icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

katti77
21. okt 2011

a este k tomu krvacala som len trosku, nic hrozne, a od vtedy nekrvacam vobec, stale mi tvrdia, ze to nie je dobre to hcg, ze plod bude asi poskodeny, ale ja tomu stale nemozem uverit, ved mi nic nie je, hcg stupa, plodovy obal aj ten zltok ci ako sa to vola je tiez v poriadku, len to slabsie srdiecko a to ho videl ked som bola 6tt+1 takze nemyslim si, ze to bolo dako neskoro, no neviem

katus193
21. okt 2011

@lara16
@gwenni kocky dakujem vam, ja nespinim len som chcela vediet ci je to mozne ak by som nahodou zacala spinit, no snad nie.Ja ho uzivam ustne

katti77
21. okt 2011

@gwenni dakujem, inak ja ta z videnia poznam, ja som tiez zo ZH a drzim palceky aby islo vsetko ako ma a aby si drzala svoje babo v naruci a robilo ti uz len radost

katus193
21. okt 2011

@gwenni moja teba som si zapamatala a velmi sa tesim ze anjelik vam poslal drobceka do bruska 🙂 Prajem ti krasne a bezproblemove tehotenstvo 🙂

gwenni
21. okt 2011

@katti77 Ďakujem aj aj tebe prajem aby tieto chmáry prešli a mohla si sa tešiť 🙂

@katus193 mňa si si zapamätala 🙂 🙂 áno poslal nám a to asi do slova a do písmena lebo som v podstate otehotnela presne v deň keď bolo 9 mesiacov tomu čo Maxinko zomrel , možno znamenie že sa nám naozaj vrátil 🙂

gwenni
21. okt 2011

@lenuska2604 posielam veľa veľa síl aby si to zvládla, radšej byť v nemocnici akoby sa malo stať niečo zlé...no potom to inak môžeš aj ty mne raz napísať lebo ja sa už teraz bojím ísť do nemocnice keďže mi to pripomína veľa bolesti čo som tam zažila a do BB ma už asi nikto nedostane!!

katus193
21. okt 2011

@gwenni moja urcite sa vratil ja verim na take veci a nic neni nahoda 🙂 to je fakt az neskutocne ze prave vtedy si otehotnela 🙂 🙂 Fakt sa velmi tesim lebo citala som si vtedy tvoj pribeh a tiez som nad nim ronila slzicky ale teraz bude uz vsetko dobre, velmi ti drzim palce 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Veeeeeeeeelmi

lienocka23
21. okt 2011

@katti77
@lenuska2604 drzim Vam silno palceky nech vsetko dobre dopadne

katti77
21. okt 2011

dakujem vam zienky, no ja uz len cakam, uz z najhorsim som zmierena moze ma to len prekvapit, v stredu idem aj do heliosu tak som velmi zvedava co oni na to povedia, lebo ja som otehu po KET tak tam idem na kontrolne sono v 8tt...tak len cakat a verit...kym nekrvacam a hcg rastie tak stale je nadej

@gwenni tebe drzim palce najviac, aj ja som citala co vsetko sa ti stalo a preto dufam a verim, ze tentokrat to bude vsetko v poriadku.... a ty beries ak ten prednison ci ako sa to vola?

lulu1988
21. okt 2011

@katti77 Ahoj, je mi to luto ze sa takto trapis, ale nejako tomu nechapem...ako to ze v 5tt+4 uz musi byt vidiet srdiecko a ani v 6tt nebolo ti nic vidiet? vsak xy dievcat v siestom tt nemali srdiecka niektore mali az okolo 8tt!!! je tu kopec prispevkov o tom. ja som bola v pondelok na usg v pondelok som bola presne 6tt+0 a nevideli sme srdiecko, na kontrolu mam ist 31.10, a ked som pisala vo fore ze mam strach ze nevidia srdiecko tolko zien mi pisalo aby som sa nebala, ze ono moze prist aj neskor, takisto mi pisala ip baba ktorej nevideli ani plod ani srdiecko do 9tt tiez to chceli ukoncit a nakoniec tam srdiecko v 10tt bolo a teraz uz im ta slecna beha kade tade..
Vazne neviem ci tomu nechapem uz, ale nieje to skoro rozpravat o tom ze v5tt+4 prip 6tt+ nevideli srdiecko?
Dufam ze som sa ta nijako nedotkla ja len ze nezufaj stale ver tomu ze to bude dobre, nestresuj a netrap sa a ver tomu ze to dopadne dobre...
To potom inac aby som sa aj ja zacala bat ked sme nemali srdiecko. ale mne lekar nic nepovedal....hlavu hore a ziadne slzy,,,,

