icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

bystricanka
autor
17. feb 2010

ahojte

tak my sme boli u dr. Nič nám nie je, len som bola zobrať potvrdenie o zdrav.stave, aby ho vzali do škôlky. A rovno spravila aj 3ročnu prehliadku. Matúš rumázgal, jak keby ho drali. A to mu absolútne nič nerobila.Pochválila nás, že vôbec k nej nechodíme. Ved sme pri nej boli pred 2 rokmi. 🙂

helka a jajka....tak aj vy ste nevyspaté? 😖

domyy...moja zlatá. Tak sa liečkaj a len čítkaj...a do kedy budeš doma?

marianca...aj moje dieťa si už zvyklo na vyvážanie na aute. A ked ideme niekde pešo, tak je strašne unanený a nemože chodiť 😀 Ešteže košíky v tescu majú kolieska 😀

bystricanka
autor
17. feb 2010

any...a kupovali ste také neutrál farby? 😕

henka...no tak to môžeš prísť o tej 10.30h. Matúša ukladám spať okolo 11.15, tak aspon na tých 45min.pokvákame. Ale ešte sa dohodneme na dni, lebo tento týžden asi nie, lebo mám nejaké behačky. 😵
A Erika pozdravujem 😵 😀

helenkasabinka
17. feb 2010

bys no som celkom vyspapa ale mala ma v noci dost budila tym mrvenim sa 😅

sasulec
17. feb 2010

baby tak ako kto sa prida do centra??
kolo pol4. tam,hmm?

helenkasabinka
17. feb 2010

Sasul mozno ja pridem okolo pol 5 a kde budete?

sasulec
17. feb 2010

v tej kaviarni zpredu,teskam sa 🙂

any23
17. feb 2010

bys jasne...neutralne...take v ktorych si viem predstavit chlapceka aj dievcatko😉chcela som pockat s nakupmi este,ale ked tomu sa nedalo odolat😝😵

jajka968
17. feb 2010

sašul písala som ti do ip, že dnes nám to asi nevydá, jedine, že by sme neskôr došli, lebo olča má 2 písomky zajtra, musíme sa učiť a neviem, ako rýchlo nám to pôjde.
a mám už ten nový fon pokazený, mrzne mi stále, nič sa s ním nedá robiť dokela, máme to my šťastie, najprv modem, teraz fon. už mi to urobil aj min. týždeň 2x a v pondelok a teraz

zuzana76
17. feb 2010

😀 ahojte, bola som u dokiho, premeral babatko, zodpovedame zaciatku 16 tt, takze v piatok idem na AFP , hlavicka meria 33 mm a stehenna kost 18 mm a zdalo sa mi ze som medzi nohami videla akysi prívesok 😀

zuzana76
17. feb 2010

patulo bol so mnou, cakala som tam vyse hodiny, ale nevadi, brali sme celu zasobu auticok, plus pozabavali cakajuce osadenstvo spolu so sestrickou 😀

zuzana76
17. feb 2010

inak uz citim silnejsie pohyby, aj na brusnej stene sa akoby mrnus vyduval

jajka968
17. feb 2010

zuzi, jáj tak som rada, že ste ok s mimim a čože, prívesok si zazrela 😀 , doki nevedel ešte určiť?

klba
17. feb 2010

caute, tak ja mam dnes maximalne nervy. 😠
najprv ma trapi ten segrin havino, dnes uz nejedol vobec nic, ani vodu uz nepije, je to kriticke, uz len zmierit z najhorsim sa musime. 😔

potom sa mi do toho pokazil kocik, doobeda som bola vonku a odpadlo mi koliesko, da sa nasunut ale ked ideme kazdych 5 sekund ho tam zatlacam co vypadava. 😠
Esteze som bola uz na ceste domov, aj mami som stretla, tak mi pomohla az domov.

