icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lara16
23. okt 2011

@katus193 mne sa to strieda...vcera som musela spat...a dnes celkom v pohode... 🙂 ...

katus193
23. okt 2011

@firstbaby
@lara16 ja si musim kazde poobedie lahnut co sa mi az oci zatvaraju, kebyze si nelahnem tak aj postojacky zaspím 😀 Inac mna by predtym nikto nedonutil si poobede lahnut a teraz to je hruza 😅 Ale hlavne ze rano sa budim uz o siestej a predvcerom som bola hore uz 5.30

ktore
23. okt 2011

@monuska342 ok dik tak to bude asi to druhe...

monuska342
23. okt 2011

@ktore neni zac ale pozor nato ze zeny ktore uz rodili maju krcok jemne pootvoreny stale

zdeni1302
23. okt 2011

no ja prave neviem ci som menzes nemam a dnes mi vysiel test negativne a zvykne ma pichat v podbrusku na lavej strane alebo vajecnik neviem, ale ine priznaky nemam. Ak mi nepride buduci tyzden asi zajdem k doktorke alebo si spravim dalsi test ale uz som robila tri. Ale je to uz 38DC

zdeni1302
23. okt 2011

@manamani1 no ja prave neviem ci som menzes nemam a dnes mi vysiel test negativne a zvykne ma pichat v podbrusku na lavej strane alebo vajecnik neviem, ale ine priznaky nemam. Ak mi nepride buduci tyzden asi zajdem k doktorke alebo si spravim dalsi test ale uz som robila tri. Ale je to uz 38DC

manamani1
23. okt 2011

@zdeni1302 a posledny cyklus si mala aky? kolko dnovy?

zdeni1302
23. okt 2011

@manamani1 ja to mam rozne ale posledny bol 35 dnovy a ty?

manamani1
23. okt 2011

@zdeni1302 moj bol minule 43 dnovy, avies kedy bola ovulka?

zdeni1302
23. okt 2011

@manamani1 to presne neviem mozno 7.10 zacala uz si nie som ista zeby sa to nejako posunulo?

manamani1
23. okt 2011

@zdeni1302 tak jasne, ak mas cyklus 40 dnovy, tak ovulka nebude na 11-14 den ale na 20ty den...a tak aj testovanie sa posuva!!!

zdeni1302
23. okt 2011

@manamani1 ano chapem, ale najneskor na 35den som v poslednej dobe dostala niekdy 30 niekedy 29 to nie je bohvieco ked to nie je vzdy rovnaky den no necham sa prekvapit

manamani1
23. okt 2011

@zdeni1302 aky test si mala?

zdeni1302
23. okt 2011

@manamani1 Clearblue

manamani1
23. okt 2011

@zdeni1302 digitalny? vyslo ti mínus???

zdeni1302
23. okt 2011

@manamani1 nie digitalny som si nerobila

zdeni1302
23. okt 2011

@zdeni1302 preco? ja sa inak do tych testov az tak nerozumiem ja som taky zaciatocnik neviem ktory je dobry, ale testovat uz asi nebudem pockam ci nepride.

alenka.k
23. okt 2011

@manamani1 Ahoj, prvý test úplne obyčajný z drogérie Dipstick, potom ďalšie dni Mamatest, RapiClear a Baby Test... ovulku som mala až na 28DC, vychádza, že cyklus by bol 42 dňovi, inak som mala pravidelne jeden mesiac 31 a druhý 32 dňovi cyklus. Nemeriaš si náhodou BT? Ja som si merala len 3 mesiace, keď mi teplota klesla zrazu pod 37 ráno prišla mrcha. Niekde som čítala, ak BT je 10 dní nad 37 si tehotná, ale neviem či je to pravda ☹ Už si nesvoja s čakania, čo? Robila si je len jeden testík?

