icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
16. apr 2010

no ja som a teraz narehnila na malej 😀

uvarila som dnes perkelt kuraci so smotanou a cestovinami vrtulkami-mala tie cestoviny len glgala a ani nepohryzla 😀 ona ten perkelt strasne lubi,ale ze az takto 😕 😀 ani sa ich nesnazila pozuvat 😅 😀 😉

zuzana76
16. apr 2010

dupi, ty si sikovnica, je to fakt pekne

berus, no ved toho sa obavam,ze potom tie kiahne dostanem, ale ved teraz sa aj tak nemozem dat zaockovat kvoli tehu a potom zase kojenie, takze najblizsi rok asi nehrozi,ze by som sa davala ockovat, este zistim co a ako u mojej obvodnej, to sa tusim aj plati toto ockovanie

zuzana76
16. apr 2010

berus, maly je hotovy motorkar 🙂

heli, ze glgala 😀 , tak toto u nas nehrozi takto jest

helenkasabinka
16. apr 2010

zuzi no ja som z nej nemohla zakazdym ked to prehltla tak sa na mna usmiala 😀

helenkasabinka
16. apr 2010

ale od vcera jej zasa konecne chuti papat,lebo ked bola zahlienena a brala atb tak mi nechcela nic cele dni papat a len vodu pila 😒 ja som uz bola zufala,lebo ani len kakavko nechcela pred spanim,ktore mi nikdy predtym neodmietla a tak som nevedela co jej mam dat papat kedze nic nechcela ☹

a od vcera uz zasa papa vsetko 🙂

dupinka
16. apr 2010

heli, že glgala 😀 😀 😀 😀

veverca
16. apr 2010

beruš, keď sa dáš zaočkovať tak nemôže od teba dostať. A keby náhodou- naša Tánička mala kiahne 6mesačná, Gabko zo škôlky priniesol, a bolo celkom v pohode.
zuzi- pokiaľ malý nechodí do škôlky, tak sa vám snáď vyhnú.

mrauco
16. apr 2010

Ahojte, poradi mi niekto dobreho pediatra na Klokocine, Braneckeho, resp. blizko mesta.

zuzana76
16. apr 2010

na Klokocine chodime k Dr. Seleckej, je fajn, ale ako to ze este nemas pediatra? ved priamo z porodnice sa posielaju zaznamy o dietati uz pediatrovi, ktoreho si vyberies pred narodenim dietata

helenkasabinka
16. apr 2010

ja neporadim lebo my chodime na chrenovu 😉

no a ideme na dvor von trosku a popozerat kolko zeliny nam vyrastlo v zahrade po dazdoch 😅

klba
16. apr 2010

baby na dnes mame uz finito 😵 , majstri uz odisli, aj som to dala vsetko naporiadok, ked pride Juri ideme na nakup, prasule oplieskat, aj darcek treba, narodky a meniny sa mu blizia. 😉

mrauco, ja chodim na Klokocinu dr. Gallusovej, je fakt dobra aj prijemna doktorka. 🙂

klba
16. apr 2010

berus, maly je chutny na tej motorke 😵 , milene to je a pocuj to kde ste boli co ste pri tych preparovanych zvieratach foteni? 😕

karin vitaj, ako sa mas, co nove? 🙂

karinka
16. apr 2010

ahoj klba.....a dobre sa mame,ved chystame zachvilu pomalicky oslavu nie?????uz zacinam okukavat torty,,pozvanky som uz porobila

mrauco
16. apr 2010

zuzana 76: nemam pediatra v NR, lebo zatial som u nasich, kde som aj rodila, tak zatial mame deckara tu. Ale o tyzden idem uz za manzelom do NR, preto zistujem a veru neviem koho. Myslela som ci nieco nie je na Parovciach, velmi sa nevyznam ☹ nic tu nepoznam este poriadne. Este ani sama nemam prelozenu kartu k vseobecnemu ani ku gynosovi.. bude sranda. Skoda, ze to nejde mat vsetko v jednej budove.

