icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
29. mar 2010

docitane 😉 a zavidiiiiiiiim vam ☹ , rada by som vas vsetky videla, ale fakt nestiham a okrem toho do centra s malym neriskujem, este stale nie sme ok, aj ked von chodime ale len max. na hodinku.

tak si to bambulky uzite, myslim na vas a cakam infosky po navrate domov. 🙂
a skoda ze neuvidim kocky co som este nevidela, mariancu, zuzankukarolinku, neviem ci ide aj veverca, ale snad sa co najskor zadari a zoznamime sa aj osobne, tak aj vam zelam krasne stretko a prijemny pokec. 😉 😵

dupinka, asi bude mat drobec fakt tu zabu, ono sa ten povlak tvori aj po piti mlieka, nam kedysi dala dr taku priesvitnu vodicku, ale najviac vzdy zabrala ta fialova, mozno preto je aj drobec uplakany, zaba vraj stipe.
My sme mali teraz v ustach aftu a mal z toho niekolkodenne teploty, tak sleduj maleho a ked sa ti nebude zdat radsej k tej dr chod, nech sa to nezhorsi, drzim palce nech je adamko cim skor ok. 😉

sasulec
29. mar 2010

no ideme sa pomaly obliekat,nech potom neletime,este posledne upravy a lecime het 😅

klba
29. mar 2010

sasul no v to dufam, bo mna to vazne stve a luto mi je ze vas neuvidim, ale nemozem tu nechat taky saigon, bohuzial to do zajtra nepocka. 😢

martinka1704
29. mar 2010

juj baby uzite si stretko 🙂 ako klba pise,zavidim,ale v dobrom,tiez by som sa rada zoznamila s novymi + videla kocky co sa uz pozname.Matko lieta o sto sest,dnes ideme bez spanku,snazila som sa ho hodinu vytrapit nech zaspi,ale vzdy ked som ho sla nakuknut ci uz chrni tak si rozpraval basnicky.Vzdala som to,i ked mal super rezim zo skolky,ale asi za to ze dnes sme si potiahli do 7:30 tak to bolo uz pre neho vela spanku 😒 neva aspom zaspi vecer,dufam,ze do vecernicka vydrzi.
Idem sa pustit do zehlenia, neako sa mi to kopi 😝 😝 😝

P.S.: fotte sa aby sme mali co pozerat co sa nezucastnime 😅 🙂

helenkasabinka
29. mar 2010

ahojte tak ja len tolko

videla som,ze beruska spominala ze pojdem na stretko aj ja ale asi nepridem,tak len tolko aby ste vedeli,ze moja osoba nepride 😉 😀

helenkasabinka
29. mar 2010

samozrejme,ze som tym nic zlom nemyslela,ale sice manzel ma chcel s radostou zobrat za vami ale mam inu robotu okolo domu a radsej by som isla do parku ako do centra,no snad nabuduce 😉

klba
29. mar 2010

martinka, moj drobec si vyzaduje pri uspavani spievanie jednej pesnicky co mu spievam uz od babatka a dnes po mne opakoval slova, som sa rehlila, 😀 len akosi tym opakovanim spanok odsuval, ale uz chrni. 🙂

mne uz zostali len dve police, priebezne od pc odbieham a pokracujem, ale trocha oddychu sa mi ziada 😅, ale ked som rozbehnuta asi sa pustim aj do chodbovych skrin, tam mam cistiace prostriedky a jurinov vercajch kazde tri mesiace to musim znova upratat, nejako sa nam veci kopia a zase je tam bordel. 😖 😝

a cakam na fotecky, rychlo fotaky nabijajte. 😀

helenkasabinka
29. mar 2010

a je mi luto,ze nespoznam nove tvare ☹ 😉

klba
29. mar 2010

heli, tak budeme spolu sediet na koni a cakat na super infosky. 😉 🙂
a cakam ze sa zorganizuje megastretko ked teplucko bude, ucast vsetkych nutna. 😵

klba
29. mar 2010

jaj a zabudla som na any, aj ju by som rada spoznala live, neviete co je s nou, som ju posledne dni na koni nezahliadla. 😕

helenkasabinka
29. mar 2010

klbka oni naplanovali stretko na 15-tu hodinu a ja mam auto k dispozicii az po 16-tej a do centra by som prisla az okolo 16:30 hod co je s oneskorenim az hodinu a pol......no hadam inokedy pridem a spozname aj ine tvare,ktore sme este nevideli 😉

