Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
berus, ved ani ja nie som na tie znamenia nejako extra zatazena
Jajka,
ty kosko, to je sila, to som si nevsimla. Ej chalani mozu raz spolu este zurky robit. A muza mas este doma?
jajus ale neskor rooob ked budeme my spat teraz pod sem 😉
berus babiny su na to aby porusovali vsetko co sa da 😠 😀
zuzi na rakovi?tvrdohlavost 😠 😠 😠
padam ...paaaaaaaa drahy ma nahana..co asi moze xciet 😀 😀 😀 😀
Majul,
mi hovor nieco. Pokazia tie detváky. Kázen, disciplína ..., to vám nic neríká. Ale nezohriala mu jogurt v mikrovlnke jak druhým dvom vnučatám, tak aj to je uspech.
rak a tvrdohlavý, nestras 😕 Hihi, no aj moj muzik sa nejak vyrti, idem asi sprchen hodit.
majul 😀 , tak len chod
berus, to ako keby som moju svokru videla, sice ona mikrovlnku nema, ale jogurt mu neda skor, ako ho polozi na radiator
😀 , dufam,ze potom je dobry skysnuty 😝
aj ja uz pojdem, papa, dobru noc
majul zeby druhu veceru?😀😝inak ja tiez racica a na narodky mam termin😅berus gratulujem k 8mim mesiacikom😵
Zuzi,
aj jogurt, aj vodu, uplne vsetko. A potom , ze su segrine deti vkuse choré ked su jak v bavlnke, vsetko teplé a na teplo oblecené. Som sa minule musela smiat, lebo segrin malý u mojej mamy mal pancuchy, tapláky, ponozky a v perinách pozeral rozprávky a moj malý mal body a pancuchy a pasol na zemi na bruchu baranceky na deke. Ale toto je vazne jedina chyba, ktoru moja mamulka robi, inak je uplne perfektná. Tak bru micky, muz opustil TV, filmik asi uz skoncil. tak cavik zajtra.
Any,
dakujem. Dobrý darcek, ze rodit na narodky. Ale zas darcek by to bol jedinecný.
berus nooo moc si nenavyberam😝aspon bude vzruso ked ma to tak chyti na oslave😀ale darcek to bude krasny,ked si tak spomeniem na minulorocnu oslavu tak mi az tak veselo nebolo😕ako zabava fajn,na chalupe sme spravili taku vacsiu grilku-vyse 20nas bolo,len ked to vsetko pospalo,ja som nemohla zaspat,sedela som vonku na lavici a vselico sa mi prehanalo hlavou-bola som 10dni po kyrete /prisli sme o babo v 9tt/ tak to na mna dolahlo a nasiel ma tak mato tak sme spolu sedeli a on ma vtedy utesoval a okrem ineho spomenvl aj ze"neboj buduci rok dostanes ten najkrajsi darcek slubujem" ach a ja som mu to vtedy neuverila a on nakoniec aj pravdu bude mat😵
dobré ránečko 😵
baby....vôbec sa mi nechce čítať vás 😅 Lenivá som jak voš. Ale aspon tie okná som cez víkend umyla, ked už nič iné 😝
zajtra idem vybavovať papiere. Končí mi totiž materská a potrebujem si ju predlžiť, kedže nemám prácu. Tak uvidím, čo vybavím. Dávam si na to 2 dni, tak to hádam zvládnem.Už teraz mám stres z toľkých ľudí čo tam budú 😝
baby...a kto už vybavoval papiere na úrade ohladom skončenia materskej. Majulček a maťka.....čo ste na to potrebovali? A musíte sa ísť hlásiť aj na urad práce, že si hladáte prácu, alebo ako to je?
ahojte kocky, dali ste mi zabrat kym som vas docitala. 😅
berus lukimu vsetko naj k 8 mesiacikom, nech maminke robi radost. 😵
zuzankakarolinka na Zdiarskej to poznam, chodila som tam v casoch mladi von, mala som tam frajera 😉.
inak s tym ohrievanim jogurtov, jedla a prilisnym obliekanim to robi aj moja svokra, ale ved par hodin ked sme na navsteve sa to da vydrzat, co ine . 😝
no dnes idem konecne von, vikend som stravila upratovanim a presadzanim kvetov, ideme nejaku peknu prechadzku hodit, asi pojdeme na preliezky, trosku smykalku vyskusat a cestou behnem do Lidla, nejake velkonocne dekoracie pokukat.
