Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ozaj zuzi, boal som dnes na Klokocine, vedla Billy su zdrav. potreby, mali aj kojenecke podprdy, ale take klasik bavlnene, cipka len akoze 😅 , ale hned som si na teba spomenula 🙂 .
Bartókovú mám blízko, spolužiačku možno aj poznám 🙂
zatiaľ je ticho, vyzerá to nádejne (s tým spaním) 😉
veverca tak pst 🤐 aby sme nebudili 😉 snad sa to vydari. 😵
mne tam byvaju dve spoluziacky, Silvia Sekeresova-tej tam byvaju rodicia a Natalia Goralkova, poznas, hm? 😉
klbi viem, tam som uz obzerala 😀 , mne nejde o to, aby to bolo cele cipkove, len nech sa mi to hned nevytaha ako handra
ja som tam patkovi kupila pekne sandalky, ortopedicke, na doma
zuzi ja som mala podobnu, mne sa nestihla vytahat 😅 kojila som len 3 tt, tak asi preto, 😅 ale ved tie moje gombiky ani nemali co roztiahnut. 😝 😀
a vyber tam maju slusny, ja som tak bola kuk tie inhalatory, ale pumpovat 15 minut sa mi nechce, tak este pokukam, ale inak dost dobry vyber, aj boticky pekne. 😵
Natáliu tak z videnia, ale Silviinu mamu dobre, bola moja kolegyňa 🙂
Podarilo sa, dieťa už odfukuje 😀
tak ty nemocnicu poznas dobre, teda nieco sa mi mari ze jej mama bola sestricka. 😉
no super a co mas na plane kym slecna spi? 🙂
poznám 😉
pijem kávičku a čakám syna zo školy. Prinesie ho svokra. Potom rýchlo úlohy, o pol piatej zaniesť malú k svokre a s Gabkom na plávanie.
Zajtra je Gabriela, musím nejaký darček kúpiť. Ako vždy, na poslednú chvíľu 😅
juj, tak toto ma caka ked budu dvaja drobci, 😉 skoncia zlate casy nicnerobenia. 😝 😀
berus sa uz blizi, zachvilu pride na kavicku, snad uz pojde cista voda. 😅
drobec este spi, ale dlho to uz nepotrva... ale ved oddych bol, uz stacilo aj makat treba. 😝
ozaj a mas uz nieco vyhliadnute? 🙂
a ked to spominas, moj muz ma v aprili 30-tku a aj meniny den predtym, kocky hodte nejaky tip na darcek, pls. 😉 🙂
My s mužom to odbíjame len tak akože....kúpime si niečo na oblečenie, väčšinou, ale neprekvapujeme sa. Ale dieťa si objednalo nejakého rytiera a pavúčieho kráľa...on je zaťažený na také príšery, tak som zvedavá, čo nájdem.
Práve mi prišiel, rytier môj, tak idem. Ahojte 🙂
ahojte zienky 🙂 😎 ale sa nam zo dna na den vycasilo vsaaak 😵 😎 hned sa po svete kraca krajsie 🙂 🙂 🙂
drahy od dnes nabehol do zahrady, tak asi dnesny vecer budem travit s vami 😅 🙂 🙂
vcera sme vybavili fararka, na bielu sobotu bude drahy pokrsteny, dostane prijimanie aj birmovku 😵 tesime sa tesime 😵
idem si nachystat vecicky do skolicky 😉 vylozim nohy a neskor nakuknem 😉 🙂 🙂
ahojte 🙂
bys...drobčekovi prajem všetko najlepšieee 😵 😵 😵
ahojte 🙂
s berus sme fajn pokecali, len malo bolo 😅 , berus dakujem za prijemnu navstevu, uz sa tesim nabuduce. 😵
veverca, ved aj my slavime len tak akoze 😉 , ale chcela by som nejake prekvapko, ked su to uz okruhle narodky...
