icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
12. feb 2010

ale no,ved mas chlapov aj dvoch,mozno ta prekvapia co ty vies..😉

blazka24
12. feb 2010

neprekvapkajú - toto máme vyjasnené už dávno a malý ma má čím prekvapiť? že na valentína sa nepokaká do plienky ktorá smrdí jak Luník IX?

sasulec
12. feb 2010

napr. 😝 ale radsej nech sa,lebo ak nebude moct to len budu valentinske orgie..hehe 😀 😀 😀

blazka24
12. feb 2010

sasul tak to veru by boli ale nebavme sa o vyprázdňovaní môjho syna - človeče to je teda oslava valentína 😀

sasulec
12. feb 2010

hehe veru coko na Valentina bude od nasich detureniec.. 😝 😀
idem bruuu 😔

bystricanka
autor
13. feb 2010

dobré ránečko 😵

tak ja už ospršená a už aj periem. 😅 Matúš v noci dostával záchvaty kašlu. No neviem...mal to z hlienov, tak mu niečo dám na vykašliavanie. 😝 Dnes von asi nepôjdeme, lebo hlásia silný vietor.Asi sa pôjdeme len na autíčku povozit po NR 🙂

beruska113
13. feb 2010

Baby ale vazne, dufam, ze Zuzka je OK. Neviete o nej nieco?

Ozaj a ahojte.
Bys, ¨
tak Matuskovi skore doliecenie.

Blazka, Sasul,
ani ja Valentina nemusim. Muz je dnes v praci, zajtra cez den asi auto opravuju a vecer na nocnu. Takze neni ani casu oslavovat.
Som vas vecer na rychlo precitala a uz ani neviem, co kto pisal.
Domy,
ja o tom kokovi nic neviem, ale neznie to pekne. Dufam, ze nebudes musiet do nemocky.
My sme mali bujaru noc, asi zuby, zaspal na rukach po22.h. a celu noc sa mrvil jak cervik, esteze mu uvedomele do druhej izby spat isiel.
Dnes nevarim, trochen pozehlim a upracem daco, ked bude cez obed vonku chniet.

beruska113
13. feb 2010

Jaja a hlavne som sa zabudla spytat, ci neviete ci je nieco na tu chrontinku vo vlaskoch deti.

Ja mu to cistim tak dvakrat tyzdenne s olejcekom a stale sa mu to vracia, vyzera jak nejaky cigosko. Vcera mu ten olejcek skoro stekal, tolko tam toho ma, hadam dve hodiny som s tym robila a dnes kukam a stale to ma dost. Mna uz picne z toho. Vcera uz plakal pri tom cesani, tolko som mu to vycesavala. A usi kazdy den cistim tak 4 tycinky na jedno ucho.

beruska113
13. feb 2010

Ozaj a Zuzku som nasla v augustovkach, tak je vsetko OK, je nam len neverna s inou temou. Alebo nas nenasla? 😀

jajka968
13. feb 2010

beruš, ja mám takú masť na to do vláskou, je to riadna hnusoba mastná, ale zaberá, moje decká mali hrozné vo vláskoch a v lete, keď sa upotili, alebo pod čiapkou hotová katastrofa. ak chceš, môžem ti odobrať do niečoho a môžeš si prísť po to, isto to zaberie 😉

bola som na polygone, včera ma oklamali 0 3,45 eur ako som krepák kupovala, tak som si to tam bola vyriadiť, vrátili mi peniaze našťastie, já hlúpa, že som si to hneĎ nevšimla, až potom doma, ako som začala rozmýšľať, že preboha 3 ks krepáku a 4,50 mi naäčtovala tá koza čo sa tam s kámoškou bavila.

no idem rýchlo upratať a variť a keď drobec haji bude, musím masky dokončovať 🙂

henka76
13. feb 2010

ahojte 🙂

klasika sobota...varenie,upratovanie... 🙂 ..dnes má svokra narodky,tak navečer sa tam zastavíme 😉

beruska-maximko má tiež tie lupienky,mám nato olejček od doktorky...a ono to trvá dlhšie,pokial to vymyzne...pamatám,že maroško to mal tiež dlhšie... 🙂

bys-ako je matúškovi?...boli ste sa vozit? 😉

zuzana76
13. feb 2010

ahojte

teda beruuuuuuuuuuuus, ze neverna 😀 , to vies teraz mam rozpracovanych vela tem 😀 - levicatka, augustove babatka 2010 , august. snazilky a aj vas 🙂

