Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
sasul- tak si presadni na gauč, nech neprirastieš. 😀 Je to zúfalé, cítim sa tu zatvorená ako v ponorke 😖 Nech už prestane pršáááááť 🙄
sašul, veď ani ja nevyzerám ako pekárka 😀 , len ma to tak občas, na sviatky deciek chytí 😅 . ako veľmi rada by som ti pomohla, ale vieš, u mňa výsledok nie vždy istý 😀 😉 . to čo mám v albumčeku som robila ja sárče tú bábiku a aj marekovi tú tortu k 30-ke, ale tá sa mi moc nempodarila 🙄
ani nehovor, zachvíľu musíme letieť, ale mne sa do toho lejaku táááák nechce, už to aj chvíľku vypadalo, že prestáva a trt baraní 🙄
jáj baby, na klokočine čo je v tom family centre športový obchod sportisimo sa to tuším volá, majú od dnes akciu 2+1 na všetkok tovar, ten najlacnejší z nákupu je zadara. ja chcem ísť pozrieť deckám botasky, celkom pekné boli v tom letáku a za 21,99 to sa oplatí a hlavne, že 3-tie sú zdarma 😅
martinka dakujem, uz sa tesim, ze budem princezna medzi tolkymi chlapmi 😀
dufam, ze nam to na kasel zaberie, nechcem ATB, patko este nebral, no ale tak ked nebude ine vychodisko
Ved ja by som ti doverovala jajka len je to aj na tebe a musi byt chtaac,ak nie tak poprosim Matku na tu tetu na klokocke a skusim sa jej popytat 🙂
a kukala si tie tenisky co som ja vcera kupila v cocodrilo? na jesen malej teraz este su velke ale nozka dorastie,k elastackom budu supis,hm? 😵
jajka - super akcia 😵 ale ty moc nevypravaj, nevyzeráš síce ako pekárka 😀 ale Sárče čo si piekla tortu bola super, ako od pekárky asopm na obrázku a verím, že aj chutila 😉
zuzi - no my od kedy sme v škôlke ATB sme sa nevyhli ☹ ale Paťko keďže je doma tak tiež si myslím, že ATB ani nebudú potrebné 😉
sasul - tenisky som pozerala 🙂 pjekné 😵 😵 pre prípad ti pošlem číslo na tetulu, ak sa jajka neodváži 😀 😉
gvvb n n mn -ahojte to som ja marko,
pozeral som sašku na fotkách a páči sa mi aj tie nové botky
sašul suprové bsú, ale toto čo vravím tá akcia sú nike a celokoženné, pôjdem to pozrieť dnes&
ideme sa obliekať, snáď večer ešte nakuknem. páá zatím 🙂
caute 🙂
heli diky, inak tie torty co si dala robit sabinke si este pamatam z fotiek, ani c. strany si nemusela davat. 🙂
ja dam asi spravit vlacik Thomas, to bude mat uspech a kolko ta u nej vyjde zhruba torta? 😉
tento rok neplanujem taku oslavu ako ta oslava na prvy rocik, cakaju nas neplanovane vydavky, nove wc, hned aj vymena dlazby, planujeme vykachlickovat wc, ani dovolenku sme neplanovali, zacvakat to treba, stretavka zo skoly ma caka, este vyplatit to musim, furt daco, to auto nam zhltlo uspory, setrime, Juri planuje kazdy rok minimalne 2000 € odlozit nech splatime uver co najskor, cakaju ma krute casy 😅 😝, tak aj oslava bude skromnejsia, torta a chlebicky. 🙂
sasul ved si mala minuly rok lienku, teraz zase vcielku, ale hlavne ze saska bude mat radost. 😵 😵 😵
klbka no do tych 30€ ......lebo som sa jej pytala kolko berie za tortu,povedala ,ze berie 8€ za kilo co je super,lebo vsade v meste beru az 10€ co je podla mna strasne vela 😅
takze ona nielenze chutne a krasne pecie ale aj za prijatelnejsiu cenu pecie torty a vravela,ze kittynka nebude tazka lebo to bude taka mensia torticka ,tak ja ratam ze nejakych 25 evri bude stat 😉
a ozaj vypadla nam elektrika, prave som zamkla byt, este ze som nenastupila do vytahu, 😝 cakala som pri dverach asi 10 minut kym sa spusti, jasne ze vytah nesiel ani ked elektrika frcala, 😒 pekne som si to zo sedmicky odslapala z malym za rucicku, v druhej ruke som kocik teperila, maly vymyslal mala som co robit aby som zisla v poridku dole. 😝
