icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

majulcek
17. apr 2010

zuzi nuz hold musi sa aj ona niecim zivit,bo naroky velke 😀

seve_ranka
17. apr 2010

fuj, majul, teraz ked to citam...no mas ty dievca pravdu! 😀 zivot je taky krasny aj bez priblblych serialov a umelych melonov 😀

majulcek
17. apr 2010

severanka dobre nam je bez melonov,bez zase melonov,sak mi sa nemame vlastne ani na co ,preco stazovat 😀

seve_ranka
17. apr 2010

veru, pokial sa nam deti smeju, dobre nam je aj bez nich 😀 ale zasa taky melonik v lete je fajna vec 😉 idem baby, tusim sa stmieva 😀 ak by prisla Jajka, Sasi a spol., ze ich pozdravujem 🙂 pekne sniky 😉

majulcek
17. apr 2010

bruu 😔

zuzana76
17. apr 2010

baby, idem uz oddychovat, dobru noc

bystricanka
autor
18. apr 2010

dobré ránečko 😵

tak my sme už hore. Ja už periem. 🙂 Dnes ideme mať fašírky a k tomu zemiačiky. 😵

neviem či sa mi chce vás čítať, lebo vy ste asi na materskej DOVOLENKE a strašne sa nudíte, tak píšete jak besné 😀 😀

včera som videla malého henkinho maximka aj s jeho krstnými a babkou. Tak som ich išla pozdraviť a trošku pohladkať malinkého. 😵

bystricanka
autor
18. apr 2010

no a vítam v našej teme karinku aj macu. 😵

martinka1704
18. apr 2010

pekné ránko 🙂 my už tiež do 6:30 hore, takže upratujem vo veľkom a perem 2-hu várku. Včera sme mali flákací deň, teda ja s malým a so segrou a maminou, behli sme do Mlynov trochu na nákupy, potom sm zakotvili na obed u Moretiho. Nakoniec sme dorazili k našim dali sme si s malym šlofíka a šli sme na futbal. Inak od pondelka mame doma futbalistu. Matko zacina chodit na futbal, síce je ešte malý ale treéner tu na Čermáni ho zobral, medzi detičky 4-5 ročné. takže budeme sa mať kde vybiť energiu. včera o ničom inom navečer nerozprával, len že treba kopačky kúpiť, že v teniskách sa futbal nehrá 🙂

bys - ty ako za včasu dnes hore. Či Matúško je stále taký rannostaj? 😕 😅

karinka
18. apr 2010

dobre ranko,tak mi od pol 7 hore,slecna teraz tancuje na senzus,poobede chcem ist do parku s muzikom a malou aspom na hodinku

severanka..ty si ma videla??a co si nepovedala??ktora si bola?teda ktore bolo tvoje diiite?

bys dakujem za privitanie....

zuzanakarolinka
18. apr 2010

čaute ránostajky, no mi tiež podobne sme na tom, od 6.30 fungujeme, obed sa varí, malá tu pobehuje s manželom, on pred ňou a ona za ním,

dnes to vyzerá na krásny deň, tak si ho pôjdeme aj my niekde užiť na prechádzku a tak

karin a martinku vítam, čaute

domyyy
18. apr 2010

ahojte lásky moje 😵 😵 😵 😵 😀

ako vidím tu väčšina vstávala o pól siedmej 😅 ja som vtedy ešte sladúčko spinkala 😵 😅 no nebolo to celkom tak ružové ako sa tvárim 😀 😀 moja rodinka ma zobudila o pól ôsmej, lebo sa bláznili 😠 😝 večer som bola nachvíľku v Átriu pokecať s kamoškou, mala zlý deň tak taký výpadík nám prospel obom 🙂 dnes je skúška s kapelou tak sa teším 😉 i keď.... ja ešte hrať nebudem 🙂

baby to stretko nejako zorganizujme aj s vašimi láskami samozrejme 😉 čo poviete na park?? 🙂 a deň by sme dohodli keď bude pekne 🙂

zuzana76
18. apr 2010

ahojte

tak ja som vstavala az o 9.17 presne 😀 , maleho amme odlifrovaneho u svokrovcov, tak sa nam zije, muz je na tom strasne, tu alergiu ma taku hnusnu, nevie duychat, stale zapchaty nos, uz takmer mesiac, este dokedy to bude mat takto? minule roky to mal lepsie, lebo chodil v jaunauri a februari pred zaciatkom sezony na nejake injekcie a teraz mu namiesto injekcii dala nejake kvapky a to je prd makovy, dufam,ze uz to prejde, hadam v maji uz bude lepsie, on je tusim alergicky na travy a brezy.

