Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
sašul, teraz som prišla od susedy, boli sme riešiť vyúčtovanie čo nám zle trnava vypočítala, tak čo??? necháme to dnes už tak 😕
je dobre ,ze sa nehanbi,ale nie vsetci su nadceny z toho. Su aj take maminy,ze im vadi ked im deti chytaju a ja jej vzdy pred prechadzkou opakujem,ze sa musi najskor spytat ci moze pohladkat dietatko,ale ona ked niekoho zbada,tak zabudne na vsetko 🙄 a mne je potom blbe na nu kricat pred druhymi,ze nema deti hned chytat 😠 co narobim s nou. uz nech ide do skolky 🙂 tam sa vyblazni
Ahojte,
marianca,
no ved ja maleho davam na strazenie, hlavne mame, obcas svokre, segra ho mala prvykrat, ale ved ju pozna, on bol nevyspaty, preto tak plakal. NEvedel sa u nej ulozit, lebo tam bol asi len druhykrat. My sa vzdy so segrou stretneme u mamy.
Baby,
ja asi starnem. Dnes muz ze podme niekam do mesta ked prsi, niekam do Centra, ak potrebujes nieco kupit mozeme ist. A mne sa normalne nechcelo. A to sa stane raz za mesiac, ze muz chce po obchodoch chodit (teda nechce, len to navrhne a dufaa, ze poviem nie .
Icerna,
krasne ste vsetky tri. a je super, ze Vaneska sa neboji.
Jajka,
tak tfuj tfuj, dobre rozhodnutie.
Karolinka,
no my sme tiez 6:45 takmer vzdy hore.
Bys,
kdeze si? Dieta je skolkar a Ty nas takto zanedbavas?
klbka,
tak pevne nervy. Inak u nas vo vchode to vymenili hadam za 4 dni.
Marianca,
prinesiem Ti stuplne do usi, aby si tie Tvoje detvaky nepocula kvilit, ze chcu ist von?
Baby my sme dnes malemu museli dat starsi mobil, lebo on jak divy za tymi nasimi. Stale mi este aj uteka prec z deky, dlazba je studena, tak ho len nahanam a nosim na deku. Ale zlaty je, ako sa hadze.
Jajka bola som mimo pc,ale uz to bolo aj tak neskoro,tak zajtra hadam snad,inak zajtra sa ide do domina,kto chcete dojditeee 😀
beru a mne si nic nepisla,tcsss 🙄
jaj baby,rehnim sa na tej mojej krpatej rebeke 🙂
Mala si vypytala mliecko,potom babke rozkazala aby si nachystala postielku v obyvacke,pomahala jej aj nosit paplon a pyzamko,potom sa mala vyvalila a chlipka mliecko,(to je nas vecerny pochod)zacina byt striktna ako ja,hehe nepisane pravidlo,ze geny neo(piip)babres sa opat potvrdilo 😀 😝
ahojte, no dnes to teda bolo, strašné počasie, poobede nás manžel, ako bol na obede hodil ku svokrovcom, veď by sme doma obrbtaveli a prišiel pre nás ako išiel z roboty, teraz malá už je v postielke, dúfam, že zaspinká
pekný večer kočky 🙂 alex už konečne spinká, dnes robil všetko možné aj nemožné len aby nemusel do postele 😠 chcela som aby išiel skôr spať, ale nehrozilo 😝 som zvedavá ako mi ten ráno vstane o 7mej, dva týždne si vyspával koľko sa mu zažiadalo, tuším ani raz sa nezobudil skôr ako pred 9tou, zajtra to bude krutééé 😝
domyyy jasne, len keby sa to hnusné počasko chcelo umúdriť 🙄 dnes ma teda riadne lámalo na spánok, motala sa mi hlava, asi nízky tlak, určite z toho počaska, ani kafe nepomohlo 😝 kedy vlastne končievaš v škole? 😅 a foto je super, krááásneho havinka máš 😵 vyzerá ako plyšový 😉
sasul hi hi darmo, gény vážne neoklameš, ten náš krpec je tiež celý tato, nezaprel by ho ani keby chcel 😝 som sa strašne smiala keď mal okolo rôčika, ledva vedel chodiť a boli sme na chalupe, maťo práve robil niečo s autom a mal ho otvorené a on sa vyškriabal na sedačku, hačal si a prvé čo bolo, siahol po páse a snažil sa ho zapnúť, nedarilo sa mu tak sa začal jedovať /ako jeho tatino/ a zároveň sa snažil hádzať rýchlosti - no podarenýýý bol, máme to aj nakamerované 😉
ajojte baby tak co kolke kukate show dance???
