icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

genialna
6. nov 2011

@katus193 jeeeje, ty sa ides vydavat? 🙂

genialna
6. nov 2011

@klobucik osobne si myslim, ze pokial ta nic netlaci.. Ono ked vykukne troska brusko, zacne ti to byt nepohodlne.. 😉

bleelka
6. nov 2011

dobre ranko babulky, prosim vas, vymizli uz niektorej z vas tehu priznaky alebo je na to este skoro? mne vobec nic nie je, bradavky nebolia, unavena nie som, dokonca aj bazalka mi uz klesla. Doteraz byvala 37 C a vcera 36,9 a dnes 36,8 C... 😒 mohla crevna chripka ohrozit babatko? som na nervy ci bije srdiecko ked mi nic nie je.... ☹

sophina
6. nov 2011

@genialna
Asi bývame blízko 🙂 Ja som tiež pri pekárni 🙂

sophina
6. nov 2011

@bleelka
Bre ránko, príjemnú nedeľu, mne pri prvom tehu nič nebolo, absolutne, na rozdiel od tohto druhého, keď furt spím, síce nevraciam, ale je mi zle ...

bleelka
6. nov 2011

@sophina dakujem, no toto je asi nieco ine, lebo ja som nejake priznaky mala a zmizli, preto sa obavam, vacsinou to ma az po prvom trimestri ustat....

sophina
6. nov 2011

@bleelka
a kedy ideš na kontrolu ?

bleelka
6. nov 2011

@sophina ved praveze az 30.11...dovtedy sa asi zblaznim....rozmyslam, ci nepojdem skor pre istotu... alebo napisem doktorovi email? neviem co robit

sophina
6. nov 2011

@bleelka
Mne moja maminka vravievala , že mám robiť veci tak ako ich cítim ... a ak máš pocit, že niečo nie je Ok, tak choď a neváhaj ...pocit istoty, že všetko ok bude prospešný aj tebe aj drobčiatku 🙂

stela01
6. nov 2011

@bleelka mne niektore priznaky zmizli,ale baz,teplotu som si nemerala ...urcite by som zbehla pre pokoj ,mozno si len zbytocne nervozna a do 30.11 uff to je na pekne dlho ....urcite zbehni 🙂 drzim palce ...

sophina
6. nov 2011

@genialna
takých je nás asi viac :P

barborka27
6. nov 2011

@genialna juj,tak to si ma zaskocila,ale zda sa mi,ze v nemocnici 🙂

barborka27
6. nov 2011

@kaciatko215 tak potom daj echo ,ze co a ako 🙂

barborka27
6. nov 2011

@klobucik ahojcek,ja som tu v nejakej teme citala,ze baba spala aj do 5 mesiaca na brusku.Ide o to,ako sa ty citis pohodlne.Ja milujem spanie na bruchu a aj ked este mi nenarastlo brusko,tak sa mi na nom neda spat,lebo ma zacne boliet.Takze je to individualne 🙂

katus193
6. nov 2011

@genialna ano idem sa vydavat tento mesiac 🙂 ale je to len sobas na urade, my si chceme urobit tak o rok krasnu svadbu,len teraz to musime riesit na rychlo koly tomu aby som tu v AT mohla byt poistena na mm a aby neboli problemy pri narodení dietatka tu v Rakusku, lebo je to velmi zlozite ak nemame spolocne meno, je tu vela papierovaciek a vsetko treba davat overovat notarom a tu je to neskutocne drahe, takze musime ist domov na SK a zobrat sa aby sme nemali problemy 🙂 ale celkom sa aj tesim, uvidim rodinu

jana26
6. nov 2011

Meno: Janka
Vek: 27
Termín : 10.06.2012
Ďakujeeeem za pridanie do tabulky 😉

jana26
6. nov 2011

kaciatko215
6. nov 2011

@barborka27 jasnacka ze dam vediet uz sa neviem dockat

katus193
6. nov 2011

Kocky pozeram ze tu zase pribudlo plno novych tehuliek 🙂 super, to nas bude mozno aj sto 😅 na porodniciach nebudu stihat v juny 😀

silvia0201
autor
6. nov 2011

dievčatá, kde nájdem našu tabuľku ??

lienocka23
6. nov 2011

@lenkajankova ahoj Leni, este aj menovkyne a aj rovnaky termin mame 🙂) Tak pekne tehulkovanie prajem 🙂

katus193
6. nov 2011

@silvia0201 ahoj ma ju daniwaugh vo fotoalbume tam ju najdes 😉

silvia0201
autor
6. nov 2011

@katus193 díky 🙂

katus193
6. nov 2011
katus193
6. nov 2011

Uz od vcera mam neskutocnu chut na kyslu kapustu 😅 tak som rano utekala do obchodu ze si kupim,no samozrejme ze nemali 😠

sophina
6. nov 2011

@katus193
Toto poznááááám 😀 ... a tiež vtedy nemali, tak som si kúpila aspoň kyslé cibuľky 😎

katus193
6. nov 2011

@sophina chapes to ako naschval, uz od vcera tu slintam na tu kapustu 😝 rano som si este budik dala aby som nezaspala lebo tu mame otvoreny obchod v nedelu len od siedmej do deviatej a toto sa mi stane 😖 to je ako zly sen, teraz musim cakat do zajtra.Ale nechapem ze ja som nikdy kapustu nemusela a teraz by som ju jedla aj na ranajky 😀

mirka35
6. nov 2011

ahoj peknu nedelu prajem...Doposial som mala zvysenu teplotu a uz 3 dnu ju nemam ,myslite si ze je to zle?

katus193
6. nov 2011

@mirka35 pokial bola len zvysena tak by to nemalo vadit 😉 a co si bola chora?

mirka35
6. nov 2011

@katus193 no mne lekar povedal ze zena by mala mat zo zaciatku tehu zvysenu teplotu a ja uz ju nemam 🙂 😉 skor mi vadi ze ju nemam