icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
15. apr 2010

Hej hej Maaja je nas favorit 😉 bola aj moja oblubena,nedelne rano od kuka do kuka a Maaja ach jooo 😅
Heli cim menej ju budes hladat,tym skor ju najdes,vlastna skusenost 😉
Beru ryychlo sa doliecte a tie haluse som dako nepochopila,akoze s nich pribere?Skratka ma maly cim dalej viac pohybu a nebude ti uz priberat tak rapidne,ved sama si pisala,ze maly vesluje na edeke,tak spaluje tuky,neboj,nieje chudy,podla mna je ho tak akuraat 😵
Veve,ked nebude prsaaaaat,radi prideme 😵 ,posielame Tanicke cmuk 😲
Idem si dievcence babaliskat,zajtra zas vybavovacky,enem myslite na mna aspon aby nebulilo 🙄
Bruuu 😔

beruska113
15. apr 2010

Sasul,
keby nekadil cely den, tak aj priberie. Oni si mysleli, ze asi od narodenia mu to iste davam jest a ze ho to uz nebavi, tak ze halusky mam navarit akoze novinka a guce sa mu budu robit, tak mu chutit bude, Veru dost ho je, aj ked rebra mu dobre trcia. To len mama a segra lamentuju, lebo segrin maly mal v roku 14 kg a dcera 12 kg. to moj bude mat asi na 2.narodky tolko. 🙂

bystricanka
autor
16. apr 2010

dobré ránečko

Dnes Maťko do škôlky nejde, kedže má sopel. 😒 My sme už hore od 5.30h. No a ked musí ísť do škôlky, tak ho musím budiť. 😀

martinka1704
16. apr 2010

pekné ránko 🙂 teraz som len rozlepila oči, Ivan zobral malého do škôlky a mňa nechali vyspinkať 😵 Idem hodiť raňajky, dnes len rýchlovka na obed lečo a poobede spravím neaké jednohubky, príde švagriná so švagrom. Potom sa pôjdem trápiť so zákonmi na skúšku 😝 😝 😝 😝

veverca - codín na UKF sociálna práca 🙂

beruš-t je normálne, že priberá malý pomenej, ako písala sasul má viac pohybu 😉 ku komu chodíš s malým? 😕

bys - no aj u nás to tak funguje, že keď sme doma vstávame okolo 6:30 a do škôlky o 7:00 ho budím 😀 ale má aj svetlé chvílky ako dnes,to bol od 6:15 hore, ale to asi za to, že sa teší poobede na svoju sesternicu 😀 🙂

sasul - drzim palce,i ked neviem kam ides, ale neprší ti 😀 😀 😀 😉

klba
16. apr 2010

caute
ja uz vytocena z rana, uz o 7,h mi majstri vyklopkavali ze dnes nam buraju tu stenu, juj ako som sa pohadala zo susedom, vcera mali zacat podla papiera co nam poslali podla neho to neplati, papier znesie vsetko. 😠
pritom som sa vcera rozpravala z hlavnym majstrom, neskor aj juri - oni sa poznaju a vravel ze to dnes nestihaju, zacnu az v pondelok a trt dnes to uz neplati, tak nam to na vikend rozburaju, dva dni to bude otvorene a dokoncia do utorka, cely vikend budem mat otvorenu sachtu.
Juri vcera aj dovolenku zrusil, uz je v robote, dnes uz nemoze odist, musim davat na maleho pozor, ani na wc k mamine nemozem odskocit a bytove dvere musia byt stale rozcapene, juj nervy mam, to co vcera platilo uz dnes nie je pravda. 😠

nada1326
16. apr 2010

ahojte baby, viete mi poradit dobru detsku kardiologicku v nr? alebo okoli?

dupinka
16. apr 2010

Nada: v Stacionari sv. Medarda - ta oranzova budova na Spitalskej, pri starom vchode do nemocky. Meno neviem, ale ma ordinaciu vedla MUDr. JAkubičkových a chodi k nej mnozstvo deticiek z okolia

veverca
16. apr 2010

Je to MUDr. Raškovičová, je veľmi fajn. Ak chceš, pošlem ti číslo.

