Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
heli tak gratuľujem k zubom ste už inakší draci zubatí 😀
caute baby, rano som nepisala, aj ked som sem nakukla 😉 ,este pred 9, h sme isli von trochu sniezik pochytkat a domov sme okolo 10 h, prisli.
Varila som slepaciu polievku, teda dve 😅 , v dvoch najvacsich hrncoch co mam, cisty vyvar mi vysiel do 7 l hrnca a k tomu kopu zeleninky a maska, aj malemu trochu zamrazim, jedine tato polievka ma u neho vzdy uspech, tak nech ma v pripade ze nebude chciet papat navarene.
Este tretiu davku pradla dopieram, konecne som aj to troj-denne pradlo co na susiaku viselo zvesila dolu 😅 a uz len masko oberiem a mam snad finito. 😝
bys u nas to bolo naopak, ocaky boleli a place boli a stolicky sa styri naraz predrali, jeden den sme horuckovali ale ani nervy neboli, uplne v pohode vysli a bezbolestne 😉, my uz mame 16-nast, uz len posledne styri stolicky. 🙂
heli gratulujeeem k dalsiemu zubku😵ozaj kocky co som tu spominala ze alexovi vypadol ten zubcek-no tak vcera som si vsimla ze mu tam rastie novy😅asi tak tretinu ma uz vonku-tak nebudeme dlho strbavy😝ja som prave obedovala-robila som zeleninovu polievku s knedlickami a rizoto s kur.masom a zeleninkou a navrch nastruhany syr-mnamky🙂
a ozaj heli, gratulka k zubku, ved som skoro zabudla napisat. 😉 😅
any, takze uz vam rastie dospelacky, to je super 😵.
no ja som nič nevarila a ani nemienim, starý sa naje v robote a ja nemám náladu ani chuť, idem vydrhnúť sporák kým krpec spí ..............
baby malý je hore takže super nasratá som jak cigáň pri stravných lístkoch .............
idem si urobiť hranolky nech ma rozdrapí vrrrrrrrrrrrrrr
inak čo je s majulček? už som ju tu dlho nevidela..............
dakujem kocky za gratulky 😵
any tak aj vam rastie zubok? 😀 😉
jaj ha ja som strasne ubolena a nic ma ani od vcera nebavi ☹
heli-gratulujem k zúbku 😉
any-aj vám,ked už rastie dospelácky zúb 😉
blazka-len sa napapaj,potrebuješ energy 🙂
ja som teraz dožehlila,malý ešte spinká a volal mi drahý,že príde neskôr domov,musel do trenčína z práce 😒 takže budem sama s detmi 😉
heli-a čo ta bolí?? 😕
heni mam uz 2.den na spodnej pere nejaku infekciu ☹ strasne to boli a mam to ako velku oparu a opuchnute ☹ a boliiii to,musim to stale nateirat hojivym zazrakom ,ked je to suche,tak to strasne boli 😒 ☹ 😔
heli-tak prajem rýchle vyliečenie 🙂
ahojte....bola som u dokiho....nič nie je dobré 🙄 znechutený aj on bol....zlatý stafylokok, či ako sa to píše ma trápi plus ďalších kopu vecí 😖 ....bojí sa, aby som v nemocke neskončila ako on 🙄 nemohol mi spraviť stery lebo biol.materiál zobrali tesne predtým ako ma vzal do ambulancie a pokazilo by sa to do pondelku....takže budúci týždeň tam zas naklusám 😒 inak idem na víkend preč tak sa mi majte pekne cmuk 😉
gratulujem k zúbkom 🙂
dominika moja zlaty stafylokok je velka svina-pozor na to!!!!! ☹ napisem ti nieco na icq,ked tam budes 😉
heli...cicka to mi aj doki povedal 🙄 on bol s tým 9 dní v nemocke tak sa bojí aby som tam aj ja nešla ☹ idem ešte na sekundu na icq
tak som tu - malý spinká len potreboval dudel a odgrgnúť a spíme ďalej...........ja varím, už je vlastne postavené, keďže som nemala bobkov list nebude zemiaková kyslá ale sladká, vybrala som rybu a na slaninke s kašou bude tak a je to hotovo, ja papám hranolčeky 😀 to je môj obed, konečne sa dlátim ešte kávu si idem dať dnes som nič nepila okrem rannej kávy ktorú som pila studenú ako mrtveho päty 😠
domy s tým kokom je to strašné, kde sa tie mrchy nabrali veď ako deti sme to nepoznali 😠 tak skoré uzdravenie.......
