Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
dobre ranko babulky, prosim vas, vymizli uz niektorej z vas tehu priznaky alebo je na to este skoro? mne vobec nic nie je, bradavky nebolia, unavena nie som, dokonca aj bazalka mi uz klesla. Doteraz byvala 37 C a vcera 36,9 a dnes 36,8 C... 😒 mohla crevna chripka ohrozit babatko? som na nervy ci bije srdiecko ked mi nic nie je.... ☹
@genialna juj,tak to si ma zaskocila,ale zda sa mi,ze v nemocnici 🙂
@kaciatko215 tak potom daj echo ,ze co a ako 🙂
@klobucik ahojcek,ja som tu v nejakej teme citala,ze baba spala aj do 5 mesiaca na brusku.Ide o to,ako sa ty citis pohodlne.Ja milujem spanie na bruchu a aj ked este mi nenarastlo brusko,tak sa mi na nom neda spat,lebo ma zacne boliet.Takze je to individualne 🙂
@genialna ano idem sa vydavat tento mesiac 🙂 ale je to len sobas na urade, my si chceme urobit tak o rok krasnu svadbu,len teraz to musime riesit na rychlo koly tomu aby som tu v AT mohla byt poistena na mm a aby neboli problemy pri narodení dietatka tu v Rakusku, lebo je to velmi zlozite ak nemame spolocne meno, je tu vela papierovaciek a vsetko treba davat overovat notarom a tu je to neskutocne drahe, takze musime ist domov na SK a zobrat sa aby sme nemali problemy 🙂 ale celkom sa aj tesim, uvidim rodinu
Meno: Janka
Vek: 27
Termín : 10.06.2012
Ďakujeeeem za pridanie do tabulky 😉
@barborka27 jasnacka ze dam vediet uz sa neviem dockat
Kocky pozeram ze tu zase pribudlo plno novych tehuliek 🙂 super, to nas bude mozno aj sto 😅 na porodniciach nebudu stihat v juny 😀
dievčatá, kde nájdem našu tabuľku ??
@lenkajankova ahoj Leni, este aj menovkyne a aj rovnaky termin mame 🙂) Tak pekne tehulkovanie prajem 🙂
@silvia0201 ahoj ma ju daniwaugh vo fotoalbume tam ju najdes 😉
@katus193 díky 🙂
@silvia0201 😉
Uz od vcera mam neskutocnu chut na kyslu kapustu 😅 tak som rano utekala do obchodu ze si kupim,no samozrejme ze nemali 😠
@sophina chapes to ako naschval, uz od vcera tu slintam na tu kapustu 😝 rano som si este budik dala aby som nezaspala lebo tu mame otvoreny obchod v nedelu len od siedmej do deviatej a toto sa mi stane 😖 to je ako zly sen, teraz musim cakat do zajtra.Ale nechapem ze ja som nikdy kapustu nemusela a teraz by som ju jedla aj na ranajky 😀
ahoj peknu nedelu prajem...Doposial som mala zvysenu teplotu a uz 3 dnu ju nemam ,myslite si ze je to zle?

@katus193 jeeeje, ty sa ides vydavat? 🙂