Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@barborka1446
no mame v tabulke meno, odkial pochadzas, kde budes rodit, kolko mas rokov, co to bude(neskor), ake mate mena pre babatka a datum porodu (predpokladany:o))
babule, ja sice trochen od veci, ale moze sa hodit 😉 nasla som fajn stranku s tehu oblecenim, povodne som zhanala len tehu teplaky, ale je tam vela peknych veci, tak ak mate zaujem, kuk na www.mojamoda.sk 🙂
@marianax
zapisane, dakujeme🙂
@silvia0201
no mame v tabulke meno, odkial pochadzas, kde budes rodit, kolko mas rokov, co to bude(neskor), ake mate mena pre babatka a datum porodu (predpokladany:o))
ak daco nechces poskytnut, tak je to na Tebem, nikto Ta nenuti 🙂 to je len orientacne :D
@toxity
uz Ta tam mam :D
Este pockam do vecera a potom dam novu :D
chcela by som sa k Vám pridat, vcera som bola u lekára a ten mi povedal ze cakam dvojicky som v 6. tyzdni a termin mam 28.06.2012, ale jeden vacok mam prazdny a v druhom uz bol plod a bilo mu aj srdiecko musim ostat sledovana lebo sa nevie co bude s tym prazdnym vackom
@ivetta1982 síce som sa pridala ako posledná, ale vítam Ťa tu 🙂 držím palce, aby bolo všetko v poriadku a mohli ste sa radovať dvojnásobne
baby, pomoooooc, prestali ma boliet bradavky! Takze mi vymizol tehotensky priznak, snad jediny co som mala... mam sa obavat najhorsieho? Poradnu mam az 30.11... keby som neprekonala tu crevnu chripku, tak by som sa tak nebala... vam este pretrvavaju priznaky? ako mozem zistit ci je vsetko v poriadku a babo zije?
@bleelka ale noooo, neboooj sa.. vsetko je tak ako ma byt.. To, ze nemas ziadne priznaky neznamena, ze sa hned nieco stalo.. Pokial nemas tmavy vytok, nekrvacas, tak sa ukludni a uzivaj si dalej tehu.. 😉
Bud rada, ze sa citis ok a nestresuj.. co my ostatne by sme za to dali, keby sme jeden den prezili nap. bez nevolnosti..
PS: mna prsia neboleli a nebolia voooobec od zaciatku..
Inak babenky v pondelok som bola u Dr. Babatko je tam kde ma byt a srdiecko bolo krasne 😀
Zodpovedalo 6-2,dni presne podla poslednej mrchy. Fotecku bohuzial nemam,ze az za mesiac.
Vtedy by malo byt babenko lepsie videt. Citala som ako je vam casto zle. Mna to zatial oblukom obchadza a vlastne aj pri prvom tehu to tak bolo. Bolo mi zle iba raz a to ked sa v polke tehu pije taka sladka voda na urcenie tehotenskej cukrovky 😖 Tak sa tesim ako tomu bude teraz. Snad vam to co najskor prejde a uz bude iba dobre. Majte sa zatial krasne tehulky.
baby ste tu aj niektora s Ba Vrakuna ci Podunajske Buskupice? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@daniwaugh zatial mi doktorka povedala 5.6.2012 ak bude nejaka zmena dam vediet dakujeeeem
@toxity aj ja som zo ziliny ale momentalne zijeme s manzelom v Anglicku 🙂
vitam tu nove tehluky 🙂
bleelka nestresuj a uzivaj si tehotenstvo niektore zeny proste nemaju priznaky.Mne napriklad tiez nie je vobec zle keby ze sa mi brusko nezvacsuje tak ani neviem ze som tehotna
@kaciatko215 my zasa v belgicku,manzel tam pracuje,ale ja ostanem uz tu doma,ked mam rizikove..
Pomaly mozme otvarat sukromnu skupinu. 😉
Ja som tiez na verejnom fore opatrna, aj vacsinu fotiek mam len pre priatelov. Prisli mi aj nejake ziadosti o priatelstvo, ale pls baby, trosku casu na to potrebujem 😅
@daniwaugh Ahooooooj, no ja by som sa rada pridala az po navsteve lekara! Zatial nemam nic cierne na bielom, takze s tabulkou este pockam 😎

@daniwaugh napisala som teraz nejake svoje udaje tiez chcem byt v tabulke tak mi prosim odpiste co este treba dakujem 😉