icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
17. mar 2010

neviem,zda sa mi ze je dost kosno,fakt sa neviem rozhodnut,ked tak by sme len asi busom k vam skocili,nepojdem s nou peso,vystupila by som pri cedoku a kupila si coldrex pre istotu,hmm?

klba
17. mar 2010

sasul ved po 3 tt som uz musela vybehnut, maly stale kasle ale uz ma to tahalo a on sa uplne tesil, škero maly. 😵
a to mega stretko by sa nedalo, vybavovali sme veci aj tak sme prisli neskoro a pradlo ma v pracke od rana cakalo. 😝

jajus, skoda mohla si sa stavit, ale aj tam hned ako sme prisli, ani papat drobec nechcel a zaspal. 😔

sasulec
17. mar 2010

verim tomu moja,urcite sa veeelmi tesil.. 😉

helenkasabinka
17. mar 2010

kočky fotky dam vecer....

martulanr
17. mar 2010

Heli mozes ale aj tak pojdem na nr 😀 deichman volaaa 😀 😀

helenkasabinka
17. mar 2010

martulka aha tak nic......ja som bola v pondelok u deichmanna a kupila som si nove topanky 😉

jajka968
17. mar 2010

sašul, veď keď sa rozhodneš, daj vedieť 😉 , tak by sme vás pri čedoku počkali. veď som ešte tu, ešte sa učíme

klbi, ti verím, že sa šimi tešil, markovi stačí jeden deň doma a už búcha na dvere 🙂

martul, si vítaná 😉

martulanr
17. mar 2010

jajka díkes 😀
Heli kupila si si nejake z letáka?

helenkasabinka
17. mar 2010

jajka ja ak mozem,tak dnes pridem pre lizatka 😉

helenkasabinka
17. mar 2010

martulka neviem ci boli z letaka 😅

jajka968
17. mar 2010

heli, veď sa ozvi, poviem kde som, ak príde sašul, budem doma, ak nie, niekam vyletíme, veď sme dohodko, ako minule 😉

zuzana76
17. mar 2010

ahojte

vysledky su ok. mam brat lieky tak ako doteraz

zastavili sme sa aj v tescu, obdivovala som krasne babatkovske vecicky, ale zatial som nepodlahla panike a kupila som len malemu slipy a jedno tricko

😀

a ja som to raz podstupila tak,ze som to vypila doma a potom ma peto doviezol autom tam, to nie je az taka fyzicka namaha, takze asi sa dohodnem tak, ze ma potom on vezme aj s malym k dokine, dufam,ze bude ustretova.

mna dnes boli hlava

helenkasabinka
17. mar 2010

jajka ved ano ja ti zavolam 😉 a neviem aj tak presne kedy by som prisla pre ne.... 😉 ja sa ozvem 🙂

klba
17. mar 2010

zuzi super ze su vysledky ok. 😵

kocky, ked bude v bille akcia na granko dajte mi vediet, uz sa mina, maly si kazdy den kakauko pyta. 😉

domyyy
17. mar 2010

ahojte 🙂 ja som dnes bola v kine a u susedky 😵 drobátko malinké som si pomojkala 😵 😵 😵 ach jááj baby aj ja chcééém 😀 😀 😀 😵

inak aj ja sa pochválim výsledkami 😵 všetko je ok 😵 🙂

jajka968
17. mar 2010

ahojte to som ja marko, už scom sa vyhajal

jajka968
17. mar 2010

heli, jasné 🙂

domy, ahoj, čo máš na pláne, asi bicie, pravda

zuzi, super, tak výsledky ok 🙂 a olivka ťa aj s paťkom videla dnes z autobusu, vraví, že paťko je už aký veľký 😉

helenkasabinka
17. mar 2010

marko ahoooooj aky si sikovny,uz aj pisat vies? 😀 😉 😵

domyyy
17. mar 2010

jajka....dnes nič 🙂 len doma budem 🙂 bicie boli včera 😵

zuzana76
17. mar 2010

jajka, ano aj ja som ju videla 🙂

domy, tak je fajn,ze aj ty mas vysledky ok 🙂

jajka968
17. mar 2010

domy, jáj a nechce sa ti dobehnúť 😉

domyyy
17. mar 2010

zuzi...veru som rada 🙂 aj ty to máš ok tak sa teším 😵 inak zajtra idem ešte k nefrologičke tak snáď bude všetko fajn 😉 🙂

zuzana76
17. mar 2010

domy, tak sa drz, ja som bola pred tyzdnom u nefro a vsetko bolo ok , tak dufam,ze aj u teba bude

domyyy
17. mar 2010

jajka...aj by som išla ale mám veľa roboty 😒 😒 😒 tak snáď nabudúce 😵

kočky strašne mi piští srdce za dvomi pármi topánok ☹ len škoda, že financie musia ísť niekam inam 🙄

domyyy
17. mar 2010

zuzi...ďakujem moja 😵 😵 jáj a Vám nech už povedia pohlavie bábätka 😅 nech sa môžeme vytešovať s tebou 😵

henka76
17. mar 2010

ahojte 🙂

relaxujem 😵 maximko spinká 😵

heli-a kde si počula??..áno bola som a bolo super...ja si s babami rozumiem,tak prečo nie 🙂

zuzka-a ked ideš na tú glukozu,tak mne brali krv pred aj po...takže som tam ráno musela byť 😉

zuzana76
17. mar 2010

heni, aha, lebo mne ta prva dokina brala krv az po tych 2 hodinach, predtym nie

helenkasabinka
17. mar 2010

henka ja som sa len pytala 😉 .....ale ved to je jedno kde som pocula 😉

jajka968
17. mar 2010

zuzi, veru aj mne v medicínskom brali krv aj pred aj po, sa radšej spýtaj telefonicky, nech na teba nenaziapu, lebo asi všetku múdrosť pojedli, jak si na mne zlosť z celého dňa vyliala 😝 😉

sašul, si túúúúúúúúúúúúú, akooooooooooooooooooooo, lebo sa pôjdeme obliekať a po sárču, nech viem, ako sa mám zariadiť 😉

helenkasabinka
17. mar 2010

tak veru aj mne brali krv pred aj po a dokonca aj moč 😉 pred a po