lenuska2604
21. okt 2011

@gwenni ďakujem pekne, to je jasné, že radšej tu byť ako by sa malo stať niečo zlé.. ja som našťastie v najlepšej nemocnici na SK (teda podľa nedávneho prieskumu 🙂 ), v Banskej Štiavnici.. majú tu super prístup a aj dobré vybavenie.. teda ak by som mala ležať v nejakej komunistickej nemocnici, tak neviem neviem.. nieže by som bola nejaká vyberavá, ale fakt to dosť ťažko znášam keď som tu prvýkrát.. ja som zvyknutá len doma pri svojom mužíčkovi spinkať 🙂 no ale zvládneme to tu, nech len prestane to špinenie.. 😒
a čo si v BB pržila niečo zlé? neviem aká tam je nemocnica.. ale prajem ti, aby si sa ty a aj všetky ostatné babule nemocniciam vyhýbala 🙂

firstbaby
21. okt 2011

@gwenni ahoj, zelam ti vela vela vela sil, citala som si tvoj clanok, placem ako male babo...verim, ze tentokrat vsetko dobre dopadne a budes so svojim vysnivanym babatkom... 🙂

luciferko162
21. okt 2011

@lulu1988 presne tak... Podľa PM som mala byť v 8 týždni a podľa ultrazvuku som bola v 5+6tt a bolo vidieť len vačok (žiadne bábo, žiadne srdiečko). O 5 dní neskôr bolo vidieť aj bábo aj srdce ako zvon 🙂 Mala som posunutú ovulku, tak aj termín sa mi počíta od ultrazvuku. Takže hlavne kľud 😵

katti77
21. okt 2011

@lulu1988 v nedelu som bola 5tt+4 a to este nemuseli vidiet, ale doktor povedal ze 5tt+6 uz vidiet srdiecko uz by mali a mne ho nevideli ani na 6tt+0 a este tam bol problem aj v hcg, ze stupalo nie tak ako by malo t.j. kazdych 48 hodin raz tolko, to sa im tiez nevidelo a preto mi povedali, ze je koniec babo do tyzdna oddide aj ked vobec nespinim ani ziadne ine komplikacie, lezala som tam 4 dni myslela som si, ze je vsetko ok a oni ma prepustili s tym, ze je koniec...a v 6tt+1 uz srdiecko videl ale bilo slabo nie 140 tepov za minutu tak vraj moze byt plod poskodeny, ale podla tvaru zltka (ci coho to) je inak plod ok, videl aj babo aj to bolo velkostou ok...tak len to hcg ich trapi a slaby tlkot srdca a uz ho odpisali...ja sa este nevzdavam ja verim, ze v utorok im to vsetkym v nemocnici ukaze 🙂
a ty sa neboj, ty mozes mat inak ovulku a je to preto tam este nebolo vidiet srdiecko, mne vedia presne urcit kolko ma babo dni, lebo som bola na KET tak asi to ich trosku zaskocilo, ze sa nevivija podla toho kolko ma dni, ja som iny pripad...
mozno keby si isla o den neskor tak tam uz srdiecko mas, klud urcite je u teba vsetko ok

manamani1
21. okt 2011

@genialna ahoj, citam tvoj prispevok a "zachytila som" spinenie...ja som ak som v 5tt, dnes mi vysiel duch, a mam spinenie nieco hnedo cervene a predtym cely tyzden "mokre dni" a vytok taky bielo-zlty. Dnes k tomu farebnemu vytoku aj vselijake bolesti.Takto to bolo aj u teba?

gwenni
21. okt 2011

@lenuska2604 v BB Maxinko zomrel :( :( preto keď len niekto spomenie túto nemocnicu alebo keď som ju minule videla v telke tak ma až tak zamrazilo, všetky tie ťažké spomienky sa vrátia a ja už nechcem na to myslieť ja už len spomínam na tie krásne chvíľočky čo som mohla s Maxíkom zažiť ....

manamani1
21. okt 2011

@z.vrablova ahoj,ake bolo to tvoje spinenie?

monuska342
21. okt 2011

caute je tu niektora ktora este nebola u dr??lebo ja mam ist az za tyzden ☹ podla mna je to moc neskoro ☹ nevidrzim dovtedy som zvedava ci je vsetko ok 😒

z.vrablova
21. okt 2011

@manamani1 ahoj... ja som mala len zafarbeny toaletak pri utreti, take hlieny hmedaste... vraj mohlo ist aj o zvysky po predchadzajucej ms, tzv. docistenie, alebo o hniezdenie vajicka, to zvycajne byva v case ocakavanej ms.