heli tak nech tá mrcha z hubiny vypadne - pekne ju vylieč 😖
blazka mnam zemiakova kysla,tu som davno nerobila,vdaka za dobry typ 🙂
idem si veru aj ja kavu dat 🙂
heli som ja ale ťapa, nie zemiaková ale fazuľová xixixix a zemiakovú milujem xixixi
blazka dakujem moja 😵
tak už aj prádlo vyvesené ešte by trebalo jedno ale už nemám na sušiari voľný plac 😀
ahojte kocky 🙂 chcem radu 😅 co hovorite na svadbu v PKO? alebo radsej miniranc na Kyneku? 😉 nevieme sa rozhodnut 😀 kostol zajednany-jasne ze na Klokocine 😉 😵
ahojte na skok 🙂 sedacka na svojom mieste,stiahnem fotky a hodim na FB 😵 😵 dnes maly nespal,zato ta pauza 😝
mari - my sme mali v PKO a boli sme max-max-maximalne spokojni 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Na Kyneku ked sme sa boli pytat,tak napr.alkohol svoj sme si nemohli doniest,tak to nas hned odradilo. 😉
ahojte,dnes mi nesiel net,vrrr..docitam vas lebo ste vela popisali,ale najprv malu ulozim.. 😅
helka gratulujeme k zubacikom.. 😉
Mariy? dilema? hehe
segra mala v hotely Kapital,pekne im to ozdobili,aj miesta dost,ved nas bolo vyse 100 ked prisli vsetci kamosi 😅
aj casnici sikovny,hehe jaj sme sa nasmiali ked sme ich so segrenkou obtazovali.. 😉 🤐
Matka idem kuk tu tvoju sedanu..hehe,mam obdobie sedackovej slabosti.. 😝
Blazka,vrrrr..moja ja som dnes varila taku novu polievku rajcinovu heh napisem ti na FB 😝 tiez som vrrrrcala 😅
Domy kedy ides na stery??? daj vediet,ja by som tiez mala ist kuk toho nasho fesaka preventivne trosiiicka..😉
no idem ulozit tu moju neriadenu strelu..nasmerujem ju in postel a dofrcim este.. 😉 🙂
mari tak prídeme pred kostol trochen poškulovať xixixixi nemáme to ďaleko a je to miesto nášho krstu 😀
ja by som si vybrala asi to PKO neviem to je na tebe...........
sasul tak dofrč aj na facebook ale neviem kedy uspím toho nášho smraďocha lebo je nejaký akčný, vyspal sa poobede
😕
no,kde ste? he? ja som tady ja som tady,vasa lastovika 🙂
idem ku panelacik,sak s tej bonboniery mam dilemu este furt nepovedali kdo ju sezraaal 😝 😀
sasulec keby som tam hrala ja nie je žiadna dilema ohľadne bonboniery a inak určite by som tam nič nenechala - jedine tie papiere 😀 u nás sa pozerá Major Zeman - dovi dopo 😖
hehe blazka sak ta tam vykuukam ale nie si tam,ci? 😕
babulky pekny vecer,akrasny romanticky vejkendik..,,ala valentino,, 🙂 cmuk 😲
a kde je Zuzka,uz nebola v nasej teme dlllho... 😒
dufam,ze je oki 😕
sasulec valentína neuznávam takže víkend ako každý iný.........
napapaný, uspatý a ja odmietam umývať riad, som totál hotová 😉

bys veru tie stolicky su velke,cudatka deticky ja ich obduvujem,ze to aj tak hravo niektore zvladaju 😅