icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

maca21
16. apr 2010

caute 🙂 motam sa tu a objavim vas tu inkognito, jeej Zuzi gratulujem k babatku som nevedela, ze si tehu 🙂

zuzana76
16. apr 2010

maca, diiiik, no uz sme za polovicou 🙂 a zase bude chalanisko, ale nevadi, ja sa uz tesim , ze si hadam budu rozumiet

zuzana76
16. apr 2010

teda fakt si tu nebola dlho, ako sa mate? este mate psikov, moj maly mi kazdy den pili hlavu,ze chce maleho psika, ale kde do bytu

maca21
16. apr 2010

zuzi nevadi, hlavne nech je zdrave a do tretice aj baba bude 😀 si si to dobre vymyslela ideal vekovy rozdiel podla mna, aj meno pekne ste vybrali..super tesim sa s vami 🙂 inak odkedy tu mate tuto temu? som ani nevedela

maca21
16. apr 2010

zuzi v pohode stavame domcek takze zaneprazdnene 🙂 psikov, mysky a potkaniky mame 😀 ved niekedy ked sa vycasi nas pridite pozriet nech sa maly aspon zahra s hafanmi, mam yorkshirov o tyzden budeme mat steniatka tak mozte dojst popestovat, ked trochen podrastu

zuzana76
16. apr 2010

no uz dost dlho mame tuto temu, ale bola vo volnej diskusii a druha skupina si vytvorila VIP temu, takze si debatia tam a my sme sa teda presunuli do regionov, nech nas najdu aj ine Nitranky 😉

klba
16. apr 2010

ahojte, idem vas docitat. 🙂
zachod nam este stoji 🙂 , zatial len vyburali zadnu stenu, aj to len polku, kedze sme na najvyssom poschodi nie je nutne to vyburat komplet az po vrch, tak som vcelku aj rada, 🙂 ked odidu mozes si dat naspat ten zadny panel, nerozbili nam ho. 😉

Uz som vymakla aj majstrov co prerabaju byty, ked nam tito majstri dokoncia sachtu pridu to okuknut a potom nam zadnu stenu celu zburaju a daju miesto toho novu, aj zo skrinkou na toaletny papier, z dvierkami na sachtu, vetrackou, cena cca len 40-50 € 😕 , som rada cakala som inu cenu ale robili nejaku prerabku uz susedom pred rokom a vraj su sikovni a lacni. 😵

Juri uz dohodol kamosa co nam nahodi obklad a dlazbu ten nam to oblozi a pri Juriho robote predavaju dlazby, pozna majitela, tak sme dohodnuty ze sa tam pojdeme kuk, aj kamaratsku cenu uz dohodol. 😵

Juj len nech to vyjde, uz zacinam spekulovat ze prerobime aj kupelnu, 😉 , to som cela ja, 😅 ked mame uz pozhanane kontakty a majstrov, resp. skor ako nam zacnu wc dam si poradit ako by sme mohli prerobit aj kupelnu, nech sa nam trochu zvacsi kuchyna, nech neprerobime wc a nakoniec pri prerabke kupelne zburame cele jadro. 😝 😅

maca21
16. apr 2010

inak motam sa tu sem tam citam co ma zaujima, ale neprispievala som vies uz nr neni o tom o com bola, ked sme boli tehu 🙂

zuzana76
16. apr 2010

no tedaaaa, to mate hotovy zverinec, a s tym domcekom to je na nezaplatenie mat vlastny dom so zahradou , tak tie steniatky by sme veru aj pozriet niekedy prisli, len sa obavam,ze ich bude chciet odniest domov, nechapem co to ma teraz za maniu, musela som mu normalne maleho psika aj macku kupit, take figurky a s tymi spava 😀

zuzana76
16. apr 2010

klbi, no tak nech mate cim skor hotovo, sa pamatam, ked sme este aj my jadro burali a prerabali, to bolo hned ako sme byt kupili, to bola hnusna robota, sama spina, na nervy

zuzana76
16. apr 2010

a do tretice baba, no to neviem, ako vravim, to bdue jedine ak cisty smyk 😀 , 3. neplanujeme zatial, ale ved ktovie, mozno nas to este okolo 40-tky chyti 😀 , ja by som aj mala 3 deti, ale nie v 3. izbvom byte, teda nemame to najhorsie, lebo je velky, ale uz by bol problem s vecami a uskladnenim a tak, ale ved bude ako bude , ako s avravi - Nikdy nehovor nikdy

maca21
16. apr 2010

zuzi oki ved sa tu mozno budem motat castejsie, ked som vas objavila 🙂 tak dava si pripravu na braceka o zvieratka sa cil stara, potom bude o maleho 😀 noo padam upratovat bo tu mam akoby tu bomba padla a zachvilu pre dieta do skolky, este sa tu stavim cafte

