icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

jajka968
2. apr 2010

ahojte,

to počasie na nervy, včera 20 stupňov, dnes 7, čo z toho bude, zase len choroby 🙄
ja som doteraz od ránička bieleho upratovala, ako už mi z toho riadne šibe, furt dokola to isté a nič nevidno po mne 😠 . ešte podlahy pôjdem umyť a na dnes finito, veď zajtra môžem začať to isté dokolečka dokola.
keď sa drobec vyhaji prídu naši a švagrová bude strážiť decká, pôjdem ja s našimi do metra na nákup, proste nemám absolútne nič na sviatky pokúpené a aj sárče musím na tortu ingrediencie nakúpiť, oslava bude v pondelok u našich, keďže marek dnes a aj zajtra robí 😒

mari, no to neviem čo to za bolesť, klop, klop, klop, ja stará korytnačka, ale také nič nepoznám našťastie, nech zjem 5 cez 9, nikdy mi nič neni. pekne pochatujte 🙂

klbi, nemboj, já som tu celé sviatky, počasko nahovby, takže asi ani my nikam nevypadneme, možno do ba dáku jarno-letnú garderóbu pokuken

klba
2. apr 2010

ahojte 🙂
vyletnickam aj tym co doma ostavame 😉 zelam prijemne sviatky, uzite si s rodinkami sviatocnu pohodu. 🙂

konecne mam navarene, mi to trvalo 😅 a to stojim v kuchyni od osmej, 😝 robila som toho vela, nech mame aj na zajtra, prip. zamrazim, budem mat pre pripad nudze, ale ako poznam Juriho jemu je aj 30 reznov malo, tak zase nic neostane, 😅 aj som si hned po sebe spratala a dnes uz len vegetim.
Ak bude do pondelka aspon jeden den pekne vyrazime na vylet, nech trochu zregenerujem nervy 😉 a zajtra alebo v nedelu upratujem, teda podla pocasia.

majulcek
2. apr 2010

cafte holky
kostol za nami,obed za nami-nakoniec z toh bol vysmazeny syr s hranolkami ale musim sa priznat ze v restike 😝 sak svaaatkujeme 😀 😀 😀 😀 😀 ale polepsim sa zajtra nas caka zemiakova baba,konecne masoooo iked len parky 😀 😀 😀 😀
na veceru este urobim tuniakovy salat a rybickovu natierku a mozme postovat 😀 😀 😀
inak sa nejdem pretrhnut,sviatkujeme 😵 dnes ivko nejde do roboty tak sa tesiiime 😅 a asi budeme furt v nr,ziadne vyyyletiky,nejak sa nam nexce 😝

dupinka
2. apr 2010

Ahojte!

hlasime sa z Presova. Cesta bola celkom fajn, Adamko mal sice po hodinke dost, ale potom zaspinkal, tak sa dalo.. Teraz sa vytesuju babkodedkovci z neho a mamka ma konecne chvilku pokoj. 😉

domyyy
2. apr 2010

ahojte 🙂 príjemné sviatky Vám prajem 😵 ja som bola u sestry, ale už som doma 🙂 chcem si nejaké veci porobiť, poupratovať a tak 🙂 🙂 vy čo robíte? 😵

any...konečne si sa ukázala 🙂 už som čakala kedy sa pripojíš 😅 asi si nemala net však? 😕

marianca
2. apr 2010

Avojte, veselé sviatky vám želám, užite si to baby a oddýchnite.
Ja som dnes robila šišky a bryndzovú nátierku a zeleninovú polievočku. Zajtra som chcela urobiť buď pečené masko, alebo rezne, ale môj mužík mi na to, že a neurobíme si radšej špenát, alebo makové slíže?
Kokšo ja už aj mám chuť na maso a on by len nasladko, prípadne polievky 😝 😝 😝
Idem teraz sa už len vyvaliť k telke.
Pá pá

zuzanakarolinka
2. apr 2010

čaute devy, mi už hajkáme, dnes to Kajku zlomilo akosi skoro, neviem, akási je nesvoja z tých zúbkov, dúfam, že sa čoskoro znormalizuje

inak s tým počasím to je sila, len aby sme nekúpili nejakú chorobu

tak pekné veľkonočné sviatky v kruhu tých najkrajších a najmilších

blazka24
2. apr 2010

dievčatká zdravím,
idem zapriať len krásne sviatky, lebo mi treba baliť, odchádzame k našim zajtra a tak dievčatkám veľa vody nech sú zdravé celý rok a chlapcom hlavne veľa vajec /po vajciach nie, ešte by na nás nemal kto na starobu makať a dôchodky by boli v ritnom venci 😝 /........
inak boli sme s heňušou na kecandu vonku vo štvrtok ale poviem vám, ustatá som jak koň, kríže ma bolia jak cigána pri zdvihnutí metly, svalovicu mám nehoráznu a ešte som si bola pre ATB táto zmena počasia mi ťahá sople z nosa.......
inak nasratá som jak tiger v zoo - vždy keĎ vyvešám prádlo že šak do rána doschne mi natotal zmokne, ten tam hore čo leje tú vodu ma už pekne štve a sused sa škerí jak opica - každé ráno sa ma pýta či mi prádlo uschlo, mám sto chutí ho šlahnúť tou igelitkou tescáckou v kerej je naložené od Richarda, aby smrdel celý deň 😠

