icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

manamani1
3. okt 2011

@ludka77 to fakt?tak ste sa nesnazilkovali?

ludka77
3. okt 2011

ale plodné som mala podla hlienu 28-29.9 a drahý bol z toho v takých nervákoch, že má byť ako robot 🙂) tak to nešlo 🙂) mal aj nervy v práci tak čo už, ale 30.9 a 1.10 sme ešte skúsili tak to by ale fakt musela byť sila ak by som bola tehu 🙂
a vy??

zuzu4444
3. okt 2011

@lucy125 vitaj

zuzu4444
3. okt 2011

Ako sa nam temicka pekne rozrasta, tesim sa🙂

manamani1
3. okt 2011

@ludka77 aha,tak sa zľakoľ🙂)...ja robila ovu testy,boli negativne,ale v strede cyklu sme sa snazily,uvidime cca. o 2 tyzdne!

meatfly24
4. okt 2011

@manamani1 ahoj no povodne som si to myslela.. aj som to tak citila ze to asi vyslo a ze to pichanie je TO ...ale podla teploty mi asi kazdy chvilu pride mrcha :(( takze sklamanie prichadza opat... :(

manamani1
4. okt 2011
meatfly24
4. okt 2011

@manamani1 dalsi mesia si davam pauzu od vsetkeho...dost ma to vycerpava a to sa nesnazime ani dlho... :(

manamani1
4. okt 2011

@meatfly24 akoze od coho???

meatfly24
4. okt 2011

@manamani1 od merania bazalky, od brania vitaminov, od milovania sa presne podla plodnych dni, od vsetkych "zarucenych" rad...

manamani1
4. okt 2011

@meatfly24 tak ano,v tom mas pravdu!

ludka77
4. okt 2011

@manamani1 no dá sa tomu tak povedať, že sa zľakol 🙂 povedal mi že mu stále behá po rozume - musíš urobiť dieťa - a tak mu to nešlo 🙂) že on neni robot a duplovane keď vie ako mi na to záleží bol ešte nervóznejší 🙂) a ešte k tomu mal v robote toho veľa tak sa to nakopilo 🙂 ale neva. Čakám na 13.10 🙂) kedy má prísť MS (ak by neprišla tak odpadnem 🙂 ) malinkú sme spravili tak isto, že poslednú MS som mala 13.10 🙂
Ja som žiadne ovu testy ešte nerobila a dúfam ani nebudem musieť 🙂 a neukázali ti ovu?????

manamani1
4. okt 2011

@ludka77 tak po tejto ms otehotnies,este ta 13.10. musi dojst aby boli naraz,nie neukazali,je to na nervy sa takto sledovat, a plánovane sexovat🙂

ludka77
4. okt 2011

@manamani1 no veď z toho mal aj môj drahý nervy, že plánovane sexovať ako robot 🙂 no ak nepríde toho 13.10 MS a podarí sa nám to potom zamiesiť 🙂 tak budú rovnako narodené 🙂

lenkaks
4. okt 2011

@manamani1 Ahojky,no prisla mi mrcha,takze snad nabuduce ! 🙂

ludka77
4. okt 2011

@lenkaks ahoj, tak to ma mrzí :( tak budeš júlovka 2011 🙂) možno sa tam stretneme 🙂

manamani1
4. okt 2011

@lenkaks 😠

ludka77
4. okt 2011

@lenkaks júlovky 2012 som myslela 🙂 koky to už teraz je rok 2011?? a to sa kedy stalo :D 😀

lenkaks
4. okt 2011

@ludka77 No snad hej ! Pri prvom som otehotnela,ani neviem ako,snad s dalsim nebude problem...Len,mna tie letne mesiace na porod a pobyt v nemocnici teda moc nelakaju...ale pre mimi vydrzim vsetko 🙂

lenkaks
4. okt 2011

@ludka77 som to ani nepostrehla 🙂 mi hovor...ete len par mesiacov dozadu som nosila brucho a teraz uz ze 3 roky bude mat 😀

ludka77
4. okt 2011

@lenkaks ten čas pri deťoch tak rýchlo letí! neuveriteľné, fakt až teraz keď mám malú tak vidím ako stárnem 😖 Ja by som chcela letné dieťa keď už jedno mám 🙂 v rámci dedenia vecí je to super 🙂 ale to leto mi fakt dalo zabrať 🙂