Juri je mimo NR, cely tyzden sa skoli v Galante, ak dnes stihne prist okolo 17, h pojdeme ho hned reklamovat pri Plastiku, uz som to obvolala, zajtra im pridu z BA pre reklamacie - chodia kazdy stvrtok, ak to nestihnem dnes mam smolu, zbytocne tam bude tyzden kocik trcat a ja bez neho a to trva vybavenie reklamacie klasicky 30 dni, tak sa mozem tesit. 😠 ☹

jasne ze som nemohla najst zarucak a blok, skoro dve hodiny som ho hladala, ja som ho tak schovala ze sama som nevedela kde je, ma islo zo mna porazit, vsetky doklady mam na jednom mieste, len tento som vedela ze som dala inde a predchvilou som ho nasla a este ma caka cistenie kocika, sa tesim. 😖

No idem sa ukludnit pri kave a precitat vas, lebo dnes asi vo mne vybuchne sopka. 😝

zuzana76
17. feb 2010

jajkla, doki nic nevravel, lebo len premeriaval hlavicku a stehennu kost, ale ako bol pri tej nozicke, tak sa miz dalo,ze tam daco vidim 😀

zuzana76
17. feb 2010

ozaj jaji, tebe som este chcela, moj maly zjedol minuly rok zase hlavu z panacika, normalka mu ju odhryzol 😀 a potom pekne vykakal, ale teda babrat sa v kazdej stolici, brrrrr, asi az na 3. den to z neho vyslo 😝

any23
17. feb 2010

zuzi super,som rada ze ste s babatkom ok😵teeeda takze privesok medzi nozkami?😅klba no to mas teda "super" den🙄mna tiez sem-tam taky postretne kedy by som radsej pod zem zaliezla...ale neboj-bude lepsie😉

sasulec
17. feb 2010

ideme sa obliekat uz a paadime tak ak chcete niekto dolette za nami aj neskor.. budeme tam isto aj do 18. 😅

jajka968
17. feb 2010

zuzi, fakt až na 3 deň, lebo ja už dnes strachy chytám, lebo zatiaľ nič a to ho furt preháňa a neviem z čoho, totálka zakaždým a už som rozmýšľala, že zajtra crnknem doki, či je to ok, keď ešte nič nevyliezlo, sa bojím, či to preháňanie nemá čosi do činenia s tým cenťákom 😒
a hlavne, že ste ok, sa tak teším s tebou 😵

klbi, no vidím, že sa ti darí jak mne, ja mám telefon od decembra a už je nanič, ma ide roztrhať, dovie ako to bude s reklamáciou, isto mi náhradný mobil nedajú, lebo mi čosi ponúkala vtedy, že za neviem koľko eur mesačne ak si budem priplácať, vždy pri reklamácii dajú druhý mobil, no ja že načo, veď vždy mi ten mobil tie 2 roky vydržal a brala som nový, no a teraz neviem ako bude 😒

any23
17. feb 2010

nase uz dava riadne rany😝a este ked sa tak do moc.mechura trafi😝najaktivnejsie je v noci-skoro kazdu noc ma zobudi okolo 2hej a to mi potom aj dve hodky neda spat co kopcuje jedna radost😅ale je to zlateee😵

klba
17. feb 2010

marianca, tak budete mat velku oslavu, potom hod fotecky velkaca a torticky. 🙂
a inak ja uz vegetim od vikendu, nejaky lenivy tyzden mam, tak od bud. tt startujem a makam, lebo tu vyzera ako po bombe ale nemam chut to riesit. 😝

jajus, candeloro sa aj mne lubil, bol super, vlastne v tej dobe som tam mala viac favoritov, aj v tanecnych paroch, nuz ja proste kraso zboznujem ale zeny ma nebavia, to je slabota. 😝
a nema byt zajtra hokej s cechmi a nie kanadou, mne sa jajus zda ze rano o 6:25 hrame s cechmi a predtym zeny zo svajciarskom. 😉

sasul, mne zas nic nehovoria vase serialy typu ordinacia a pod... 😀 😝 , no sorry ale mna to nebavi, ale ved kazdemu sa lubi nieco ine. 😉
a to vies ja som bola v hypaci korculiarka, tak som sa priucala, neee? 😀

domyy, to ma mrzi s tou rukou, ☹ dufam ze sa ti to da rychlo do poriadku a budes ok. 😉

any, tak nakupy uz zacinaju, to je super, to bude u vas vzdy po nakupe radosti. 😵

zuzi, tak super, krasne rastiete 😵 a zachvilu to uz teda nebude prekvapko co tvoje brusko skryva, snad pri dalsom sone uz budes vediet naisto. 🙂

helenkasabinka
17. feb 2010

zuzka privesok 😀 juj tak sa musis teskat ze uz aj tak super intenzivne miminko citis 😵

klbka aj ja mam take stavy ze nieco ked hladam,tak to zrovna som niekam dala a neviem kam 😅 a potom ma poraza 😀 no ale ten kocik,je smola veru ☹

any23
17. feb 2010

jajka neboj aj alex uz raz zhltol peniaz a tiez az na treti den z neho vyliezol😉nejdu drobcovi zubky?mozno z toho ho prehana...

