icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
14. feb 2010

ahoojte,tak sme doma z karnevalu,dieta ulozene,sa napapkala a zlahla bez vacsieho breptania..hehe vytanovana bola riadn,deti boli krasne,bolo tam kopec vacsich ale aj malunkavych deti,ktore este ani nechodili..lienky,vcielky,spidermani,cernoska a neposlednom rade nasa Sasrinka ktora sa umiestnila medzi prvymi tromi za originalny a hlavne rucne vyrobeny kostym maminkina pracicka..bola bosorenka,veelmi jej to pristalo.. 😅 😉 😉 🙂 takze aplaus pre Jajkuuuu 🙂 🙂 🙂 🙂
pekne sa tie deturence vyblaznili jajha este ma byt nejaky program pre deti na pesej zone maju byt aj fanky a sisky teda pozyvam vas a dufam ze dame fanky randewuu dievcence.. 🙂
hodim foto na fb mozno aj sem ak budem vladat.. 😉

helenkasabinka
14. feb 2010

zuzi aj tvoje brusko chceme vidiet 😵

zuzana76
14. feb 2010

sasul, fiiiiha, tak sarinka sa umiestnila, no ved jajka pisala,ze dlho vyrabala kostymi, tak to prinieslo ovocie, dufam,ze hodi par fotiek potom, aby sme videli aj my malu bosorku 🙂

zuzana76
14. feb 2010

heli, odfotim a potom dam

sasulec
14. feb 2010

aaa ozaj dostala som od malej cokoladku uz o pol 7. rano,no ako ma lubi to moje male vceliatko... 😅
a dakujem Zuzi, 🙂 Berus 🙂 aj vsetkym za pochvalu malej.. 😅

zuzana76
14. feb 2010

ozaj a puskarova porodila syna leonarda 🙂

helenkasabinka
14. feb 2010

sasul tak vam bolo super teda 😵

helenkasabinka
14. feb 2010

zuzi viem o Puskarovej 🙂 no na pekny datum sa im to narodilo 🙂 aj ja som sa takto pred 6.rokomi vydavala 😉

beruska113
14. feb 2010

Ahojte,
no a akkurat asi pred hodinkou som s mamou volala, hovorila, ze ktovie co ta Puskarova.
Jajka,
blahozelam k vyhre. Chceme foto.

Heli,
tak este raz blahozelam k svadbe. My mame coskoro 3.3. 3 roky.

Sasul,
som chcela prist, ale muz cakal chlapika z Kosic kvoli hadovi, tak sme nestihli. Ale boli sme predtym na prechadzke v NR asi 1,5 a nohy ma bolia jak kona, ja som tusim tuto zimu aj chodit zabudla.

helenkasabinka
14. feb 2010

beruska dakujem 🙂

a cudujem sa,ze Puskarovu nedavali v telke ze porodila,ved tu druhu hlasatelku davali 😕 alebo som to nepostrehla? 😕

zuzana76
14. feb 2010

heli, tak gratulacia k vyrociu, pekny datum ste si zvolili 🙂

helenkasabinka
14. feb 2010

zuzi dakujem ano brali sme sa

14.2.2004 o 14-tej hodine 😉 a dnes mame 6.vyrocie sobasa 😵

helenkasabinka
14. feb 2010

pojdem ja off a pozerat telku 😉

domyyy
14. feb 2010

ahojte 🙂 ja mám kráásny víkend za sebou 🙂 čítala som Vás ale už neviem komu som čo chcela 😅

heli....gratulujem k výročiu 😵

sasi, jajka,...teším sa, že Vám bolo supeeeer 😵 😵 😵 😵 ach jaj, teším sa an fotečky 😅 😵

klbi...kde si? 😕

any....krásne bruško 🙂 🙂 🙂 😵

zuzi....taktiež na fotečky čakáme 🙂

domyyy
14. feb 2010

dobrú kočky 🙂

sasulec
14. feb 2010

Heli krasny datum,gratulujem.😉 🙂

sasulec
14. feb 2010

Domy,skoda,ze som ta nestihla,foto su na fb..zajtra si kuk,detska boli uzasne.. 😅

zuzana76
14. feb 2010

pridala som brusko, mozete pozriet

zuzana76
14. feb 2010

sasul, foto su uzasne, a teda ja by som Sarku tipovala na nejaku postavu z harryho pottera 😀

sasulec
14. feb 2010

Zuzi aj ja som kuk tvoje bruseno..paraada..rastiete ako z vody,to fakt je drobatko mensie? mne sa ani nezda,ved mas uz take krasne gulatucke bruseno 🙂
idem haji,papa bruu 😉