lenkaks
4. okt 2011

@ludka77 Mne by sa v ramci dedenia sikol chlapec,ale radsej by som dievcatko 🙂 po divochovi by sa zislo jemnunke tiche dievcatko 🙂 a vlastne,aj ona by dedila maleho veci...skor sa oblecie dievcatko do chlapcenskeho ako chlapcek do dievcenskeho,ze 😀

ludka77
4. okt 2011

@lenkaks tak to je pravda, chlapec v kvetinkavých sandálkach a v šatoch 😀 nič moc 🙂) ja mám dievčatko a teda je to riadny bujak k tomu tichunkému a jemnučkému má strašne ďaleko 🙂 a zase segra má chlapca a ten je taký dobručký 😒 ja by som aj druhé chcela dievčatko - uvidíme 🙂

lenkaks
4. okt 2011

@ludka77 Kamosky maju vsetko baby a ked sme na ihrisku,tie sa hraju na piesocku,hojdaju na hojdacke a ja Jakuba nahanam po celom ihrisku,splha vsade,lezie,nezastavi sa...motorku musime vzdy zo sebou,na nej lieta ako blazon,vlasy mi stavaju dupkom,ked sa dole kopcom este pohana nohami 😀 Ale vlastne,jednu malu poznam,to je zase moj syn lenoch oproti nej...to dievca sa nezastavi a ani cez den uz nespava...mne teda krpec spi este cez den 3 hodiny...Tebe kolko este mala spinkava cez den ?

katti77
4. okt 2011

@lucy125 ahoj ja som tiez po KET test mi uz 2 dni ukazuje // ale na krv idem az 12.10., uz som toto zazila 2x tak dufam, ze do tretice uz tehu aj ostanem a budem mat s vami termin jun 2012

turandotta
4. okt 2011

@lenkaks mi pripominas mna🙂ja tiez beham vsade za svojim divochom, vsetky kamosky maju baby a ja tiez tuzim po malej dobruckej priznceznicke, no a tiez som dufala, ze zapadnem k junovkam. vo stvrtok cakam potvoru, no "predzvesti" uz citim, dva negat.tehot.testy za mnou:(, takze uz moc nedufam...

ludka77
4. okt 2011

@lenkaks akoby som o svojej dcére čítala 🙂 ešte by som však pridala, že bije menšie deti a nonstop rozpráva, a nielen že rozpráva ale stále musím byť v strehu čo hovorí, lebo ak jej nepoviem alebo nezareagujem na to čo hovorí tak to bude omielať kol dokola až kým neodpoviem 😒 a spanie?? cez deň?? to je čoooo??? za posledný rok spala cez obed tak maximálne 25x ☹

ludka77
4. okt 2011

@turandotta nezúfaj, ja keď som čakal malú tak som si robila test 1 deň pred očakávanou MS a bol negat. a 1 deň po (teda čo meškala) bol už pozitívny!!! Ak ja budem patriť k júnovkam tak to by musela byť riadna náhoda, ale baby nezúfajte ak testy nebudú // určite sa stretneme v júlovkách 😀

turandotta
4. okt 2011

@ludka77 dakujem, ja sa za to testovanie uplne nenavidim. zarobim si par koruniek popri a namiesto toho, aby som kupila malemu nieco pekne, minam to na sproste testy...ja len nechapem, ked pisu, ze citlivost 10mlU/ml, tak to by mi uz na 23DC a na 12DPO malo ukazat, nie? ak to nevyjde, tak na buduci mesiac si kupim test az po meskani aspon 5dni....toto cakanie ma ubija, taka som si bola ista, ze to vyslo a teraz som uplne zmetena:( a smutna:(...uz nech je stvrtok a nech uz viem na com som...

ludka77
4. okt 2011

@turandotta viem ako sa cítiš, aj ja som to vtedy ťažko niesla, lebo som vedela, že som tehu, dokonca keď mi kozmetička depilovala nohy som tam skoro od bolesti zomrela 🙂 a pritom som si to dávala robiť už niečo cez 2 roky 🙂 tak hneď som tušila že je niekde zmena, že niečo je iné a keď ten prekliatý test ukázal len / skoro ma porazilo 🙂 vôbec som to nechápala 🙂)
preto si nikdy neurobím test skôr ako 1deň meškania!!

aj teraz mám taký pocit už asi 3 deň, akoby som mala grcku (sorry za výraz) zaseknutú ale to si asi len namýšľam 😒 uvidím 13.10 🙂