klba
3. apr 2010

bre ranko, blazka diky za pozdvihnutie nalady 😀 , hned sa mi bude lepsie upratovat. 😀

inak ja mam tiez takeho diliho suseda, minule sa natrepal s nami do nasho mini vytahu, mala som kocik, drobca, tasky zo smetami, ledva sme sa vosli, tak aby mu luto nebolo pred ksichtom som mu s tou igelitkou s pokadenymi plienkami zamavala, lebo som ich nemala kam dat kedze mi zabral miesto, fajna vona z tadial tiahla 😝 a odvtedy si na vytah radsej vzdy pocka. 😀 😝

bodka13
3. apr 2010

😵 😵 😵 všetko najsamlepšie Riškovi 😵 😵 😵 veľa zdravíčka,šťastíčka a nech maminke a tatinkovi robí iba radosť 😵

....všetkým Vám prajem pekné a veselé sviatky 🙂 🙂 🙂

klba
3. apr 2010

ahojte 🙂
tiez sa pripajam ku gratulacii, Riskovi vsetko NAJ 😵 😵 😵

maly uz chrni, 😔 ked vstane pojdeme prevetrat trojkolku do parku. 🙂

domyyy
3. apr 2010

ahojte 🙂 ja upratujem od rána 😅 ale už mi zostalo len umyť kúpelňu a mám hotovo 😵 chcela by som ísť niekam do obchodov popozerať sa 😅 tak snáď mi to vyjde 😵 pekný dník 😉

klba...užite si prechádzku, vonku je krásne slniečko 😵

bodka...ty sa nám ani neukážeš ☹ ako sa máš? 😵

zuzka...malinkej gratulujem k zúbkom 😵 a dúfam, že už čoskoro bolesť pominie 🙂 😉

blazka.....drobčekovi prajem všetko najlepšie k meninkám 😵 veľa zdravia, šťastia, lásky 😵 cmuk 🙂

dupi...ty si oddýchni keď ste u rodičov 😵 určite je to fajn keď je niekto s malinkým 😵

marianca....nezostalo ešte z tých šišiek? 😕 mohla by si mi poslať aspoň dve 😅 😵 😀

veverca
3. apr 2010

Ahojte 🙂 Ako je vám dobre, že si sviatky užívate...a ja ťapa som maľovanie vymyslela 😝 . Táničkina izba je domaľovná, len ešte treba upartovať, lebo mám všade úžasný neporiadok. 😝
blažka...Riškovi všetko naj k meninám 🙂
marianca...ja by som takého muža brala. 😉 Ja som na sladké a ten môj len slané a slané...

veverca
3. apr 2010

Nikde nikto... 😕 Len sa chcem pochváliť....Tánička pekne sama zaspala vo svojej izbičke vo veľkej posteli. 🙂 Som sa bála, že mi bude utekať....uvidíme, čo urobí zajtra. 😀
Dobrú nôcku... 😔

sasulec
3. apr 2010

Ahoojte tak tradicne to tu budem mozno este dnes uzatvarat,poprippade ako 1. otvarat,no ako kukam na cas tak asi ta druha moznost,cakam na pradlo,kedy sa mi dopere,yajtra chcem do kostolika ist,inak je fajn,pocasko celkom fajn,dnes sme celkom nalahko chodili,v mikinach🙂
Aaa tak vam prajem krasnu velkonocnu sviatocnu nedelu,prave odcinklo na 24. a ja tu este stale obsmrrrdam 😀
No este som sa chcela pochvalit,ze mala dostala bytik,taku sadu nabytku,tak mala ooohromnuuu radost,ani spat sa jej necelo,a este dostala macko pu pyzamko,veeelmi krasne,tak potom nahodim foto,inak zabudla som hodit kartu do fotaku tak nemozem moc fotot,ale pyzamko odfotim aj domka 😉
Este by som rada vsetko naj k 5tim nadhernym narodeninkam Saruske posielame cmucik so Sasulkou a saamoska aj Risaankovi vsetko naj k 8.mesiacikom cuuuc 😲
Tak som sa aspon ozvala,ze sme stastlivo dosli,idem haahaaa bo zajtra treba o 8. vstat co je u nas skore raanko,tak bruuu 😔

