Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Ahojte,
my sme dnes zase skocili s muzom do NR na prechadzku, aj centro sme obehli, ale asi sme ta sasul nevideli. Ja na stretko nem, auto stale neopravene, ale zajtra sa na tom zacne pracovat. A pride kamoska z Ivanky s dcerou, tak aj tak by sa nedalo. Ale uz sa tesim na jar, snad to uz vyjde. Dnes mi bolo na prechadzke maleho luto, tak som ho v hlbokom kociku posadila, sa mu pacilo. Sme chodili jak sedlaci, co nemaju na sportovy kocik, tak ho uz hadam prehpdime. Ale sa bojim, ze mu v tom este zima bude oproti hlbokemu. Ale tam uz je jak safaladka chudacik moj.
Akurat davam nove fotky na FB, nas muz cvakol, jak sme domov dosli.
Jajka,
tak Marko je expert, drzim palce, nech to rychlo vyjde.
dominika zmizla? ved ty si isla uz off nie? 😕
jajuska juj ha moc drzim palceky aby to krpec rychlo vykakal 🙂 ja ked som bola mala tak som prehltla stupel z dudlika a museli cakat kym ho vykakam,tak mamina sa mi musela v kazdej kake hrabat ale nastastie som to vykakala 🙂
berus...fotky krásne 😵 malý aký fešák 😅 🙂
heli...ty si off išla ☹ ja som čakala 😝 😀 🙂
jajka...držím palce nech drobcovi nič nie je 😕 😒
kočky kuk 😀 😵 😵 😵 🙂
dobrú 😉
no tak zase tu nikoho nie je .........
jajus tak to je sila, vážne spapal ten cenťák? potom daj vedieť ako to dopadlo..........
berus fotečky nádherné - ste už fakt veľký xixixi
tak sa mi držte, skúsim sem zajtra kuk ak sa zadarí a malý bude hajať 😉
noo teeda,na chvilku sa vzdialim a hentok? maly Marko je na penaaze 😉 ale az tak,ze ich hlce??? hehe ja chcem len nadlahcit situaciu samozrejme,ale nemaj obavy,nastastie centik je obly,nemal by mu dako ublizit,trdielko male..oddnes ho volam ,,fiftycent,, hehe 🙂 budem rada ak sa stretneme Jajka.. a co dievcence,co vraveli? lubilo sa im na karnevale??? pocity,ake??? 😕 😅
Berus,ocuj,sak ten tvoj mlady bude zachvilenku vacsi ako moja,kokso,ten snad chce moju dorast,aby jej frajirom mohol byt..chi ze on potajme chodi na facebook listovat malej foto,nooo,budem sa musiet poriadne s vyberom posnazit,hehe 🙂
blazka si tu,asi ne,co maly,ako sme dnes vstavali??? 😉
domy,si mi usla,jaj,chcela som sa zajtra stretnut,ale napadlo ma,ze sa ides ,,vybit,,..no,za chvilu respekt pred tebou..aby si nas neubila..heh 😉
Helka,zivy priklad ako deti radi papkaju aj to co netreba,hehe,tak nech to aj s malym Markom dopadne stastlivo,myslim na vas.. 😉
idem kuk facebook a ked nic tak idem offik 🙂
kllllbocka,pisala som ti sms,mi chybate,ozvite sa ci ste oki 😕 😅
neviem ci zajtra rano budem stihat zapat pc,bo ideme do domina,tak potom ked malu ulozim sa ozvem.. 😅
dobré ránko 😵
domyy...kiežby to bolo také jednoduché naučiť ho spať. Ale už som si za tie 3 roky aj zvykla na nespavosť môjho trulíka.
maťka...no ako u dr.? 😨 A maťko kedy pôjde do škôlky?
jajka....no mal by to malý vykakať. Ved to je malý peniaz. Chválabohu, že sa mu to nezastavilo v krku
caute baby 🙂
ja som rozlietana pc nestiham, vcera sme boli dlho dva krat vonku a prijimam kazdy den navstevy, aj dnes ma jedna caka.
