Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
jajha, jak sisi pisem ze ci ti mozem 2kou poslat moju kopku zehlenicka 😝 .. 🙂 jajka
idem babule to vypat,blbne mi tento pekelny stroj 😠
treba ho schladit troska, 😠 😝
bruuu 😔
ahojte babule, tak som konečne tu, haldy prádla zložené - lebo som to len postrhala zo šnúry a nahádzala na kopu 😔
stretko bolo fakt supiš - som sa nachodila jak cicinbrus, ma seklo pri umývaní vane takže paráda ale sprcha pomohla a trochen to poľavilo, no čo už to bude len horšie - ischias, skleróza a alzheimer následuje 😀
všetko naj našim oslávencom prajem takto onerskorene ale šak pribrzdená čo kupovala kačičku do vane pre syna a skoro ju v dráčiku vyhodila predavačka jak som ju stále naťahovala a tá trubka trepala nožičkami a taaaaaaaaaaaaak sa mi to páčilo 😝 som teraz čítala že to až od troch rokov tak som zase na huja kúpila čo už 😒
ná de ste? za chvíľu mi za zadkom starý bude pobehovať so žrádlom čo príde hladný jak bengálsky tiger a ja to tu mám trpieť? taaaaaaaaaak píšte lebo potom sa hádžem do perín nech ma jedlom neprovokuje 😀
Ahojte. Ja kým sa sem dopracujem, už všetky spíte 😖 Dnes som zaspala pri uspávaní a zobudila som sa na sen, že ma štípe osa, až som sa mykla. Potom mi takej otrtúlenej trvalo pol hodinu, kým som sa donútila rozložiť žehlenie. Ale prekonala som sa 😀.
Za Gabka ďakujem 😉 a pridávam sa ku gratulácii Maroškovi 🙂
veverca tebe sa to snívalo? no mne sa to zdá a potom zistím že ma malý driape za rafák 😠
sasul, kde nad kruhovým bývaš? Dnes som šla pešo pre malého do školy (na nábrežie) a myslela som na vás. 😉
Máte fajn tie vaše stretká. Ja keď mám už doma Gabka zo školy, tak mám o zábavu do večera postarané 😀
veverca ved preto sa dá stretnúť aj pred obedom 😀
Keď si vyspávaš a nevenuješ sa, tak ťa tak kruto preberie? 😅
Ja to mám tak, že Táničke zaspievam, odložím ju do postieľky a idem preč. Ona tam pekne potichu, v tme zaspí. A potom idem uspávať synáčika, pri ňom musím chvíľu zostať a často zaspím hneď ako si ľahnem 😠 . Ale on už neškriabe 😀
Keď budete niečo plánovať, tak sa pridám 🙂
veverca tak náš krpec zaspáva v postieľke sám, ja len sedím pri ňom a sem-tam pohladkám po hlavičke alebo ho hladkám žirafou ak sa s ňou nehrá lebo pri nej zaspáva takže aspoň toto sme sa naučili...........uvidím ako to bude ďalej, či ma neprizabije ak budeme spávať doobeda, to vie vtedy takto vystrájať - škriabe, trhá mi mihalnice a pichá mi do viečka 😒
veverca....moji bratia chodili na Nábrežko 🙂 hádam sú aj kamoši 🙂 prestúpili v priebehu tohto roka... Gabko bol štvrták a Matúš tretiak 🙂
neboj určite dáme vedieť sem na stránku
domy...môj malý spomínal, že tam je ešte jeden Gabko 😀 , myslím, že vlani ho stretal v družine. A teraz chodia prečo inam?
blažka... 😉
tak ja už idem baby, dobrú noc 😔
dobrú nôcku idem aj ja do perín..........
