icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

veverca
29. mar 2010

klbka... hodinová rozprávka...obdivujem tvoju výdrž 😕
Keď bude pekne a už budeme fit, tak park by mohol byť. 😉

klba
29. mar 2010

veverca no s tym mojim opernym spevom to nie je moc ruzove 😅 😀 , ja mu spievam len tri pesnicky, tam nie je pocut ze je to falosne. 😀 😝
ja spievam taku trampsku ze: kdysi byl moji laskou kun bilej jako snih atd... a potom este tam okolo valalala tecie riecka ondava a tretiu s kluky si hrala tam na ulici, lide ji znali tou nezbednici...
a rozpravky si vymyslame a ked mu vravime riekanky juri zamerne zmeni text a maly to hned zbada a mrnci, on chce origos text... 😅

blazka24
29. mar 2010

veverca dík za riška, to spievanie xixixi takže aj poradie? to už ako v domove dôchodcov dodržaný režim jedenia a spánku 😕

martinka díky za riška, snaha je len aby tie zuby už vyšli

heli díkesky za malého, som chcela že trochen sa pobavíme, dáme si oslavu aspoň takú malinkú a vždy je takýto keď má oslavovať - snáď bude taký aj v dospelosti a nebude sa oslava končiť hlavybôľom 😀

klby tak ja spievam tiež potichu, aby som neodplašila susedov

blazka24
29. mar 2010

padám dievčatá, prídem domov a ozvem sa - snáď prevetrám seba a malého tiež v aute cestou domov 😔

klba
29. mar 2010

blazka, moja suseda si spieva v kupelni, na wc, ale taaaaak falosne ze to usi taha, radsej malemu ked place pusti vysavac, to mu znie asi lepsie. 😅

klba
29. mar 2010

no maly je uz hore, ja som si skoro celu skrinu spravila, ked som cakala na zovretie vody na kavu, este dokoncit to musim, zachvilu je tato doma, tak nech to tu nevyzera ako v chlievi. 😝

martinka1704
29. mar 2010

veverca - tak asi mas fajn hlas,ked mala vydrzi 😀 😉 to moj by mi asi povedal "bud radsej ticho" a to neriskujem 😀 😀

klbi - neboj odnauci sa este je maly, ja som tiez volkala pomaly do 3-och rokov,ale uz vidim,ze ten rozumcek je iny ako pred pol rokom 😉

blazi - drobcovi vsetko najlepsie k dnesnemu vyrociu 😵 😵 😵 a neplace ti za to,ze si mu jeden nenaliala oslavencovi 😀 😉

helenkasabinka
29. mar 2010

moja ma rad pesnicku ked jej spievam od Dary Rolins-anjelik moj,ja som jej ju spievala uz ked bola v brusku a vzdy kopkala vtedy a teraz ju ma taaak rada 😵 aj ked hra v radii ta pesnicka,tak vtedy az stuhne co pocuva 😀

klba
29. mar 2010

no heli to by som nezvladla, to je mooooc vysoko, neriskujem dusevne zdravie mojho syna. 😉 😅

martinka1704
29. mar 2010

heli - ta pesnicka je super,ale ja som antitalent na spievanie a pritom krsna este volakedy aj s maminou mojou chodili spievat po svadbach 😅 tie maju krasne hlasy doteraz, ked sa stretsneme pri neakej prilezitosti a oni 2 zacnu zimomriavky behaju po tele. 😵 😵

martinka1704
29. mar 2010

akoze ozehlim jednu-dve veci a idem pisat na MK 😀 😝

veverca
29. mar 2010

klbka...ma tu nadhadzuje od smiechu, keď čítam tvoj repertoár 😀 😀 😀
Som bola syna zo školy privítať a vy tu píííšeteee. Idem sa deťom venovať, večer sa opäť pridám. Papa 😉

zuzana76
29. mar 2010

ahojte

tak my sme sa od 10.00-13.00 flakali, nastatsie mam navarene, potom sme v obchode stretli kamoksu s malou a prisli na chvilu k nam , boli sme v Mlynoch, ale povodne sme to v plane vobec nemali, isli sme na Klokocinu, chcela som tam vybrat peniaze z banomatu, lebo v penazenke som mala ze 2 eura , ale nefungoval bankomat, tak najblizsi je v meste, tak Patko,ze sa chce odviezt harmonikovym autobusom , tak,ze ideme do mesta teda. Este som sa ale zastavila na poliklinike a pichla mi B 12 a hned nam potom isiel bus a vystupili sme rovno pred Mlynami a tam som vybrala peniaze a hned sme smerovali do Dracika, maly nechcel nic, len popozerat auticka a ja som chcela vysondovat,ze co by sa mu pacilo, co si odo mna vypolieva, tak si vybral taky harmonikovy autobus. Ale este som ho nekupila, nech ho nevidi. Potom sme nabehli do HM a ja som sa kochala v detskych vecickach, malemu som chcela kupit 5-pack ponoziek a on ze nechce a vratil ich naspat ,tak nedostal nic, potom sme si kupili pit a pizzu a najedli sme sa a smerovali sme domov. eraz ideme obedovat konecne.