ano je vsetko oki, len mrnus je o tyzden mensi, tak asi skocim niekedy do MC na sono, ze ci pekne rastie

okrem toho bol muz chory, tak som internet tak nestihala 🙂

zuzana76
13. feb 2010

teraz ideme k babine na chrenovu, patko dostane posledne auticko do zbierky cars, uz ma uplne vsetko, uz len Mater mu chybal, a este spomina tusim Serzanta a Filmora,ze by chcel, no ale ti nie su taki podstatni, inak uz ma naozaj vsetky auticka, s tym sa hrame kazdy den 😝 , uz mi to leze hore krkom 😀

zuzana76
13. feb 2010

dnes mam chut na nejaky zdravy salatik, tak si asi nieco take urobim, ze salat, olivy, rajciny, syr, mnam

zuzana76
13. feb 2010

ani my ziadny valentinsky vikend nebudeme mat, kedysi davno sme mozno aj skocili na veceru, najma ak to bol vikend, ale nepotrpim si na slavenie tohto sviatku. Ale muz este ani poriadne nevyzdravel a uz hlada,ze co by sme robili, tak buduci tyzden sa chce ist s drobcom kupat, ja neriskujem nejake chlamidie, alebo mykozy teraz, takze budem bez kupania a potom v marci nejaky wellness vikend , tak uvidime co z toho bude.

zuzana76
13. feb 2010

ale ja uz tuzim po jari, uz mi tato zima lezie na nervy

zuzana76
13. feb 2010

tak dnes sa mi snivalo, ze muz sa bol kupat a saunovat v nejakom hoteli a ja som ho tam cakala niekde na recepcii, ci v bare, ci kde a popijala som zeleny caj a citala som si, ale videla som ako v dome oproti mafiani v garazi zabetonovali nejakeho cloveka - asi biely kon to bol, no brutaaal , nie? 😀

potom cast dva, kupovali sme obliecky do postielky, ruzove 😀 , babina strazila patka a potom, ze ved ja mam meniny, tak nech chystam nejaku slavnostnu veceru, tak som muza posielala na nakup,ze idem robit fasirky

no uznajte 😀

any23
13. feb 2010

ahojte🙂tak konecne sa na nas usmialo slniecko,nech len svieti a poriaaadne nech sa ten biely humus konecne roztopi-uz chcem jaaar 😅davam si akurat kavicku,boli sme s alexom v obchode ale len tuna pod nami v jednote,dokonca dvakrat bo ja hlava derava som na tarhonu zabudla😠ma skoro slahlo ked som na to prisla...no vsak kto nema v hlave,ma v nohach😝ci jak sa to hovori...zuzi som rada ze si sa ukazala🙂a ze je vsetko oki😉nic si z toho nerob,alex bol tiez cele tehu o tyzden pozadu,nakoniec sa aj narodil o tyzden neskor,podla mojho vtedajsieho uzasneho dokiho som prenasala,podla dr.trusku co som k nemu chodila do rizik.poradne a dr.co ma odrodil som mala zle vypocitany tp bo maly nejavil znamky prenasania...ale ten dili si mlel svoje-tp je dobre vyratany,ja prenasam...zbytocne len stresy mi robil...

any23
13. feb 2010

zuzi mne sa tiez teraz sniva vselico mozne😝ale dnes v noci to bol pekny sen-ze sme mali babatko uz,ze to bol chlapcek a ja som ho isla kupat,a byvali sme v dome kde kedysi byvala moja babka a nemali sme tam teplu vodu tak sme zohrievali v hrncoch😝😀ale babo bolo krasne take grimasy hadzalo-jaj uz sa neviem jula dockat...

any23
13. feb 2010

nejako zle som spala,som sa zobudila o pol 2hej a do 4tej nie a nie zaspat...tak som kukala telku...a malinke si asi robilo mejdan v brusku-cely ten cas kopcovalo a nebolo to len jemne hmyrenie a kopkanie ale riadne kopance😵oproti min.tyzdnu sa to riadne zosilnelo-nam podrastlo asi😎a vcera vecer aj alexika pokopalo-sme uz lezali v posteli a on zacal mudrovat co asi v brusku robi a ja ze hmyri sa,tak hned nacapil tu svoju malu teplu rucicku ze aj on chce brusko pohladkat a rovno do rucky ho kopalo...tak sa zacal rehotat ako hrkalka-pacilo sa mu to...

