icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

henka76
23. mar 2010

bys-matúškovi prajeme všetko naj k 3 rôčkom,veľa zdravíčka,šťastíčka,lásky a detskej radosti 🙂 a hlavne radostný a bezplačkový nástup do škôlky 😉

sasulec
23. mar 2010

Aahojte,len nakukam,robotka mi stoji.. 😠
idem varitkuraciu polievocku a cernohor mame este,som dnes uuplne zabudla na domino,ja si vstanem,zalejem kavu,tak som sa vykotila na gauc,ze liido kliiido a do toho mi vola Miska,ze kde sme?uusp.. 😀
pjepac Misi,fakt som sa pozabudla a neskoro sme vstavali az o stvrt na desat,teraz dobieham zameskane 😖
tak idem malej pustit Maaju nech si mozem porobit 😉
Klbka,myslim na teba,siilno drzim palcoky,nech uz medicinka zabere.. 😉
Dievcence dakujeme za pochvalku,heh 🙂
Byys mojmu nadejnemu zatulkovi vseetko naj k narodeninkam a 😲 od Sasky 😀

martinka1704
23. mar 2010

ahojte 🙂 pekne predpoludnie prajem,dnes to vyzerá znova na pekný deň 😵 😵 Takže šup-šup s deťurencami von 🙂 My sme tiež včera len zhodili veci zo škôlky a šup ho von medzi decká.Konečne to začínam spoznávať aj na tejto strane Klokočiny,keďže cez zimu sme veľmi sem nechodili.Ale ľúbi sa mi tu 😵 😵 😵 Dnes sa chystáme k našim vybehnúť keď príde drobec zo škôlky.

bys - všetko najlepšie Matúškovi k dnešným 3.rôčkom,hlavne veľa zdravíčka a detskej radosti 😵 😵 😵 😵 A samozrejme nech ho maminka s tatinkom poslúchajú 😀 😉 Kedy sa chystáte do škôlky???

sasul,jajka - podarené deťúrence,ako pomáhali 🙂 😵 Dúfam,že ste ich moc nezneužívali 😀 😉 😉

juj ani neviem,čo som ešte chcela,bo kým som Vás prečítala,som to zabudla 😒 Ale postrehla som,že niesom sama,čo sa sťažuje že nemá šancu Vás prečítať 😀 😉 Tuším Marianca o tom písala 😅

a vítam všetky nové tváre 😵

martinka1704
23. mar 2010

jaj a zabudla som,názov sa mi páči - presný a výstižný 😵 😵 😵

klbi - držím palce aby sa Šimonkovi rýchlo polepšilo 🙂

mishaa1
23. mar 2010

Sasul,v pohode,aspon ste si pospinkali..nie jak my...od siestej hore...pred chvilkou sme prisli z domina,mala zaspala hned ako som ju do postielky dala 😀 inak,veeeeeeeeeeeeeela novych deticiek bolo...a stretli sme tam aj susedku,ani som nevedela,ze sme susedky...som sa zacudovala,ked povedala adresu,tak az potom som zistila,ze v nasom panelaku o dva vchody dalej🙂 tak mam dalsiu kamku🙂🙂uz aj s Ivanou planujeme,aky bazen im kupime a budu sa tu vonku clapotat🙂🙂jaj,nech je letoooooooooo!!

any23
23. mar 2010

dobru chut k obedu🙂ja som prave dokuchtila-zase rizoto😝ale co s tymi mojimi chlapmi ked len rizoto pytaju😝min.pondelok bolo s kuracim maskom,dnes s bravcovym tak aspon trocha zmena😅bys aj ja sa pripajam-matuskovi vsetko najlepsieee😵matka aky ste zlaty na fotke v pase😉misha aj my sa uz tesime na letooo😎napustime na chalupe bazen a krpec sa moze macat kolko len chce😎

sasulec
23. mar 2010

Misi naozaj ma to mrzi,ja hlava derava,ale co uz so mnou,babka nas nechala spat tak sme veru dlho spinkali 😅
Matka fajn,ze si maly nasiel novych kamosov,ale dufam,ze na nas nezanevrete a pridate sa ked bude stretko 😉

jajka968
23. mar 2010

ahojte,

my sme dnes od 8-mej vonku boli, prišli sme o 11-tej, drobec zmorený, už hajušká, ale stihol si aj úraz za tú chvíľku doma spraviť, šmykol sa a spadol tak nešťastne na čelo postele, až si trošku preťal kožičku na hlavičke ☹ , čo s ním, keď len vymýšľa.
boli sme aj na hlavnej pošte, prišiel nám dopis od mesta a stráááááááááááááááááášne sa teším, bo nám dali náš dvorček do podnááááájmu, júchúúúúúúúúúúúú 😵 😵 😵 😵 , aspoň niečo sa mi vydarilo 😉 a za takú cenu, že 1euro na rok 😵 😵. zajtra idem na mestský úrad doložiť papiere a spísať zmluvu a pri tej príležitosti požiadam, aby sme si to tu mohli oplotiť, koniec nevítaným návštevníkom 😀 a môžem bez starosti pustiť deti von.

