Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ja som zase tusim chodila predtym k Dr. Porubskej, ona predtym bola asi tam kde Ravinger, teda to meno mi je povedome
A prvy krat som ten grc vypila tam a druhy krat mi povedala,ze uz viem ako sa to robi, tak si to mam dat doma a potom nech ma tiez niekto privezie, ja neviem, mozno pojdem taxikom, alebo to vypijem uz o 5.00 rano a na 7.00 nas tam hodi moj muz autom.
a ta markova je aka? ona je internistka? alebo diabetologicka? lebo k nejakem Markovej chodievala tusim moja mama s tlakom
ako vidím bavíte sa o skúške na cukor, neuveríte mne to chutilo 😀
blazka😀mne vzdy kazali vymackat si tam aj citron tak dalo sa😀no ale po takej polhodke mi vzdy zle prislo od zaludka bleee😝zuzi markova je fajn😉a su dve markove-jedna diabetologicka a druha srdciarka ci take nieco...bo prvy krat ked som k nej sla som nevedela ze su dve a najprv som sadla k tej druhej do cakarne😀ale po takych 10min som sa zbadala😝
any, aha, tak dobre vediet, aby som aj ja necakala u tej druhej 😀
any tak citron, to ma nenapadlo.........teraz by som ho dala zjesť krpcovi lebo čo tu pri mne vystrája, je všade len na deke nie 😕
ozaj ešte som nestihla behnúť do dráčika, asi dnes vybehnem lebo starý sa nasral že v tescu sme boli skoro hodinu a on už nejde do žiadneho obchodu trtko a tak nemám pre malého puzzle penové 😖
AHojte,
my sme vcera 2 navstevy vystrojili, nes cakam martulu na kavicku.
Any,
som skoro zabudla, blahozelam k dievcatku.
Ja som si na ten cukor tiez dala citrona adobre to bolo. Akurat mi pri cakani prislo tak zle, ze som skoro otrcila kopytá hore. Ja som bola v MC na Chrenovej.
Blazka,
nas maly uz tie puzzle rozobera a zuzle, tak ich sprchujem kazdu chvilu, nech ich nezuzle spinave.
My sme boli tiez o 6 hore, o 7. kym som ho mucial v posteli bol uz zufaly, tak sme vstali. Periny konecne az dnes prevlecene, pojdem dat prat.
Heli,
ja hnojim castejsie, polievam raidne kazdy tyzden a rosim, ked ma napadne. Ale vzduch mame urcite suchy, lebo mame krb, tak preto su mozno divne. Ale ja truba som im po odkvitnuti odstrihla stonku celu, tak mne rastli odznova. A to som mala nechat a odstrihnut, le to co uschne.
My ideme tento rok na dovolenku cez tu Velku noc, tak uvidime, sand budeme zdravi. K moru by sme chceli ist, ale najskor nasetrit musiem a uvidime ci s malym, ci bez, lebo vraj by deti nemali lietat, len neviem, do akeho veku. A auto by to nezvladlo a busom by to asi nezvladol maly.
berus, sestra letela s malou 5- mesacnou a bola ok, sice tu na SK im ochorela, nejaku virozu grcavu mala.
Takze tvoj maly bude mat v lete uz rok co je uz v pohode si myslim aj na lietanie.
babulky dakujem 🙂 ale verim ze to zvladnem 😉
berus - my sme leteli s malym ked mal 1rok a 3mesiace a zvladol to perfektne. 😉 A aj Lukasko to zvladne 🙂
any - hej je to potvora,skusa ma 😅 😉
padam do mesta dat si nabit cipovu kartu 🙂 tak sa majte krasne
a spominali ste Pikao to miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm 😀 😵 😵 😵 😵 😵
berus vdaka🙂no na dovolenku tento rok mozem zabudnut😝ak teda neratam super prepychovy pobyt v nasej uzasnej porodnici😝ale mali sme ist do spanielska,alex tam ma krsnu a volala nas k sebe no ale bude sa musiet uspokojit s alexom,mojou mami a segrou😅chcela ho tam v lete na prazdniny za kazdu cenu,tak pojde s babinkou svojou a najmilsou tetkou...sice som dlllho odolavala ale nakoniec som im to odobrila a pustim ho aj ked neviem ako to prezijem...maju uz kupene letenky-pojdu od 17teho do 27meho juna...desat dni budem ako na ihlach a bude mi smutnooo...ale mamine mojej doverujem,viem ze bude v dobrych rukach,s nikym inym by som ho nepustila...alexik sa uz moooc tesi na dovolenku...krsna mu pride teraz buduci tyzden stvrtok a bude na sk mesiac uz sa neviem dockat-je to moja naj kamoska...
ahojte,sme mali navstevne dopoludnie,jajka s drobatkom sli na mostnu,sa stavili,poskumali preskumali hracky,my sme drkotali,ze si hlasivky necitim,uz sme napapkane a idem malu ulozit,jajka,dufam, ze ste stastlivo domov prisli.. 😕 😅
jeej dovolenky sa tu preberaju,no,tento rok by som aj ja sla..dede nas pozval 😝 😀
any porodnica je uz super 😀 😀
čafte.
ako sašul spomínala, sme sa k nim nanominovali 😀 , decká sa okukávali, dávno sme sa nevideli, no a kedy sa začali najlepšie hrať, pravdaže pred odchodom domov. drobec už hajá, bol zmorený dáky, ani jesť nechcel.