helenkasabinka
18. apr 2010

my sme dnes vstavali o 09:30 hod 😉

zuzana76
18. apr 2010

ja som prala vcera miminovske veci cislo 56-62, tak dnes to zvesim, ale to len v normalnom prasku nasom, este raz to budem prat v babatkovskom prasku, to co zostalo flakate a skarede povytriedujem, uz mam zaujemkynu, idem posielat jednej kamoske, co ma kamaratku a cakaju babatko a nemaju na vybavu, tak co sa mi nehodi poslem jej. Vraj sa potesi aj takemu ☹ , je mi smutno, ked to pocujem, ze niekto si nemoze dovolit ani len novu vybavicku pre babatko.

jajka968
18. apr 2010

ahojte,

no my sme včera pobede behli do centra, sárinke som kráááásne topánky kúpila, na opätku, jáj mali ste ju vidieť ako v nich po byte chodila, v klopkačkách 😀 , som sa nasmiala, motovidlo moje malé, potom si zmyslela, že ide spať k babke 😕 , tak bol brat môj pre ňu 🙂 .
my sme s olčou a markom gazdovali, olča zničená, umyla sa a ako do postele padla v sekunde spala, ja ju ohlasujem a ticho 😀 .
aj som hútala že pc zapnem, ale nechcelo sa mi z teplej postieľky, tak som tv kukučkovala pri drobcovi.

dnes nevaríme, mami nás volala na obed, jáj jak dobre 😝 , naučíme sa a letíme tam 🙂

zuzi, si naozaj veľmi pekná tehuľka, veľmi ti to sekne 😵

dupinka, peknú izbičku máte, len komoda pre chlapcov veľmo nebezpečná vec, marko si šuflíky otvorí a už aj jak po rebríku hore sa štverá, raz ma z neho trafí 😀

jáj ste toho toľko popísali, že už ani neviem čo, ale som sa nasmiala vy melónice 😀 , pamelice andersovice 😉

a stretko, no som za, ale v utorok-gitara, stredu-nácvik na krst a piatok-krst nemmôžem ☹ ☹ ☹ . takže buď hneď v pondelok, alebo vo štvrtok, alebo potom bez nás 😒

zuzana76
18. apr 2010

ja mozem potvrdit, ze komoda je nebezpecna vec, nas zase raz pootvaral vsetky sufliky na komode -6 a komoda sa zvalila dopredu a rovno na neho ☹ , nastatsie nic sa nestalo

zuzana76
18. apr 2010

jaji, vdaka

helenkasabinka
18. apr 2010

no som sa narehnila na vas ze chcete byt aj vy VIP...... 😀 no neznizte sa na uroven V.I.P. 😀 😅 😉

helenkasabinka
18. apr 2010

Zuzka s tou komodou sa to uz aj nam stalo 😒 ale nic sa nestalo nastastie 🙂

helenkasabinka
18. apr 2010

no u mna stretko utorok,streda a piatok nehrozi 😒

zuzana76
18. apr 2010

ozaj a dnes mame statny smutok ☹

karinka
18. apr 2010

zuzana,veru mame dnes ☹

zuzana76
18. apr 2010

periem druhu varku babatkovskych veciciek

okolo 30 tt by som to chcela preprat este raz a uz vyzehlit a pekne roztriedit podla velkosti 😵

zuzana76
18. apr 2010

ze uz 25 tt 😵 , tak do konca uz len nejakych 15 tt 😵

zuzanakarolinka
18. apr 2010

zuzi ty si šikula,
u nás bola včera segra, podonášala mi po synovi veci, ale tepláky a rifle to sa dá nosiť aj po chlapcovi, pančuchy tiež,a tak mám čo robiť, teraz ako ide jar sa to ponosí všetko, Karolínke také chalanské farby svedčia, neviem prečo, ale svedčia, jej je jedno čo jej dám, jej tuším sekne všetko