Ale kupila som mu aspon korbacik, taky pekny, cestou sme ho stratili, ale jedna pani ho nasla a isla za nami, tak nam ho vratila.

mariynka
29. mar 2010

ahojteeeee 🙂 🙂 🙂

ale dnes bolo krasne 😎 😎 😎 uz nech je len takto 😅 😵

mam novy OP 😀 ale na tej fotke sa vooobec nepodobam 😀 😅 😉 ci to fakt vyzeram tak hrozne???????? 😀 😠 😉

aj sviecku na 1.sv.prijimanie sme stihli kupit 🙂 🙂 🙂 uz sa to blizi, v sobotuuuu 🙂 🙂 🙂

sasulec
Odpoveď bola odstránená
majulcek
29. mar 2010

jake ste pjekneee 😵 😎 kocandy

sasulec
29. mar 2010

majul ty trubenka sak teraz som si spomenulam,ze aj ty si mala dojst,aj sme ti volali a offnuty fon si mala,taaak? de si bola,haaaa? 😕

majulcek
29. mar 2010

saaaaaaaaasul sak na phone nist nehankbhgggffftyhtytttyttyuuuuuuuujhgvbn nnnbvghhnbvvvbbnnnbbvcvxzza&aa

sasulec
29. mar 2010

no fajn a teraz recou nasho kmena skus 😉

sasulec
29. mar 2010

ani nemozes mat nist,bo si mala offnuty fon 😉

majulcek
29. mar 2010

to ti moja hanci pisala,no ja len na phone ze nemam nist zadny zmeskany hovor od vas 😕 😝 a to poctivo platim 😀 sasu ja ti dneska pracovny den mala a ked som sa prebudila z tej pracovnej letArgie zistila som ze kopec hodin uz je...a potom sa mi uz nexcelo,bo hlava jak mastny chleba a pokial by som sa vychystala vy by ste uz tam neboli 😝

majulcek
29. mar 2010

ale prdlajs vypnuty 😠

sasulec
29. mar 2010

no neviem Domy vravela ze mas offnuty 😕
skoda,mohli ste docupitat,sak sme boli do 18. 🙂

marianca
29. mar 2010

how how 😉
zdravím bybulky, rada som Vás spoznala, dobre bolo. Dieťa už há há. Aj jedno aj druhé aj ocinko 😀
A inak ste na rade, takže nabudúce prídete vy ku mne 😉

marianca
29. mar 2010

A decká boli samozrejme krááááááásne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 veď ako inak. Zlatunké, toľko slniečok pokope.....sranda.
Inak mne Jakub nakoniec po ceste nezaspal. Chytil asi už tretí dych... 😀 Ale doma sa okúpal , zaseeeeeeee najedol a zlomilo ho to 😀

dupinka
29. mar 2010

jeeeej, krásni ste boli.... To stretko vám závidím, v dobrom. Ale asi by ste z nás aj tak nič nemali, aj keby sme boli o.k., lebo Adamko neposedí ani minútu, tak by sme len chodili a chodili 😀

Náááádh 😀 rné sú vaše deťúrence a mamičky fešandy ste. 😉 😉
Idem kuk Star dance a žehliť. Zajtra idem do Hlohovca na ortopédiu, ťahám so sebou aj malého, tak snáď to zvládnem.

marianca
29. mar 2010

Dupi, ty si trdlo, myslíš, že ja som nechodila? Teda v medzičasoch, keď sa Jakubko rozhodol, že chvíľu môže robiť aj niečo iné ako jesť 😀
No a dobre dopadni na ortopédii 😉

dupinka
29. mar 2010

marianca 😀 😀 😀 😀

zuzanakarolinka
29. mar 2010

čaute babuly, no bolo super, Karolínka už hajká cez pol hodku, ja sa chystám tiež, nebudem to siliť, chlapci boli zlatí, možno aj zať z nich vyberiem... 😀 😀 😀

sasulec
29. mar 2010

baby idem kuk show dance zatial mam zmiesane pocity,furt sa tam len pretrasaju a nemtancuju,dokrytky vseliake saak ja chcem vidiet jak bude tanikat Moorova,jaajha ☹
Inak z Jakuba jakeho ebacika urobili,juujha 😀