manamani1
23. okt 2011

@alenka.k Tvoj cyklus bol 42 dnovy a ovulka bola na 28 den az? Lebo 42 na pol je 21🙂)))...tak to dost neskoro...nie len 1 test, vela ich bolo, a uz fakt mi z toho šibe🙂)))..na meranie teploty nemám nervy, sledujem si hlien...ale ten mám aj dnes🙂))))...a to som uz 40DC🙂

alenka.k
23. okt 2011

@katus193 Ahoj, tak ja by som spala celý deň, len čo vidím posteľ už som v nej... potom večer neviem zaspať a budím sa o pol šietej ráno, lebo mi treba strašne čúrať- to chodím každú chvíľku 😀 Ste aj lenivé dievčatá, lebo ja strašne, až mám na seba zlosť 😠

katus193
23. okt 2011

@alenka.k tak to akoby som seba videla, tiez chodim neskoro spat a skoro vstavam a neviem sa donutit nieco urobit, uz ma caka kopa na zehlenie ale nejak sa mi nechce ☹

alenka.k
23. okt 2011

@manamani1 Ovulka sa neráta na polovicu cyklu, ale podľa luteálnej fázy, tá býva približne 14 dní... Ak máš napr. cyklus 32 dňovi, tak ovulka je 18DC, pozri na www.kalkulacka-tehotenska.cz, tam ti to pekne vypočíta... no vravím celé som to mala posunuté, keď som bola u lekára kedy predpokladal podľa predchadzajúcich cyklov ovulku povedal, že nie je ani náznak a prišla až o 10 dní, preto sme ani nerátali s tehotenstvom keď mi do karty napísal neplodnosť... hlien som mala taký hustý a dosť veľa, až minulý týždeň sa to ukludnilo. Na tvojom mieste ak by mi v následujúcich dňoch neprišla mrška a test bude stále negatívny zašla by som k lekárovi. Drž sa

alenka.k
23. okt 2011

@katus193 No o žehlení mi ani nehovor, 2 týždne sa mi kopí 😀 Včera som sa donútila trošku upratať, čo som zhodnotila, že je bordel a to som stále všetko mala tip-top, teraz mi to je úplne jedno... Normálne som taký povalač 😀 ale som rada, že nie som sama... 😝

katus193
23. okt 2011

@alenka.k tak to urcite niesi 😀 sama.Mne je tiez teraz vsetko jedno, hlavne nech drobcek krasne rastie a je v poriadku 🙂

alenka.k
23. okt 2011

@katus193 Presne tak 😀 😀 😀

lulu1988
24. okt 2011

@katti77 drzim ti prsteky a neboj vsetky bude dobre...a taktiez si zlata ze napriek svojim problem a starostiam myslis aj na ostatne tehule....:ˇ)

lulu1988
24. okt 2011

@katey mojenko, to mi je velmi luto...na to tazko najst povzbudive slova ale radsej teraz nez neskor...asi to tak malo byt babatko nebolo dost silne..neboj sa ono sa ti vrati co nevidiet a bude silnejsie a schopnejsie bojovat a dotiahnete do uspesneho konca.. ono viem ze mne sa to lahko pise, pretoze urcite by som bola z toho mimo aj ja keby sa to stalo mne... drz sa a hlavne hlavu hore, ber to ozaj z tej stranky ze radsej teraz nez by sa malo tak stat neskor- to mi hovoril moj gynekolog...

petuska123
24. okt 2011

bre rano baby pondelok som nezacala najlepsie toci sa mi celi svet a hlava boli 😠

lara16
24. okt 2011

@katus193 no to mam aj ja...hlavne to ranne vstavanie... 🙂 predtym som rano nemohla vstat a teraz o 5:30 rozmyslam co budem robit 🙂

katti77
24. okt 2011

dobre ranko tehulky, tak ja som uz v praci po tyzdnovom oddychu v nemocke a doma, taaak sa mi nechce, ale ked musis tak musis....prijemny den vam prajem
ja zajtra idem k doktorovi na kontrolu ci to srdiecko uz bije lepsie a ci sa nieco zmenilo, tak sa neviem dockat, aj ked sa velmi bojim...