icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

meatfly24
18. okt 2011

ahojte dievcata... to aj vam narastli tak prsia.. ???? ved ja si nic nezapnem a to som este len na zaciatku... to jaka dojka budem ??? 🙂)) a inak je tu niekto komu sa uz vytlacilo trochu brusko ? lebo mne uz ano... nebola by som si pomyslela ze to tak skoro bude ... 🙂)

meatfly24
18. okt 2011

@klobucik
@danuskap19 aj ja som z presova baby 🙂

nella13
18. okt 2011

@monuska342 a ty sa vlastne bojis toho mmt, tak?

nella13
18. okt 2011

Baby, je tu niektora z vas z KE? 😉

monuska342
18. okt 2011

@nella13 toho ani tak moc nie skor toho ci bude vsetko ok lebo dneska som dostala nadchu a bojim sa ze sa moze nieco stat 😒

katarinnnka
18. okt 2011

čaute, tak už to mám potvrdené, videla som váčok aj plod. Keďže doktor tam nemal sestričku , len mi potvrdil tehu a mám sa objednať na krv budúci týždeň. Keďže to bude už moje 4. dieťa ( veľmi neočakávané, ale prijaté)tak sa stým musím ešte trochu psychicky vyrovnať. Pomáha mi kočky keď čítam vaše riadky plné nadšenia a šťastia z vašich vytúžených fazuliek. Držím palce všetkým....

monuska342
18. okt 2011

@meatfly24 na velkosti prs nezalezi ja mam nahodou dost male a mala som mlieka pre troch a zas moja kamoska ma dost velke a nekojila ani mesiac lebo nemala mlieko 😒 brusko este nerastie chvala bohu este dufam tak skoro nebude 😉

nella13
18. okt 2011

@monuska342 pozri, povedz si, ze ak sa má niečo zle stať, tak sa stane, ty to ťažko ovplyvníš 😉 . Pozítivne myslenie je základom úspechu. Myslím, že všetci sa tu bojime, aby to vsetko dobre dopadlo. Teraz hlavne potrebujeme pokoj a ziaden stres 😉 . Hladkaj si brusko, rozprávaj sa s ním a čakaj na piatok 🙂

monuska342
18. okt 2011

@nella13 ok mas pravdu povzbudila si ma 🙂 budem cakat ale ked ten cas ide tak pomalicky a ja som extra nedockavy clovek 😀

meatfly24
18. okt 2011

@monuska342 nadchy sa nemusis bat...dnes som sa docitala o tehotenskej nadche... t.j. ze telo sa zbavuje skodlivin aby malo babatko cisty domcek.. ja mam nadchu tiez... takze len klud ziaden stres, citronik s medikom a cesnacik a vsetko bude ok - teraz sa mi to uz vavi ked ma kocky tu z MK ukldunili .. 🙂

meatfly24
18. okt 2011

@nella13 presov nie je daleko 🙂

majuska29
18. okt 2011

ahojte dievcata, som rada ze aj ja patrim do tejto temy. Termin mam ku koncu juna.

monuska342
18. okt 2011

@meatfly24 ja si take nieco pametam ze som to mala takuto nadchu ale je to strasne neprijemne...uz pijem kopu cajiku a stale nezabera a mas aj nieco do nosa?ja mam pinosol to som mala aj pri malom ten sa moze zevraj 🙂

sisa.b
18. okt 2011

Ahojte dievčatá,
ja mám pocit, že ešte ani nie som hádam tehotná a vy tu už takmer 30 strán zapísaných 😀

happy8051
18. okt 2011

@danuskap19 mame rovnaky termin 😉

happy8051
18. okt 2011

@meatfly24 je mozne ze ti narasatli 🙂 ja neviem ci mi, lebo stale kojim prvu dcerku 🙂

lara16
18. okt 2011

@nella13 no ešte mám stále strach...pretože ja som mala mimomaternicové a normálne naraz...ale drobec vydržal operáciu...tak mu verím, že zabojuje a už ostane so mnou...neboj bude to dobré...ja som okrem bolestí ktoré začali v stredu, štvrtok večer do nemocnice...a v piatok ráno ma operovali...nemala vôbec žiadne príznaky...držím palce zajtra na sono...v ktorom si týždni?

meatfly24
18. okt 2011

@monuska342 ja len physiomer - to je morska sol alebo teda slany roztok co si nim preplachujes nos...je to mega neprijemne ale ucinne 🙂

meatfly24
18. okt 2011

@happy8051 no ja som tehu prvy krat a take kozy jak mam teraz ...ako mega kozy na moje pomery :D

katey
18. okt 2011

Takže baby, nakoniec som išla lebo pred obedom som mala ešte aj krče v bruchu.. a skončilo to tak, že do 3.11 PN a prísne ležať.. takže asi to nebol žiadny planý poplach. Inak som už videla aj srdiečko a od vtedy revem od dojatia 🙂

katey
18. okt 2011

@lulu1988 ahaaa 🙂 tak možno budeme spolu kočíkovať

monuska342
18. okt 2011

@meatfly24 aha mne dali v lekarni toto ja sa uz modlim aby mi nezacali nevolnosti lebo potom to bude hrozne tazke sa starat o maleho..

mirka35
18. okt 2011

@nella13 ahoj dnes mi volala sestricka a preobjednala ma na zajtra rano tak pojdeme naraz fuuuuu mam strach ☹

mirka35
18. okt 2011

@meatfly24 ahoj v ktoro ze to tyzdni si ze sa ti uz tlaci brusko?Ja som v 6tom tyzdni a zda sa mi ze uz mam brusko a to pri prvom som mala az v piatom mesiaci 🙂

meatfly24
18. okt 2011

@mirka35 no tiez v 6tom teda zajtra zacinam 7mi a ako uz sa stiahnut neda;) ja to porovnat velmi neviem lebo cakam prve babatko;)

mirka35
18. okt 2011

@meatfly24 ja mam uz tiez male brusko co nechapem zda sa mi to skoro ale je tam 🙂 🙂 🙂

meatfly24
18. okt 2011

@mirka35 ja tiez ;) uz teraz sa citim ako muflonica🙂))

firstbaby
18. okt 2011

@meatfly24 ahoj, tak prsia sa mi nejak extra nezvacsili, len dvorce stmavli a narastli do objemu ale ja este dojcim dcerku, takze to asi bude aj tym...ale co sa tyka bruska, prvu domacu foto som si spravila pred tyzdnom, cca 6.tyzden a uz je brusko vyhuknute.Ked mam oblecene nieco tesnejsie na brusko, tak to vidno 🙂 Ale to som mala aj pri prvom tehu...drzim palce nech pekne rastiete 😉

mirka35
18. okt 2011

@firstbaby jeeeej blahozelam a kedy si bola prvy krat na ultrazvuku?bolo tam uz nieco?

firstbaby
18. okt 2011

@mirka35 dakujem pekne, idem zajtra, uz sa velmi tesim aj ked niekde v pozadi su aj obavy 😉 a ty si uz bola na utz?