Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
berus super fotky, maly je herec..my tiez ako krmivo pre hady, ale potkany vacsinou beru ako milacika 😀
beruš- motorka fajn, pekná, ale šak s vodičom si ju mala odfotiť 😉
berus trojkolka je pekna 😉
beruska, trojkolka je super, aj ja som taku chcela pre maleho a ankoniec dostal na vianoce od nasich inu, tak potom sme uz nekupili, ti verim,ze sa mu na tom paci 🙂
maca, tak to je dobre, ked nebyva chory, ja sa uz pripravujem , ze my sa chorobam asi nevyhneme, no ale co uz, niekedy to odtrpiet musime
a sikula si, nakopla si vrtulu a uz je vsetko hotovo , to ja som akurat obed navarila a zjedla 😀
jeeeeeeeej ahojteeeeeee......ale vas tu mam kopu znamych...ako sa mate?
zuzi 🙂 ved si to odkrutis s druhou materskou takze to nebude take strasne
karin ahoooj
no ved, odkrutim , o to az tak nejde, ale nechcem, aby to prenasal na male babo 😒 , toho sa bojim,ze budu chori obaja , ale ved netreba sa bat dopredu, mzono to az take strasne nebude ale ja sa musim dat zaockovat proti kiahnam, ja som ich nemala vobec a teda chytit to v tomto veku do vlastnych deti nie je asi bohvieco
fuuuu tak to teda ano....sranda, ze si ich nechytila, asi mas dobru imunitu 🙂
no tak s tou imunitou neviem, lebo na mna sa nalepilo vselico ine, ale ked to mal brat aj sestra, tak ja nist , to som mala uz 16 rokov a oni boli este taki mali, 9 a 11 rokov a mama - Chod sa s nimi hrat, nech to mame uz z krku a ja nic 😀
karin caves
😀 😀 😀 zuzi dobreee
dufam,ze nikto nemate v najblizsich dnoch nikam letiet
maci hod mi do ip ako sa volas, ak mate hady, tak myslim, ze muz hadam tvojho aj pozna. a kde byvate.
Vulkán, ležiaci asi 120 kilometrov východne od islandskej metropoly Reykjavík, už od stredy chrlí sopečný popol a dym až do výšky šiestich kilometrov. Ani po vyše 40 hodinách aktivity nič nenasvedčuje tomu, že by vysoká intenzita erupcie mala v najbližších dňoch poľaviť.
karin ahoj
zuzi,
ani ja som kiahne nemala. minuly tyzden som sa chcela ist dat zaockovat a muz mi spravil prednasku, ze to v injekcii su oslabene kiahne a ked ich budem mat, aj maly, tak kto s nim bude a je presvedceny, ze ich potom urcite dostanem. ale sak raz mu nic nepoviem a dam sa zaockovat nech nefrfle.
sofer spal, ale potom odfotim aj jeho.
ahoj berus no co ako s tou navstevou??sak sme maleho sto rokov nevideli
tento tyzden nemozeme uz, hadam buduci, idealne by bolo keby prsi 😀 , to hovorime kazdemu, lebo peta udrzat mimo roboty okolo domu je tazke. ale utorok ma prsat a peto ma volnop.
no tak zatim cafte idem pre dite 🙂 a ostaneme vonku nadherny cas je, idealny na bicykel 😀 pekny dnik
na zaciatku usmev, potom nervy, ale bezpecne je hrat sa s nou ked na nej nesedi.
beruš- zlatý, aký je vytešený 😀
To ako ste sa dostali k tomu, že hady chováte. Po takom domácom zvieratku som nikdy netúžila. 😝
ale úsmev neodolatelný 😀
dupi- ty máš aké umelecké sklony. To ja by som si veru netrúfala. Pekné, šikulka. 🙂
aky je krasny malinky beruskin 🙂 😵
dupinka velmi peknucke 😵
veverca: ja som len vyfarbila podla predlohy 😀 😀 😀 a zblizka to az take jedinecne nie je 😅
ozaj, kto máte záujem, predávam predlohu aj farby. Minula som ich fakt minimum. 🙂

noo upratane mam, babovka sa pecie, grecky salat sa chladi a kuriatko zapacovane 😀 aka som akcna co? zajtra muzik pride z roboty to asi preto 🙂
no baby jasne uz chapem, chapem 🙂 a k tym hafanom, ved sa dohodneme a mozte sa dovalit hromadne pokukat, pokafickovat 😉
any Emka je krasne meno 😀
no mala by som este ist psov nakrmit nech mam poobede klud
zuzi maly chodi do skolky od 2roky aj 2mesiacov 😉 parada...doma sa uz nudil a tam ho aspon zabavia, kopec veci sa naucil a nastastie voci chorobam sme imunny vobec nebyva chory klop klop takze supis