icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
22. mar 2010

ahojte

tak ja som uz o 3.45 bola hore, male sa mrvilo a mrvilo, aj teraz sa mrvi 😀 , potom som nastatsie o 6.00 zaspala a spali sme az do 8.00

any, berus, ja som rodila takmer na meniny, teda termin som mala mat 10.8. - 11. je Zuzany, ale nastastie sa maly poponahlal a uz 3.8. bol vonku

veverca vitaj

klbi skus popozerat aj v tych butikoch detskych v polygone, alebo tam kde predavaju aj materske oblecenie, pred pesou zonou, tam su tusim 2 detske a este jeden v tej ulicke Mlynskej pri malom Tescu, potom este HM v Mlynoch

zuzana76
22. mar 2010

baby, lubi sa mi tato materska podprsenka, tie push-upky kosticove co mam ma uz tlacia, len neviem ci objednavat podprdu z netu je dobry napad. Tu co som mala pri patkovi este mam, ale ta uz je rozgajdana, uz vobec nedrzi prsia, to bola taka obycko , kupovala som si vtedy 80C - ale to som bola az v 8. mesiaci, lebo uz vtedy je to vraj relevantne kupovat, ze prsia uz maju svoj objem. Ale teraz sa mi zda,ze maju " svoj" objem uz teraz. A taku, co som mala, uz nechcem, vobec nebola pekna, ani sexy

http://www.lingerie.sk/web/catalog/mama-new-koj...

takze tato, alebo tato

http://www.astratex.sk/materska-podprsenka-mama...

alebo neviete poradit, kde by som nasla nieco fakt pekne? Myslite ve v Intissimi? alebo enjakej inej predajni s bieliznou budu mat aj matersku bielizen? lebo ja som to kupovala v tych butikoch detskych kedysi, inak tiez bez skusania, tam nemali kabinky.

dupinka
22. mar 2010

Zuzi, ja som si kupovala matersku podprsenku v Bielom mori v Polygone, maju tam dobry vyber, fajn ceny, da sa vyskusat, vedia poradit...

Tiez som kupovala cca v 8.mesiaci, ale mne sa prave az potom rozsiril hrudnik, tak ma maly tlacil. Nastastie, kupovala som taku, kde su viacere stupne zapinania vzadu.

Klbi, ja som Adamkovi kupila v sobotu v KIK na Klokocine. Na vynosenie staci, cenovo fajn.

Inak, rodit na narodky, to je original darcek... Nas Adamko sa narodil cca 3 tyzdne pred mojimi narodkami.

zuzana76
22. mar 2010

dupinka, vdaka, na to som aj skoro zabudla, to je v tom novom pavilone, nie? no som zvedava, uz potrebujem nieco vacsie

dupinka
22. mar 2010

Zuzi, ano, od mestkeho uradu ked vojdes, na konci chodby 😉

any23
22. mar 2010

pekný dník všetkým 🙂 zuzka ja som tiež tak nejak okolo 4tej bola hore - zobudil ma nejaký hnusný sen ale už si nepamätám o čom bol a malinká sa potom tak rozčertila že som nemohla zaspať nech som sa snažila akokoľvek 😝 ale niekedy pred 5tou sa mi podarilo zaspať a vstávali sme o 8mej tak som sa celkom aj vyspala 😉

po podprsenke sa aj ja už musím popozerať, už si ale nepamätám kde som kupovala predtým - však to už roky rokúce 😀 😝 ale marí sa mi že niekde na polygone...

konečne sa mi podarilo dovolať k diabetologičke - mala som si volať o výsledky a od rána mali hluchý telefon, asi dáku poruchu 😒 ale sa mi to podarilo a je to v pohodeee, takže sa moooc teším že tentokrát nemám tehu cukrovku 😵 😵 😵 ma to mátalo celý víkend, som bola ako na ihlách, som myslela že to bude tak ako pri alexovi, ale nieee 😎 😉

nooo uvidíme kedy sa tá naša princezná vypýta na svet, ja sama som zvedavá, či narodky strávim ešte s bruškom, alebo v nemocke, či nebodaj už domka s Emkou v náručí 😵 🙂

sasulec
22. mar 2010

Ahojte,my sme dllho spinkalido pol 9. take lido klido dopoludko sme si urobili,poobede si ideme pre zasielku z bonprix,jupii,tesim sa na new oblecko pre malu 😉

mexx
22. mar 2010

Tak vas nedocitam, ani ked sa rozkrajam. Tri dni bez compu a som zas stratena. Tato rola mi ide uz ozaj dobre. 😀
Nevadi, idem zas na luft. Tiez cakam nejaky Bonprix. 😉

helenkasabinka
22. mar 2010

no baby tak ja koncim s touto temou definitivne a bohuzial ......