any23
17. feb 2010

klbi veru ja sa z kazdej jednej vecicky vytesujem😀aj z tych co mame po alexovi😝

zuzana76
17. feb 2010

jajka, ved jej zavolaj a pripadne vas posle na sono, ze kde sa prave ta minca nachadza, ale myslim,ze tie 3 dni este mozes pockat, ved ked to zhltol a nedusil sa, tak to islo do zaludka a iste to vyjde a co zjedol? aku mincu? dufam,ze len nejaky cent

jajka968
17. feb 2010

klbi, jasné že s čechmi, som sa asi zmýlila, no ja aj na ženy rada kuknem, ale len v kraso 😅 😉 , moja favoritka bývala suria bonaly, tá skákala ale saltá jedna radosť, ale aj katy wittová v dávnej dobe sa radila medzi moje favoritky, no to je už dávno pradávno, a od vtedy je to veru bieda na také esá ako bývali kedysi. a aj to hodnotenie je z môjho pohľadu neobjektívne, ak chcú, dokážu posunúť dopredu toho, komu fandia, neviem, ale je to tiež šport taký nespravodlivý
si ma vieš predstaviť v 98-mom, keď som v anglii bola, tam zimné športy nie sú in, jedine curling dávali celý deň, ja som také absťáky chytala, som chodievala do jedného pubu, kde mali eurosport, už sa čašníci smiali na mne, keď ma vo dverách videli 😀 a podotýkam, že to bol gay pub 😅

učíme sa dievčatá, ale mne sa tak nechce, jáj, no čo narobíme, zajtra 2 písomky, idem chystať príklady a geometriu, ale dáko sa k tomu nemám 🙄

klba
17. feb 2010

no jajus, aj mne sa vcera uz asi 4 x za rok pokazil mobil, ale ani mi to uz nevyreklamuju, da sa to prestavit v obnoveni nastavenia, ale vzdy si tym vymazem fotky, zvonenie a kontakty, tak ich mam uz na sim-ke, ale aj tak ma to stve. 😝

a co sa tyka netu, tiez ma nastvali, zmluvu sme podpisali v novembri, v decembri priniesli zly modem, tak sa rusila v decembri zmluva a robila nova, v polovici januara nam ho spojazdnili a prve tri faktury mali byt za 1 € a prisla faktura na skoro 4 €, tak som tam uz len z principu volala a ze sa to rata od podpisu zmluvy, plus suma za modem, ako to chapem, ale najvacsi gol bol, ked mi povedali ze bud. mesiac uz posledny krat platime 1 €, pritom net pouzivame nie 3 mesiace ale necely mesiac, ale oni rataju od podpisu zmluvy a to ze nam ho zapojili z ich vytazenia az po dvoch mesiacoch ich netrapi. 😠

zuzana76
17. feb 2010

dakujem vam,ze sa tesite, aj ja velmi

problem bude len s menom pre chlapceka, paci sa mi samko, ale to je kazdy treti chlapcek teraz

any23
17. feb 2010

my sme uz zazili aj take ze alex odtrhol kusok z dakej hracky a vopchal si to do nosa😕to boli fofry vtedy bala som sa aby to nevdychol a nebodaj sa mi udusil...rychlo sme ho brali k doktorke a na nosnom mu to vybrali-nastastie to bolo dute akoby rurka a dost siroke aby sa to nedostalo hlbsie do nosika-to mal dva roky a teda bala som sa ako svina🙄

jajka968
17. feb 2010

any, zuby to nebudú, už máme všetky, tak neviem, čo mu zas uškodilo. no počkám ešte čo zajtra, či nám dačo vyleze von, ak nie, v piatok radšej pôjdem k doki

zuzi, neviem presne, ale buď 1 alebo 2 cenťák to bol, dá mi ten chlapec riadne zabrať

no vytešujte sa z vecičiek, ja som sa tiež vytešovala, ešte aj z plienok 😅 , no už z tých dosratých potom nie tak 😀 😉

idem, lebo už olča kričí, že ju mám ísť skúšať

klba
17. feb 2010

jajus si ma pobavila s tym gay klubom. 😀
nuz ale co nespravis pre sport, ze? 😉
ja som vcera kukala nalepena na tv a juri za pc, potom pri telke serial pozeral, som ho pucovala ze nie je normalny, to zena musi kukat sport za neho, tak som sa prestahovala do kuchyne a tam fandila.