icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
7. apr 2010

Dakujeme za pochvalu 😉
Bys hehe lapacinkam si neodolala 🙂

jajka968
7. apr 2010

drobec už hajká, ja aj obedík som už zbodla, dáko mi vonku vytrávilo 😅 a mám chvíľku pre seba, kým olča nedorazí. potom nás čaká učenie.

vidím, že fotíte o 106, ten môj trubadúr mi stratil nabíjačku na baterku od foťáka, takže mám smolu 🙄 😠, som naštvaná jak pes na neho, lebo v poslednej dobe všetko stráca ☹

a fotečky sašul a klbi sú super 😵 😵

bys, tak super prvý dník v škôlke, som rada, veď tie decká naše to len na nás skúšajú s plačom, zabuchneš dvere a je po plači 😀 . no a vidím to podľa sárči našej, že kolektív detí potrebuje a veľa vecí sa naučila nových. Ďakujeme za blahoželanie 🙂

sasulec
7. apr 2010

No,som tu zas,napapkali sme sa,bolo to fajne teda to kura so syrovou omackou 😝 mala zedla rajinkovu omacku tea huu riadne,2naeracky a este aj rolku so mnou papkala,hladosko moj 🙂
Dik jajka 😉

sasulec
7. apr 2010

pisem dnes jak tuknuta,chcela som napisat 2 naberacky rajcinovej polievky, hustej ako omacka.. 😅

any23
7. apr 2010

ahojte 🙂 tak my po poradni, všetko je v poriadku, potvrdilo sa nám dievčatko /už 5ty krát tak hádam to už vážne pravda je 🙂/, pekne nám rastie, BPD /teda hlavičku/ máme 66mm čo je v norme, zodpovedá svojmu tt, stehennú kosť sa mu nepodarilo odmerať bo bola moooc aktívna a stále mu kopala do tej sondy a utekala mu 😀 😝 potvorka moja 😵 bolo milučké vidieť ju, ako si cucká pršteky a bublinkuje si 😵 😵 😵 a už je otočená dolu hlavičkou, ešte sa síce môže otočiť, ale ja verím že bude poslúchať aj naďalej a zostane pekne otočená tak ako má 😎 odhad váhy je nejakých 820g 😉 krčok tiež drží tak ako má, neskracuje sa ani nič, takže som spokojná 🙂 mám brať magne b6 aj nadalej tak ako mi povedal aj minule - 2x denne, ak by náhodou tvrdlo viac, tak 3x denne... nabudúce idem 26.4., to budem v 30tt a mám ísť aj na veľké sono do medicínskeho centra a mám prísť nalačno bo mi budú brať krv na protilátky kedže som RH negativ 😒 stihli sme už aj nákup, ideme sa pobaliť a smer hronský beňadik 😉 vonku je krásne 😎

marianca
7. apr 2010

čafte,
no sasul malá si dala do frňáka 😀 a dobré fotos 😉
any supéér, držte sa baby 😉
bys super, malý sa drží.
Zuzi dík, ale ešte sama neviem ako to bude všetko prebiehať, keď budem sama, ale možno niekedy dobehnem, veď auto budem mať 😉

zuzana76
7. apr 2010

ahojte

my sme boli vonku, potom nakup a az teraz varim, kuraciu polievku a nakoniec zapekanu krkovicku so zemiakovou kasou, maly bude mat maso z polievky k zemiakovej kasi

ja periem moju garderobu, som tam nasukala vsetko co mam do hneda z celeho satnika a periem

potom pojde cervena varka, nech mi to vsetko vonia, raz za cas si preperiem vsetko zo satnika nech to nie je take potuchnute a pretriedene po farbach, zvycajne na jar a na konci leta, ked to pekne rychlo schne na balkone

dnes som chcela aj dlazku umyt, ale asi to necham na zajtra
😀 , co uz so mnou, ale na dnes mam fakt dost, dotrepat nakup, uvarit, oprat a este to budem zehlit priebezne ako bude schnut

zajtra mam ja poradnu, takze doobeda neurobim nic, to sa budem chystat , lebo pri malom mi vsetko trva dvojnasobny cas, takze take 2 hodiny pocitam na seba a na 13.00 tam mame byt, beriem aj maleho, nema kto byt s nim, ale nevadi, ved hadam vydrzi chvilu

any no super, takze dievcatko je urcite iste 😵 , som zvedava co povie zajtra mne, a tiez na krcok, dufam,ze vsetko drzi ako ma

