Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lienocka23 teploty sa bojim aj ja a hlavne ked je teraz chripkove obdobie aby sa nieco nestalo drobcovi
@didlinka3368 presne aj ja urobim vsetko preto aby som mohla kojit co najdlhsie kedze uz jedno babo mam tak viem coho sa mam vystrihat aby nevznikli zbytocne problemy pri kojeni 😉
Ahojte 🙂 Aj mna este obcas bolia ako keby vajecniky, je to taka tupa bolest, aku som mavala vzdy pred menstruaciou, ale uz to nie je take dlhodobe ako to bolo na zaciatku tehu. Je to par krat za den na chvilocku a potom to prejde. Ma napadlo, ci to nemoze byt aj s prechladnutia, aj ked sa snazim naobliekat sa, aby som nemala hole krize, Ale pokial to nie je dlhotrvajuce a nekrvacam tak to zatial neriesim. Na kontrolu idem az 10.11 tak ak to dovtedy neprestane, tak sa na to spytam lekarky.
baby ja sa z toho zblaznim ☹ chcem vediet na com som 🙂 priznaky tehu pretrvavaju, 3 test v piatok bol negativny (ale to je cca 3 - 3,5 tyzdna po sexe) kedze kojim mrchu nemam, kedy mam ovu netusim.... a gyndos je niekde na kogrese v prdeli 😖 ja uz chcem vediet ci som tehu alebo mam nejaky zdravotny problem alebo cico ..... ☹ 😢 😖
@ktore no uz som spapala magnezium dufam ze to prejde... aj ked to fakt nie nic strasne...len teraz je pre mna vsetko nove..kazdy jeden pocit 🙂)) ja by som tiez prijala trosku pogrckat a schudnut lebo cez leto som pripravovala a zateplovala domcek pre bejby aby mu bolo na zimu teplucko ked k nam pride... a prislo 🙂))
@lienocka23 podla mna su to fakt tie stahy maternice... alebo neviem...ja si osobne myslim ze proces ktory v nas moemntalne prebieha je tak narocny a zlozity ze keby nas nic nepichalo, a netlacilo tak by v tom nieco bolo 🙂 suhlasim presne s tym ze ked nekrvacam nespinim tak by malo byt vsetko ok 🙂
cajova lienkamozno ovu bola neskvor.ver tomu.kedy bude dokt.ordinovat?asi ti zoberie krv.
@cajova_lienka no neviem ale test po 3-3,5 tyzdni po uz by urcite ukazal... mne po takom case uz boilo vidno bublinku na UTZ... no neviem a ake tehu priznaky pretrvavaju. ? a ake testy si robila ?
aj mne meskali kramicky,robila som testik a nic.ktovie kedy bola vtedy ovulka.o tri ty zdne som robila dalsi test iba tak lebo som spinila a uz som bola v piatom tyzdni.
pri prvom otehotnetni som v tom mala chaos.bolo mi vselico len som nemyslela na tehotenstvo.test ukazal ze nie,tak nie a liecili ma ma zapal.tri tyzde antibiotika.a nepreslo.tak som urobila ten druhy test ktory uz ukazal dve ciarky.ani verit som nechcela ze po tom vsetkom som tehotna po siedmych rokoch.bol to zazrak.drzala sa moja malinka.teraz budem radsej testovat castejsie,pre istotu.i ked no neviem neviem. 😉
no ja tiez netusim kedy mam vobec ovulku - divne mi zacalo byt cca tyzden po sexovani 🙂 (pri prvom drobcovi uz na 5 den som vedela ze som tehu bo mi bolo proste nejak inak) - teraz ma bolia prsia (hotova slast kojit), pobolieva a kde tu picha podbrusko, biely husty pripadne ciry zltkasty hlien a divne od zaludka a kadejake pocity ze mi zmrdi jedlo uz 3 tyzden ☹ inak pri 1. malom som mala pozitivny test cca az po 5 tyzdnoch (po 10 dnoch meskania mrchy - 5 dni pred tym som mala na teste ducha co ma s nim manzel vysmial ze to nic neni) a manzel mi vcera zahlasil ze mi nejak vybehlo zase brusko - ze som uz mala mensie a plochejsie 🙂 ja neviem - ale nerobila by som tie testy keby ze nemam divne pocity - sice sme sa zacali snazilkovat ale zatim tak zvolna -- nesla som do toho ze musim stoj co stoj hned byt tehu - tekze dufam, ze som si to nevyvolala len ja hlavou ☹ som z toho uz cvok ze co sa deje
nuz je to komplikovane,verim ti ze mas v tom zmetok.skus iny test.ked si tak spomeniem tiez som citila vselico uz od zaciatku ale ja som uz nedufala od tolkych sklamani.aj tak mi meskali kramicky test som robili az potom a nic.tak som to tak nechala.u mna bolo bezne ze mi meskavala menzes.skus urobit iny testik.kedy sa ten tvj doki vrati?