@katti77 ... je mi velmi luto aky radikalny postoj maju tvoji lekari, v dnesnej dobe,.... pevne verim, ze silou pozitivnej energie, myslienok to do utorka zvladnes v psychickej pohode a vsetkym im to natries.... 😉 Myslim na teba, opatruj sa... 😉

manamani1
21. okt 2011

@z.vrablova ja mám na nohavićkách také hnedo ćervené fľaky....mala si aj bolesti podbruśka,alebo niećo také?

z.vrablova
21. okt 2011

@manamani1 ... v podstate mala, taky pocit akoby mi kazdu chvilu mala dojst ms, ale to je na zac. tehu normalne. Kedy spinenie zacalo? Beries aj nejake lieky na udrzanie? Na tvojom mieste, ked to neprechadza, utekaj k lekarovi.

manamani1
21. okt 2011

@z.vrablova nie neberem. Kedy? Celý týždeň som mala silný výtok. biely, žltkastý (mokré dni ako počas ovulky), a dnes mám toto špinenie.... 😖

lulu1988
21. okt 2011

@katti77 jaaaj ja som nevedela ze si bola po KET, ale babatko ta kludne moze prekvapit..a vsetkym im to ukazat...presne ako si pisala...dufaj v to a nevzdaj sa...ja ti budem silno drzat palceky a v utorok na teba intenzivne mysliet..nech to dopadne len a len najlepsie...

bbarboraa
21. okt 2011

aoj baby tak trosku este neisto ale snad by som sa uz mohla zapojit aj do tejto temy... este nemam nic potvrdene od gyndosa iba som testova a teramin by som mala mat 25.6... a maaaam otazku sem tam ma pobolieva podbrusko ako pred menzesom ale nekrvacam.... je to normalne alebo sa mam obavaat a ist uz na prehliadku? chcela som pockat aspon 2 tyzdne aby bolo co to vidiet na USG.... 🙂

genialna
22. okt 2011

@manamani1 nie, nie.. u mna to bolo presne take ako ti opisuje aj @z.vrablova. Chod radsej cim skor k Dr. Nechcem ta strasit, ale u mna toto co opisujes pred 2 rokmi skoncilo potratom. 😒 Samozrejme nemusi to byt to iste.. Mozno ti len nasadi nejake lieky a spinenie skonci.. 😉

firstbaby
22. okt 2011

@bbarboraa ahoj, no to su tie prve dni-tyzdne po oplodneni, vajicko sa uhniezduje v maternici a preto to pichanie a bolesti ako pri ms...dufam, ze ti to vyjde a budes patrit medzi nas 😉

katti77
22. okt 2011

@lulu1988
@z.vrablova dakujem vam, ja verim, ze v utorok budu vsetci v tej nemocnici kukat ako babu bije srdce a ake je velke, budem im zatvarat usta aby im tam mucha nevletela 😀 ale na najhorsie ma uz pripravili a poviem vam ze teda poriadne, tak uz som vyrovnana zo vsetkym....
ale inak nemam ziadne tehu priznaky, len ma bolia prsia a to dost, inak mi nie je zle, ani unavena nie som dako extremne ale stale som tehu a to je podstatne 🙂
vsetkym vam drzim palceky aby ste nic podobne nemuseli zazit a aby ste poculi od lekarov len dobre spravicky a bijuce srdiecka

monuska342
22. okt 2011

@bbarboraa ahoj aj ja idem az za tyzden k dr....inak aj ja som s Trnavy ale este neviem ci sem pojdem znovu rodit 😒

ktore
22. okt 2011

ahojte baby.mam 25 den cyklu.teplotu nemeriam zatial ale ak tak zacnem po neocakavanej cervenej...len dvakrat som merala dnes mam 36.8 vcera som mala take pichlave bolesti v podbrusku.ako sto ihliel heh.to by mohlo aj znamenat ze oplodnenie prebehlo neskor a teraz sa to len uhniezdovalo.?dnes uz nepicha.tak neviem ci sa mam tesit.prsia ma bolia ale to vidim skvor ako ze mam dostat kramy.chcela by som vidiet ake mate teploty pred i po otehotneni???mate niekto nejaky graf?

labutka
22. okt 2011

@katti77 ja som pri prvom nemala ziadne priznaky, nic mi nebolo 😉