Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lucy125 super tak si to uzi naplno ked budes cakat druhe uz nebudes mat cas si tolko uzivat 😀 mrska ma dorazit nejak 10-11 tak uvidim kolko vydrzim a kedy testnem 🙂 a co by si chcela chlapceka alebo dievcatko? 🙂
@monuska342 je to zbytocne! Vsade pisu v den ocakavanej ms....max. vyhodis zbytocne peniaze,a testnes po mrche,keby ti nedosla... 😵
@manamani1 presne mas pravdu! uz aj minule som testovala lebo som bola nedockava vsade mi ukazovalo duchov a nakoniec s toho nic nebolo radsej testnem az ked bude meskat a hotovo 🙂
@monuska342 Mne je to vlastne jedno, ale potichu dúfam, že to bude dievčatko, mám dosť vysoké HCG tak tam môžu byť aj dve, dala som si dve vložiť 4 a 8 bunkové tak uvidíme ešte 15 dní 🙂 🙂 . No ja si to začínam užívať, ale ešte si to naplno neuvedomujem.Tak ti veľmi držím palce 😀 😀 . A 😀 ty chceš čo? Vidím, že syna už máš. 😀 😀
@monuska342 aj ja som mala ducha, a potom mi prisli kramy,tak asi o tom potom🙂))
@lucy125 fuha dvojicky tak to si poriadne uzi tehulkovanie lebo ked sa ty narodia dve babetka tak nebudes vediet kde ti hlava stoji 😀 aj ja som si priala dievcatko a mam synceka a je strasne zlatunky a dobrucky...obcas samozrejme hneva ako vsetky deturence 😉 dufam ze to bude dievcatko ale ak bude chlapcek tak nevadi aj tak ho budem moc lubit a patko bude mat partaka 😉 dakujem aj ja drzim palceky aby vsetko prebehlo tak ako ma a aby si sa v juni mohla tesit z drobca/ov 🙂 🙂 🙂
@manamani1 presne a potom ked mi pride mrcha tak len nadavam kolko penazi som vyhodila za testy...ale ked ja som extra nedockavy clovek 😉
@monuska342 ĎAkujem aj ja, ja sa teším aj na jedno aj na dve, aj nachlapca aj dievča ja ich ľúbim už teraz, keď viem, že sú zakuklení, lebo sme s tým mali veľký problém ☹ ☹ ale už ja to za nami, nech to len všetko dobre dopadne 😉 😉 . Držkaj sa aj ty. 🙂 🙂
@lucy125 tak potom musis byt stastna jak blcha ze to vyslo drzim silno palceky a uz aj pozeras neaku vybavicku po obchodoch?ja som hned zacala pozerat ked som bola tehu a nemohla som sa nabazit tych mini veciciek 🙂
@monuska342 tak akoze ta chapem uplne,chodim v tych istych topánkach🙂))
@manamani1 🙂 🙂 ale vidim ze tento krat si odhodlana vydrzat a ako dlho sa snazite?
@monuska342 ano,tento mesiac urcite.minuly mesiac som minula tehotenskych testov,je to normalne??????? 😀 ,teraz pockam na 10.oktober,v den ked ma dojst mrcha...
@monuska342 No veď som strašne šťastná, že som to nedokázala ani skrývať. od stredy mám Pnku a som doma, len vychádzky mám povolené, ale teším sa po skoro 8 rokoch budem viacej ako 5 dní doma 🙂 🙂
@manamani1 Nemohli sme mať bábätko, manžel mal veľmi zlý spermiogram a ja vysokú imunitu maternice preto, beriem Prednsion kortikoidné hormóny a konečne sa to podarilo 🙂 🙂 , k tomu beriem Utrogestan, estrofen a kys. listovú 🙂 🙂 Snažili sme sa skoro 4 roky tak sme konečne šťastní a dúfame, že sa nám to úspešne podarí doviesť do konca 😀 😀
@manamani1 hihi ja to poznam a niekedy aj dva testy za den taka som nedockava ale som odhodlana vydrzat a teraz mam taky trik nesmiem mat doma ziadny test lebo ked mam doma test tak ho urcite pouzijem a nevydrzim to 🙂
@lucy125 super tak si to uzi ja som doma uz rok ale dovolenkou by som to nenazvala ale som odhodlana vydrzat este aspon 4 roky doma a to uz s dvoma prckami 🙂
@monuska342 No neboj užívať si to budem, už aby bol zajtra večer a som domáááá 🙂 🙂 .teším sa veľmi, len nech všetko dobre dopadne.
@lucy125 a ja sa zase neviem dockat 10 oktobra aby som mohla testnut jaaaj ide to tak pomaly ale dneska bol fajn den a tak teplucko 🙂
@lucy125 Aj ja sa pripajam silno drzim palceky nech je vsetko v poriadku po cely cas,
samozrejme prajem to vsetkym z nas 😉
@monuska342 No ja mám 18.10. sono malo by bť už sridečko, tiež sa nemôžem dočkať. 😀 😀
@lienocka23 ĎAkujem veľmi pekne, aj ja držím každej kočke palčeky, nech ste také šťastné ako ja, pre mńa ja to niečo nové ako zázrak keďže to nebolo prirodzene a vôbec som to nečakala, lebo to vyšlo az na tretí krát 😀 😀
@lucy125 ... blahozelaaam.... ja by som si priala dvojky.... 🙂
@z.vrablova Ďakujem veľmi pekne, aj my by sme radi dvojičky, ale budeme vďační aj za jedno, nevieme sa dočkať 🙂 🙂
@monuska342 ja mam tiez,ale nebudem testovat.muz mi uz povedal ze tento mesiac nech si kupim radsej topanky ako testy,za to by mi uz aj tie vysli🙂))

@lienocka23 Tak to je super, tesim sa s tebou! 😉