nemienim pocuvat kto,co o mne vravi,ked ma niekto problem,tak nech to riesi so mnou a nie inak
ja som nikoho nenutila ist do sukromnej temy,aby tu uz bolo jasno 😠

koncim a basta

bola sme tu dobra partia ale budis 😒

neviem co sa tu vlastne hadame.......ale uz koncim......

baby volala som tam niekoho nasilu?

ak ano tak napiste to na plochu aby uz konecne tu bolo jasno!!!!

seve_ranka
22. mar 2010

baby, nevysvetlujme si to tu. Ja chcem stretkoooo! 🙂

helenkasabinka
22. mar 2010

severanka ja si to uz ani nebudem tu vysvetlovat a koncim a tymto tu a uz budem len na FB papa

zuzana76
22. mar 2010

heli, ja teda nechapem, ale tusim ty jedina tu stale nieco riesis ohladne temy

ja fakt nechapem, ja uz chcem klud a pokoj , nepotrebujeme tu mat dusnu atmosferu

mishaa1
22. mar 2010

no,dnes sa nam den zacal skoro...mala uz o siestej halabusila...ale za to sme toho stihli hodne.uz sme boli na poste vyplatit seky,nakup v hypernove,potom v pekarni kupit chlebik a teraz sa mi vari rajcinova polievocka a chystam sa robit zapecene cestoviny...taky rychly obed...uz sa mi v pracke kruti tretia varka pradla -pomaly ho nemam kam davat...a vecer ma caka zehlenie 😖 na to sa vobec netesim...inak,vonku je perfektne...sice slniecko nesvieti,ale je prijemne...
naco stale tu sukromnu temu rieste??nechapem...podla mna je to dobre...predsa toto je verejna diskusia a cita to kto chce... a urcite su veci,co by ste radsej v sukromi prebrali a nie verejne...takze ja som za!...a predsa nieje povinna,takze kto chce nech pise verejne a kto nie nech sukromne...je to na kazdom,ako sa rozhodne...

bystricanka
autor
22. mar 2010

ahojte

tak srdečne medzi nami vítam vevercu. A zároven jej závidím, že jej dieťa tak dlho spinká 😀

helka...čo sa deje? Kto čo o tebe vravel? Teda fakt som nepostrehla 😅

mexx...ved ani nečítaj. Ani ja som nečítala, lebo by som pri tom presedela aj hodinu 😝 😀

bystricanka
autor
22. mar 2010

baby...ved ja zajtra ráno porodím 😀 Bože...už je tomu 3 roky a ja mám ešte stále ten popôrodný sval na bruchu 😝 😀

sasulec
22. mar 2010

Avojte,nakukam,mala kuka rozpravku na jojke a papka strudlicku,cernohorskym reznikom opovrhla,pche!
Bys tak ja sa asi pridam do tej porodnice,bo mi za tie dva tyzdne nepravidelneho pohyby tiez nejaky sval tutok narastol 😠 😝 😀
Mex a co si objednavala z bonprixu,hod link 😉
ma volala jajka k nim,uvidim ako bude,ak nebude prsat tak pojdem 😅
idu pieskovisko spravovat,tak idem ako hlavnu asistentku robit,hehe 😀

bystricanka
autor
22. mar 2010

sasi...aj ja som prestala cvičiť a začína mi dosť tá pneumatika vyčnievať. 😝 A cvičiť sa mi už tááák nechce....ved som sa tak nadrela za 3 mesiace, že až.
takže asistentka budeš? Len aby si im nezavadzala, lebo ťa hned vyženú 😀