zuzana76
16. apr 2010

jej tebe sa zije, ze dieta v skolke 🙂 , tak sa maj pekne a zastav sa, papa

any23
16. apr 2010

zuzka to je len taká hotová omáčka od uncle bens sečuánska, podusila som si kuracie mäsko a švacla ju k tomu, trochu prehriať a môžem podávať 🙂 dnes sa mi nechcelo vyvárať, je to rýchle a chutné /aj keď plné éčok a všeličoho možného 😝/ ale dnes som vážne nemala chuť stáť pri hrncoch 😝 inak, náš má tiež mániu na psíkoch, vždy rumázga keď odchádzame od našich - chce si od nich zobrať ronyho - majú yorkshira 😝

klba
16. apr 2010

maca21 vitaj 😵 medzi nami. 🙂

zuzi tak chutila cukrova voda? 😕 🙂
inak ta tunika pekna 😵, pekny vyber. 🙂

any, hod recept na to kura, znie to dobre mnam, uz mi sliny tecu. 😵

a kde je marianca, ta nas hadam nevie najst, chyba mi tu.

zuzana76
16. apr 2010

klbi, chutila mi 😀 a maly mal diskoteku 😀 , jemu to chutilo tiez

este som zvedava ake budu vysledky, dufam,ze dobre, lebo okrem tych vsetkcyh lekarov chodit este aj na diabetologiu sa mi teda nechce

zuzana76
16. apr 2010

any, aha, tak to tusim aj poznam, obcas tiez kupim taky polotovar, ale teraz mi idu sackove polievky 😀 , ale kupujem si aspon tie Zo zahradky, co su bez glutamanu

klba
16. apr 2010

zuzi, ja MK pouzivam amo dennik, sem napisem a o rok precitam co sme prezili 😀 😀 😀 nech nezabudnem. 😉

any, ecka ci nie, dnes si clovek nie je s nicim isty, uz sa ani na trznici nemozes spoliehat ze je nieco domace a zdravsie. 😅 😝
a zelam dobru chut. 🙂

zuzana76
16. apr 2010

klbi, no , lenze ja som si chcela precitat ako som prezivala tehu s Patkom a uz tu temu zmazali co sme mali - Augustovky 2007 ☹

klba
16. apr 2010

zuzi, no to dufam ze budu vysledky ok, ved si aj zasluzis 🙂 , ty uz si tolko dr obehala ze si s nimi mozes tykat 😅 , tak to snad teraz dopadne dobre, drzim palce. 😵

klba
16. apr 2010

to fakt, zuzi? ☹
no to musim ist okuk nasu temu kde sme tehulkovali ci este frci, ale asi nie. 😢
ale aspon si precitam v teme nr porodnica ako prebiehal porod, ked uz nic ine. 😅

zuzana76
16. apr 2010

hej porod mam aj ja v teme Nitr. porodnica
tvoju temu mzono este nezmazali, uz len tie uplne stare z roku 2006-2007 asi

sasulec
16. apr 2010

Ajoojte,tak sme si kapanek schrupli,Zuzi,pekne a dobre si vybrala..
Klbi drzkaj sa,inak ja uz mam z toho misuge,raz tak potom inak vravia,ale co uz,len nech to dotiahnete k spokojnemu koncu,no ideme si urobit cestovinky,mnaaam! 😝 taak mi dosli dako na chut 😉

helenkasabinka
16. apr 2010

ahojte

maca ahojky moja,veru Nitra je uz len o tom kto co ma viac a kto na koho nema atd 😉 len same prachy 🙄 😉

klba
16. apr 2010

sasul ved prave preto som rano robila bordel s majstrami a susedom co ich zabezpecil, 😠 vcera mali zacat nas, nestihali, tak ze az v pondelok a nakoniec prisli dnes, dopredu nic nepovedia, ako uplny chaos 😝 a miesto 3 dni nas robia 5 dni. 😖
no uz som 🤐 , lebo sa zase vytocim. 🙄
ale som rada ze sme vybavili dokoncovacie prace, necakala som ze tak rychlo pozhanam kontakty na dokoncenie. 😵

zuzi, teraz som sa zacitala do tej temy porodnica, skoro som sa nevedela odlepit od pc, 😉 sranda a ako to uz bolo davno. 😅

klba
16. apr 2010

heli ahoj, a uz 🤐 , myslim ze uz sme tuto temu uzavreli, netreba do toho stale rypat. 😉 🙂

helenkasabinka
16. apr 2010

klbka uplne suhlasim s tebou 😉 takze uz 🤐 🤐 🤐 😉

klba
16. apr 2010

super 🙂
ja si citam spatne temy ked sa tehulkovalo a rodilo 😀

beruska113
16. apr 2010

Maca,
aj my mame mysi, potkany uz nechovame tusim. A preco ich chovate? My ako zradlo pre hadov.

Skusim hodit trojkolku, inak maly na nej sedi vyskereny, ale ked sa pohne, tak do revu. Poserka mam tusim.