mrauco
16. apr 2010

Na tej Klokocine su obe aj Selecka aj Galussova na tej poliklinike starej?

zuzana76
16. apr 2010

mrauco, aha, ano aj Galuusova aj Selecka su na tej starej poliklinike na Klokocine, Selecka je na prizemi vchod z boku a Gallusova, myslim na prvom poschodi, tiez ten bocny vchod

any23
16. apr 2010

ahojte 🙂 my sme boli s maťom na klokočine pre alexíka do škôlky a potom sme skočili do centra - do jysku som potrebovala, alex sa tam potom pohral v tých kockách, nemohli sme ho odtial dostať 😝 teraz už terorizuje tatinka s puzzlami 😝 😀 idem pobaliť nejaké veci, zajtra ideme do beňadiku, doobeda ma čaká upratovanie, maťo sa zatiaľ vyspí po nočnej a keď sa najeme, vyrážame 😅 teda taký je plán, uvidíme kedy sa vymotáme z nr - či nie až navečer 😝

zuzka, klbka, ja také polotovary veľmi kupovať nezvyknem, no ale tak raz za čas neuškodí si myslím 😝 ale chutilo to vážne dobre, ani na večeru nezostalo - malý hladoš sa do toho pustil keď sme prišli domov 😅

maca ďakujem - to alexík vybral 🙂 od začiatku tvrdil že bude mať sestričku emku, ešte sme ani nevedeli čo čakáme a už to všetkým rozprával - tak nás tým nakazil že nad iným menom sme ani nerozmýšlali 😅 a asi tým nakazil aj drobčeka v brušku a ak aj mal pipíka, radšej mu odpadol aby bol veľký brat spokojný 😀 😀 😀 😉

a akých yorkov chováte - tých mini? 🙂 naši majú takého väčšieho, nie je to ten do vrecka, ale ďaľšia sestra má mini yorkshirku a tá má teraz šteniatko a je hrozne milučké 😵 ak by sme nečakali teraz bábenko, tak by bola naša - brala by som ju všetkými desiatimi 😅 a alex by bol aspoň spokojný 😅 ako ja som nikdy veľmi týchto psov nemusela, ale odkedy majú naši ronyho a sestra bekynu tak mi dáko prišli na chuť - sú milý, zlatý, rýchlo sa učia, taký maznáčikovia 😵 aj keď rony je trošku nervák a k cudzím dosť nedôverčivý a nevrlý, ale k svojim je to super kamarát...

mrauco, my chodíme k dr.holecovej - tá je tiež v poliklinike na klokočine 😉 a sme veľmi spokojný, k nej som chodila ešte ja ako dieťa a plánujem k nej dať aj malinkú keď sa narodí, aj keď už bývame na chrenovej a máme to teda od ruky, ale to neva 😉

helenka, perkelt s cestovinami zbožňuje aj alex 😅 malá musela byť podarená 😵

karinka ahoj 🙂 no teeeda, ako to letí, tamarka už bude mať druhé narodeninky 😕 😎 si pamätám keď si ešte len začala písať do nr - to si ju ešte len čakala 😵

dupinka krááásne, si šikulka 🙂 😉

majulcek
16. apr 2010

no ja ziram... 😀 maca,kaarin cafteeeeeeeeee som vas dlho neciiitala....
neskor sa ozvem kukam bez servitky a mala sa kupe...ciao 😎

karinka
16. apr 2010

any veru,leti ten cas strasne rychlo...uz to budu dva roky,uteka to.....