@cajova_lienka musis byt kludna,ak nemas bolesti tak pockaj kludne na dokt.a chod.
@nella13 juj tak to drzim palce urcite bude uz bublinku vidno.. ja som tiez 6tt+0 dnes a bola som u dokiho v pondelok a uz som videla ten dvojcentimetrovy domcek a v nom 2milimetrovu bublinku 🙂 len nebolo este srdiecko takze musim pockat do dalsieho pondelka to snad by uz malo byt vidno... mozno tebe uz bude... 🙂)) juj tesim sa za teba... drzim palce 🙂 mne strasnne bilo srdce pokial sa to tam neobjavilo... a potom som si uz len spokojne odfukovala 🙂)
Ahojte, tak konečne som sa odhodlala ku Vám pridať. Tiež čakáme bábätko. Momentálne som 5tt+5. Termín by som mala mať 15.6.2012.
@meatfly24 no presne.. aj ja som stale taka unavena.. 😉 Na obed chodim spavat s malou a vecer uz len cakam kedy skonci panelak, co sa mi zíva.. Uz sa tesim na druhy trimester.. to bude asi take najlepsie obdobie celeho tehu.. (aspon ja sa na to spolieham..) 🙂
Myslim, ze tie jemne bolesti v pravom boku su normal.. mna tak obcas boli zase na lavom.. Nic hrozne.. Ak by sa ti to ale zhorsovalo, isto chod k dr.. Ale pokial myslis, ze je to v norme, nestresovala by som.. 😉
Babule, tak ja sa hlásim, krásne som videla maličkú fazuľku, máme aj srdiečko 🙂 . Mám aj fotku, vkuse na ňu pozerám 😉 .
@nella13 a v ktorom si tt ked ste uz mali srdiecko??
@nella13 aha uz viem 6tt no tak to by som mohla mat zajtra aj ja srdiecko 🙂
@nella13 Jeeej, tak to je super, že si už videla aj srdiečko.....to musel byť teda pocit....ja idem na ďalši UTZ až 8. novembra, veď ja sa zláznim dovtedy...čo tu čítam, tak skoro každá chodíte pomaly raz za týždeň naultrazvuk....a ozaj baby, platíte za ultrazvuk...nie že by som bola žgrlož aj majetok by som dala za každý ultrazvuk, ale ja za každý platím 7€ bez potvrdenia...nesťažujem sa síce, lebo moja lekárka pred rokom ani nemala UTZ, tak sme chodili naňho k druhému lekárovi, no tam boli 4mesačné čakacie lehoty, tak si ho asikúpila a takto si chce vrátiť tú investíciu, ale ja len tak zo zaujímavosti, či platíte aj vy?
@didlinka3368 ja som nikdy za USG nic neplatila a to som chodila 4mes.na folikulometriu .Teraz mi robil druhy USG co som tehotna, lebo v prvom trimestri sa nesmie casto robit. Jedine zaco som v zivote platila bola cytologia ta metoda liquide basic. 😒

@ifa83 ahojcek.gratulujem