Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
karin sak daj do placu co si dostala? 😕 😵
heli ja nic,prisla som nabalena od nasich 😀
majul nooooo komu lepsejsie 😀
heli no dneska rano som zavolala nasim a tak jemne sa votrela na obed 😀
jajka...a kam si išla moja? 😅 ešte som aj pozerala na tú desinku 😀 😀 😀
karinka...dnes máš narodky? 😕 ak áno, tak všetko najlepšie cicka k narodeninkám veľa zdravia, šťastia láásky 😵
Ozaj este som chcela Matke vsetulinko NAJ k vcerajsim narodeninkam dodatocne,ja som na teba Matulka aj myslela,ale nevladala som pisat,tak cmuuukanec najsamvacsejsi ti posielame so Sasulkou 😲 😵
Jajka myslime na vas, Sarke drzkame palcoky 😵
Heli my mame cernohora 😝
majul ja som sa zasa svokrus natrela a aj ma nabalila,salatom serstvym,redkovkou,mladou cibilkou a aj soskou 😉
oprava cibulkou
ďakujeme baby, dobré znamenie, že hlávka nebolí 🙂
domy, išla som od našich na 10 domov a to som chcela ísť peši, ale sárča zasiahla 😀 , škoda, boli by sme aspoň reč hodili
heli, si ma navnadila, cibuľka, šalátik, reďkovka, mňám, zajtra z nemocky ideme na tržnicu 😝
ináč, vonku prší, bola som prádlo pozbierať, nech nezmokne, dúfam, že zajtra nebude pršať 😒
jajka...držkajte sa 😵 a nevadí nabudúce pokecáme 😵
sasul mnamky cernohor 😵
jajka ja som uz dnes papala mladu cibulku aj redkovku 🙂 a salat budem zajtra robit asi alebo spravim aj polievku v utorok z neho
len v utorok neviem,ci stihnem lebo Michal ma volno v utorok lebo ide so mnou na to vysetrenie co som spominala,tak snad mi pomozu 😔
a doobeda este musim v utorok lietat po meste v Nitre a zhanat umely hodvab,mušelin na zavoj na brusne tance lebo ho uz potrebujeme a mame si kupit latku a usit ho......v maxe maju zavoje na brusne tance uz usite a jeden stoji cca 600 sk a ked si kupim latku a sama ho aj usijem tak ma vyde o viac nez polovicu lacnejsie 😉
drzkajte sa jajka 🙂
nebojkaj sa malinky bude ok 🙂
a tento tyzden mam perny 😅
pondelok zumba
utorok brusne tance
streda zumba
stvrtok volno
piatok zumba
sobota Polsko 😀
no ak uz teraz neschudnem tak ja uz neviem 😅 😉
a zistila so,,ze si pisem sama so sebou 😀 😉
Heli ide ti 😵 ,
ja som len prisla popriat sladke sniky,zajtra musim skocit k obvodnej doobeda,bo v stredu idem ku alergologicke,tak snad sa vybavim,ozvem sa poobede 😉
Bru a sladke sniky 🙂
bre rano 🙂
vcera som uz pri poslednom tanci Lets Dance zaspavala, zobudil ma dazd, tak som rychlo tie hrube plachty od helky a obliecky dnu prenasala, uplne ma ten dazd prebral, aj som trochu zmokla tak som si uz pockala na rozhodnutie ani spat sa mi uz nechcelo.
majul, s tymi zavesmi to nie je jednoduche, oni maju vzor take prelinave pasy na dlzku, ked to otocis nie je to ono, prinajhorsom mami kupi novu latku, ak ju este budu mat a je to dost vysoko od parapety, tak to vyzera divno, ☹ stale som to s mami nepredychala. ☹
sasul nemas zaco aj nabuduce, hlavne ze je sasuliatko ok a ty sa daj tiez na poriadok, to huhnanie co si vydavala, 😅 ved som ti skoro nerozumela. 😉
inak tie vaky sa niektore potrhali aj mne, resp. nevyfuklo mi vzduch, niekde tam musela byt dierka kadial prudil vzduch naspat, ale mam ich viac, robia to len niektore.
a maly uz tiez dociahne na klucku, na izbach nevladze dat dole klucku, tam mame take co idu tazko, ale desi ma ze otvara balkonove dvere 😖, to na 7 poschodi sranda nie je. 😒
ja uz neviem komu som co chcela, uz frcim, cakam majstrov, este aj mrcha vcera zavitala, tak idem na prazdniny mame, bez wc by som bola hotova. 😒
dobre ranko.....vcera uz som odisla rychlo
majul,od maminy babky,adidas supravu,adidas bundu,adidas botasky,od mangela kabelky 2,svokra dala peniaze,takze este nic,svagrova bizuterku a dalsia stojan na sviecku..
domyyy,nie nie mala som v utorok
dnes nie je bohvie ako baby ,ale musim ist vyplatit fakturku aa nieco si kupit
nádejne ten čas nevyzerá, ale len nech neprší, lebo to je to najhoršie, inak by sme prežili
a kedy chcete dať to stretko?
ja sa prispôsobím, nemám nič také súrne tento týždeň
pocujte baby a keby je aj skaredo nedali by sme to strtko v mlynoch,tam uplne navrchu v tom detskom kutiku,kde su kaviarne??maminky by si dali kavu,deti sa hrali
karin ja súhlasím
kocky a kedy chcete to stretko? ja mam dnes zumbu tak asi smola ☹ a mlyny neznasam odkedy sme tam stratili nausnicku ☹ 😢 😀
my sme boli hodinu vonku a aj v obchode sme boli nakup mensi spravit....ja som teraz akoze ranajkovala 😅 😉 rohlik s maslom,kuracou sunkou a redkovkou a salatom cerstvym hlavkovym 😉
heli ale to je tam v mlynoch take naj si ja myslim,ja si vzdy hacnem na kavu a malu mam pod nosom
karinka aj mne sa to tam paci,je to tam super podla mna 😉
no ale teda ked?
cafte zaujimave debaty sa tu vedu 🙂 majul klasika melony pameli anderson 😀 😀 😀 to by si nem bola ty, keby netrepnes nieco take 😉
super vikendik za nami, mm na stavbe , ja upratujem a kazdu chvilu budeme rodit yorkshirka uz ma kontrakcie takze cakam ci bude treba pomahat 🙂
dakujem za viiiitanie, zlate ste 😀 fotky krasne vsetky deticky chutne
heli ty sa nezdas, ze brusne tance a zumba akcna to zena 🙂
karin vsetko naj dodatocne nech ta manzo poslucha 🙂
baby lebn tak zbezbńe som vas prebehla nestiham cafte zatim 😉

co zajtra varite?
ja som si tgeraz vecer spravila na zajtra šošku mnamky a mam aj vybratu bravcovu pecienku na zajtra ,tak bude na stave s haluskami 🙂