icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
16. feb 2010

Zdravicko,

Heli,
a preco by si nechodila? A preco pauzu? Co si uz zavisla na nete? 😀

Klbi,
tak aspon sa nenudis, ked mas navstevny tyzden.
Mna ma zajtra prist pozriet kamoska s malou, ale asi budem musiet ist strazit krstniatko do NR, tak uvidime, ako to dopadne.

Dakujem za pochvalu Lukiho.
Sasul,
no bol pri mne, ked som sasuliatko pozerala, zeby taka platonicka laska? Ale nedobehne ju, ved je uz velka kocka. Ja neviem z coho pribera, ved zje tusim menej jak blazkin Risko.

Blazi,
no veru dobre bolo. Dufam, ze prides pozriet aj Ty nas. Nech ta mangel dovezie aj na cely den niekedy. A zlati boli drobci, jak sa k sebe mali. Len nech im to vydrzi a zahraju sa, aj ked vacsi budu. A prosim ta, jake darceky. Co si pipi? 🙂 😀

helenkasabinka
16. feb 2010

berus no ako sa to vezme 😉 😒

a malinky boli strasne zlati 😵

klba
16. feb 2010

a co to heli, to nam snad neurobis? ☹ co sa stalo?

sasul no on je fesi a ja som mu fandila uz od jeho 16-tky a potom aj vyhral, je to moj oblubenec. 😵
a kuk, nieco o nom a jeho fotecka, on nie je typ baletaka ale chlapa. 😵
http://sk.wikipedia.org/wiki/Alexej_Konstantino...

a kuk na videa:

https://www.youtube.com/watch?v=tu3s9aR079khttps://www.youtube.com/watch?v=fGhFptRFLd0https://www.youtube.com/watch?v=-QA7UU2R-hQ

ja som tiez taky fanda ako jajus, tiez si budik nastavim aj na skoru rannu hodinu, pre mna je to posvatny sviatok a ja dzubem jurina ze on ako chlap nekuka OH, ja kukam aj za neho, bryle uz mam nalestene. 😀

helenkasabinka
16. feb 2010

klbka to jedine do ip 😉

marianca
16. feb 2010

Nazďoš,
no chvíľu sa tu človek neobjaví a čo sa všetko udeje....
Mari sa zasnúbila.....gratulujem a želám nech to vydrží minimálne do devatdesiatky.... 😉
Jajkin malý si papá euráče.....jaji veď mu daj chudákovi malému napapať 😀
Berus, malý je fešoš... 🙂
Zuzke pekne narástlo bruško..... 😵
Klbusa si pekne návštevuje a užíva života.... 😉
Sasula sa fláka aj s jajku po plesoch a inak krpci boli superskí 😉 😉 😉
Blažkin malý je tiež už fešák veľký...... 😉
Domy ty čo máš nové, ani neviem 😨 bys ani o tebe som nepostrehla...
A heli ty čo, veď ty hlavná aktérka......ty bys chýbala.... 😔 😔 😔
a tak čafte všetky.
Inak my sa máme v pohodke....chalani sú zatiaľ klop klop klop ako tak zdraví....Malý Kubčo je bohový zakaždým keď mu niekto niečo povie začne si klopkať po čele...no čo už fifova škola... 😀
Za dva týždne má Fifko 5 rokov tak som mu objednala tortičku dinka u tej čo piekla aj bobovi k roku autičko...
No ja buď nepíšem, alebo píšem jak debil.....ale inak ja aj keď nepíšem čítam Vás....nemajte boja.... 🙂 🙂 🙂 🙂

helenkasabinka
16. feb 2010

Sasulka dakujem,ty vies za co 😔 😉

helenkasabinka
16. feb 2010

klbka ja vas mam tak rada 😵

marianca dakujem 😵

sasulec
16. feb 2010

baby zabudla som spomenut,volala som s Domy a pisala to aj na Fb dnes blbo padla a ma poriadne uderenu ruku,zlomeninu zatial nepotvrdili,takze Domusiik,uzdrav sa nam ryychlo 😔
no idem dokukat ordinaciu,este nakuknem.. 🙂

jajka968
16. feb 2010

ahojte,

jáj som sa športovo vyžila, máme striebrooooooooooooooooooo 😵 😵 😵 😵 😉 , ja sa tááááááááááááááááák strašne teším, normálne bych tam hneď letela, no koniec snívaniu, 21.45 ideme znova na biatlom, máme chlapov na programe a potom krasomuži, júj už sa neviem dočkať 😵 😵 😵 😵

heli, čo tooooo, neblázni, čo sa staloooo????? 😕

klbi, já žerem pluščenka, ja som mala aj ísť do ba keď mal to vystúpenie, no marko v brušku a ja na lôžku som bola, tak nevydalo, som to normálne oplakala 😢 , no čo už, snáď nabudúce, jáj, tak sa na neho strašne teším. a dakedy som žrala candelora, či jak sa píše to jeho ctené meno, júj to bol hezoun 😉

marianca, vitaj po dlhom čase 😉 , veľa asi toho máš, keď sa málo ozívaš, pravda 🙂

beruš, riadneho chlapiska máš doma, som kukala fotočky, téda, 6 mesiacov, ale riadne veľký je, alebo to len na tých fotoškách tak vypadá 😕

sašul, čo sestra zase do írska, nebodaj sa tam vracajú pracovať, si nič nespomínala 😕

a domy kde nám absentuje, snáď je v poriadku 😕 😕 , domuš, akoooo, kde siiiiii??????