zas sa bananko odviazal,mne sa ten chlapik lubi cim dal viiic,no ale uznajte na svoj vek,normalne ma skresla dvihal chalanko 😀 😝
idem kuk,lame ma to na dake tance chodit ked to vidiim 🙂
Any maly musel byt zlatunky,hod video 😵
sasul nemám to v pc 🙄 musím povedať maťovi nech mi to dostane na cd-čko, bolo to nahrávané ešte na takej staršej kamere, však to štyri roky dozadu 😝 ja ked si to chcem pozrieť tak si musím prepojiť kameru s telkou a pozerať to priamo z tej kazetky, už sto rokov sa chystáme poriešiť to ale furt sa nájde niečo naliehavejšie 😝 😒
Baby mam male cislo lebky dnes cely den,idem si lahnut,hadam bude zajtra lepsie..bruuu 😔
Dobré ránko 🙂 . Všetky ešte spíte 😕 . Ja som chlapcov odprevadila, kávičku rannú vypila a rozmýšľam, čo dnes podnikneme. Nemuselo by pršať.
sasul- aké domino? A kedy? Lebka za noc dorástla? 😀
icerna- zlaté sú baby. To je dobre, že je Vanesska "papula", moje deti sú veľmi hanblivé, niekedy mi s tým idú na nervy. 😖
klbi- ako pokračujú práce, ešte si neošedivela? A pozemok je aký fajn- rovinka. 😉
jajka- pekné foto oslavové. Držím palce na dobré rozhodnutie. 😉 Do kedy máte čas na rozmyslenie?
Keď ste sem dávali foto štvornohých miláčikov, tak aj ja pridám nášho. 🙂
ahojte parádnice 😵 ja mám dnes voľnejšie 😅 je "branné" kvôli maturitám 🙂
veverca....máš úžasného hava 😵 aj ja chcééém 😅 🙂 😵
kočky ďakujem za pochvaly na Maxa 😅 😵 momentálne je to moja najväčšia láska 😀 😀 😉
jajka....dnes ti volám 🙂 🙂
any...aj mne bolo tak všelijak včera len nie dobre 😉 hnusné počasie 😠 zo školy chodím okolo druhej, pol tretej, alebo pól štvrtej 🙂
bre ranko, 🙂
z tej odstavky mam riadne nervy, ☹ vecer som cakala kym to obnovia, hned som varila, aj riady som potrebovala umyt a este pred osmou tiekla uplne tmavo hneda voda, aj to len malym prudom, tepla nesla vobec 😠 , bola som cela mastna kedze som potrebovala riady najprv oplachnut a ani sprchovat sme sa nemohli 😒
este ze mam zasoby cistej vody vo vsetkych hrncoch na umyvanie riadov, aj plnu vanu na oplachovanie ruk a splachovanie wc, musim ju setrit, aspon rano uz tiekla cista, tak som doplnila zasoby.