Ešte som si stihla album urobiť a 2 fotos vložiť (zatiaľ), ale už na jedno oko spím....
dobre ranko. 🙂
my sme od 6, h hore, rano mam nieco na plane, ked sa vratim ozvem sa. 😉
no idem rychlo docitat. 😉
Dobré ráno 😵 Dnes nás čaká pekný deň, vonku je krásne, už som bola na prechádzke so psom. Konečne by som mohla umyť okná v obývačke, Veľká noc je predo dvermi. Som zvedavá kedy vstane Taťka, dovtedy nemôžem buchotať.
blažka...normálni sadisti, tie naše deti. Tánička, keď mala okolo roka, tak ma zvykla hrýzť. Držala som ju na rukách a ona chňap do ramena....až modriny som mávala. 😝 A jej hračka na spanie je oranžová žirafa. 😀
domyyy...pýtala som sa môjho Gabka na tvojho. Že ho pozná z videnia, že je to bratranec spolužiaka Dominika. To ty si potom sesternica 😉
no ja len na skok, prave som rezervovala ten pobyt v Bojniciach, volne mali uz len od 26.6 do 03.07, ale co uz, radsej nieco ako nic 😝 a cena je super, aj s malym nas to vyjde na komplet 199 €, bez stravy, uz teraz sa tesim. 😵 😵 😵
Podla vas nie je to moc skoro? 😒
To jedine ma odradza, inak je to na super mieste, priamo pod Bojnickym zamkom na tom namesti s restikami, aspon nemusime vsade behat autom, len tam asi nemaju wifi, co ja budem robit tyzden bez kona a pc. 😅 😀
Kuk na linky, to je ono:
http://www.ubytovanienaslovensku.eu/ubytovanie-...
http://www.ubytovaniepodzamkom.sk/
No idem, mamina cestuje, idem jej pomoct odniest sa na vlakovu stanicu, berie aj hafana, maly bude mat zazitok z vlacikov. 🙂
klbka... ten termín je v pohode. Keď bude pekne, môžete ísť aj na kupko, voda je tam teplá- v tých detských bazénoch. Potom Zoo, aj do kúpeľov sa dá ísť poprechádzať.... Dobre vám tam bude. My sme boli pár rokov po sebe.
caaaaaaute holky 😵
necitamm,nestiham... 😀 😀
oslavencom takto oneskorene vsetko naaaj prajem 😵
jedine co som postrehla je tod klbkin vylet do bojnic 😀 klbi no vyzera to dobre ale nie je to nejake drahô? 😕 nevyznam sa sice v penzionoch a vselijakych apartmanoch takze nefiem ale asi si to drzi cenu aj kvoli polohe... 😅 no a jedine co ma zarazilo to akoze platis aj za maleho? 😕 ved to hadam nie ved vacsinou v hoteloch do troch ci styroch rokoch maju decka zadara,tak asi som to zle vycitala...vv kazdom pripade uz mas vytyceny ciel uz len odratavat a tesit ti zostalo 😀 😵 ozaj a preco akurat bojnice,mozno si to tu aj pisala len som to nepostrehla...zase dake stretko bo tusim min rok ste mali z kona tam 😵
ahojte baby 🙂
čitam vas kazdy den,len malo pisem 😒 ked sa chystam rozpisat,tak bud jedna baba,alebo druha mi preruši myslienku 😝
klba jeeej,normalne mi luto ostalo,smutno za domovom ☹ uzite si to a super misto ste vybrali,aspon nemusit parkovacie miesto zhanat,lebo tam je to stale plne. nam pride tato konecne,po 7.tyzdnoch,tak aj mi zavitame do pd a okolia 😵
pekny den
čaute baby, ten môj drobček spinká, dnes strašila už okolo 5,45, možno skôr, akosi som nemala silu otvoriť oči, len viem, že si tam v postielke drkotala
dnes to vyzerá zase na super deň, pôjdeme pekne von, poobede ideme na poradňu, tak som zvedavá čo a ako, potom vám napíšem, aká to bude siláčka, len tie nešťastné zúbky, kedy sa prerežú? 😢
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/beruska113/a...