jajka968
16. feb 2010

jejda, domy, dávaj bacha ☹ 😢 , snáĎ nebude rúčka zlomená ☹

sasulec
16. feb 2010

no jajka bolo to take neurcite,bo svagrovi sa tu risuje robota,ale nakoniec to poriesili tak, ze tam pojdu a potom sa svagor vrati po 3tyzdnoch a segra tam potiahne.. si chce este nasetrit euraciky,lebo bez riadnej robotky tu na Sk sa rychlo rozsupnu 😖
takze asi tak,no zivot to takto zariadil..co uz,budu sa na chvilu musiet rozdelit a vydrzat,ale bola z toho dost smutna.. 😢 🤐
ach ti vasi elastacikovia,mne to nejako nic nevravi..ale parove korculko sa mi celkom lubi,ale asi nie az tak,ze by som koli nemu vstavala o 4. 🙄

sasulec
16. feb 2010

heh ste mi pripomenuli,ked som chodila s byvalym na korculko,to boli casy,sme sa navyvadzali,by sme mohli ist reprezentovat Slovensko v komedialnom korculovani 😉 😝

helenkasabinka
16. feb 2010

ordinacia nam uz skoncila a pojdem pomaly do sprchy a off....

majte sa mi tu krasne kocky-ja vas tak moc mam rada 😵

helenkasabinka
16. feb 2010

dominika mojenko chuda 😔

sasulec
16. feb 2010

Heli pusa..😉
jajka zajtra hod prosim instrukcie,my ideme smer centro,ale bola by som rada keby ste sa pridali a stretnut by sme sa mohli aj v meste pokukat este tie stanky,dnes mi nevydalo.. 😖
dobru zabky moje.. 😉

bystricanka
autor
17. feb 2010

dobré ránko 🙂

ja som už od 6h.hore. Matúško ešte spí. Ja už aj periem a kávičku chlípkam 😵

bystricanka
autor
17. feb 2010

domča..no uzdrav si bolavu ruku. Aj ja som čítala na FB, že máš niečo s rukou, ale som nevedela, čo sa stalo 😒

marianca....no ty si to pekne zhrnula všetko čo mame nové 😵 A malý musí byť zlatý, ked robí ťuk ťuk na čelo 😀

klba
17. feb 2010

ahojte,
no ja mam dost blbu naladu ☹ , segrinmu zlatemu retrieverovi zlyhali obidve ladviny, vcera im to z vysledkov krvi potvrdil zverolekar, ziadnu sancu na zivot mu nedal, ani lieky mu uz nepomozu, tak som z toho smutna, budu mu musiet pichnut injekciu, vcera uz nevladal jest, zjedol len dve kolieska dietnej parky. 😢 😢 😢
celu noc som na to myslela, aj teraz rano, taky dobry pes to je, dozvedela som sa to vecer. ☹

no idem od vas, nechce sa mi sediet na pc a reagovat, mozno na obed nakuknem. 😔

henka76
17. feb 2010

ahojte 🙂

jaj idem sa rozhýbat do kuchyni,akosi sa mi dnes nechce ani hýbat 😒 idem urobit zemiakové pyré a pangasiasa 🙂 budeme sa trošku postit 😔

bys-ved prídem,len ja možem ,ked je malý hore..bud doobeda okolo10:30 alebo pobede,až okolo 16:00 🙂 ...daj vediet,kedy ti to vyhovuje 😉 ...erik sa pýtal,či môže príst aj on 😀 hned som ho zrušila,že teraz len my 😀

klbi-je mi lúto psíka 😔

helenkasabinka
17. feb 2010

klbka to mi je velmi luto moja ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ chudacik havinko 😢

helenkasabinka
17. feb 2010

no my sme mali divnu noc 🙄

mala sa takmer celu noc vkuse prehadzovala a zo sna potom vykrikovala -to je moje,moje ,moje, moje -asi sa s niekym bila o hracky vo sne 😀

potom nad ranom o piatej som ju dala pri nas lahnut a uz konecne spala potom kludne 🙂 az do 09:30 hod 😅 😉

teraz pozera a je to !