bys, tak už si odrodila 😀 , všeeeeeeetulinko naj matúškovi, veľa detskej radosti 😵 😵

martinka, nezneužívali sme deti, same pomáhali zavadzali, ale suprovo bolo, dnes nemôžem, olča má gitaru, ale zajtra zas porobím a skultúrnim to tu 🙂

misha, super, že nová kamoška a tak blízko, ja tu mám susedu na md a včera ani neodzdravila krava 😠 , pani ing. ani strúhaný vlas sa jej do riti nezmestí, kofe jednej, čím vyššie vzdelanie, tým blbší človek čo sa medziľudských vzťahov týka 😖

any, mňám rizotko, dobrý tip si mi dala, urobím hádam aj zajtra 😝

sašul, zajtra teda prídete pobede??? dnes som na tržnici aj kvietky okukala, ale nekúpila som, pôjdeme dnes skôr na klokočku a skúsim ešte tam, sa mi to zdalo dosť, za sirôtku jednu 0,80 eur 😒 a potrebujem ich tak 10-12 aby to malo zmysel.

bystricanka
autor
23. mar 2010

ahojte

baby...dakujem vám pekne za gratulácie.Teda skôr matúško dakuje. 😵 A ja už mám pôrod uspešne za sebou 😀

sasi...ale ved saška už zadaná, nie? Šimonkovi 🙄 😀

maťka...matúš ide do škôlky presne o 2 týždne. hned po velkej noci...6.4.

a dnes som bola na tých úradoch. Sociálka v podstate vybavená, aj ked som tam ani nemusela chodiť. 😖
Na zdravotnej majú ako vždy bordel. Oni nemajú papier o tom, že som bola evidovaná na UP 😝Hlavná vec, že ja som tam bola, ale v BB. Tak zajtra sa tam chystám znova 🙄A asi jej tie papiere obúcham o hlavu. 😀Aj som chcela ísť dnes , ked som trošku vytočená, ale ked som odchádzala, navalilo sa tam toooľko ľudí, že si to radšej nechám na zajtra ráno 😝

martinka1704
23. mar 2010

any - ďakujem 🙂 je to už ale rok stará fotka, krpec sa neľúbi fotiť a keď už on na fotke vyzerá fajn,tak ja mám oči hore stĺpikom 😀 😝 Jaj ani nehovor o lete aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm 😵 😵 😵 😵

sasul - ani nieže nových, skôr staronových, chodíme medzi deťúrence čo sme sa už stretávali 😉 A neboj,nezanevreme,len čo sa bude dať a bude neaké stretko v parku prídeme za vami.Inak na budúci týždeň vo štvrtok sme doma zo škôlky tak ak by bolo takto krásne by sme sa mohli stretnúť 😅

jajka - tak super správa od mesta 😵 😵 😵 teším sa s tebou.A Marko mal úraz?To sú chlapci - výmyselníci 🙂

bys - tak aj Vam sa to už kráti 🙂 Z Matúška bude veľký škôlkar 😅 A tie úrady ani nespomínaj, všade majú podľa mňa otrasný bordel 😝 😝 😝

dupinka
23. mar 2010

ahojte!

My sme dnes vstali straaasne skoro a navyse zlou nohou.Ked nie je podla mladeho pana, tak sa zlosti, uz je to niekedy riadne na nervy 😖 Dopoludnia spal len chvilku, tak uz spi znovu, no neviem, ci potom vydrzi az do vecera....

Matuskovi prajeme vsetko naj...! 😵 😵 😵

Idem dat byt do poriadku, lebo to tu vyzera ako po vojne.

any23
23. mar 2010

jajka tak som ti chute narobila?😅😉a supeeer ze vam to vyslo s tym dvorcekom,tesim sa s tebou🙂to bude na nezaplatenie-pustat deticky s kludnym svedomim von😎ajaj tak marko mal uraz😒nas alex vcera tak hnusne spadol z gauca az sme sa zlakli ze si rebra dolamal😒bo pri nadychu plakal ze ho to boli a ani dotknut sa sme sa nemohli,ukazoval na rebra,ale tak za 15min uz znova vymyslal vyskereny ako haluska takze to mal iba udrete,chvalabohu...ale modrinu tam ma peknu😒

jajka968
23. mar 2010

any, jáj ty chlapci neposedný, čo s nimi človek narobí 😒 . ja rýchlo zo spálne utekám, bo marko skáče po posteli a to čelo postele máme nebezpečné, olča si tak preťala nad očkom a má aj jazvu tam, tak odvtedy rýchlo preč, no chvíľka mu stačila a už úraz 😒

any23
23. mar 2010

dupi tak pevne nervy pri malom jedoskovi😉matka nas sa tiez nelubi fotit,koniec koncov ani ja takze viem po kom to ma😝ked ma naladu tak obcas daky ten usmev vycari,ale da to zabrat dostat z neho daku normalnu pozu😝