klba
13. feb 2010

caute len som nakukla, varim podla netu. 😀
dnes mame kanadske kura, som sa s jurim rehlila, reku oslavujeme olympiadu v kanade kanadskym obedom. 😉 😀

neskor vas docitam, uz len stepujem pri rure, nech mozme ist na to, 😝 😝 😝 som sa zakecala po telefone zo svokrou a mamou, tak mam casovy sklz. 😝 😅

beruska113
13. feb 2010

No Zuzi,
ved preto. To nas nemozes tak plasit. Ked sa tehula dlhsie neozve, tak sa clovek boji, ci nie si v nemocke. Tak podaj aspon denne hlasenie jednou vetou 🙂 Zuzi aj mne sa take divociny snivaju. Ale to s ruzovymi perinkami sa ti lubilo, ze? A uz sa tesim, kedy sa my o auticka podkynat budeme.

Klbi,
tak dobru chut. By som si dala, znie to dobre.

Any,
tak to sa musel Alex vazne tesit. Moj maly sa v bruchu takmer nezastavil, ale ked zacitil ruku niekoho ineho na bruchu, tak prestal. On len maminku mohol.

Henka, Jajka,
no ved som sa pytala doktorky ci na to nieco nie je, ale zrovna vtedy som mu to tri dni vycesavala, tak to mal pekne. Ze raz ked to vycesem, tak uz to mat nebude. Prd makovy. A on ma to haro take huste, tolko olejceku som mu dala, ze keby je to jedly , vysmazat rezne mozem. Jajka a ta mast sa neda kupit? Skusim sa s tym potrapit a keby to nejde, tak Ti dam vediet. Diky. Nechce sa mi s tym chodit k doktorke, nech tam nieco nechyti a volat jej preto tiez nechcem, sak ked mal hnacky, horuce linky sme mali, sa len predstavim a uz vedia, kto som.

Jajka,
tak to si pozlateny krepak kupila. Ale mna by to tiez nenapadlo, hlavne ked som krepak 100rokov nekupovala. A pytala si sa Malej, ucila som jU?

jajka968
13. feb 2010

berus, neviem či sa to dá aj bez predpisu, nám to dala na predpis, kľudne sa zastav, odoberiem ti a o chvíľku bude hlávka pekná 🙂
no a olča vraví, že ju dáka janka učila, tak asi tá kámoška 😉

klbi, hoď link na to kanadské kura 😉

veru tehuľky naše, s času na čas nám dajte echo, bo sa o vás bojíme 😉
zuzi, tebe som už sms chcela napísať, že či ste ok, no a v tom kukám a ty tu, tak fajn 🙂

ja mám nervy, bo som úvodný ceremonial OH premárnila, ale o 15-tej má byť dáky skrátený záznam, tak aspoň tak si to okuknem, síce okolo 16-tej som dohodko s našimi, chcem ísť deckám k budúcemu roku kúpiť zimné bundy aj s oteplovákmi a čo som pozerala do 35 eur kúpim teraz celú súpravu, tak super, čo by som dala potom na jeseň 60 eur, len dúfam, že nám ešte čosi zvýšilo 😅

sasulec
13. feb 2010

ahojte babule,tak ma jajka ukecala a ideme na karnevaliiik, teda tento krat hadam to vyde 😉
tak som hned doobeda utekala kostymik vybrat,hodim foto,a nepoviem co bude este vas budem trosku sponovat,hehe 🙂
mala tu behala sa jej luuubilo,ved ma kostym podla jej ,,idola,, aj cd si vytiahla rozpravkove, jaj zlatunkava bola 😉
Zuzi som rada,ze ste oki,len sa prosim ozyvaj,lebo som sa bala ci si fakt v pohodke 😉
klbka ala kanada??? tcsss a ze kdo je potom ,,panicka,,ked take specialitky papaka 😝 😀
berus opytaj sa na to v lekarni taky cudesny nazov mala ta mast a mne poradili natret to a dat ciapocku,nech to este dobre zmekne tak na 15 min. a potom pri kupani zmyt a vycesat a zislo to tusim na 2.krat v pohodke 😅
myslim,ze sme mali s jajkou tu istu ale ako sa to vola,hmmm..musim kuk do skrinky ak som to este nevyhodila..
Bys,nech sa maly rychlo uzdravi,nech uz na nas tolko nekasle..he 😉
jajka a ty makaj makaj,nie ze si to nakoniec rozmyslis a povies,ze nestihnes masky urobit,ta zabijeeeeeeeeeeeeeem 😅 😝
no idem hodit foto na Fb bo nemam cas to tu zmensovat.. 😖