a keby ste videli aka hneda voda tecie ked splachnem, no hroza, este ze Juri kupi nove wc, ved to ani dole nejde. 😒
akoze ked to bude takto fungovat tak sa stahujem na 3 tyzdne k mame alebo svokre, ani prat sa v takej spinavej vode neda, ani riadne netecie, ved len napustanie do hrnceka mi trvalo 5 minut. 😒
teraz pojdem na nakup, drobca prevetrat a skocim mame do sprchy. 😉
no idem vas docitat. 🙂
icerna, babulky su krasne 😵 a ta spolocna foto je super. 😵 😵 😵 😵
veverca, mate krasneho hava 😵 , hned by som na takeho pristala. 😵
berus, my tu mame 32 bytov, 4 stupacky, menia plyn, vodu, odpad a asi ich je malo, povodne to malo trvat max. 2 tyzdne, Juri nebol moc nadseny ked sa dozvedel ktora firma nam to ide robit, kedze on majstrov a firmy pozna a vie aj o lepsich ale prehlasovali ho na schodzi. 😒
inak povodne som chcela upratovat, ale je to zbytocne, budu nam tu burat, spina a prach sa bude roznasat, tak si idem asi bryle do mesta okuknut, chcela som zehlit zaclony co mi mami skratila, ale neda sa, najprv ich chcem oprat nech vonaju a pracka nefrci. ☹
ja uz neviem komu som co chcela, 😅 sorry. 😉
pekne,aj ked uprsane ranko🙂ranne vstavanie uspesne za nami,ani velmi neprotestoval,sice sa najskor mracil na cely svet ale ked odchadzal bol uz vysmiaty ako slniecko🙂mato bol chudak zniceny,unaveny,dufam ze mi nezaspi za volantom😝ta prva nocna byva vzdy najnarocnejsia,kym si zvykne na prevrateny rezim,ale ostatne uz budu v pohodicke-je na to uz zvyknuty ze vacsinou v noci robi...aj sam hovori ze mu tie nocne vyhovuju viac-ze ma svoj klud pri praci,nebeha mu tam nikto navyse😝sasul no to asi konikova telepatia-aj ja som zaspavala s ubolenou hlavou,z nicoho nic ma taaak rozbolela😕veverca kraaasny je,ten jeho kukuc😵domyyy tak si uzi kludnejsi dnik,branne som aj ja mala rada bo vacsinou som doma ostavala😀klbka no otras,tak sa veru neda existovat🙄
dobré ránečky, naša karolínka prišla na to, že šuflíky sa dajú otvoriť a že v nich je hoci čo, momentálne sa hrabe medzi disketami a CD-čkami, no samá radosť, je hore od 6,30, tak som zvedavá, kedy ju to zlomí, včera zaspala o 9,15 večer, ako som písala oni sa začala rozprávať v potsteli, tak som povedala mužovi nech ju donesie, ešte sa pokakala, a potom sme išli spolu spať a zaspala ako dudok, myslela som, že sa bude prehadzovať, ale pekne zaspala v postielke
no uvidíme čo to bude dnes za deň, nevyzerá to nijako optimisticky, len nech neprší, nech sa s malou môžme aspoň do obchodu prejsť, lebo včera sme vôbec vonku neboli a ak sa podarí prísť mužovi v rozumnom čase, tak nás hodí k našim do TT a pôjdeme na prázdniny, ale to vám ešte poviem, aby sme vedeli, že žijem, lebo naši net nemajú
zuzanka karolinka, sorry vtedy som ti zabudla odpisat 😉 , polepsim sa. 🙂
a na kolko sa chystate do TT? inak budes nam tu chybat, ale pockame si na teba. 😉 🙂
a zachvilu ta caka velka reorganizacia bytu, ja stale nieco presuvam, drobec si vzdy najde nieco co nesmie. 😝
jáj klbi to mi hovor, všetko sa jej zíde, aj do smetiaku chodí nakupovať, rozum, už si ho vie aj otvoriť, no ide ma niekedy... ach,
možno do piatku by sme boli u našich, na víkend hlásia krajšie počasie, tak by sme behli na záhradu, chcela som, že mamine niečo pomôžem, ale oni už majú záhradu spravenú, tak aspoň po vnútri, a chce, aby som si priniešla šijací stroj, niečo chce porobiť, ale bude nám veselšie
Sasul,
nestiham pisat, esxtra pre Teba pisem. No pekne si si Sasuliatko vycvicila. A kt omu svagrovi, som myslela, ze to nejaky taky nam zatajovany v srdcovej oblasti. Show dance nekukam.