domyyy
3. apr 2010

ahojte 🙂 ja som práve z koncertu prišla ach jáj bomba! 😵

sasi...chcela som ťa včera zavolať behať ale som si spomenula, že ste mimo tak snáď nabudúúúce cicka 😵

veverca...gratulujeeem! 😉 malinká je šikulka 🙂

zuzana76
4. apr 2010

ahojte

riskovi k vcerajsim meninam zelame vsetko najlepsie

ja uz varim, dnes karfiolovu polievku a majonezovy salat s reznami a pre mna slovensky zemiakovy salat s vyprazanou treskou 😀 , mne to maso nejako nechyba, uz som ho nejedla par dni a vobec mi nechyba 😝

dnes by sme chceli niekam vybehnut, uvidime kam nas to este zaveje

vsetkym zelam peknu velkonocnu nedelu

zuzana76
4. apr 2010

polievka hotova, salat takmer tiez a ten muz este drichem, asi ho idem zobudit 😀

u nas nebude ziadna sunka, brrrrrrrr take mastne, slane, udene 😝 , vobec nam to nejde na chut, ani mne ani muzovi

este musim vyprazit to maso a rybu, ale to necham na neskor, nech je to cerstve k obedu a asi to skusim vyprazit v rure, ze vraj ajtak sa da, bez oleja, tak vyskusam, som zvedava

zuzana76
4. apr 2010

baby a pomoooooooooc panika ma chyta, rano som sa vazila a mam +4 az 5 kg 😖 a to do 16 tt som nepribrala ani gram , ja nechapem a aj sa hybem,ani tolko nejem, kde sa to berie? 😕

klba
4. apr 2010

bre ranko. 🙂
vcera sme boli v parku, riadne sme sa vyvetrali, aj nohy nas boleli a maly zalomil od unavy uz o osmej, ledva hladel, tak sme si spravili s jurim prijemny vecer. 🙂
v parku bolo super, uz to tam vonalo jarou 😵 , vsetky preliezky a pieskoviska sme pochodili, zvieratka sme nakrmili, maly nechcel ist ani domov, ved mal abstak, tak sa tesil, dokonca aj doma trojkolku vytiahol a vozil sa po byte. 😅
chcela by som mu kupit taku plastovu motorku, podobne ako odrazadlo, je to mensie, na trojkolke mu nohy visia z toho stupaka a na pedale este nedociahne a ta motorka je pre neho zatial lepsia, len neviem kde to okrem dracika maju. 😒

dnes ideme do toho Arboreta, vyzera ze bude pekne, mozno svagrovi na dom behneme, este sme tam neboli, stahovali sa len tento tt, zatial prerabaju tak byvaju v jednej izbe.

veverca, super, Tanicka je sikulka, len tak dalej. 🙂
a bud. rok uz budete sviatkovat, niekedy treba tie sviatky vyuzit aj na pracu, ked casu je malo. 😉

zuzi, ty si aka sikovnica, 🙂 takto zavcas rana a pomaly mas obed na stole. 😉
a s tymi kg sa netrap, male si vezme kolko potrebuje a ved musis aj priberat nech babo pekne rastie. 🙂

a inak rozhodla som sa ze tento rok ziadnu vyzdobu nerobim, aj tak mam len vajcia 😅 a kedze uz drobec dociahne na stol neriskujem ze ich porozbija a ublizi si. 😝

no frcim skladat pradlo, este sa ozvem, maly vymysla, idem sa venovat domacnosti a drobcovi, pa-pa. 🙂

zuzana76
4. apr 2010

klbi ani ja nemam vyzdobu, sak sme skoro ani doma neboli, akurat dnes, zajtra ideme zase mojej mamine, tak skoda aj zo skrine vytahovat veci 😀

ja uz obedujem aspon polievku, sak to ked clovek tak skoro vstava, tak sa aj skor ziada obed

klba
4. apr 2010

ahojte, uz sme doma 🙂
bolo super, sice este skoro nic nekvitlo, 😅 ale aspon bolo malo ludi, mali sme skoro cele Arboretum pre seba, to sa tam tak casto nevidi az ked sme odchadzali ludia sa nazhrnali. 😉
a veru unava dolahla, 😔 maly nas vynahanal, ked zaspal este sme sadli na pokec, ja som dostala veeeeelku chut na capovane pivo, aj karty sme konecne zahrali - uz mi to chybalo, celkom fajne sme si oddychli a prave sme dopapali obedik a ja kavickujem , nech sa preberiem, vecer mi ide Lets Dance tak nech nezaspim. 😉 🙂

zuzi ved prave 😉 , ani my nie sme stale doma a uz vidim ako by dopadli kraslice pri malom, skoda vytahovat. 😅 😝