jajka968
13. feb 2010

beruš, tuším salicilka sa volá tá masť

beruska113
13. feb 2010

Jej,
tak vy budete karnevalovat zajtra? A to teda v Domine? Lebo segra s krstnym sa tam chysta, teda ak nepride jej ex k nim. Tak mozno tam aj my uavitame, ak by sme v NR boli. Ale sak ja vas urcite nespoznam, ja slepe kura.

Jajka,
ale urcite som tam zastupovala, lebo si ju pamatam. Alebo som ju videla pobehovat, ked som tam bola, kym sme si detvaky rozdelili.

klba
13. feb 2010

jaj babule ale ste toho popisali, prave docitavam zameskane este od vcera. 😝

zuzi, som rada ze si ok, tiez som sa bala ci je vsetko v poriadku. 🙂
a tie tvoje sny su riadne divoke, si ma pobavila s tym betonovanim bieleho kona. 😀

berus, tu masticku sme mali aj my, vola sa silicitova mast ako jajus pise, chod k obvodnej a predpise ti ju na recept, len ju tusim vydavaju len v predpisanych lekarnach, to ti dr povie. 😉

jajus, ten ceremonial som kukala uz 2 x, najprv rano na stv 2, potom na eurosporte a teraz bude na str 3, tak snad si to uz pozriem v klude, lebo popri vareni a behani za drobcom som z toho vela nevidela. 😅
tu je recept, ako dobre to bolo ale mne to prislo take obycajne, ale jurimu aj drobcovi to chutilo, hlavne ze tam maso bolo. 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6324

a este jeden, ale ten som neskusala.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=874

Inak robila som z 12-tich celych stehien-hornych aj dolnych, este som ich rozporcovala nech je toho viac, 😅 vyslo mi na dva velke plechy, este stastie ze mam teplovzdusnu ruru, ale zostane aspon na zajtra, lebo vzdy sa vsetko rychlo poje, tak mam zajtra pokoj 🙂

Dnes nejdeme k svokrovcom, idu na agrac, je vystava svadobnych a spolocenskych siat, po ceste odtial sa zastavia u nas a zajtra mam na plane upratovat a poobede pojdeme my k nim, takze ten karneval by mi jajus ani nevysiel.

A inak ja Valentina neoslavujem, my mame vo februari vyrocie, ja narodky a to mi uplne staci, mne ten sviatok pride strasne umely a nasilu tlaceny, same kvetinky, plysaciky, mne to pride tak, ze je to podpora obchodnikov v predaji neuzitocnych blbosti 😅 a ja nemam rada veci ktore su nalinkovane 😝, nikdy mi tento sviatok nepasoval. 😅

zuzana76
13. feb 2010

jasne, budem sa ozyvat 🙂
inak mala som zapal mechura, resp, ani zapal to nebol, lebo moc bol ok, ale asi babatko mi tlacilo nan a v pondelok to bolo strasne zleeeeee, cely den som sedela zabalena do deky a pozerali sme telku s patkom, muz tiez lezal, v utorok ma to tiez este dost bolelo, isla som aj dokine a do poradne, zacala som uzivat Uroval biotic a od stredy bolo lepsie, tu prvu noc som vobec nespala, lebo som asi kazdu polhodinu chodila cikat 😖

ale nastatsie zapal sa nepotvrdil, ani krv v moci, ani nic take, takze asi len lahsie prechladnutie a potom aj ta maternica mi na ten mechur asi tlacila

zuzana76
13. feb 2010

a poculi ste o tom sankarovi co sa zabil na Olympiade? ze nejaky 21-rocny, ja som to nevidela, len muz mi vravel, chudak, tak mi ho bolo luto

klba
13. feb 2010

zuzi, chvalabohu ze to nebol zapal, snad bude tehu bez problemov a take veci sa ti budu vyhybat
a o tom sankarovi som pocula, je to smutne 😔 , ked isla jeho gruzinska vyprava bolo vidiet aky su smutni, vraj aj uvazovali ze nenastupia na olympiadu.