rano sme mali hned nehodu, maly mi cele ranajky vyvratil na styri krat, neviem co mu uskodilo 😖 , chuda, snad mu nic nebude. 😒
heli, vcera som uz vyplatila ten sek Jonasovi, doobeda mi mami prinesie prefotenu kopiu, (nemam napln v tlaciarni) a hned rano to odoslem. 🙂
a dodatocne gratulka k vyrociu. 😵
jajus, marko je riadny expert, snad to bude ok, ja malemu take male veci preto nedavam, to nikdy nevies co vymysli, aj ked velakrat mi uz doniesol koliesko z auticka co odpadlo pri hrani a podobne, musim davat na to pozor, on zje hocijaku smietku zo zeme a smeje sa na tom. 😠
inak aj ja som zjedla peniaz ked som bola mala, mne sa vzpriecil v hrdle, tak mi to dali zajest chlebom nech sa nedrhnem, mama mala hysaky zo mna 😖 a potom isiel von. 😝
berus, luky je fesak a je poriadny kus chlapa. 🙂
sasul, uspavali sme vtedy maleho tak som neodpisala, vsetko je ok, len mame kazdy den nieco na plane, tak som nepisala. 😉
a ozaj, fotky z karnevalu su super, zlati boli, museli ste si to super uzit. 😵
klba...zistila som ti, že či v škôlke dávaju dokopy všetky vekové kategorie. Vraj majú tam jednu triedu, kde to tento rok zaviedli a mapujú, či je to dobrý napad alebo nie. 🙂
klbka...a čo malý spapal, že to vyvrátil? 😨 A inak je v pohode...nezdá sa ti byť chorý?
bys, diky, ono to zlucenie je vcelku aj dobre, mensie deti sa od starsich ucia. 😉
maly jedol jahodovy jogurt, ale chutilo mu, ani nezjedol vela, tak nechapem, mozno mu uskodilo nieco z vcerajska 😖, teraz som mu dala piskoty s cajom, nech sa mu trosku ukludni brusko, inak je ok, je trochu kludnejsi, ale to ho zachvilu prejde. 😝
pekné ránko 🙂
my už pozeráme macka pooh 😉 ale o chvilku pojde maximko spinkat 🙂 ..ja poupratujem a finito,dnes nemusím varit,ešte zostalo zo včera kuriatko 🙂
klbka juj tesim sa ze si to uz vyplatila 😵 dufam ze malinky nebude chorucky 😒
mari krasne fotecky zo zasnub cicka 😵 gratulujem este raz 😵
ja dnes varim bryndzove halusky 😉 Michal si nakazal 🙂
mala pozerala vcielku maju a teraz pozera a je to 😉
to vaše deti tak obsedia pri telke? Môjho matúša nič nezaujíma....možno tak nahánačky v Kobre11 😀 Bude asi po otcovi 😝 No ámen tma 😀
henka...kedy prídeš na kafčo, čajík? 😨
helka...mnááám...bryndzáky.Dala by som si. 😵 Ja dnes mám mäsový den, tak sa trošku napapkám. Aj ked ešte ani moc nie som hladná 😝
ahojte,
tak my znova ráno v znamení OH, čo už narobím, keĎ som závislák, zajtra ráno si privstanem krasokorčuľujú muži, o 04.00 začiatok je, si to pozriem, sa nesmierne teším, no a dnes kuzminová znova ide, 19.30 začiatok je, budem fandiť o dušu, sa už strašne teším. 😵
boli sme aj v mlynoch, dnes je v bille akcia na prášky pracie -20%, no ten, čo som chcela nebol, ale kúpila som iný, oplatilo sa, len som sa s tým trepala jak koň domov.
pobede nás čaká gitara, ja zatiaľ skočím takko okuknúť, včera mi prišli kupóny na zľavu, bud. týždeň to bude, tak pôjdem niečo vybrať a potom zbehneme k našim, šak som tam už 100 rokov nebola, ja švagrová dnes ráno robí, tak bude doma, aspoň sa chalani vyhrajú 🙂
marko ešte peniaze nevykakal, snáď ich tam v tom brušku rozmnožuje a budeme milionári 😀 😀 😉 , no teraz mi už je do smiechu, ale veru včera som mala na mále, dokonca som ho chodila aj okukávať keď hajal, či sa náhodou nedusí 😒
jajka ja som vcera nakupila avivaze a prahy na pranie 😉
a Marko nech uz peniaz vykaka rychlo-daj mu prehanadlo 😀
mala prave zaspava v izbe v postielke svojej a ja idem este bryndzu zarobit a opiect slaninku 😉
ahojte baby,tak vy tu zas vyvarate same mnam mnam pochutky.. 😝
ja som dnes robila polievocku malej,velmi jednoducha a celkom chutna..zeleninovy bujon 2 kocky do litravody,potom nastruhala mrkvu,pridala do vyvaru a nechala povarit,ja len chvilku ale pisu okolo 5-8 minut, potom sa do toho robia palacinky take slane,so stuhanum syrom a slncnicovymi semiackami,tie som nedala,lebo som nemala a tie sa potom krajaju do taniera na pasiky.. 😉 😝
no a druhe som robila nakyp ovocny,tak to este dopekam kedze som neskor zacala,uvidim ako sa vydaril,napisem..