este som sa v Lidli stavila a cestou ma jedno auto na kompletku oprskalo, vlasy, rifle, bunda total premocene, juj ale som si zahresila 😠 , este ze mal maly na kociku plastenku, bol by to schytal aj on. 😠
a mami mi spravila okrem polievky fucku, navrch osmazena cibulka, mnaaaam to strasne lubim 😵 , 100 rokov som to nemala, od mamy je najlepsia 🙂 , maly sa nevedel dojest. 🙂
jaj,ked spominate topanocky,tak aj ja musim ist kupit malinkej este jedny lebo ma len jedny a tie nosi momentalne aj na dvor a aj do mesta 😅
a strasne sa mi pacia jedny v deichmanne -samozrejme ,ze hello kitty 😀 😉
klbka,jaj fučku aj ja zboznujem a chystam sa ju tie niekedy robit,este som ju sice nerobila ale moja mamina ju robieva mnaaaam a aj tu osmazenu cibulku davame navrch juj mnam 😵
heli diky, skusim jej cinknut ci ma este volny termin na 8-meho a v ktorych Chyndiciach to je? 😉
jajus co sa tyka pecenia ja by som zvladla jedine nepecenu s piskotami, 😝 zato tie tvoje vlastne su super, pamatam si to srdiecko co si robila tusim Olivii 😵 a bolo krasne. 🙂
heli ved prave ta cibulka je na tom naj 😵 , mnam, nam to mami robila ako deckam a doteraz to milujem. 🙂
boticky aj ja musim dokupit, noha rastie, aj nejake gumaky k tomu, zidu sa do takehoto necasu. 😉 🙂
ozaj baby pozeravate na markize bez servitky? 😕
niekedy sa nestacim divit co vsetko dokazu skritizovat 😒 , napr. malo oliv, alebo kritika greckeho salatu ktory nie je podla nich grecky a v Grecku pritom nikdy neboli a pod... ale ved nie kazdemu sa vyberom zavdacis...
napr. vcera ked ta baba zahlasila ze ten co je nevidiaci ma vyhodu lebo ma lepsie chutove pohariky ale to ze nevidi asi nie je nevyhoda. 😖
a dali mu najmenej bodov pritom uz len ta snaha sa ceni, aj ked mal pomocnicku. 😒
klbka velke chyndice a urcite ma volny termin lebo mi vravela ze ma objednavky narvane az od 22 maja ze dovtedy ma pomenej ,no ja ked som tam bola pred rokom,tak mi vravela,ze nema problem robit aj 5 tort za den,ze kludne stiha 😉 ze ju to strasne bavi 😉
klbka ja radsej bez servitky ani nepozeram lebo ma vedia super rozulit...jaj ja som si dnes take fantasticek sote navarila z kuracich prsicok 😵 mnamky ,dala som tam aj sampinony a aj kukurice trosku aj horcicu,kecup,cesnak a koreniny 😵 juj a k tomu ryzu mnamky som sa dozrat nevedela ale som si nedala vela radsej aby tie 2 kila neboli dorana naspat 😀 😅
heli ake chute mi robis, posli recept do ip, neviem co varit na vikend 🙂 .
a do chndic sa ide kade z NR a ides najprv cez male? Lebo v malych je jeden dom co sa mi paci tak by som hned cestou okukla. 😉 🙂
a super ze robi viac naraz, aspon sa nemusim bat ci bude mat volne, dakujem. 😵
klbka ja ti napisem presnu trasu do chyndic,ked pride michal ,on to pozna ja nie 😅
receptik ti napisem aj tu kludne 😉
kuracie prsia si nakrajas na pasiky ....osmazis ich na cibulke,potom pridas krajane sampinony v konzerve,zacaranu kukuricku,za 2 lyzicky male horcice,aj kecupu tak isto,kmin,korenie a davam aj trosku kari a vegety a dusim.......ked je podusene,tak pridam trocha pody,teda to podlejem vodou a varim a nakoniec do toho len vylejem trocha smotany sladkej na slahanie a pridam aj mletu sladku papriku a troska roztlaceneho cesnaku......nezahustujem lebo ta smotana to zahusti a este varim asi 10 minut.....nakoniec podavam s ryzou a je to fantasticke vazne.