zuzana76
18. apr 2010

zuzi, nas zase ako novorodenec mal ruzove 😀 a tiez mu to seklo a teraz mu zase svedci aj cervena

ja som nakoniec zistila,ze nakupy pre druhe budu fakt minimalne, chvalabohu, tie babatkovske este boli znicene, lebo ved kakanica, grcanica, potom prikrmy taka mrkva , ale teraz co nosi Patko, tak to bude mat druhy chlapcek pekne zachovale a este sa uplne zhoduju aj vekovo, ze obaja su augustovy, tak mi vsetko pekne sadne

dupinka
18. apr 2010

Ahojteeee!

Ja som na obed varila kung pao. Teraz popoludňajšia siesta a potom snáď nebude pršať, pôjdeme na kofolu.

Kedy je stretko?? Nech sa viem prispôsobiť, vypýtať auto od muža.

Zuzi, tak to máš fajn. My sme včera zbalili Adamkove malé vecičky do vakuového vreca a vytiahli vzduch, už je to v roldore, nezaberá to toľko miesta a počká na druhé. Postupne tam budú pribúdať oblečka...
Len teraz má drobec dosť špinavé bodynká a tričká od jedla a nejde to vyprať ani s kokosovým mydlom. 😠 Máte nejakú fintu? Mne to pustí iba ak to hneď hodím do prania (používam Lovelu), lenže to sa stále nedá. 😖

klba
18. apr 2010

ahojte 🙂
doobeda som prala dalsie dve varky pradla, aj obliecky, este nove musim navliect, zaclony do kuchyne a detskej som zehlila, kedze boli nove boli pokrcene od toho ze boli zlozene aj som ich hned zavesila, este jednu zaclonu musim ozehlit, len ma uz chrbat boli, tak chvilu oddychnem.

a skoro som odpadla, mami mi zaves do detskej zle zasila, 😢 aj do placu mi bolo, su oproti zaclone kratsie o cca 20 cm, zaclonu mam az pod parapetnu dosku a zavesy su asi 10 cm nad parapetou,

este mi zostal taky kus co som chcela prevesit na garnizu, tak to snad mami nejako zlepi do kopy a nieco z toho vycaruje.
Normalne som z toho nestastna, uz rok cakam kym sa mami zlutuje a usije mi to a nakoniec pouzila zly papier z rozmermi, namakala sa na tom, to je uplne jemna latka a s tym starym strojom to islo ako v lete na saniach a vysledok je iny ako mal byt. 😢
A stve ma ze to je taka pekna zaclona, prelina sa z bledozltej do bledozelenej, aj dost draha bola a ked ju mami presije uz to nebude to co malo byt. 😒

Teraz mi volala svokra, ze idu kuk Simiho prababku, ci ideme s nimi, tak ja neviem co skor, zajtra nam pridu ti majstri tak sa robota kopi a ja budem cely vikend len navstevy obehavat, tak asi vezmu len drobca, ja rychlo behnem do stareho Tesca, musim si kupit nejake drobnosti, aj k mamine musim nieco zaniest, ked sa vratim dokoncim rozrobene.

veverca
18. apr 2010

Ahojte. 🙂 Tak dnes dostali všetky práčky zabrať...aj ja som dve várky stihla, zajtra pokračujem. Upratujem po tej maľovke a jedna katastrofa. Rušila som jednu skriňu, prehadzovali sme izby, tak teraz riešim, čo kde upratať. Mám aj kopec vecí po Gabkovi, čo čakajú, kým Tánička dorastie, zišli by sa veru aj mne ti vákouvé vaky, čo Dupinka spomínala. Dupi, kde si ich kupovala? Mala by som si zaobstarať aj ja. Tánička nám dnes urobila budíček o 6tej. O chvíľu tromfneme aj Bystričanku. Teraz som tu chcela povinný oddych nariadiť- muž zaspal, ja som si zdriemla pol hodinu o moje deti ani za svet!!! 😖 Už nech je sedem a šupnem ich do postele.
Klbi- škoda tej záclony, ale snáď sa to mamine podarí zachrániť.
Martinka- to bude ale zlatý mini futbalista 😀
Zuzi- výbavičku budeš mať vypratú dočista dočista 😀