any23
4. apr 2010

ahojte😎zdravim vas z chalupy,je tu uplne super,jaj toto mi tak cez zimu chybalo😅😵je tu s nami od piatku kamos s priatelkou tak je nam veselo🙂vcera sa chlapi riadne namakali,upratali sopu aj drevaren,bordel popalili,porylovali zahradu,hrozno ostrihali,popritom fajny gulasik navarili,my sme zase vnutri upratovali...anka mi super pomohla,ja som viac oddychovala ako makala😝poobede prisli dalsi dvaja kamosi s frajerkami a hafanom-maltezackou stelou tak aj alex mal kamosa-perfektne sa spolu zahrali...tak bola sranda,super sme sa zabavili,narehotali,ostali na noc,navecer sme aj pogrilovali mnamky,najlepsie mi isla slaninka,juuuj tak som sa natlacila😝teraz neviem ci ma malinka tak tlacila alebo to z toho grilovaneho bolo,ale bolo mi nie moc dobre-pod rebrami na pravej strane ma nenormalne pichalo,na takej urovni ako je srdce ale na druhej strane,no ale brutalne...tak dnes som bola na takej ovocno-zeleninkovej dietke,a je mi fajn zatial...alexik je vo svojom zivle,moze pobehovat kolko len chce,hrabat sa v piesku,tak je spokojnyyy...

zuzana76
4. apr 2010

ahojte

tak my sme boli dnes v Janikovciach, boli tam preteky vetronov, tak sme sa isli pozriet, potom boli chlapi na futbale, hokeji pozriet a aj v parku

any, fiha, tak ste si dobre oddychli, aj ja by som si veru pogrilovala , keby som mala kde, teda u nasich by sa dalo, ale tam ideme len cez den , inak tie bolesti si mohla mat z tej slaniny a este ked bola horuca, ugrilovana, tak to je hotovy jed a tam kde opisujes , je zlcnik, tak si davaj pozor. ja tiez musim len s mierou take veci, mnam ale dala by som si.

zuzana76
4. apr 2010

any, ozaj a ty sa uz k 30-tke blizis, a od 30 je to uz take,ze zehlenie, pranie, chystanie veci do porodnice , to su uz take prijemne starosti 😵

any23
4. apr 2010

mari,chrenovcania sa z nas stali-na sitniansku sme sa stahovali😉veru,pomalicky sa mi to krati,ale ved aj tebe sa blizi ten tvoj vysnivany den D😉domyyy veru bez netu som bola😝a ste vsetky zlate ze ste na nas tak mysleli🙂jajka sarke vsetko najlepsieee😵a malemu riskovi dodatocne tiez😉

zuzana76
4. apr 2010

any, ozaj ty si doteraz kolko pribrala?

domyyy
4. apr 2010

ahojte kočky 🙂 dnes som bola v Horných Salibách sa kúpať 😵 bombovo bolo 😅 😵 teraz sme s maminou varili a ideme v tom pokračovať aj naďalej 😉 🙂

zuzi...podľa mňa si pribrala málo 😅 ale tak keď sa ti to zdá veľa tak neviem 😒 😅 v našej rodine znamená každé tehotenstvo plus 30kilogramov 😀 😀 😀 takže ťažko sa to porovnáva 😅

any.... jáj ale Vám je super na chalúpke 😵 😵 😵 teším sa, že Vám je fajn 😵 😵 😵 keď sa vrátite tak sa mi ozvi moja 😵 inak prosím ťa mohla by si ma prezvoniť? 😅 zabudla som si uložiť tvoje číslo a ja si IP-čka vymazávam 😅 😀 díkes 😉 🙂

klba...krásny výletík ste mali 😵 fajn výpadík 😅 😵 😵 😵 ozaj včera som bola na koncerte 😉 zahliadla som aj Vlada ale nestretli sa nám pohlady a keď to skončilo tak tam už asi nebol 😅

domyyy
4. apr 2010

jajuš kde si? 😕 inak kedy Sárča oslavuje? 😕 😅 zajtra má narodky či sa mýlim? 😅 😵 😉

any23
4. apr 2010

domyyy prezvonila som😉zuzi no ja som pribrala uz nieco cez 9kg😕tak si nepribrala moc,ja som na tom horsie😝😉tomu grilovanemu sa nedalo odolat,ale poucila som sa,nabuduce sa budem krotit😅a na tie vecicky sa uz nenormalne tesim😵a na emusku duplom,bambulku nasu😵😵😵my sme doteraz hrali clovece nezlob se,aj s malym,nechcel ist spat skor,no ale ako sme ho po hre ulozili,v momente bol tvrdy...idem do sprchy a do hajan,rano smer nr-alexik si ide vysibat babinky a tetule a krsnu tiez a vecer zase naspat sem...