jajka968
7. apr 2010

any, supééééééééééééééééér, tak si môžete spokojne užívať v beňadiku, keĎ je všetko tak, ako mááá 😵 😵 😉 , júj sa teším s tebou 😵

zuzana76
7. apr 2010

sasul, brala by som takeho stravnika, moj ofrfle,ze nechce, ale niekedy aj placom musime jest, ked nechce, tak mu poviem,ze ine nie je a nedostane, tak sa chvilu storcuje, ze nebude jest a potom pride usopleny, ze" mami, prosim si papat " 😀

ale stale mame veci co do neho nedostanem

zuzana76
7. apr 2010

bys takze uz velkeho skolkara mate, chvilu mozno budu place, ale zvykne si, aj u nas budu iste place 😀

sasulec
7. apr 2010

Any jaaj sak ti zavidiim,ale len v dobrom 😵
Zuzi,bude kocka 🙂 ocakavam zhavo zajtra infosky 🙂

zuzana76
7. apr 2010

no, idem mrknut na obed, polievka uz bude aj kasa uz je, uz len na to pecene maso cakam 😀

sasulec
7. apr 2010

Zuzi,mala len dohana zameskane z Tn,tam nechcela jest uz som bola zuriva jak tiger,saak som do nej za cely den tanier polievky nemohla dostat,ale za to sladke to hej,takze som vedela,ze je to len jej drzkovanie teda tvrdohlavost a nieje v tom nic ine,teda ze by bola chora,len proste zneuzivala to,ze tam jej kazdy nosil sladkosti a hned jej ich davali a potom ked mala obedovat tak nechcela 😖

sasulec
7. apr 2010

ja si idem urobit nieco s harom ked mam ist medzi ludi,nech sa trosku cloveku podobam 🙂

any23
7. apr 2010

baby vďakaaa 😵

zuzka držím palčeky na zajtra a ja ti tiež tipujem dievčatko 😉

bys no super maťko zvládol prvý deň v škôlke, teším sa 🙂 neboj, on si rýchlo zvykne, možno bude ešte pár dní plačkať keď ho tam budeš nechávať, ale on to zvládne ľavou-zadnou a s detičkami mu bude super 🙂

mari nooo emka je teraz tuším dosť rozšírená 😝 ale nám to neva, nám sa to meno veľmi páči, zo začiatku ani nie, ale alexík nás ním normálne nakazil keď stále len o tej emke rozprával, tak nad iným už ani nerozmýšlame 😉

zuzana76
7. apr 2010

sasul, take pozname, ze sladkosti to ano a normalny obed to nie 😀 , ale ma smolu, ked nechce obed, neodstane teda nic

any, no som zvedava, ale nemyslim,ze zajtra sa dozviem pohlavie, moj doki je taky rezervovany co sa tohto tyka, aj patka nam povedal az v 31 tt, ale nedela to isti 😵

zuzana76
7. apr 2010

Any, tak mne sa pre chlapceka paci tiez velmi rozsirene Samuel, no co uz, aj Patrik je v podstate dost rozsireny, ved aj kedysi boli sami Frantiskovia, Janovia atd.., potom Petrovia, Martinovia, atd...
vzdy su nejake mena popularne a tie sa najviac davaju

zuzana76
7. apr 2010

ozaaaaaaaaaj a zabudla som novinu dna, nam dnes volali zo skolky a Patrik je prijaty, takze bud,uci piatok ideme 9*p,od,p9isat enjake papiere

sasulec
7. apr 2010

Zuzi tebe sa tie deviatky nejak lubia,ale chapackujem 😵

sasulec
7. apr 2010

Bys ja budem revaaat,ked pojd mala do skolky ☹
asi prihlasim bud rok aj seba,hehe 🙂 ale gratulka k skolke 😵
Zuzi aj tebe gratulujem,som zvedava co Patko bude vraviet na to 🙂

zuzana76
7. apr 2010

sasul, to mi maly presiel autickom po klavesnici 😀

zuzana76
7. apr 2010

dakujeme 😅 , no som aj ja na to zvedava

sasulec
7. apr 2010

Aha,tak Patkovi sa lubia devinky 🙂

veverca
7. apr 2010

bys...gratulácia, prvý deň úspešne za vami 🙂 Nás to čaká v septembri, ja mám už teraz trému. 😀 Gabko ráno plakával 5 týždňov, dúfam, že s Táňou to bude lepšie 😅
sasul...zajtra sa chystám, keď bude takto pekne, okolo pol druhej pre malého do školy. Ak budeš doma, mohla by si vykuknúť von. 😕

