Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@danuskap19 Dakujem, ano aj ja som uz na to myslela, uvidime ako zabere clostil a potom mozno pojdem na vysetrenie....
kočky, po akom čase myslíte že je vidieť na sone, že je žena tehotná ? Aj po troch týždňoch od poslednej menštruácie by to už bolo vidieť ? 🙂
pýtam sa, lebo teraz končím 8 týžden a to bolo Tretí týžden ked som bola na sono na preventívnej prehliadke a vtedy tam ešte nič nevideli, ani zväčšenú maternicu ani nič. tak ma zaujíma, koľko má bábätko vlastne týždňov, kedy došlo k oplodneniu 🙂
@nika1914
vypocitaj si to tu: www.tehotenstvo.academy.sk
tam mas tehotensku kalkulacku 🙂
@daniwaugh dakujem krásne, tam som si už poítala, len som chcela vedieť či už to môže byť vidieť v 3 týždni, či sa to dá nejako inak spoznať že som tehotná. a čo myslíš, ked mi v 6tt+ 4 dni na sone odmerali drobčeka a napísali tam 0,69 ale neudali či v mm alebo v cm ? tak neviete mi povedať že v čom to mohlo byť? 😔
@manamani1 inac na tu vyvolavacku, ja som tiez prisla k lekarke s tym, ze som ani nedufala, ze som tehotna, nech mi pichne vyvolavacku, aj mi ju pichla, ale povedala mi, ze ms moze prist do 10 az 12 dni, a bud pride, alebo ked sa potvrdi tehotenstvo, ze to len podpori udrzanie, ze sa picha progesteron.
@lienocka23 ja viem,ale mne tehotenstvo vylucil!!
@manamani1 prepac, len som Ti chcela odpovedat, na to co mas napisane v profile na margo tej vyvolavacky
@lienocka23 tak ja viem, len som ti pisala ze mne tehotenstvo vylucil, aj tebe vtedy?
@daniwaugh @manamani1 @blackswan75 Dakujem dievcence 🙂 ked citam Vase posledne komentare, tak u mna to bolo tak, ze vzdy som mala problemy s cyklom a uz od puberty som brala nejake hormony (este pred antikoncepciou), lebo som nikdy nemala pravidelny cyklus. Ked sme sa pred 2 rokmi rozhodli, ze to skusime a vysadila som tabletky, tak som cakala, kedy sa mi hormony ukludnia a budem ok. To sa nedialo pol roka a bola som z toho zufala - cyklus od 28 do 50 dni, mohla som si rovno sportku podat, to bolo to iste.... Gynekolog mi na upravu cyklu predpisal myslim norethisteron, lebo antikoncepciu som nechcela. Ked som si precitala pribalovy letak, tak som to ani jeden cely mesiac nevybrala - bala som sa, ze cyklus bude ok, ale nezistim vcas tehotenstvo a bude to problem. Tak som to uplne vypla... to uz presiel vyse rok, tak som si zacala kupovat kyselinu listovu, take 2 mesiace, potom uz specificky femibion 800, a pri druhom balicku uz boli dve ciarocky 🙂
@blackswan75 ja so teraz v 9 tyzdni 😀
@daniwaugh na tom vobec nezalezi, hlavne aby bolo zdrave (a nie je to len fraza). Ja zvyknem priatelovi hovorit, ze nech je pekne po nom a mudre po mne - a on zas naopak 😀 No a este sme sa davno davno dohodli, ze meno pre chlapca vyberam ja, a pre dievca on, tak som zvedava, ci to bude platit, ked na to pride 🙂
tiež dufam v dievča...aby mal kdo pomahat varit a upratovat 😵 ale tak prvorade je zdravie 😉
Inak, dakujem za info o mykoze, ale mam tam ten prispevok z čias ešte ked som čakala Timiho, takže teraz žiadna mykoza 🙂 ale dakujem...
@daniwaugh no to ta vestica bola lacnejsia 😀 v podstate by si aj tak zaplatila iba za skorsiu informaciu, lebo zmenit sa to uz nezmeni, to Tvoj muz rozhodol podla vsetkeho pred 8 tyzdnami 🙂 Mna ta zvedavost v tomto smere este neprepadla, ale mozno to pride... drzim palceky, nech je, ako si zelas - aby Ti mal doma kto pomahat pri "zenskych" pracach 🙂
@hrasiak
no to prave nerozhodol on, to som rozhodla ja 🙂 on dodal spermie oboch pohlavi a je na zene, ktore "sfavorizuje" -aj prostredim (sladke) aj tym, kedy sa miluje (pred ovu). ale zasa nic nie je na 100% a ked to nie je cloveku sudene, tak sa moze utopit v cokolade a milovat sa len pred ovu a aj tak bude chlap :D no hadam u mna nie :D
no ano, zaplatis za skorsiu informaciu, ale oni ti to povedia uz v 10tt :D a nemusis cakat do 20tt na uzv :D
@nika1914 ja som tiez bola na prehliadke a bola som 31DC mavam 28 a nebolo nic vidno, len podla krcku ze som tehu a mala som 6 pozit testov, povedal mi ze sa vidime 8,11 tak sa uz neviem dockat, 😉
@daniwaugh Ani ja sa neviem dockat, kedy budem vediet co to bude a chcela by som dievca. S mm sme sa stavili, co to bude. On tvrdi, ze chalan a ja, ze baba. A stale sa kvoli tomu podpichujeme....
Dnes sme sa boli popozerat aj po vecickach a po vybave, plienkach. Ufff, su to pekne palky. Ale taaak krasne vecicky! Teraz na tom budem totalne ficat.
@blackswan75 Ja idem 7.11., tak dufam,ze aspon nieco uz tam bude.... aj moj doktor by mal mat 3D aj 4D ultrazvuk, tak sa tesim.
@yasmin0001 verim ze uz nieco uvidite, hlavne sa zdravo stravuj papaj kyselinu listovu a setri sa,, no veru tie vecicky su dost drahe,,, ale co neurobis pre vlastne dietatko? 😉 😉
baby je normalne ked ma dnes trosku pobolieva v podbrusku ako pri mrche ☹ ????
takze zienky ja sa s Vami definitivne lucim a drzim Vam vsetkym palce aby bolo vsetko ok 🙂 nakoniec napriek vsetkym podivnym pocitom a dufaniam nie som tehu 🙂 takze sa snazilkujeme dalej 😉 ale sak aj to je fajn 🙂) a aspon nema manzel pocit ze bude mat zase celibat ktovieako dlho 🙂))

@den22
no ja si to momentalne neuzivam moc, zle mi je uz 4ty den 🙂 pri malom mi vobec nebyvalo zle.. nuz tak, co narobime 🙂