bystricanka
autor
15. feb 2010

dobré ránko

tak ja som už hore. Matúš ešte spí. V noci boli šibi ribi...o 4h mi vraví, že už je vyspatý, tak som ho ešte nejako prehovorila, že nech ešte spí. No a o 5 sa to znovu opakovalo 😝

any..pekné bruško máš. Také malinkavé 😅 A myslela som si, že morzeovkou píšeš, a to alexík takto pokazil kláves 😀

zuzi...aj ty máš pekné brušenko. 😵 Normálne mám chuť aj ja mať také. Asi sa budem napchávať a hotovo 😀

helka...k včerajšiemu 6 výročiu vám prajem všetko dobre....a to ste sa takto romanticky na valentína brali? 😵

martinka1704
15. feb 2010

ahojte,necitala som vas,len idem podat spravu.Cez vikend som chytila chorobu od Matka,takze z nosa mi tecie ako z vodovodneho kohutika,kycham jak blazen,a kaslem jak tuberak 😝 😝 😝 😝 😝 Takze utekam s Matkom na kontrolu a pre istotu k svojej dokine,nech mi nieco da,lebo cuch a chut nemam ziadnu 😝 A to mi v sobot zacina skola,dufam,ze dovtedy budem ako-tak fit

sasul,jajka - videla som fotky na FB deticky boli nadherne 😵 😵

helenkasabinka
15. feb 2010

ahojte

dakujem za gratulacie 😵

bys ano taky romanticky den sme si vybrali na sobas 😵 mali sme ho dokonca rok dopredu zajednany,aby sa aj nam usliel sobas na valentina 😀

Martinka skore uzdravenie zelame 🙂

helenkasabinka
15. feb 2010

my sme pred chvilkou prisli z prechadzky...vonku je nadherne,bola by skoda sediet v taky krasny den doma 😵

boli sme aj na poste 😉 oriflame balik mi prisiel 🙂

pojdem varit zemiakove pyre a k tomu asi vysmazane kuriatko 😉

malinka si pyta rozpravku vcielku maju,tak jej idem zapnut dvd 🙂

henka76
15. feb 2010

ahojte 🙂

my sme včera boli na obed v bašte,potom ešte na kávičke u známych a stihli sme aj na prechádzku íst 🙂

matka-prajem rýchle uzdravenie 😉

any,zuzka-brušenká vám pekne rastú 😉 🙂

sasulec,jajka-detúrence ste pekne vymaskovali 😎

heli-všetko naj k výročiu 😉 ...a ešte raz dakujem,som spokojná 😉

helenkasabinka
15. feb 2010

heni neni za co moja 😵

helenkasabinka
15. feb 2010

zuzanka mas nadherne brusinko 😵 😵 😵 😵

blazka24
15. feb 2010

ahojte babulky, idem len pozdraviť, boli sme vonku s mm lebo je dnes doma a ja idem rýchlo urobiť pizzu lebo mi začne prepadávať cesto z misky 😀

inak už nám kaša konečne začala chutiť - do mliečnej kaše dávam malého mlieko a div sa svete zje za celú misku až gule za ušami ale ja som ukydaná asi aj v nosnej dierke, malý si šlahne do kaše ruky a mne ju tlačí do huby, do nosa a do uší no proste horor 😕

tak sa mi držte

domyyy
15. feb 2010

ahojte 🙂

zuzka...krásne brušinko 🙂

heli....ty si mi kde včera zmizla? 😀 to ti nezabudnem ☹ 😀 😉 🙂

blazka....super, že malinkému kaša chutí 😉 ja keby môžem tak len to jem 😀

sasul...veru detičky úžasné 😵 😅 jaj na vycmukanie 😵 🙂

matka...skoré uzdravenie cicka 😒 pekne ťa to chytilo 🙄 ☹

bys...Matúška treba naučiť spať 😝 mňa by porazilo 😅

sasulec
15. feb 2010

ahojte dakujeemee za pochvalu vaime si vasu pochvalu,snazila som sa tie nase neposedene deturence ako tak zachytit iked to nebolo lahke,heh..
dnes som tu len na skok mozno este podvecer,mame navstevu dedula Jozefa tak sa mu venujeme..boli sme na prechadzke,zaniesli sme rovno aj kostym a potom sme sa stavili v centro, mala sa vyjasila smykala sa,behala,liezla,ved po tyzdni domaceho vezenia sa nevedela vyhrat 😅
kupili sme aj riflicky su perfektne,vymakane,tie vacky vysivane,nemaju chybu 😅 hrozne sa z nich tesim,lebo uz potrebovala tie rifle,z predoslich mi vyrastla.. 😒
zajtra idem varit nove recepty,polievocku aj nakyp ovocny,takze panbozko pri mne,hehe.. 😝
este vecer nakuknem..zatim paapa 🙂