icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

cleo55
31. okt 2011

@elys tak to by bolo fakt zaujimave😀 my ho zvykneme volat Sebino,Sebik,Sebastian.a ked veeeelmi nepocuva tak Bastian 😝

daniwaugh
31. okt 2011

@katti77
no, hadam je, aj mna vcera bolelo v podbrusku, tak tiez dufam ze to bolo len roztahovanie 🙂

elys
31. okt 2011

@katus193 ved prave, ze to oslovovanie je take tazke. mne sa paci Simon, ale uz sa to moc zacalo pouzivat. bude to tazke. pre dievcata je predsa len mnoho krasnych mien.

katus193
31. okt 2011

@elys presne mne sa tiez nepacia ziadne chlapcenske a spolu sme sa zhodli len na Samuelovi a da sa to pekne volat hocijak.A pre baby je tolko peknych mien

petuska123
31. okt 2011

no ja mam zatial mena vybrate Matus Nela 🙂

elys
31. okt 2011

@katus193 Samko je pekne meno, ja som tiez chcela dat po tatovi Tomáš, lenže aj to sa uz az prilis casto opakuje. ozaj, inak si si vsimla, kolko tehuliek sa uz hlasi. som zvedava, kolko nas bude. dufam, ze do konca tyzdna aj stovka, to by bolo super. tipujem ze uz dakych 50 nas je, ci?

pinzeta
31. okt 2011

ahojte vsetky, mozem sa k vam pridat

elys
31. okt 2011

@petuska123 Nelinka je krasne meno. a Matus je honosne, ako kral Matus 🙂

daniwaugh
31. okt 2011

@pinzeta
isteze mozes 🙂 vitaj!🙂
robime taku tabulku, ze kolko nas tu je plus zakladnych udajov, nic prilis osobne 🙂 chces sa pridat aj do nej?🙂

pinzeta
31. okt 2011

veľmi rada 😉

katus193
31. okt 2011

Kocky musim ist pridem neskor, zatial pa

den22
31. okt 2011

@didlinka3368 uplne ti rozumiem, aj mne byvava strasne zle a som aj dost casto unavena pridem z prace a hned by som spala a to mam doma este aj drobca, ma 5 rokov, ktory teraz vyzadoje stale pozornost, no hrozne. Vcer padam od unavy, vnoci mi je stale zle a skoro nespim a na druhy den zase.... Snazim sa mysliet pozitivne a aj v praci sa tak nenahanat, ale unava ma vzdy dobehne... Dufam, ze sa to zlepsi a zacnem si to viacej uzivat...

cleo55
31. okt 2011

@katus193 mozem daj aj moje udaje?
moje meno: jana/cleo55
vek: 27
tp podla poslednej ms: 06.06.2012
bydlisko / pôrodnica:Michalovce / Trebisov
meno dietatka: ešte vôbec netušíme
Si spominala ze mas problemy s travenim ja som to mala pri prvom tehu a kupila som si lanove semiacka ktore som dala do vody aby trosku napucali a stale som to rano-vecer pila a bolo po probleme.a teraz odkedy som zistila ze som tehu tak to pijem pravidelne a nemam vobec nijake problemy.je to dobre aj ako prevencia proti zletej zile

baby ja idem dnes na poradnu tak drzte prsteky nech je vsetko ok.ked sa podari tak budeme mat aj fotku 😀

den22
31. okt 2011

@mirka35 ja som brala aj antibiotika, este som vtedy nevedela, ze som tehotna a brala som tie trijdnove. potom mi moj doktor povedala, ze tie su na plod uplne neskodne. Povedal mi, ze iba paralen a tie antibiotika su v tehotenstva dovolene...

pinzeta
31. okt 2011

@daniwaugh velmi rada

didlinka3368
31. okt 2011

@daniwaugh Pevne verím, že to prejde 🙂

didlinka3368
31. okt 2011

@den22 Tak to si na tom ešte horšie, lebo ja chválabohu spím dobre, prespala by som aj tri dni 🙂 ... a neviem si predsatviť starať sa v tomto stave ešte o dieťa...klobúk dole...síce aj ja mám doma jedno väčšie dieťa/manžela 🙂 ... ktorý je trošku zanedbávaný po všetkých stránkach 🙂 ale ten to našťastie chápe 🙂

den22
31. okt 2011

@didlinka3368 Tak ja som byvavala unavena dost aj predtym. Mam problemy so stitnou zlazou a bohuzial nemam hyper ale hypo, co znamena, ze som viac unavena a chyba mi v krvy zelezo, z coho som tiez dost unavena. Ale teraz je to este o to horsie, ze mi byvava zle a ani spat nemozem... Niekedy som taka unavena, ze si sadnem a ani neviem kedy zaspim. len sa bojim aby som niekedy aj v praci nezaspala. 🙂 ale stale verim, ze sa to na konci prveho trimestra trosku zlepsi....

mishela
31. okt 2011

ahojte kočky tak dnes som bola u lekarky a vysledok ma moc nepotesil tak som tehu ale vajicko este nieje uhniezdene v maternici tak o 10 dni musim ist nanovo ale hadam sa to podari,a bude to ok a uvidime aj srdiecko uz tak drzte mi palceky 🙂

didlinka3368
31. okt 2011

@den22 Tak ty máš teda inak zhoršené podmienky ešte aj s tou štítnou žľazou ☹ ... nuž musíme iba tíško čakať než to prejde 🙂 tak prajem ti veľa síl 🙂

daniwaugh
31. okt 2011

@pinzeta

tak sup sem s tym:
prezyvka babatka:
moja:
vek :
co to bude:
meno pre babatko:
🙂)

daniwaugh
31. okt 2011

@cleo55
tesime sa na foteckuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

mishela
31. okt 2011

@lulu1988 ahoj a kolko ich beries denne?2krat

daniwaugh
31. okt 2011

@mishela
juj no to drzim palceky nech sa poriadne uchyti ako kliestik!

daniwaugh
31. okt 2011

@didlinka3368
bude musiet prejst, trvam na tom!! 😀

stela01
31. okt 2011

Aj ja pridavam svoje udaje
prezyvka babatka: Micinka 🙂
moja: stela 01
vek : 30
termin: 4.6.2012
co to bude: ?
meno: Robert/Rebeka

nella13
31. okt 2011

@katus193 mozes aj mna pridat prosim do tabulky?
Meno: Gabika
vek: 26
termin: 14.6.2011
co to bude: ???
meno: Miško/Nella

den22
31. okt 2011

@didlinka3368 Bre babo vsetko dakujem

mishela
31. okt 2011

@daniwaugh dakujem

den22
31. okt 2011

A kde si mozem pozriet tu nasu tabuku? uz je niekde zverejnena?