icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

meatfly24
19. okt 2011

@nella13 wauuu a bolo ho pocut? ci to iba lekar videl ze je tam akcia? ja si to neviem predstavit ? a dal ti uz aj tehu knizku ?

nella13
19. okt 2011

@petuska123 nakoniec mi povedal, ze som 5tt+6. 😉

carol1982
19. okt 2011

u mojej Dr sa z aultrazvuk platí 10€ a keď sa chcem objednať na určitú hodinu , nakoľko vždy tam je veľa ľudí tak to mám za ďalších 10€

nella13
19. okt 2011

@meatfly24 Áno áno, písala som už hore 😉 . Všetko ok, aj fazuľka aj srdiečko bolo 😉 . Jój, taká som už kludná teraz. Kľudná, šťastná a verím, že všetko pôjde tak ako má a v júni sa budem mojkať s mojim maličkým 😉

nella13
19. okt 2011

@carol1982 Ihned by som vymenila taku Dr. Ved ona to ma zaplatene z poistovne 😀

meatfly24
19. okt 2011

@nella13 super dufam ze vpondelok ta budem s takymipocitmy nasledovat 🙂

nella13
19. okt 2011

@meatfly24 nepočula som ho, len blikalo take cervene na monitore a vysvetlil mi, že je to akcia srdiečka 😉 . No dostala som aj tehu knižku, sestričku som poprosila, tak mi vypisala 🙂

nella13
19. okt 2011

@meatfly24 pevne verim a držim palceky 😉

lara16
19. okt 2011

@nella13 super...gratulujem... 🙂

ktore
19. okt 2011

baby nech tento mesiac kazda co sme tuuu nech mame knizocky v ruke... 😀

mirka35
19. okt 2011

@nella13 ahooooj no som v 5tta5dni ale este srdiecko sme nevideli ale ze je to vporiadfku vraj tak dufam ze ano mi povedal ze mne to bude vidno neskor lebo som mala prve na sekciu a ze v takom pripade je tam snezenie a je to neskor vidno ,

nella13
19. okt 2011

@mirka35 no super, ze si aspon fazuľku videla 😉 . Srdiečko može byť neskôr, ja som si ani nemyslela, ze teraz bude. Lenze ja som aj skoro mala ovulaciu, tak urcite aj preto u nas je uz vidno 😉 .

maxii
19. okt 2011

@nella13
blahozelam 🙂
aj ostatnym kockam co maju tehu potvrdene

Ja idem k lekarke az 31.10. aj sa mi to zda dlho aj to strasne leti :D
a zacalo mi byvat fajnovo zle, napina ma, zatial som nevracala, pri malej mi to ale tiez takto zacianlo takze sa "tesim" no ale co uz...aspon sa utesujem ze je vsetko v poriadku, tak sa vravi nie? jedina utecha...

diorissima
19. okt 2011

@mirka35 ja mam tiez 5/5 a povedal mi, ze je to normalne ze nevidno akciu srdca ze to byva od siesteho.... tak cakam na bud.tyzden

nella13
19. okt 2011

@maxii dakujem krasne 🙂 .aj mne je tak zle, ze nezvraciam, len ma napina a hlava sa mi toci 😉 . Ale tiez si hovorim, ze to patri k tomu 😉 .

mirka35
19. okt 2011

@nella13 2.11 idem znova uz sa tesiiiim

mimi2811
19. okt 2011

@z.vrablova tak to čo som písala viem rovno zo sociálky, nakoľko som sa na to bola pýtať min. týždeň, takže netuším či každá pobočka dáva iné informácie 😉

mirka35
19. okt 2011

@nella13 moja a tesiiiiim sa ze si videla srdiecko uz😀

mirka35
19. okt 2011

@diorissima super sa tesim ze aj ty si na tom podobne .napis po kontrole ci tam uz bolo ja idem az o 2 tyzdne drzim palceky

diorissima
19. okt 2011

@mirka35 Ja idem Mirka v pondelok tak uvidime, dnes ani vcera som nebola v robote chvalabohu, ze robim pravo aspon si viem nastavit terminy a vybavovacky ako potrebujem, ale vcera a dnes som bola uplne mimo hrozne unavena jak prastena mechom, a este mam horzne vykyvy nalad, mala som dost nabite obdobie a od zaciatku roka som bola teda tuha fajciarka a teraz ked mam nervy tak sa velmi velmi tazko udrzim aby som si nzapalila 😒

diorissima
19. okt 2011

@mirka35 a este som aj dost rozladena a nervozna lebo mam vela pravnych seminarov a osobitnych skusok , vyberame s partnerom dom a vsetko sa natahuje alebo vzapati hori takze mozno tie vykyvy su aj na mieste

mirka35
19. okt 2011

@diorissima ach jooooo no musis si zoradit veci podla dolezitosti a mozno nieco aj nechat na nejaky cas stagnovat...Myslim ze prvorade je teraz pre teba babatko ze?Nic neje take dolezite ,aby nemohlo pockat ver mi.Teraz sa maj rada viac nez inokedy A nervozna som aj ja mame to doma pestre tiez.Aj fajcila som tiez dost tak viem o com pises moja😀 davaj na seba pozor ,,,

diorissima
19. okt 2011

@mirka35 ach jaj a hned si prestala fajcit? 🙂

mirka35
19. okt 2011

ked som si urob.teh test a bol pozitivny ano uz som si nezapalila ☹ale ja som mala to stastie ze mi je s cigariet zle teraz ,

firstbaby
19. okt 2011

ahojte kocky, takze tehu potvrdene, sme 6+3tt, uz bolo vidiet srdiecko, mame doma krasnu spomienku na prvy utz.Velmi sa tesime 😉

diorissima
19. okt 2011

@mirka35 tak to mas teda stastie ja som niekedy ako bengalsky tiger v klietke, hlavne ked nemam chvilu co robit 🙂

monuska342
19. okt 2011

ahojte baby tak ja som dnes dostala chripku 😒 dufam ze sa drobcekovi nic nestane...nemate s tym skusenosti?

cicimon
19. okt 2011

baby
kedy ste mali prvy raz ten biely vytok ako priznak tehu?

lienocka23
19. okt 2011

ahojte baby, vsetkym Vam blahozelam a tesim sa s Vami, ze uz bilo aj srdiecko 😉

silvia0201
autor
19. okt 2011

dievčatá, neviete čo je s luci123? dávno sem nič nehodila.