caff majul

sasulec
16. apr 2010

Ajoojte,tak sme boli na velikaanskych nakupoch, a urobila som si radooost,kuupila som si novy vysavac,nieje to nejaka znacka,ale sllpna uucel,dobre taha,uz som na nom aj brazdila po byte,sak ako inak gazdinaaa 😀
Malej som bola kupit inhalator,mala ma trosku nadchu,tak som sa chcela vyzbrojit na vejkend,ale len taky mini mi ponukli,co sa priklada k nozteku,ze mam vyskusat,no bolo troska placu, ale tak nejako zahrame do autu,kuki Maaju a bude po placi 😉
A kupila som jej vitaminkove cukrlatka tak bola stastnaa 😉
Berus trojkolka je supis,sa tesim ked zacneme brazdit po parku,chi chi 😉
Dupi krtko je kraasny aj mi chceme,nenakreslis nam Maaju??? 😕 😅 😵
Vitam novacikov tfuj tfuj nech sa vam u nas lubi 🙂 😵

any23
16. apr 2010

beruska trojkolka je super a malý na spapkanie 😵 😉

any23
16. apr 2010

u nás sa ešte nespí a vyzerá to tak že tak skoro sa ani nebude 😝 v škôlke si cez obed zdriemol čo uňho nebýva zvykom, on v škôlke nespáva, od začiatku šk.roka možno tak 3krát tak dneska budem mať dlouhýýý deň 😝

sasul tak si si radosť spravila 😅 😉 mne včera maťo kúpil novú žehliacu dosku - stará doslúžila a onedlho ju budem potrebovať - chystám sa prať mini vecičky tak koncom mesiaca 😵 tešíííím sa na to 😵 inak žehlenie nemusím ale tie mini vecičky budem s veeeľkou radosťou 😎

any23
16. apr 2010

a sasulku nech tá hnusná nádcha rýchlo prejde 😉

sasulec
16. apr 2010

Dakujeme Any 😉
Jaaj na to si pamatam na tu kraaasnu hrrbu dupaciek,kosielocek,ponozticek,bodicok,hmmmmmm 😅
No dobre kopnite ma nech sa zobudim 😝 😀 😀 😀

maca21
16. apr 2010

pekny vecer 🙂
any tak alexik si sestricku vydupal 😀 super aj nas basni o sestricke o bracekovi ani pocut 😅 a k tym yorkshirom my mame tych mini , normalne neexistuju 3druhy yorkov, ze mini, stredny a velky,to si ludia uz vymysleli 😎 to je uz tak preslachtene ze predaju pomaly 6kg yorka, ze mini 😝 nenormalny narod....ale to vidim asi len ja, kto to bere ako milacika a ma to od mala doma je mu jedno kolko ma kg 😀

caf majul 😎 si nas vystopovala normalne 😀

dakujeme za uvitanie tak my sme skor staro nove 😕 😀 a dufam, ze nam tu bude dobre

heli a kde mame foto sabinky ako sa dzga 🙂

sasul no veru aj mne by sa hodil novy vysavac chudak uz doziva, ledva taha niekde je akcia?

maca21
16. apr 2010

jeeej a babatkovske veci zehlit...super 😀 ja som teraz davala kamoske veci po nicolasovi v juni ma termin tak sa vytesujem aspon kocikovat jej budem chodit 🙂

veverca
16. apr 2010

mrauco- my chodíme na Klokočinu k dr. Kolčákovi, tak si môžeš vyberať 😀
sasul- nech vám rýchlo soplíky prejdú, nadpopujte sa céčkom 😉
any- žehlenie ani ja eee 😝 , ale tie bábätkovské vecičky, to je radosť 😵 a ešte na novej doske 😀

veverca
16. apr 2010

maca, veď si urobte tú sestričku. Ja mám tehotné 3 kamošky- susedy, robia mi tu chute na bábätko. Ale my už máme dve, dokonca párik, to už stačí. 😀

maca21
16. apr 2010

veverca no len teraz stavame domcek takze az potom, vies mangel na kamione vsetko je na mne stresy a tak nebolo by to dobre, ale potom urcite 🙂 inak teraz je taky babybooom 😀 ale ty by si mohla vies uz mas parik tak ti bude jedno co to bude 😀

inak baby ja viem zvedava som, ale ste priamo z nr? teda tie co nepoznam, alebo???? 😕

majulcek
16. apr 2010

maca sak teba zacitit na mk neni problem 😀 ozaj a hafino co ,nasli ste uz? 😕