Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@klobucik
@danuskap19 aj ja som z presova baby 🙂
@monuska342 a ty sa vlastne bojis toho mmt, tak?
Baby, je tu niektora z vas z KE? 😉
@nella13 toho ani tak moc nie skor toho ci bude vsetko ok lebo dneska som dostala nadchu a bojim sa ze sa moze nieco stat 😒
čaute, tak už to mám potvrdené, videla som váčok aj plod. Keďže doktor tam nemal sestričku , len mi potvrdil tehu a mám sa objednať na krv budúci týždeň. Keďže to bude už moje 4. dieťa ( veľmi neočakávané, ale prijaté)tak sa stým musím ešte trochu psychicky vyrovnať. Pomáha mi kočky keď čítam vaše riadky plné nadšenia a šťastia z vašich vytúžených fazuliek. Držím palce všetkým....
@meatfly24 na velkosti prs nezalezi ja mam nahodou dost male a mala som mlieka pre troch a zas moja kamoska ma dost velke a nekojila ani mesiac lebo nemala mlieko 😒 brusko este nerastie chvala bohu este dufam tak skoro nebude 😉
@monuska342 pozri, povedz si, ze ak sa má niečo zle stať, tak sa stane, ty to ťažko ovplyvníš 😉 . Pozítivne myslenie je základom úspechu. Myslím, že všetci sa tu bojime, aby to vsetko dobre dopadlo. Teraz hlavne potrebujeme pokoj a ziaden stres 😉 . Hladkaj si brusko, rozprávaj sa s ním a čakaj na piatok 🙂
@nella13 ok mas pravdu povzbudila si ma 🙂 budem cakat ale ked ten cas ide tak pomalicky a ja som extra nedockavy clovek 😀
@monuska342 nadchy sa nemusis bat...dnes som sa docitala o tehotenskej nadche... t.j. ze telo sa zbavuje skodlivin aby malo babatko cisty domcek.. ja mam nadchu tiez... takze len klud ziaden stres, citronik s medikom a cesnacik a vsetko bude ok - teraz sa mi to uz vavi ked ma kocky tu z MK ukldunili .. 🙂
ahojte dievcata, som rada ze aj ja patrim do tejto temy. Termin mam ku koncu juna.
@meatfly24 ja si take nieco pametam ze som to mala takuto nadchu ale je to strasne neprijemne...uz pijem kopu cajiku a stale nezabera a mas aj nieco do nosa?ja mam pinosol to som mala aj pri malom ten sa moze zevraj 🙂
Ahojte dievčatá,
ja mám pocit, že ešte ani nie som hádam tehotná a vy tu už takmer 30 strán zapísaných 😀
@danuskap19 mame rovnaky termin 😉
@nella13 no ešte mám stále strach...pretože ja som mala mimomaternicové a normálne naraz...ale drobec vydržal operáciu...tak mu verím, že zabojuje a už ostane so mnou...neboj bude to dobré...ja som okrem bolestí ktoré začali v stredu, štvrtok večer do nemocnice...a v piatok ráno ma operovali...nemala vôbec žiadne príznaky...držím palce zajtra na sono...v ktorom si týždni?
@monuska342 ja len physiomer - to je morska sol alebo teda slany roztok co si nim preplachujes nos...je to mega neprijemne ale ucinne 🙂
Takže baby, nakoniec som išla lebo pred obedom som mala ešte aj krče v bruchu.. a skončilo to tak, že do 3.11 PN a prísne ležať.. takže asi to nebol žiadny planý poplach. Inak som už videla aj srdiečko a od vtedy revem od dojatia 🙂
@meatfly24 aha mne dali v lekarni toto ja sa uz modlim aby mi nezacali nevolnosti lebo potom to bude hrozne tazke sa starat o maleho..
@meatfly24 ahoj, tak prsia sa mi nejak extra nezvacsili, len dvorce stmavli a narastli do objemu ale ja este dojcim dcerku, takze to asi bude aj tym...ale co sa tyka bruska, prvu domacu foto som si spravila pred tyzdnom, cca 6.tyzden a uz je brusko vyhuknute.Ked mam oblecene nieco tesnejsie na brusko, tak to vidno 🙂 Ale to som mala aj pri prvom tehu...drzim palce nech pekne rastiete 😉

ahojte dievcata... to aj vam narastli tak prsia.. ???? ved ja si nic nezapnem a to som este len na zaciatku... to jaka dojka budem ??? 🙂)) a inak je tu niekto komu sa uz vytlacilo trochu brusko ? lebo mne uz ano... nebola by som si pomyslela ze to tak skoro bude ... 🙂)