Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
zuzi, tak dikes.. zajtra tam skocim, bo tetula povedala, ze mi daju vediet SMSkou,ale akosik si odomna zabudla vypytat cislo 😀 😀 😀 😀 😉 🙂
mari, no a načo si menila op pred svadbou, čo ti platnosť končila 😕
no a helka sa neukázala asi preto, lebo vraj s touto témou končí 😖
sašula, ty si zaspala, či čoooooooooooooooooooo 😕
a jasan, že zajtra to platí 😉 , aj klaudi príde s nicolaskom, ak si to do zajtra nerozmyslí 😀 😉
nee sak ordinovala som a teraz som si sla posedet 😝
baby zajtra musim zas upratovat,ked som sa kukla na ten malej kutik,ala smetaaren,a jeeje 😝
tak poobede plati,sa tesim 😉 jajka
Ahojteeee,
ze som vam chybala? 😀 Ja som to vedela.
Domy som urcite chybala, ked tak na mna v dobrom myslela 🙂
Klbka,
dakovala este raz. No a este raz sorac za meskanie. A preso mnamky mnam bolo. A Simonko bol svetovy. Ale cisty vymyselnik. Juj to bude zlate, ked uz Luki taky bude, len skoda, ze navrat do prace bude potom stale blizsie. Ale sak spravime druhe mimco.
Mari,
a ja som Ta dnes videla. Okolo Teba som na pesej sla, ale Ty v druznej debate s nejakym fesimm si bola a aj tak co bny som prisla , ze servus, ja som berus. 😀 😀 😀
karolinka,
tak to si ozaj nemala dobry den. To je strasne, taka mlada.
Jajka,
blahozelam k dvorceku. A inak ten opilcek, no sila to bola. Markovi pofukaj bolacku.
Sasul,
pre krasu sa trpi moja, ale sak topky casom povolia.
A stvrtok organizujem stretko na Chrenovej, idem do Centra, tak niekde naokolo vonku. Blizko je take ihrisko pri tej skole ZS. Idem do Jysku. Pridem ja a Luki báči, čo sa všetkým ženám páči 😉 . Kto sa pridá?
Baby a kam chodite davat strihat detváky? Sak moj mlý je jak hipisák, vlasiská má jak trolo. Za ofinu skoro nevidi a sponku mu hadam nebudem davat.
Ozaj a lozenie vyzerá nádejne. Aj v spánku tajne trénuje, spi na bruchu, rit vytrcená a on klaci pri tom na kolenách.
Klbka,
nabuduce pridem na dlhsie a aj s malym, lebo dnes som odchadzala 12:45 a prisla 17:30. A polovicu veci som nevybavila.
Inak baby, nechcite nas...t Klbkinho muza, drsnák je to. A my sme sklerotické baby, lebo knihu pre nu som nosila po celom meste, az som jej ju dat zabudla.
beruš, šak štvrtok a kerý štvrtok, tento a o kolkej, toš pre mňa veľmo rozhodujúci je čas 😉
ja som dala malého cvaki cvak kaderníčke mojej, ale len tak decentne, prvýkrát sa strihal, nech to neni veľký šok 😅
sašul, zajtra platí, tešíme a prineste staré veci jak minule a hlavne aj ty, néže dojdeš jak modelka zase 😉 , veď ani do roboty ťa nebudem môcť zapriahnuť 😀
Tak som si popisala, idem dokoncit sedlacky salat na zajtra nech sa uzere, kym ho zozerem. Fasirky spravim zajtra.
Blazka,
Ty slnko mojho zitia, kdeze si? Preco nas zanedbavas? Zavolám Ti po 18 a potom sa ma uz nezbavíš. 😝
juri je drsňák, mme sa taký pokojný zdal 😀
Jajka,
tento stvrtok. Zajtra mame navstevu, piatok kolaudujeme. Ja radsej soferujem doobeda, ale prisposobim sa vacsine. Ja aj tak budem meskat.
Jajka,
sak jeho som nevidela, ale dokaz jeho sily ano. A nebojte, nemala Klbka monokel.
veru, veru, blažka nás zanedbáva, dnes som na ňu intenzívne myslela pri potulkách po klokočine a nádejala sa, že ju kdesi stretnem 😕 , blažííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí, bud. týždeň idem znova na klokočku, snáď mi nedáš košom a dáme stretko, hmmmmm 😉
jáj tie dvere u klbkovcom máš na mysli, či dačo horšie nebodaj 😕 , no čo klbka s monoklom, čoskoro s bruškom chodiť bude 😉
no mne zas skôr pobede vyhovuje, ale kvôli tebe prispôsobím, len ten čas, lebo drobec môj kolem 12-tej haji beli chodí, aby sme domkov stihli dojsť, preto sa pýtam 😉
baby tak som hodila par foto do albumiku 😵 😵 😵
Jajka,
len tie dvere. Ale sak to je aj jaky dokaz lasky. Zacnem zavidiet. Ale sak kludne kedy budete chciet. Mne maly aj tak v kociku zaspi, tak to je jedno. A on zas chodi spavat okolo 14, ale nevadi, ja sa prisposobim vacsine. Kludne aj poobede a mozes aj baby vyvetrat. Uvidime co kto dalej a vymysli sa.
Sasul dojdes vyvetrat topky nove?
co cooooooo? jake monokle,jake dvere??? 😕
saak ale nekukajte secky na tu moju krasotinku,sak my ju vykukukaaaate 😝
napiste co sa stalo klbke? 😕
tá tvoja "krasotina" rodená modelka 😀
Zadne monokle, nech sa Ti ona pochváli.
krasotinka som chcela napísať 😝
Ze jake pipiny na fotkách.
sasulec...doobedia mávame voľné, poobede ma zamestnáva školák
Dakujeme 😵
sak ale my to dalo namahy kym som ju uprosikala,ale nakoniec ju to zacalo bavit,ze sa ani prezliekat nechcela 😝 😀
sašula, si nevedela, jak sa novým topíkom pochváliť čoooo, si to zamaskovala za malú, já ťa už znááááám 😀 😉
beruš, jasan, uvidíme zajtra, čo a ako sa aj ostatné babizne vyjadria 😉
veverca, ty sa nepridáš vo štvrtok???? 🙂
Majulcek,
zradila si ma? Co nase virtualne rande na FB? Poviem Ti, kde som kupila teplaky, hmmmmmm? 😔 😅

mariynka, ja som ho mala urobený tuším za 3 dni apovedali, že to bude trvať 2týždne