bodka13
16. apr 2010

ahojte babule 🙂 ...konečne neprší 😅

zazrela som Mudr. Raškovičová tak som nakukla.....môžem potvrdiť super doktorka,chodím k nej s Davidom

veverca
16. apr 2010

beruš- veď nemusí byť ako guľa. Keď má veľa pohybu, tak to vyšportuje.

bys- vstávať o 5,30 keď netreba nikam ísť... 😝 Ale aspoň ti pôjde spať poobede. Taťka vstávala dnes 6,15 a spať pôjde až večer. To už bude mrzutáááá.

martinka- tak nech ti tie zákony rýchlo naskáču do hlavy. Mne sa veru študovať nechce, lenivá som na to.

klbka- adrenalín ti stúpol aj bez adrenalínového športu. Nejako to preži, pevné nervy. A na pitný režim dnes zabudni, aby si vydržala. 😅

sasulec
16. apr 2010

Ahojky dievcence,koonecne sluniicko,jaak sa tesiiim 😵
Bodulcek,aj my k nej chodime,a co ma Davidko ? 😕
mozes do ip 😔
idem vas docitkat 🙂

sasulec
16. apr 2010

Aha uz chnapkam,tk aj ja raskovicovu odporucam,je to super doki s ludskym pristupom,ma troska prisnejsiu sestricku,ale to nech ta neodradi 😉

sasulec
16. apr 2010

Inak nebola som v meste,este pockam na jeden papier a pojdem v stredu,snad nebude bulit 😖

bodka13
16. apr 2010

ajoj Sašul 😵 ...sestrička je prísnejšia? mne sa ani nezdalo,nato ako im tam David(na začiatku) skoro
rozobral ambulanciu bola v pohode 😀 😀 😀 😀 ...má šelest,ale zistili mu ho až v 3 rôčkoch,a oznámili mi to tak,
ako keby som o tom vedela: "ten šelest tam stále je"...ale chodíme pravidelne na kontroly

sasulec
16. apr 2010

aha tak mozno mala len zlu naladu vtedy,ve to bola len raz taka trosku namosurene,myslim,ze nema rada ked deti placu,no ale co s nimi,take male ako je Saska to nechapu,iked im nic bolestive nerobia,placu a brania sa,mozno ju len rozculila nejaka chulostiva mama 😕 😅
Tak selest? hmm tak ale selest je predsa dosledok niecoho,teda samotny selest je len zvuk kt. srdiecko vydava,ked sa nieco deje,mne to tak vysvetlili,no hlavne, ze to nieje nic horsie,ach jaaj neviem preco je teraz tolko deti srdieckovych 😕 😔

jajka968
16. apr 2010

čafte,

konečne nesmoklí, dúfam, že ani nezačne, musím na mestský úrad, jupíííí, už máme podpísanú zmluvu o prenájme sa tešííííím 🙂
vy toho toľko popíšete, že ani to staršie nestihnem dočítať.
ináč, včera som bola pozrieť aj v tom sportisime, ale malé botasky na marko už neboli a ani na olču, iba pre sárču, takže nakoniec z nákupu nič nebolo 😒 . dnes chcem pobede behnúť do mlynov, mám tam pre sárinku vyhliadnuté topánky na oslavičky, tak ich pôjdeme kúpiť, ešte olča mi ostáva, ťažký oriešok, čo sa páči mne, jej nie, čo jej, zas mne nie, na čom sa zhodneme, buď neni číslo, alebo nejaký háčik vtom 🙄 😀 a ešte sukňu zohnať, už som zúfalá 😒

idem dať drobcovi hamkať, si pýta

beruska113
16. apr 2010

Ozaj Jajka,
vy mate v poslednej dobe aku smolu s tymi autami. Ale nastastie, ze sa im nic nestalo. Ale teda bolo by mi riadne do placu.

Klbka,
tak drzim palce, nech nervy preziju. A knihu si kludne pozicaj aj dodovolenky, ved my ju uz precitanu mame.