ahojte
my sme dnes vstali o 6.30, nechapem co tak skoro, ale aspon uz varim
dnes bude pecene domace kura na cesnaku s knedlou a dusenou kapustou a polievka z domaceho kurata, mnam, mam od maminy, tak mojmu marodikovi navarim 😀
Ahojte!
my sme dnes spali trochu dlhšie, do 7mej, ale v noci sme boli skoro hodinu hore, lebo akurát pri kŕmení zvolil tatkovi budík, vstával o tretej, lebo cestoval preč. 😒
Škoda, že je upršané počasie, drobec sa len motá po byte, chodí hore dole a vymýšľa.
Aj my sme mali také obdobie, že som malého len na deku ťahala, s mobilom sa chcel hrať kým neprišiel na to, že tie naše ozajstné sú väčšia sranda a šuflíky otvára aj teraz. 😉
kde ste kto??
ahojte 🙂 no dneska mi je ešte horšie ako včera 😕 toto počasko ma ubíja, aj kávu som už mala, aj veľa vody vypijem, ale tlak furt nízko - pred chvílou som merala, 85/60 bol 😕 do pol 11tej som sa v posteli vyvalovala, som si ľahla o ôsmej že nachvílu bo mi bruško tvrdlo tak že si oddýchnem ešte no a zaspala som 😝 v noci som toto zase moc nenaspala - furt som behala na wcko a boleli ma bedrové kosti - z vnútornej strany, taký hnusný tupý tlak som cítila, asi sa mi panva rozťahuje... a malinká si kopkala ostošesť, vôôôbec jej nevadilo že sú tri hodiny ráno 😀 😝 ale je sranda ako si vždy ruku nájde 😅 nech nechám ruku svoju hocikde na brušku položenú, hneď začne do toho miesta kopkať 😉 s tatinkom sa včera takto "naháňali" mu to bolo smiešne a že je to strašne milé 😵 ale je to potvorka - okrem maťa a malého, nepokopká nikoho 😕 sestra moja bola nešťastná z toho, chcela ju cítiť, ale ona ani za svet, ako ruku odtiahla, hneď sa rozčertila, ale ako ruku položila, hneď prestala 😕 ale aspoň videla ako sa bruško vlnííí 😎
zuzi, dupi hi hi to si tiež ešte pamätám 😅 keď nič nebolo pred drobcom v bezpečí a jemu sa najviac hrnce páčili - stále mi ich z linky vyťahoval 😀 juuuj to boli časy, keď bol taký malunkavý 😵 😉 a samozrejme - mobily a ovládače a klúče od auta - to boli najlepše hračky 🙂 a najviac "sranda" bola keď mal obdobie že všetko hádzal do koša - keď sme nemohli nájsť klúče, museli sme sa trochen pohrabať v koši a našli sme tam všetko 😀 😝
ja som tu, ale dnes som nejaka vyflusnuta, nic nevladzem, esteze som hned rano dala varit, by som taaaaaaak spala a krpec nechce 😠
aj krize ma bolia, no nanic cas, len pod perinu zaliezt
Ahoj dupi, ja som tu. 🙂 Čakám, kým Táničke skončí rozprávka a ideme si dať polievku. Počasie je zúfalé, zase ani nos nevystrčíme von. Gabka mi prinesie svokra, na plávanie ho berú susedia. No ešte že to mám zorganizované. 😅
Tánička sa dnes ráno zobudila o 5tej, že "cikáááť" . Vycikala sa a ešte zaspala do 9tej. Suchá, šikulka moja. Musíme to do septembra natrénovať- spánok bez plienok, aby sme si v škôlke hanbu neurobili. 🙂
Koľko nás tu zrazu je 😀
Tehulky, veď si poobednú siestu dajte. 🙂

to je dobre icerna, že je malá taká smelá.... 😉 nestratí sa 😉