mariynka
7. apr 2010

any, ved to je pekne meno 😵 aj my mame v rodine Emku 😵 ale v skole tusim ani nemame ziacku s takym menom, ba jednu ale velku-deviatacku.. 😉 🙂

bys, akeeeeee novotiny 🙂 🙂 🙂 super, len nech sa tam malemu paci.. 😉 a ty si uz aj zhanas daky job? 😅 😉 🙂

henka76
7. apr 2010

ahojte 🙂
maximko vonku spinká a ja kávičkujem 😵 dnes som už nabehaná,ale mám zas veci vybavené 😉 dnes ešte periny navlečiem a potom pojdem pre drahého do práce,lebo som mu dnes auto zobrala 😀

bys-super 😉 a máte to za sebou,ešte pár dní možno poplače a bude ok 😉

veverca
7. apr 2010

any...Gabko má v škole najlepšiu kamošku Emku. 😀

domyyy
7. apr 2010

ahojte kočandy 🙂 mňa nejako zmáha jarná únava 😅 v škole by som len spala a ráno nebolo toho kto by ma dokázal zobudiť 😀 drichmala som ako bábätko a potom som nič nestíhala 😝 výsledkom bol môj dnešný zjav 😀 😀 😀 😅 🙄 🙂 😉

any....teším sa, že je všetko v poriadku 😵 😵 😵 😵 pamätáš ešte tie prvé týždne ako som ti písala, že neboj ako to rýchlo ubehne a pozri 🙂 čoskoro sa vaša bambulka narodí 😵 😵 😵 😵 držím palce nech je všetko ok tak ako doteraz 😵 😵 už sa teším keď sa vrátite z chalupy 😉 🙂 😵

sasul...idete kačky kŕmiť? 😅 užite si 🙂 ja to mám síce ozaj len na skok k nim, ale nevyhľadávam ich 😅 veď vieš 😅 😅 😅 😅 😀

inak kočky pozerala som fotečky no krása 😵

klba...ako Šimi? 😕 ste zdravý či chorý? 🤐 nemám prehľad....nejako dlho sa Vás to držalo 🙄 😠 😖

veverca....čudujem sa, že Gabko má naj. kamošku Emku 😀 ten náš nemôže o dievčatách ani počuť 😀 lebo si myslí, že sa mu budeme smiať, že má frajerku 😀 no veď on o pár rokov zistí, že za to sa netreba hanbiť 😉 😉 😉 😉 😀

bys....teším sa, že to nakoniec Matúško tak fajn zvládol 😵 😵 😵 šikulko 🙂 každým dňom to bude lepšie a lepšie 😵

zuzka...držím palce zajtra moja 😵 😵 😵 snáď je všetko v poriadku 🙂 myslím na Vás 😉 🙂 a gratulujem k tomu prijatiu 😉

jajuš.... kedy sa vidíme? 😕 moja láska najdrahšia mi chýba 😅 😀 😉

marianca.... kedy to ide Stano preč? 😕 ktorý mesiac?? 😅 prepáč nepostrehla som to 😉

henka...kde ste boli keď bolo stretko? 😅 ani ty ani bys ste na nete neboli 😅 😨

mari...a nie je v tom niečo keď ti každý vraví, že si opeknela? 😉 cicuš nenapínaj ma 😀 😀

a veru kočky mimi by som brala 😀 no až po škole 😉 skôr snáď nie 😅 teda budem sa snažiť 😕 😀

domyyy
7. apr 2010

prepáčte, že som sa tak rozpísala ale neuvedomila som si to 😅

any23
7. apr 2010

ahojte...my uz sme na chalupe,cesta bola celkom v pohode,ja uz mam vybalene,mato striha cernice a pojde nachystat gril,priniesli sme si nalozene kuracie masko,tak bude na veceru😅alexik sa uz rype v piesku,to zase bude cierna voda po kupani z vane odtekat😝domyyy...jasne pamatam😉vtedy mi to pripadalo take daleke,nedosiahnutelne a ani sme sa nenazdali a zaciname 7my mesiac😵aj ked nam este zostava nejakych 13tt ale predsa,je to lepsie ako zo zaciatku😉este nemame vyhrate,viem ze sa moze este vselico stat,ale take si nepripustam,verim ze bude vsetko tak ako ma a v juli sa budeme tesit z vytuzenej bambulky😵