Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
ahojte! tak to cickovanie mameaj my! vecer bez toho ne zaspi, a cez den to mame na poziadanie, aj teraz spinka na cicke! spanok mame ako tak dobry, len cez den nechce spat! mame 16 mes 10 kg a 8 zubov
@marianna28 ahoj moja fuha tak si sama no ja sa bojim ze budem sama ked sa prestahujeme nie som na to zvyknuta kedze tu mam susedky a mame taky maly zensky tym 😀 stretavame sa na chodbe alebo u niektorej z nas ale vecsinou ukotvime u nas tu pohromu ti ani neopisujem no bude mi to hrozne chybat 😒 ako to ze taketo zeny odsudzuje to co je za nazor? ako rozmysla? hm smutne toto fakt smutne 😖 kde to s malou idete? co to ta osteopatia ? neviem ci som to dobre napisala lebo som na dalsej strane a keby som chcela pozriet ako si to napisala vymazalo by mi to 😅 budem rada ked si popiseme co nove a tak aspon takto ked sme uz takto daleko od seba no keby si bola blizsie bolo by nam veselsie 🙂
@4divokakocka ahoj tak aj vy ste cicikovy? aspon ze v noci dobre spite my mavame nocne len sem tam sa stane ze je noc dobra ale prespat celu noc nam asi nehrozi najblizsich 10rokov 😝
@marianax no Romanka spinka cely noc, predca na cicke ale spi 🙂 a vy ste uz v CZ? ako sa vam dari?
@4divokakocka
@marianax aj Edko je cicikovy 😉
@miskaska no te nase deticki 🙂 milujem ked mi povie 'mami cici' ale cez noc to da poriadne zobrat! 😉
Ahojte maminky, podla toho co tu citam sa nemam na co stazovat. Zdaleka nemam tolko problemov ani so stahovanim ani spanim. Nespi sice celu noc, v noci este kojim, ked je zla noc tak sa zobudi min 5 krat a je na cici skoro hodinu ale vnoci sa nastastie nepreberie uplne a nemusime sa hrat, to by ma asi porazilo 😀 cez den tiez skusa moju trpezlivost, akobi vedela co nesmie robit alebo co je nebezpecne a presne to ju najviac laka. Je stale v pohybe, neskutocne kolko maju deti energie 😎
ahojte maminy, ako sa mate? 🙂
ahojte maminy ...teeda ja som tu dobre dlho nebola... vidim,ze vase deticky su tiez poriadny sintri... a to som vam este nepovedala ze cakam v januari druhe bojim sa velmi ako to zvladnem ...
@majussska1812 Držím palec 🙂
@vebinka25 dakujem ... 🙂
@majussska1812 zvladnes to, drzym ti palce 😎
ahooj te maminy.. poradte daco co ste kupili svojim drobcom na vianoce??
ahojte baby. tak ja tu len tak nakuknem ci tu este niekto chodi, lebo uz dlho nikto nepisal a aha ho, ste sa zas rozpisali. uz som viac krat na vas myslela ze ako sa mate a tak.
@marianna28
@marianax
@4divokakocka juj baby obdivujem vas. nas maly spi chvala Bohu super. akurat ze vecer sa nejako mu nechce spat ale to do hodky stale nejak zaspi. budi sa iba niekedy nad ranom ze by chcel k nam tak ho k nam dam aj. ale spi do osmej pol deviatej. a aj to sa mi nechce vstavat 😀 zacina viac zbojnicit, ale inak je to dobre dieta.
@majussska1812 ahoj, takze sme spolurodicky? gratulujem.
@lubi ahooj tak aj ty cakas druhe babo ? aj ty sa tak bojis ako ja ? kolko ma tvoj drobec ? nas mal vcera rok a pol .. :D
@majussska1812 no nejak sa nebojim, akurat som nervozna z toho ze nveiem kedy pojdem rodit 😀 . uz by som aj najradsej, ale taky tyzden dva nech mala este pocka. vies co cakas? meno vymyslene uz? moj maly mal rok a pol 4.12.
