menzesu. Tak sa aj bojím aj sa neviem dočkať, ako všetky pocity mám namixované... 😒

lulu1988
18. okt 2011

@mimi2811 neboj sa musime sa hlavne vzajomne povzbudzovat....ja mam tiez vsetko pomixovane aj strasch aj stres a hlavne radost a uz by som najradsej nakupovala vecicky...musime sa dockat ja idem 31 oktobra...

jankalac
18. okt 2011

ahojte aj ja sa pridavam do junoviek, dnes som bola na sone, som 7+2tt, srdiecko uz bilo konecne (pred 2tyzdnami bol len vacok) , mam ist este na krv a potom uz hadam dostanem teh.knizku..... taaaaaaaaaak sa tesiiiiiiime 🙂))))

lulu1988
18. okt 2011

@andrema ahojcek... ja som bola vcera u lekarky podla kalkulacky som vcera bola 6tt+2 podla sona 6tt videli sme vasok aj malinke vo vnutri aspon dr povedala aj ked ja som sa musela na to foto pozerat dlhsie a uvazovat ci je tam ozaj mimi...srdiecko nam este tiez nebilo a aj ja mam strach ale baby pisu ze sa obavat nemusim ze oni niektore v tomto tt tiez nic nevideli a o tt neskor uz bolo aj embryo aj srdiecko bilo...kedy maas ist na kontrolu? a hlavne sa neboj a hlavu hore..

lulu1988
18. okt 2011

@jankalac tak ti gratulujem.... ja som bola vcera na sone 6tt+0 srdiecko nam este nebilo tak dufam ze o dva tyzdne ked pojdeme na kontrolu bude bit o sto sest

jankalac
18. okt 2011

@lulu1988 nebojte sa jasne ze budu bit, ja som tiez odchadzala sklamana pred 2 tyzdnami ze este je skoro, a teraz uz veselo tukalo .. nemyslela som na to moc cely ten cas a dnes som bola takaaa rada, aj doktor sa na mne smial 🙂))))

andrema
18. okt 2011

@lulu1988 dakujem za povzbudenie. Mam ist o 2 tyzdne,ale kedze to bude sviatok,tak az o 3. u nas je totizto lekar len 2x do tyzdna ☹,takze musim cakat...tie 3 tyzdne budu muky

lara16
18. okt 2011

ahojte...môžem sa k Vám pridať?...včera som bola na sone ...6tt+0...a bilo už srdiečko...tak som strašne šťastná...konečne po 3 rokoch...som po IVF/ET...a zaroven aj operacii v 4tt pretože druhý drobec bol vo vajcovode... 😒 ...ale dúfam, že zlé už máme za sebou...a bude dobre...ja mám ďalšie sono 31.10....

linda81
18. okt 2011

@lara16 🙂 gratulujem...drzte sa🙂

didlinka3368
18. okt 2011

@lulu1988 a kde dáš malé, keď pôjdeš do roboty? .. teda ak sa môžem spýtať...

danuskap19
18. okt 2011

@klobucik ja chodim ku Ligusovi na sidlisko 3 a ty?kedy si mala posledny krat menstruaciu

nella13
18. okt 2011

@lara16 gratulujem 😉 , ja som tiez prekonala jedno mmt, tiez bolo male vo vajcovode, tak sa teraz obavam, ci to bude ok 😒 . Zajtra idem na prve sono, uz som bola pred 10dnami, lebo som bola velmi zvedava, ale videl len zvacsenu maternicu.velmiii sa bojiim, aj ked teraz mam uplne ine priznaky 😉 . Ale ty si kazdopadne teraz uz uzivas kazducku minutku 🙂

monuska342
18. okt 2011

@nella13 no ja neviem dr ma objednal az na nabuduci piatok ja dovtedy tusim nevydrzim...preco tak neskoro ☹