baby dajte mi tip kde predavaju pekne detske jarne bundy, bola som aj v Takku, v Tescu a Hypermarkete, ale zatial vyber slaby, v zimnej uz dlho chodit nemozeme... 😒
dobré ránko 🙂
my sme už vyprevadili tatina do práce a budeme celý den samy,lebo drahý má novú prácu a už nebude chodit na obed domov 🙂
bys-tak budeš vybavovat,prajem aby si to mala rýchlo za sebou 😉
bys, neviem, snad ti kocky poradia. 😉
henka a co bude robit teraz manzel a ten smajlik znamena ze uz nemusis chystat kazdy den obedy, hm? 😉
klba....no neviem kde by si kúpila. Ja viem poradiť len tesco 😅 No čo iné odomna môžeš čakať, ked vedla tesca bývam? 😀
henka...díky. Dúfam, že to zvládnem bez ujmy 😀 A včera som videla maximkov kočík, ale tuším ty si to nebola, lebo to by si zázračne vyrástla cez víkend 😀
bys, 😀 inak v HM ani v starom tescu ziadny vyber nemali, oni maju snad stale zimnu sezonu. ☹
klbi-bude zas robit v stolárskej výrobe,ale v krškanoch 🙂 a veru nemusím varit obed na 12-tu,ale večeru,takže sa nemusím náhlit doobeda 😉
bys-včera mala maximka svokra 🙂 a že stretla na ulici aj tvojho suseda,kollára 😉
henka....tak to už aj nastupil do novej práce? A ja že až o nejaký mesiac 😅
a hej...videla som ju na našej ulici. A aj sa s ním rozprávala?
klba...takže tam ešte nič nemajú? Ja ani neviem, lebo ja nepotrebujem nič kupovať.
bys-že prehodili pár slov 🙂 a eričko už zarezáva..
klbka, tak sa niekedy prídi zase prejsť cez nás a daj o tom vedieť
inak čaute baby, dobré ránečko
mi sme tatina vystrojili do práce. ,malá mi tu behá v beháku, o chvíľu ju nakojím a pôjde spať. ona je taký ránostaj, už pred šiestou si začína rozprávať v postielke, potom som ju dala medzi nás, ešte zaspala, ja dúfam, že keď sa zmení čas, a ráno bude dlhšie tma, tak vydrží aj dlhšie spať a spať pôjde večer neskôr, keď bude zase dlhšie svetlo
inak som strašne rada, dnes sa zobudila v noci iba 1x aj to o 4,15, lebo inokedy sa budí aj 3x na papanie, dúfam, že v tom bude úspešne pokračovať
Ahojte. Ja som kúpila malej jarnú bundu v Mlynoch v Lindexe. Veľmi sa mi páči. Ale chlapčenské som nepozerala.
zuzankakarolinka ok, tak niekedy dame stretko 😉 a ked pojdes do mesta daj vediet, nejako tych nasich drobcov zoznamime. 😵
inak my tiez vstavame posledny tt kazdy den o 6:15, presny je ako hodinky 😝 a dufam ze to nocne vstavanie u vas rychlo pominie, nam uz drobec prespi celu noc. 🙂
veverca, dakujem 🙂 a kde v Mlynoch je Lindex a ceny su tam priatelne? 😉
a vitaj medzi nami a piiiiiiiis 😵 a odkial presne si? 😉 🙂
Je to na prvom poschodí, vedľa Kenvela. Bunda stála 20 euro a keď som tam už bola, pokúpila som aj iné (klobúčik, tepláčky, tričko) Boli tam aj drahšie veci, ale dalo sa vybrať. A už si brúsim zuby, že idem niečo pekné kúpiť aj synovi. 😀
Som zo Zobora. 🙂
veverca vdaka 😵 , pojdem to tam okuknut, veru aj nam sa zide doplnit garderobu, nechcela som kupovat vopred aby sme z toho nevyrastli. 😉
No frcim, maly uz chyta hysak, ideme sa strojit von, uz mam casovy sklz 😝 este nakuknem. 🙂
Tánička sa práve zobudila 🙂 ....a vy už von 😅

majul a co ti na rakovi vadi 😀 , ale inak ja viem, aj raci maju svoje muchy 😀 , niekedy nezavidim mojmu muzovi 😉