Beruska bola ochotna ma vziat na aute ale drahy jej zabudol auto nechat doma a ona ma male auto,takze dve sedacky by sa tam nevosli ☹ 😉

klba
29. mar 2010

heli, ved neva, nabuduce ta hodi Michal rano do mesta, my podrkoceme, deti uspime a potom sup od nas na stretko, moze byt? dobre som to naplanovala, ze? 😉 🙂
a ozaj, Jonasovo posolstvo sirim dalej, 🙂 kamoska ma problem s otehotnenim, jedno babo uz maju, druhe sa zatial nedari, tak som jej spominala Jonasa, dnes jej prisiel dotaznik, snad sa im zadari, este budeme mozno spolu kocikovat. 😀

helenkasabinka
29. mar 2010

klbka si pokladik a veru dobre si to vymyslela 😵 a kamoske moc moc drzim palceky aby mala aj druhe babatenko cim skor a hlavne zdrave 😵

henka76
29. mar 2010

ahojte 🙂
čítam,že stretko sa koná...no už nestíham,neskoro som zasadla za net...malý mi teraz zaspinkal 😉 prajem vám, príjemné stretnutie 😵

sasulec
29. mar 2010

no sevaste,ste zas popisali,hehe este som si dovrtela vlasy a uz sa len obujem a paadime,ideme trochen skor,bo chcem aby sa mala peso presla,cakam horucu linku,ze zachvilu bude marianca cinkat 🙂 😵 jaaj tesim sa na nu,hehe ale saamoska aj na ostatne..
takze predpokladam,ze sa postretame vsetky kolo 15.30 takze aj ked chcete mozte aj neskor doskakat zabky,ja sa kazdulinkej potesiiim 🙂 😵
ideme papapa

veverca
29. mar 2010

Ahojte baby. 🙂 Mne dnes stretko nehrozí, ešte by som vás nejakým bacilom nakazila. Aj keď dúfam, že angína už na ústupe. Keď zvoláte nabudúce, tak sa pridám. Mne viac vyhovuje doobedie, ale ak to nepôjde, tak Gabka niektorej babke šuchnem a prídem sa na vás pozrieť. 😀

veverca
29. mar 2010

Dnes sme boli prvý krát v tomto roku vyvetrať bicykel. 😉

veverca
29. mar 2010

Veď foto som vám chcela ukázať .... a zabudla som ho pridať 😅 . Tak tu je. 😀

martinka1704
29. mar 2010

klbi - my sme mali maleho zasa nauceneho,ze pri zaspavani sme ho drzali za rucku.Ale od januara som s tym sekla a naucila som ho zaspavat sameho,ved je uz dost velky.Ked bol babo spinkaval sam pekne v postielke,ale kedze ako rocny z nej vyskocil,musela som ho davat na postel a z tej mi pri jeho vtedajsom rozume vzdy zliezol 😝 😝 😝 Ale uz pochopil,ze je velky,i ked niekedy cez vikend ked som doma tak si s nim idem lahnut,ked aj na mna mrakoty dochadzaju 😅 s tym spievanim to mas super, to ja som sa neodvazila,aby som ho neprebrala 😀 😉

verim,ze este stretko bude a vonku a ze s nas nazbiera v hojnom pocte 🙂

martinka1704
29. mar 2010

veverka - mala aka cyklistka, i nas sa tak tvaril,ked sme prvykrat vytiahli bicykel von 😀 😉 ale je zlatunka. a ty si z NR? 😕

martinka1704
29. mar 2010

juj vyvesala som a teraz sa idem pustit do zehlenia 😝 😝 😝

blazka24
29. mar 2010

som deth, malý len reve, reve a reve, zjedli sme z obedu asi 5 lyžičiek aj to preháňam, tie zuby nás bolia a uspávame na rukách lebo plačeme na celé topoľčany

blazka24
29. mar 2010

veverca tak takto vetráte bicykle? no mohli by ste prísť prevetrať aj moj a tatinkov 😀

veverca
29. mar 2010

martinka...ja som zo Zobora. A ty? 🙂
A ja veru tiež musím každý večer spievať. 😅 Voľakedy sme donemoty Spi, bábika... , ale už pár týždňov máme nový repertoár: Na cestičke roháč..., Viažem si kytičku..., Macko Uško... A to musíme vždy presne dodržať, aj v tomto poradí... 😀

martinka1704
29. mar 2010

blazi -rychlo nech vam zubky vyjdu 😅

veverca
29. mar 2010

Jáj Blažka, chúďa Riško, tie zubiská vedia poriadne potrápiť. 🙄

martinka1704
29. mar 2010

veverca - 😀 😀 😀 vy mate aky siroky repertoar 😀 😀 😀 ja som z klokociny z Cermana ale 3 roky sme byvali na Dieloch 🙂

helenkasabinka
29. mar 2010

blazka a malemu anjelikovi vsetko najlepsie prajeme k 8 mesiacikom 😵

veverca
29. mar 2010

A ešte ten môj úžasný hlas k tomu...sa čudujem, že nočné mory nemá... 😉 . Ale potom ju uložím do postieľky a idem preč. Táňa si tam sama zaspí, po tme. 🙂

klba
29. mar 2010

veverca, ved my este stretko dame, inak mne tiez vyhovuje doobeda, tak mozme niekedy hodit pokec trebars v parku. 😉
a mala aka pekna slecna, podarena je. 😵

martinka, mne maly spi v kociku, my mame problem uspat ho vecer nieto este cez den, snazila som sa ho to oducit ale marne 😔 , on radsej nebude spat, snad ked bude vacsi pride na to sam a bude spavat v postielke. 😒

to spievanie si vyzaduje, ked skoncim povie este, ale ja spievam potichu a vecer mu rozpravame rozpravku, niekedy aj hodinu, sa striedame s tatom. 😅