chcela som ist aj von estena pesej je rozluckovy pochod fasiangovy,stanky s fankami,ale nikoho som nezlanarila a je dost kosa,takze estei uvidim ci pojdem.. 😕 😅
my už ideme na gitaru, tak sa majte pekne, večer nakuknem 😉
ahojte, mala som tu navstevu, moju naj kamosku, zakecali sme sa ako vzdy 😅 a maly isiel spat az po pol tretej 😝 , vecer asi bude s nami OH pozerat. 😝
Ja musim este banky obehat a potom mam frei.
Doobeda sme boli aj vonku na zdravotnu prechadzku, uz drobec nemal teplotu, aj banan a sunkovy roztek mi spapal a na obed som mu spravila kelovu polievocku, celu misku zbastil a ja dva plne taniere, fakt bola vyborna. 😝
no teraz mi volala kamoska, vo stvrtok poobede pride, mam to ja navstevny tyzden, budem riadne vykecana. 😀
jajus, budem kuk OH s tebou, mozno aj ja budik nastartujem. 😉
len skoda ze uz nesutazi v krasokorculovani Jagudin, to bol moj favorit, len uz skoncil s karierou, vyhral tusim poslednu olympiadu a bol fesak, peknu postavu a ritulu mal, uplne som ho zrala 😀 😵 to bol najvacsi Pluscenkov super, aj nahrate majstrovstva s nim mam, len skoda ze mi nevyslo sa na neho ist pozriet na zivo ked boli MS v Blave.
heli, uz som to rano odoslala, uz len budem cakat odpoved. 🙂
ahojte babule nestíham vás čítať, prídem neskôr len kuk photo na facebooku bol u nás Lukáško s maminou Naďou 😀
klbka neviem ci si tu,ale nejdem do mesta,segra ma stopla,pride sa rozlucit zajtra letia do Irska,chce byt s nami.. 😕
blazka,berus zlati su drobaci... 😉
klbka dobreee, kto by to bol povedal,ze si na elastackovych...chi chi 😝 😀
jajka,dobre sa vybrnkajte,pozdravujem Nicolaska a Klaudiku 🙂
koneecnaaa,mala bude uctovnicka,vsetky bloky mi porozkladala po gauci..kolnicka hej bum tralaliii 😀 😀 😀
jajka porazí ma ty takto tiež na olympiádovaná? no ako môj mm - takže ja to MUSIM pozerať čo už........
teším sa na krasokorčuľovanie ale vstávať kvôli tomu eee - dnes mi došla sms od Beruš a ja odpisujem že my ešte o pol ôsmej v posteli 😀
klbka som zvedava na vypocet 🙂
no teta beruška bola taká zlatá že nám aj darčeky doniesla, toto je návšteva - človek má hned výčitky že nič doma nemá pripravené 😖
teraz sme prisli z prechadzky 🙂
v piatok ma Michal volno,lebo musime ist nieco do nemocnice zistit,teraz malinka sa hrajka a ja pojdem nieco robit,musim si dat uz na dlhsie pauzu s netom....
neviem ci sem este budem vobec aj chodit 😒

ahojte,
čože to vidím, na druhú stranu sme sa až prepadli 😕 .
my sme dnes akosik nestíhali, ráno som OH kukala, potom rýchlo doháňala čas, no a pobede sme do starého tesca šli pešky bez kočíka, marko to zvládok pekne sám pešky až domkov 🙂 .
no a doma mi zas starosti narobil, lebo dal do pusky cenťák a začal sa s ním dusiť, no a nakoniec ho prehltol, tak som sa strašne bála a aj bojím, snáď bude všetko oki, volala som marekovi a on, že nič keď je v pohodke, vykaká, no snáď to tak bude ☹ , neviem, čo ho to napadlo, nikdy to ešte neurobil a to sa hráva s drobákmi, že varí
sašul, v stredu by som asi do centra behla, nepôjdete, môžeme v tom novom kútiku posedieť trošku, hááá a aj ostatné, ak chcete sa kľudne pridajte, veď už dávno sme žiadne stretko nemali 😒