tlacia sa jej ocne zubky,tak si myslim ze kvoli tomu nekludne spinkala 😒

marianca
17. feb 2010

Dobré ránko sa želá 😉
No ja som dnes odviedla aj s Bobom Fifa do škôlky, bol to boj nie že by nechcel ísť, ale je zvyknutý chodiť na aute a pánkovi sa nechcelo kráčať. Boleli ho nožičky ručičky, hlavička, dokonca bol aj hladný čo on ráno nebýva.....no hrúza zorganizovat ich obidvoch a vyraziť z domu, ale prežili sme to bez ujmy na zdraví 😀
dnes sa mi nič nechce ani variť ani upratovať, asi sa na to vyprdnem a budem raz aj ja vegetiť 😉
klbi hava mi je ľúto 😔
heli lepšie? 😵 😵 😵 no a malinká veru môže mať také nekľudne spanie kôli zúbkom a tie očné sú svine..... 🙄
a čo domy? 😕

domyyy
17. feb 2010

ahojte cicky, celý deň som doma.... vlastne od včera do piatku....spadla som na lade nešťastne včera cestou do školy bolesť strašná...najviac si to odniesla pravá ruka....nepíšem za to sem, že ma strašne unavuje písanie lavou 😅 včera som bola na rtg.... rameno, lakeť a predlaktie je narazené...bolo to opuchnuté tak na snímku nebolo jasné či je to zlomenina alebo čo... piatok idem na kontrolu tak uvidíme... teraz mám zafixovanú ruku o telo, ani podprsenku nemôžem mať, sestrička mi ju včera vyzliekla no des 😖 osprchovať sa tiež nemôžem tak som nadšená.... ozvem sa keď bude niečo nové....alebo na FB 🙂

klbi...moc mi je ľúto psíka ☹ ja psov zbožňujem 😔 daj vedieť 😒 😒

kočky čítam Vás inak a ďakujem, že sa o mňa zaujímate 🙂 papa zatiaľ

helenkasabinka
17. feb 2010

marianca nie je lepsie 😔 ale prejde to 😉

dominika mojenko chuda,zelam ti aby rucicka nebola zlomena a rychlo nech sa zahoji 😉

jajka968
17. feb 2010

ahojte,

my sme mali strašnú noc, sárča plakala, že ju zúbok bolí, tak sme ho liečkali v noci, veľa sme toho nenaspali, chudák marek, musel nás obsluhovať, bo ja jedno dieťa na rukách a druhé na cecoku, krásny pohľad na nás 😅 . nakoniec som ráno zistila, že nie zúbok, ale jasienku ju bolí, má to strašne navreté, ako keby jej stoličky mali ísť rásť, tak neviem, či aj v tomto veku ešte môžu rásť zúbky 😕 . ani do škôlky nešla, bo ráno dospávala.

no športovo som sa vyžila, vytešila, aj hokej omrkla, sa už teším na zajtra ráno, hráme s kanadou 😵 , ja som mala byť hokejistka , len mi naši nedovolili, ste ma mali videť ako som s chlapčiskáma pod domom hokejové turnaje hrávala, ach to boli časy, normálne mi to niekedy aj chýba 😒

klbi, tak havko vás trápi, plne to chápem, ja som tiež naviazaná strašne na zvieratá ☹

domy, si ťa viem predstaviť moja, ty závislák na podprdách musíš bez nej byť 😉

helenkasabinka
17. feb 2010

jajka chuda ani vy ste poriadne nespali? ani my veru 😒 tiez kvoli zubom 😒

any23
17. feb 2010

ahojte kocky🙂mna uz druhy den neskutocne bolia krize😒v pondelok sme trosku boli na nakupoch a kupili sme babatku zopar supraviciek krasnuckych-dupaciek s kabatikom😵som sa taaak z nich vytesovala doma😉helenka co tooo to nam neurob,chybala by si nam tu😔zubenky vas trapia,chudiatko malinke😒domyyy jaaaj moja zlata takto si si uraz spravila😔teraz je to na chodnikoch veru nebezpecne-ja sa preto snazim co najmenej po vonku,ked tak-autom😝niezeby som bola pohodlna ale nerada by som sa dakde vyrypala a ublizila brusku...tak nech to tak neboli,dufam ze to nebudes mat zlomene,a ze sa ti to rychlo zahoji...klba havinka mi je velmi luto...psikov milujem a ked nam pred dvoma rokmi zrazilo nasho milacika paja,dlho som sa s tym nevedela zmierit...

helenkasabinka
17. feb 2010

any dakujem pokladik 😵 a verim ti,ze si sa tesila z veciciek 😵

sasulec
17. feb 2010

avojte,my sme si dnes urobili babske dopoludie,sme sa kupkali,teda ja,hlavu umyvala,potom sme si so sasul robili manikuru,pedikuru,este si vcul dolakujem nechty,nech som hezka.. 😅
klbka hafana mi je luto,co uz,radsej z kratkej cesty ako by mal trpiet,ale chapem,ja som tiez nasich milackov oplakavala.. ☹
Heli este zubackujete,kolkoze ich mate teraz? mne sa zda,ze malej vydu coskoro posledne stolicky a mozno aj zato tak protestuje pri papani.. 😒
Domy oddychujaspon teraz povegetis a braskovia nech teraz obskakuju pre zmenu teba,no nie?? 😉
Marianca a ja ze len baby vedia byt panicky.. 😕 😅

helenkasabinka
17. feb 2010

sasul malinka ma zatial 12 zubkov 😉