any23
23. mar 2010

jajka no veru-co s nimi😒to aj keby som ho o postel priviazala,aj tak si nieco spravi😒on je strasne hrrr do vsetkeho,tolko modrin uz ma po sebe az sa bojim ze v lete ma niekto uda socialke ze ho tyram ked zbadaju jeho odhalene ruky a nohy😝

martinka1704
23. mar 2010

any - tak to poznam 🙂 ale zase ja sa ľúbim fotiť 😀 😀 😉

klba
23. mar 2010

ahojte, sme uz domka a cakame berus, mame nejake ksefty. 😉 😀
no uz mame ATB, zatial som mu ich nedala, ma cas spanku tak mu dam az okolo 16, h nech mozme vzdy rovnaky cas dodrzat, berieme len 1 x za 24 h, dufam ze nam to konecne zaberie. 😒
A mame zakaz vychadzok, takze super, zase kvasime doma. 😔

Chcela som prat, maly hned novu bundu zaspinil, hral sa s bananom kym som v lekarni platila, fajne im to tam pohadzal na zem a celu bundu, gate a kociar zamazal 😠, ved co mama uprace. 😝
No ale prat nemozem, niekto odstavil vodu, teraz uz tecie ale fajna hneda, ani kavu beruske nebudem moct urobit. ☹

Bys, vsetko naj Matuskovi k 3 rocikom, aj tebe, super si to zvladla. 😵 😉

no a uz neviem komu som co chcela, dnes som nejaka mimo. 😅 😝

sasulec
23. mar 2010

ajojte,ste zas popisali vas docitat,to je vazny pruserik 😉
aj ja som mala uraz dnes,naseruskal ma pc,stale sekalo cedo maja a ja som potrebovala malu zamestnat,tak som tu experimentovala az som sa smykla o stolicku a rukou jak som sa sla zachytit,tak som sa pekne upratala pod pc stolik,som zahromzilaa,ze keby ma niekdo pocuje,tak ma rovnou ciarou do zaluzia posle 😀
ruka upuchla boli to jak fras 😠
mala mi tu este pobehuje,ale uz som ju ulozim na gauc a bude lezkat,vykecava si,az zaspi..takto to praktizujeme uz par dni,mam ju pod dohladom a mala je spokojna,ze ma vidi hlavne ked sa zobudi,je oplasena ze som jej zduchla 😝
Jajka,ved ked nebude prsat,radi sa zastavime 🙂 😉

henka76
23. mar 2010

ahojte 🙂

konečne sedím 😝 maximko od včera odmieta spolupracovat...unavený,ale nechce ani za svet ležat a už vôbec spat..bol hore od 7mej do 12:30..teraz spinká na dvore 🙂 doobeda sme boli v tescu a na malej prechádzke 😎 teraz som doupratovala a idem konečne vypit vonavú kávičku 😵

jajka-super správička,taká poteší 😉
sasi-foto 😵 detičky pekne pomáhali 🙂

veverca
23. mar 2010

Spávajú vám poobede deti? Tá moja zázračnica už asi od novembra nespáva....a nakoľko dnes vstala o pol siedmej pokúšam sa ju spacifikovať, ale zatiaľ neúspešne. 😖 Večer bude umrnčaná....
Moji sú na fotenie zvyknutí, ja ich stále prenasledujem s foťákom, ale keď chcem, aby dali nejakú "pózu", tak mi robia opičky. 🙄

veverca
23. mar 2010

Vy ste tu všetky z Klokočiny, alebo aj z iných častí?

klba
23. mar 2010

veverca, mne maly vstava okolo 6:15, spat chodi raz na obed, po 12:30, prespi max. 2 hodky a vecer zaspava medzi 20-21 h.
inak aj mne maly takto jednu dobu strajkoval, ale potom sa spamatal 😅 a uz zase nahodil obedny spanok, ved kedy by si mama oddychla. 😉 🙂

klba
23. mar 2010

veverca, eee, my sme tak rozne, kazdy z inej casti NR a okolia. 🙂

klba
23. mar 2010

a kde na Zobori byvas?

sasulec
23. mar 2010

veverka,ja byvam pod zoborom,pri kruhaci.. 😉

sasulec
23. mar 2010

Dakujem Henka 😵

zuzana76
23. mar 2010

bys, matuskovi vsetko najlepsie k dnesnym narodeninam, hlavne nech je zdravy a maminko a ocinka poslucha

veverca
23. mar 2010

smerom na Hrnčiarovce, pri lese, blízko strelnice
ja som poobedňajšie spanie vzdala, lebo malá spávala ráno do 9, ale teraz sa nejako pokazila a vstáva skôr. Práve som ju strčila do postele, uvidím, čo z toho....DVD ako uspávanka nezabralo.

zuzana76
23. mar 2010

ja vas docitam neskor, my sme boli vonku, pri kostole na klokocine, tam sme asi hodinu sedeli na lavicke, kupili sme si kolaciky, patkovi dzusik, mne zeleny caj a preberali sme medzinarodne kuchyne 😀 , co jedia taliani, americania, spanieli, cinania, atd...a tak nam bolo dobre

sasulec
23. mar 2010

ahoj Zuzi,ako,co robi kocka v brusku? 🙂