@lubi ahoj 😉 mno my tak vianocne 😀 ja uz chodim do prace 4ty mesiac, pri malej sa striedame .... vcelku narocne.... aj podkrovie sme prerabali..... taka som akasik ako to pocasie 😀 ako ty? Vsetko v naj poriadku dufam, tesim sa s tebou na dievcatko 😵
@marianax ty ako? ako stahovka?
@4divokakocka juj aka zlata 😀
@majussska1812
@lubi jej ako vam krasne vylo tehu gratulujem uz idete do finale tak nech to vsetko dobre dopadne lahunky porod dobre zdrave a spiace babenko nech to pekne zvladate 🙂 este sme na sk do konca roka sa ma byt uvolnit ale moze aj skor cize ked ta pani zavola ze je uz volny mm ide tam nieco tam pripravi napr.nie su tam podlahy len gumy akoze ideme do podnajmu nebudeme tam dlho crta sa nieco trvalejsie teda ak to vyjde ale aj tak chcem mat to nejak zrobene nepojdem do takto nepripraveneho bytu no a potom pride pre nas uffff 😅
@marianna28 uz som to akurat popisala 😀 a vy ako sa mate?
@marianna28 takze ty nevies co cakate? ja chodim pravidelne na sona do nemocnice, lebo malu stale meraju. vazi iba 1900g. co ine deti v tomto tyzdni su skoro viac ako pol kila vacsie. meno stale nejak ako mame , ale tak stale hladam ci nenajdem krajsie 🙂 tak ja som doma s malym, ved ani by mi ho nemal kto strazit takto daleko od rodiny, aj ked tu mam polku kamosku ktorej by som ho mozno davala, ale tak nech mala podrastie a potom by som mozno sla niekde do prace. a kedy mas presne termin? ja 18.1.
@marianax takze mas taky stres teraz aj vianocny aj ohladom stahovania. no pekne, ale tak snad ked uz budes nastahovana budes stastna ze ste pokope a rychlo si zvyknes. hlavne nech sa detom paci.
@majussska1812
@lubi
Jeej baby, ja som sice medzi vas patrila, ale nezapajala som sa do diskusii, nebol cas a teraz je ho este menej, sak o poznate 😉
Ale neda mi nenapisat vam, kedze opat sme na rovnakej lodi! Ako to zvladate? Ja mam pocit, ze kazdy den meliem z posledneho, ale furt sa podari dalsi a dalsi den "prezit" 🙂
Ale uz by som chcela mat babo v naruci, lebo ta behacka okolo krpca s bruchom je narocna.
Drzte sa!
@lubi no to ti verim moja fakt ja mam medzi synom a dcerou rozdiel 1,4r. takzevto dobre poznam a to som syna na rukach ukladala az do dcerineho porodu 🙂 no presne datum neviem ale pocitam ze ak do konca roka sa byt uvolni taky tyzden mooozno sa mm podari ho dat dokopy nejak tak asi potom 🙂
@hamca jeej sranda to ste sa dohodli vsetky 3😀 sicecsi ma neoznacila ale aj tak som sa zapojila :-!gratulujem a zelam vsetko dobre moja 🙂 no verim ti nie je to jednoduche male dietatko a dalsie na ceste na oddych len pomyslys no skus si ak sa da najst cas pre seba nemusi byt vsetko perfektne urobene dopraj si oddych a urob si niecim radost hocicim chod von s kamoskou na horucu cokoladu no cokolvek teda ak ti ma kto dietatko postrazit ja som zistila na sebe ze ed som psychycky zle naladena vsetko mi horsie ide a nezvladam vsetko vidim ciernobielo no ak som na tom lepsie aj robota mi lepsie ide povenuj sa aj sebe potrebujes to 🙂
@hamca
@marianax chichi tak o chvilu sa nas tu nazbiera ze ani druhu temu nebudeme musiet zakladat a rovno ostaneme v tejto a budeme dalej pokracovat aj druhymi dietkami 🙂 . gratulujem hamca. no sak toto ze najradsej aby uz bola vonku, lebo takto ma to nejako nebavi robit vsetko a hlavne ked nemam naladu je toho sa mi zda najviac. ale tak zas ja nie som z tych co stresuju ze nie je popratane. no teraz mam stale pocit ze chcem pratat ale som taka unavena ze az.

@marianax a dakujem za srdienko 😵