ja som sa par dni pred 30-tkou vydavala a o tri mesiace sa narodil drobec - to bol pre mna najkrajsi darcek. 😵 😵 😵
mari tak super, to je uz zachvilu, mna tiez krstili na bielu sobotu. 😉 🙂
ahoj domyyy, ako sa mame, co mas nove? malo pises, chybas mi tu. 😉
len teraz som Vás dočítavala, mne je celý deň zle, teraz prišiel na mňa taký útlm, tak je lepšie 🙂 mrchu som dostalaaa 🤐 🙄
klba...ahoj 🙂 tak čítam, že bolo fajn s beruš 😅 zapadne do našej "partii" že? 😉 😀 mne sa pozdáva 🙂 😵 a teda konečne Vám dali tie ATB, snáď pomôžu 🙂 no ja sa mám fajn, zas mám za sebou dosť zlé obdobie preto som moc nepísala ale dnes sa to už dá zvládnuť 😉 vieš láska ma trápi 😝 😒 a som rada, že ti chýbam 😅 polepším sa 😉 😉
domy, tak ju posli aj k nam 😀 mne uz dva tyzdne meska 🙄 🙄 zeby ju chytila jarna unava??? 😀 😉
PS:test bol negativny... 😉 🙂
klbi, tak aj ty si sa pred sadbou pridala ku katolikom? 😅 😉 ja som rada, ze som draheho nemusela nutit,ale sam sa k tomuto kroku rozhodol.. 😉 😵 a tym mi to ulahcil.. na klokocine v kostole by nas bez toho nezosobasili.. 😒 tu musia mat obaja vsetko.. 😉
čafte,
tak sme konečne doma, já mám dosť 😝 . boli sme na klokočine, švagriná s nicolaskom nás čakali, šli sme po kvetinárstvach kvietky hľadať, aj u sandokana sme boli, kolotoče omrknúť, marko ani za svet odtiaľ ísť, potom pri kostole sme, jáj pekne to tam robia, upravovali okolie, super to tam je a koooopec detičiek tam bolo, odtiaľ do kaufláču a k našim kafé olé si dať. nohy ma riadne bolia, ale neva, vonku krásne, treba využiť 😉
zajtra ma doobeda čakajú vybavovačky, mestský úrad, aj variť musím 😒 , no a pobede zase čosi na dvorčeku porobíme 🙂
klbi, tak nakoniec máte atb, fúha, to vás to riadne dlho drží ☹ , snáď už bude oki 🙂
mari, tak prípravy v plnom prúde na svadbičku, supiš 🙂
jajka, ano 😵 dnes som vymyslela takuto vyzdobu auta: http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageI... 😵 😵 😵
ahojte,tak sme boli dnes na tej poste,pre vecicky malej,sice sa chvilku cukala,ale urobila nam prehliadku,mala je svetova v tych sukienkach a topikoch,neskor hodim foto 😉
jaj baby nohy mam uplne otlacene, z novych topanoch,taak pekne bolo,ze som ich musela trosku preluftovat 😀
sli sme bez kocika do Centra a potom cakat babku mala peso presla,len po ceste z Centra som ju trosku poponiesla,aby sme babku stihli na pol ceste 😉
a aj ja som si kupila top 😝 a bol k tomu taky goralkovy opasok a gorale,no hadat 2x nemusite akej je farby 😝 😀
jajka tak zajtrajsok plati?
veverka mozme sa niekedy stretnut 😉 ved sme skoro sousedky 😉
Mariy tak testik? skooda ze negativny,ale neva,sak bude nabuduce kolajnicka 😉
sasi, planujem au po svadbe.. 😉 takze ziadne skoda.. 😉 🙂 mam uzke svadobne saty 😀 😵 😵 😵
mariy mne sa pacila ta vyzdoba,co si na predoslej foto hadzala,teda vcera ci kedy to bolo 😉
veelmi pekna aj tato stuha,budete to mat mooc pekne 😉
no vidiiis,to ma nenapadlo,heh.. 😵
mariynka, veľmi zlaté, škoda, ja už mám po tom
dnes som nemala dobrý deň, ráno mi volala mamina, čo nebýva zvykom, že čo je a ona, že jej zomrela sestra, moja teta, v podstate ešte mladá, niečo po 50-tke, myslela som, že zbláznim
celý deň som nemala čas mrknúť a niečo napísať, až teraz, lebo radšej som bola vonku, aby mi nechodili po rozume smutné veci
no ja tolko vymyslam, lebo mame este pol roka 😀 😉 keby sme to mali narychlo,vobec by som takto nevymyslala.. 😅 😉
no babule idem si dite ulozit,este nakuknem 😉
sasi, ne ze zaspis aj ty 😅 😀 😉
ja si idem dat sprsku 🙂
kocky, neviete ako dlho trva vyroba OP?vcera som bola dat vyrobit novy 😵
no ja uz spat 🙂 co stvarate? 😕 😉
a helka sa dnes ani neukazala,ci som prehliadla? 😅 😕 😉

mne tam blizko byvala spoluziacka, na Bartokovej ulici. 🙂
no snad sa ti podari ju uspat, verim ze ta to netesi 😒 ja pred spanim tv vypinam, maleho to rozptyluje a potom nezaspi.