sašul, dorazili sme ok a neuveríš koho som po ceste stretla, môjho milovaného bračeka, že s kým sa viezol na aute, plno kamarátov, tak mu vravím, nech ide domov, lebo tam čaká poisťovák, a on, že či nemôžem ja, že už mali byť u kamaráta, keby nestojím na križovatke , asi ho z auta cez okno vytiahnem a zavesím za gule do prievanu, ma nasral jak pes, ale ja som sa s ním s poisťovákom dohodla, že mi prinese papiere domov, podpíšem a obojaká spokojnosť, no a ešte aký sympaťák bol, júj škoda, že si nešla s nami 😉
zuzi, ten grc na cukor musíš vypiť a nemôžeš vôbec chodiť, lebo ako máš telesnú aktivitu, tak sa hodnoty menia a viem to preto, lebo keď som bola tehu s markom, šla som si to do medicínskeho vypiť a čo ja budem 2 hodky zbytočne dakde sedieť, tak som behla ešte s olčou na kožné, ma už hľadali na tej glukóze, lebo sme sa zdržali, na mňa narevali tam, že či som si vedomá, že tento test bude neplatný, musia mi spraviť druhý a ten si musím zacvakať za vlastné. išla som si pre výsledky, dokino nič nepovedal a bolo dobre 🙂
any, ja by som decká tiež len s mojou mami do sveta pustila, iba jej dôverujem vo všetkých smeroch a neboj, ten čas ti prejde rýchlo, pomaličky budeš tehu finišovať, aspoň ti odpočinok dobre padne 🙂
beruš, mám pre teba lízatká, tak sa môžeš staviť ak budeš mať cestu okolo 😉
heli, aj pre teba mám tiež 😉
henka, júj je mi to ľúto, že dnes som sa zrovna flákala 😒 🙂
jajka ja by so brata zahlusila v tom aute asi.. 😠
jajka a ja mam kde liizatkaaaa 😉
veď si dnes zoberieš 😉
ahojte, idem čítať 😀 😉
ja som ten cukor ci co to bolo vypila v pohodke s citronom samozrejme a potom so tam cusala,ale mne tusim povedali,ze mozem sa ist poprechadzat,hlavne nech nejem a ak sa bude dat nepijem nic,teda ziadne tekutiny a len si pery namacam,ale ja som tam sedela a len po chodbe som sa poprechadzala,vsetky casaky odpredu,odzadu precitala,vysledky som mala v norme,chvalabozku 😉
jajka aj ja cem lízatkaaaa 😀
jajka sak ja len zartujem.. 😉
inak sa vietor dviha,neviem ako je vonku?
Ma slak uz trafi asi z toho vetra,tato Nitra blazniva ufuukana vyfukana prefukana,vrrrrrr 😠
ahojte, tak sme riadne vyvenceny, boli sme s mami na Mostnej, nejake veci vybavit, drobec sa tesil, siel skoro celu cestu tam aj spat mimo kocika, skoda ze som jajus nestretla. 😒
martinka dom bol hrozny, skoda reci, max. vhodny na zrutenie. 😝
a neboj, skusky zvladnes, tomu pevne verim, aj robotu si najdes, u teba som si na 100 % ista. 😵
a ked som bola na cukor, rano som si dala klasika kavu s troskou cukru, neodolala som 😅, ja tapa som sa priznala, skoro ma prepichli pohladom, poriadne ma vyhresili a ze budu skreslene vysledky, vraj budem mat vyssie hodnoty, inak pit sa to dalo, ani prineseny citron som nepotrebovala, cakat som isla do internetovej kaviarne, prislo mi tam zle, vodu mi hned doniesli, ale potom ok, vysledky boli v norme, ale lepilo mi. 😅 😝
Domyyy kde siiiiiii?? 😉
klbka servus,uz je vam lepsie,aj drobatkovi? 😉
mohli ste sa na kafco ustavit aj s mami liido-klido 😉
drobci by sa pohrali a aj s jajkou by ste sa stretli a mohli sme mat aj mega stretko 😀
klbi, ináč sme šli aj okolo vášho baráku 😉 , ale nechcela som otravovať, veď ja som pred pardonom stepovala a čakala kým otvoria 😀 , to som už iná strelená, čoooo
martula, chceeeeeš lízatká, ešte jeden balík mám free, ak by si chcela 😉
ahojte
strihala som dnes Sabínku na mikado-podkovu 🙂 je strasne krasna v tom a poctivo drzala 😵
HENKA pocula som,ze si bola vcera na stretku.......hm dufam,ze bolo dobre 😉
heli sak hod foto.. 😉
sašula, si ma predbehla, som to išla napísať 😅
no a čo pobede, prídete?
neviem fuuka dost a ja s tymi hlasivkami,mala navyse len vymysla nechce spat,ale ak nevypadneme von to zas bude dlhe poobedie,ma zozere asi doma 😒
idem kuk von ci moc fuka 😕
jajka ceem 😀 jasnee IP mi posli s tel. cislom a adresou aby som vedela kam pre to 😀
martulka ked pojdem do nr jajke pre lizatka tak mozem aj tebe zobrat ak mas zaujem 😉

no k dr.markovej na klokocku som chodila predtym,teraz ma poslala sestricka k dr.porubskej-ta je pri nemocnici-oproti hlavnemu vchodu v tej oranzovej zrekonstr.budove...volala som tam aby som sa objednala,tam mi sestricka povedala ze mam prist bud o 7mej,vypijem ten grc a dve hodky si tam posedim a potom mi vezmu krv a moc,alebo si ten grc vypijem doma a o dve hodky pridem k nim,no ale ze jedine keby ma mal kto zobrat tam k nim a to neviem ci bude moct mat mato volno piatok ked mal vcera...a tiez neviem co s malym,kto ho vezme do skolky ked uz o 7mej tam mam byt...asi poprosim segru ci nepride rano,vychysta mi ho,hodi do skolky a moze masirovat do skoly...