heli diky len neviem ci supnem smotanu, to ja mliekove veci eee, ale skusim. 😉 🙂
a aspon okuknem tie chyndice, pacil sa mi tam ten domcek. 😵
a maly mi furt spi, 😕 uz mi je dlho, dnes isiel spat az po pol tretej, (rekord, to bude dlhy vecer,) 😝 neskoro sme isli k mamine, cakali sme kym spojazdnia vytah aj tak sme si to odslapali s kocikom. 😝
akurat prisiel moj manzelik. 😵
klbka proti gustu ziadny disputat,ked ficime na Maaji a ked mala objavila na tych novych tenisockach vcielku aj mravceka tak si vies predstavit kolko radosti 😅
no drobec v postielke, dúfam že čoskoro zaspí 🙂 ja sa idem pustiť do učenia, uvidím ako budem na tom, možno nakuknem a ak nie tak pekný večer 🙂
sasul - malá tak fičí na Včielke Máje? Moja obľúbená rozprávočka z detských čias 😵 😵 😵 U nás fičí Pat a Mat alebo ešte Macko Uško 😅
heli - dík za recept, aj mne dochádzala fantázia 🙂
babulky len skuste ten receptik,je to vazne velmi chutne
my sme boli v mlynoch.......mala sa tam zahrala v kockach s detickami,aj sme dokupili dalsie rybicky do akvaria a aj andulkam sme kupili veliku klietku novu a aj malinkej topanky v deichmanne sme kupili aj helli kitty celenka sa jej usla v H&M 😀
a o co viac som smutna ze sme stratili Sabínkinu zlatu nausnicku a ani netusime kde 😢 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Ahojte. Opäť kuchárske okienko? Aj ja veru skúsim. Dnes som robila "sviečkovú" na smotane z bravčového s haluškami. Minule to tu any spomínala. A bolo veru mňam, aj bez knedle. 😉
martinka- akú školu robíš?
sasul- Tánička sa večer pýtala, kedy sa Šášenka príde hrať na pieskovisko. 😀 A zase pekné fotos...aká speváááčka. 😵
helen- náušnicu ešte nájdete, určite bude niekde doma zapatrošená. 😉
veverca pochybujem o tom ☹
No tak skor ako docitam, tek zreferujem.
Doktorka ma asi pri mojom mene cerveny vykricnik, si mysli asi, ze som psychopatka ci co. Maly bol sice chory iba raz, raz mal zapalene oko a potom mal dlho hnacky, inak len poradne. Ale uz nas poznaju. Tie vyrazky nasiel malemu muz, ja som si to nevsimla, tak aby ste si nemysleli, ze som nejaka uzkostliva, co stale maleho okukava a hned uteka k doktorke. No a ona ze ved tam nic nema. Potom si dala okuliare a zapotila, ze to su potnicky. tak som jej vysvetlila, ze moja segra mu asi 2 mesiace dozadu nasla take na cele a za usami, teraz to ma aj na chrbte a hrudniku, ze to mu asi zislo z vlasov, ze je zima, ze sa nepoti a to potnicky urcite nie su. No nepovedala nic, hlavne ze mu 5 veci predpisala a kazala nepouzivat avivaz a plachat veci ze 8 krat. To ma ako dorazila. Maly pribral za 3 tyzdne (spravili nam hned aj poradnu, ze ked sme uz tam' 100g, aj to asi preto, lebo kadil len trikrat a az po navrate domov pokracoval. Sa pytala na jedenie, tak som povedala, ze malo je a ze vraj mu mam halusky spravit so spenatom. No islo jej dnes. Takze tot moj monolog, dem docitat.

dupi - IP 🙂
sasul - juj keby mame auto, tak sa zveziem do mesta do Centra, ale keď si mám predstaviť,že mám ísť pre malého, prísť najprv domov, lebo sa musí najesť, tak myslím,že my zostaneme doma a budeme sa venovať kresleniu. Nemporadím ti 😒