Luki má novú trojkolku, rano ju muz priniesol, od svokry k 1.rocku sice riadne predcasne, ale co uz. Muz ju so mnou vybral, chcela som inu, lepsiu znacku, ale ta stala 70E a tato 42, tak som nechcela svokru tak financne vycicat. Ale je od 10mesiacov, potom dam foto. Maly tam uz vyplaseny sedel. Na ulicu by som s nim este nesla, podla mna, aj ked ma taku ohradku a okolo pasa traky, moze este vypadnut. Ale na leto bude fajnova. A potom sa da zlozit na trojkolku.

sasulec
16. apr 2010

berus daj foto,chi chi a inak s tym skorym kupovanim darkov,tak mala dostala bicyk ked mala 3 mesiace,na krstiny od krstnych,hehe 😀

zuzana76
16. apr 2010

ahojte

ja som bola dnes na tom glukozovom teste rano, celkom mi to chutilo 😀 , akurat je blbe ze sa nemoze potom jest ani pit, ani nikde ist, ale nastatsie tam bola este jedna tehulka, tak sme celu dobu predebatili

zuzana76
16. apr 2010

vysledky budu az v stredu

inak teraz pre zmenu kaslem zase ja, teraz si pojdem vyzdvihnut peniaze na postu, co som si objednala nieco z OTTA a vracala som to spat, lebo to boli take handry

patko je uz dobre na tom

zuzana76
16. apr 2010

ale dosiel mi aj balik z Bonprixu a s tym som spokojna, jedny pletene saty, nositelne aj teraz aj ked nebudem tehu , 2x pyzamo a 1x top- ale ten asi vratim, lebo sa mi zda,ze potom mi bude velky, ked nebudem tehu

zuzana76
16. apr 2010

brala som si tie sive, hoci pacia sa mi aj fialove , aj tie tyrkysove

zuzana76
16. apr 2010

top tento biely velkost 36/38

http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?cat=1.10...

ale je mi teraz ok, na brusko, ale ked nebudem tehu, tak mi to bude velke, tak rozmyslam,ze vratim, hoci nie je to drahe, ale tak zase naco mi to bude v skrini stat

zuzana76
16. apr 2010

co dnes varite?

ja rajcinovu polievku, tu uz mam a druhe urobim cestoviny so syrovo -sunkovou omackou

zuzana76
16. apr 2010

no a akurat ked sem dojdem ja, tak tu ani nohy 😀

sasulec
16. apr 2010

zuzi kuk,akurat sme sa krmili,inak sme dopapkali zemiackovo kyslu a cestovinky sa chystam aj ja robit,ale smotanovo hribikove,musim kuk ake tam mam omacky,hehe 🙂
idem malu ulozit,zatim papa 🙂

zuzana76
16. apr 2010

tak, my ideme na tu postu - najskor som mala napisane, ze na psotu 😀 , tak dufam,ze na psotu nevyjdeme 😀

any23
16. apr 2010

pekný dník všetkým 🙂 juuuj konečne dnes trošku aj slniečko vykuklo, to hnusné upršané počasko ma normálne ubíjalo, ani sa mi nič nechcelo, bola som jak oťapená, nízky tlak no a dnes ako je krajšie, hneď sa aj lepšie cítim 😎

ja dnes varím polievku zo suchého hrachu a sečuánske kura s hranolkami, pomaličky sa mi to dovára, za chvílku to bude hotové 😅 posledné dni som stále straaašne hladná, každú chvílku si musím niečoho zobnúť, malinká má veľké nároky 😝 😉 ale od minulej poradne /minulú stredu/ som nepribrala ani deko čo sa čudujem 😕 ale zato bruško pekne podrástlo 😅 neviem nájsť kábel od foťáku - žeby som sa pochválila ako rastieme 😒

zuzka no teeeda tak tebe to chutilo? 😝 😀 aj si mala citron? 🙂 tak držím palce aby boli výsledky oki 😉 a tie šaty sú veeeľmi pekné 😎

zuzana76
16. apr 2010

any, to secuanske kura znie velmi dobre 😝

a mala som aj citron 😀 , fakt to bolo pitelne , dakujem, dufam,ze aspon toto bude ok a nebudem musiet chodit zvysok tehu este aj na diabetologiu na kotroly, lebo ma mrdne z tych lekarov uz