henka76
22. mar 2010

bys-aj si už dačo vybavila? budete pobede vonku? 😎

jajka968
22. mar 2010

čafte,

konečne sedím, aspoň na chvíľku.
boli sme s marekom obehať potrebné, konečne aj filter na vysávač sme kúpili, hotové galeje a za tú cenu, mohli sme si nohy vychodiť a ništa. ale už pekne je vo vysávači, môžem štartovať vrtulu 😀

no jo, sašul som na brigádu pozvala 😀 , kto nevie pobede čo s voľným časom je vítaní 😀 😀 😉

bys, tak zajtra rodíš, moja tak rýchlo nech to je, no a neviem o akom svale ty tu točíš, si už prútik, iná ženská ako pred rokom 😉

zuzi, ja som podprdu tiež na polygone kúpila, v tej prvej uličke je čisto stánok s podprdami, najlepšie ceny v nitre a kvalita rovnaká ako v akomkoľvek značkovom obchode 🙂

any, jáj, aký dojemný ten tvoj večerajší večerný príspevok, sa teším s vami, že vám to tak pekne vyšlo a možno aj narodky s emuškou spolu sláviť budete 😵

severanka, si v nr??? ak hej, dobehnite pobede a hlavne si doneste staré veci na dvor, decká môžu lietať, my trochen podebatujeme 😉

jajka968
22. mar 2010

jáj bys, tebe som ešte chcela, ak si predlžuješ md nemusíš na úrad práce, do poisťovne zdravotnej zanesieš papier zo sociálky aby odvádzali za teba poistenie 🙂

zuzana76
22. mar 2010

jajka, asi vybehnem pozriet niekedy, teraz si spominam,ze jednu podprdu som si aj tam kupovala, uz viem, kde to je, mozno aj zajtra vybehnem, ak sa mi bude chciet, este uvidim, dnes som dolamana, nic sa mi nechce

seve_ranka
22. mar 2010

Jajka, ano, v Nr. Do stvrtka. Preto som chcela dovtedy poriesit aj nejake stretko. Myslim, ze by nam viacerym prospelo 😉 😀
a prisli by sme velmi rady, len by si nas musela navigovat telefonicky 😉 zavolam, ked mala vstane a dohodneme 🙂

jajka968
22. mar 2010

a kedy ste stihli zmeniť názov témy, já len zíram 😕

zuzi, skús, možno kúpiš, ja už len tam chodievam kupovať 🙂 a keď už budeš tak blízko nás, tak sa zastav u nás 😉

jajka968
22. mar 2010

severanka, ok, už teším mooooc, crnkni, navigujem ťa potom 😉

zuzana76
22. mar 2010

jaji, potom prezvonim, cislo mam

seve_ranka
22. mar 2010

aj my sa tesime 😉

jajka968
22. mar 2010

zuzi, ok 😵

bystricanka
autor
22. mar 2010

heni...no možno budeme. Ved sa uvidíme 🙂

jajka...takže najprv musím ísť do sociálky? Som si myslela, že najprv zdravotku vybavím a potom až socialnu...Ja mám z týchto vecí normálne hrôzu....ja by som ani podnikatelka nemohla byť, lebo by som isto už aj šedivá z týchto papierovačiek bola 😝

jajka968
22. mar 2010

bys, najprv sociálka, tam si dáš žiadosť, len neviem, či si to nemusíš doma napísať a priniesť, toto som ešte neriešila, no a potom až pôjdeš na zdravotnú, možno tam budú chcieť aj rozhodnutie zo sociálky, uvidíš, povedia ti, alebo tam crnkni a spýtaj sa 🙂

jáj baby moje, ja ešte nemám urobené daňové, fúúúúj sa mi do toho nechceeee, ale strašne, halda papierov ☹ , dnes je poisťovnňa, zajtra ordinácia, streda modré z neba, štvrtok zase ordinácia, jáj kedy to ja spravím, asi takto keď drobec zaspinká sa do toho pustím, nech to mám za sebou 😖
ale sa teším na prašulky, za daňový bonus, júj to budú zas nákupy 😵 😵

sasulec
22. mar 2010

jeej tak aj severka pride,supis,deti sa mozu na dvore vydivocit a my pohrkoceme.. 😝 😀
jajka ako uz slamienkujes,uz si vyprevadila drahusa 😉
dufam,ze sa pocasko nepotentuje poobede,by sme teda prisli 🙂
bys,tcsss no dovooool 🙂