Fotky zo stretka.
ahojte 🙂
dakujem všetkým za gratulácie,odovzdala som 😉
domyyy-ešte neviem,či pôjdeme pozriet 😒 v sobotu chceme ešte v záhradke porobit a v nedelu asi budú návštevy a trošku pooslavujeme 🙂
beruska-super fotky 😉 lukáško aký šikulko,už pekne na nožičkách trénuje 😉
Henka,
dakujeme. Ale sak je jak kozla na lade, len sa dole kuká na topánky a rozmýšla, jak ich do ust dostat. A som pocula, ze Maximko riadny fešák. No ved as dakedy hadam uz stretneme.
Sasul,
Blazka,
dobre bolo. Sme si s Blazkou vecer sms-li, ze kazdý týžde¨možme dat stretko. Alebo aj viac, sadnem na tatosa a prifrčím, šak to mame nejakych 7 km do NR. Sice vonku fukalo, ale dobre bolo. Ked som isla vecer k autu, normalne teplucko, ani nefukalo tolko.
Jajka,
skoda, ze si nemohla prist, Marko by sa ma uz hadam nehanbil jak minule. Ale hlavne, ze mu to rychlo preslo.
Bodka, Icerna, ahojtééééééé.
Inak skolaudované, ešte energetický certifikát doložit a je to. Potom len banka, kataster, poistovna, ale hlavne je uz hotove.
Dnes idem asi palacinky robit na obed, muza vykoti, ked to zbada. Ale ja take mnam mnam sladke chcem. Inak sa mi snivalo, ze sa nam Terezka narodila. Krasny sen, len skoa, ze ked sa o malych detoch sniva, tak to trapenie znamena.
Karolinka,
moj maly vstava momentalne tak 6:15. Co uz s nimi. A to sa este cas bude menit.
čafte,
my už máme za sebou rannú prechádzku pred spaním a krpček už hajá.
Berus peknučké fotos. Sekne vám to tam všetkým 😉 A tvoj malý jaký vlasáč! 😉 ten môj má dva a pól chlpa aj s cestou 😀 A pekne spinká s tou riťkou hore 😉
Blaži, také bodíčka máme aj my z Tesca a tiež je to už frájo ten tvoj chlop 😉
Sasul, malá je iná modelka🙂
Jáj klbi, dobre to ubytko vyzerá, si užijete 😉
Idem trochen niečo popratať zakiaľ to malé nevyčíňa. Ale že sa mi nestééééééé, zas 😝
Čau icerna, čo baby, zdravé sú? Že posielame božtek na noštek 😀 som ja iné básnické črevo.
No vidíte hovorím, že idem upratovať a furt píšem tak už idem 😀
AMrianca,
zdravím. No háro má jak hipisák, uz neviem, co mu mám s tým robit. Hlavne ofina furt v ociach, asi mu sponku kupim. Sa ideme usulat na tej riti vytrcenej.
Baby,
co tak predvelkonocne stretko v pondelok? Hmmmmmmm? Ale uz nejake ze mega velké. Ja mozem len vtedy, lebo utorok nakupujeme a balime a stredu ficime. Kto by mohol a hlavne chcel?
Inak sak ani neviem, ake bude pocasie v pondelok. Ale sak ked sa dohodne, lahko sa zrusi, ked bude skaredo. Alebo pridite k nam, muz je v praci. 😀 V parku?
Domy,
som nepisala, lebo nikto sa skoro nevyjadril ci ano, ci nie a hlavne kedy, tak sme sa dohodli s Blazkou. Cas som nepisala, lebo nebol presny a motali sme sa kade tade, tak ani miesto nebolo presne. A sasul volala Blazke a prisla potom k nam. Aby ste si nemysleli, ze to bolo tajne, ale treba sa vyjadrit.

juujha Zuzi,to ja ee take politicke 😖
radsej si zvysim adrenalin dakym naivnym serialikom sak aj to je adrenalin,tusim najvasci pre nas matky na meterskej,hehe 😀
Jajka poslem ti 2kou aj moju koopku neceskou??? 😝 😀 😀 😀
Bodka daj bacha,je tam akasi husta atmoska,nech k omalovanke nedojdes 😀 😝