Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
sasul vsak su krasne 😵 ja som si este doteraz nevybrala-neviem si z nich vybrat lebo vsetky su nadherne 😵
Marianca,
krasny dino. Maly bude nadseny. Ja torty neznasam jest. A ked je tam nejaky krem sladky, tak mi je zle hned ako ju vidim, ale kvoli malemu sa aspon na jeho narodky nejak premozem.
Jajka,
no klobuk dolu, vstavat o 4. Ja ked som bola mala a bola letna olympiada, tak som rano asi o takom case vraj behala v zbe okolo stola. A tym moje nadsenie zo sportu asi skoncilo.
Bys,
tak ak to vylovim, pozciam.
Henka,
veru na Molnosi budem. Muz ide do prahy a do prace, tak sa mi Nitry zaziadalo.
Ja trubka som oprala dve pracky a tu druhu nemam kam vyvesit. Tak cakam, kym sa to pri krbe dosusi. No idem balit na vikend. Este aj pizzove cesto som nachystala, segrinym detvakom spravim, ale uz sa mi nechce. Snad to rano stihnem.
jej Berus tak si to uzi,iked to bude asi zberak,ale aspon kondicku vycibris,hehe 😝 😀
Heli mam dilemu,co mi to robis,tie torty su fakt krasne.. 😉
zajtra idem varit Azijsku kuchynu,mnam sa tesim.. 😝
idem este kuk film Pearl Harbor.. 😉 zajtra ma zas bude mala za usi tahat z postele.. 😕
papa pekny vecer a bruu 😔
dobré ránečko 😵
ja už závisláčim pri hokeji a pri konovi samozrejme 😀
berus...dakujem. Ale neponáhla to 😉
jajka...už si hore? 😕
baby...chcela by som sa dať na nejaký kurz angličtiny. Neviete poradiť niečo dobré? Ale doobeda 😵
pozerala som na toto, len neviem či to nie sú zbytočne vyhodené peniaze 😅
http://www.praxide.sk/intenzivne-hladina-alfa/k...
sasi....aj si dopozerala peal harbor? To je tak dlhý film. Mohli ho dať o 20h a nie tak neskoro 🙄
klbka....ešte tebe som chcela.
Všetko nááájlepšie k narodeninkám ti prajeme 😵 A konečne sklidni tempo 😉 😀
dnes doobeda idem do detského kútika do maxu. Kto chce, tak sa tam môžme stretnúť. o 9.45 by som tam mala byť. Dúfam, že bude otvorený 🙂
ahojte baby, dnes klasika nestiham. 😝
uz som osprchovana, idem rychlo povysavat, pride mami, helka mi plachty donesie, aj kamoska sa ma stavit doobeda, chcela som ist aj pre kocik a do banky, ale cas mi nevyda, mozno poobede to pojdem vybavit.
vcera sme mali poradu vo vchode do 20, h, presne 2 hodiny, bola burliva diskusia, vela sa toho riesilo, po velkej noci nam idu menit stupacky, to bude sou, tyzden budem chodit na wc k mamine o dom dalej. 😝
inak hokej nemam chut pozerat, len to mam zapnute, po vcerajsom vysledku nemam na to chut pozerat a kraso som kukala, aj ked nie cele, no jajus, sklamanie velike, len jeden bod chybal Pluscenkovi k zlatu. ☹
A prave je to 1:1 vyrovnali sme, ale to tu zahucalo, aj auta trubili. 😀
bys, dakujem, pekne od teba. 😵
marianca, torta krasna, ja dam spravit vlacik Thomas, to u drobca zaboduje. 😉
práve zažívam infarktové stavy pri hokeji
huráááá...vyhrali sme 😵 😵
ahojte 🙂
klbi-ešte raz všetko naj 😵
bys-ideš pootravovat maminu?a určite aj popestovat bábatenko 😵 ...budeš nám tu chýbat 🙂
my sme boli včera v mlynoch,maximko sa krásne vyjašil v guličkách,behal z jednej strany na druhú,ja som tam stretla kamošku,tak sme kecali 🙂
Ahojte,
tak este som sem stihla kuknut pred odchodom. Tri pizze spravene, aj brokolicova polievka mne, aj zeleninka malemu, ranjky som muzovi spravila, nestihla pri hokeji a uz spi po nocnej. Aj som ozehlila, no dnes som ala klbka.
Klbi,
tak vsetko naj naj najsamlepsie ka narodkam. A priznaj sa mi, kolko ze mas?
Sasul,
no to mam sviko na moje buduce micmo. 🙂
Ni ze cez vikend vela popisete, lebo zas nestihnem docitat.
Henka, Bys,
keby nie je vikend, tak by sme sa aj stretnut mohli, ale urcite si rodinku budete vychutnavat, upratovat, kuchtit. Tak nabuduce, ked budem mat auticko pojazdne, lahko pridem.
čaute,
to boli nervy, ešte nám pri samostatných nájazdoch aj stv-čka vypadla, rýchlo som to na čechov hľadala, ešte teraz pozerám reprízu kanada-švajčiarsko, celkom pekný, ale hlavne zaujímavý zápas, i keĎ viem, ako to nakoniec skončilo, ale aj tak mi to nedá 😀
a som smutná kvôli pluščenkovi, ale myslím, že nemal veľmi dobre naplánovanú voľnu jazdu, v tom strede mi chýbala dynamika, čo je pre neho povestné a aj to asi zavážilo, no čo už 😒
klbi,všéééééééééééééétulinko naj, naj, naj 😵 😵
marek mi na malého sople preniesol, teče mu jak besný ☹
Nazddárek,
klbi všetulinko naj, naj, naj 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Jaji, ty si čistý maniak, vôbec neviem žo o čom to točíš 😨
Beruš, hoď kúsok pizze 😉
Čau heni, bys....... 🙂
heni..ešte sa somnou nelúč. Odchádzam až budúcu sobotu, nie teraz 😝 😵
marianca...ahoj 🙂
a inak bola som v tom maxe. Ja mám na to šťastie...zase bol detský kútik zatvorený, tak sme tam zbehli do guličiek. Kým tam bol matúš sám, tak bolo fajn. Potom tam prišlo dievčatko a už sme sa pratali. Chcel ísť radšej do baumaxu. No ale som to zatrhla...pomotkali sme sa po shopoch a šli sme domkov 😝
jajka...ten hokej bol dnes super. Ktovie čo si Matúš o mne myslel, ked som tu pišťala jak najatá 😀 😀
ahojte nezapinala som pc lebo sme si robili s malou spolocne doobedko,ani casu nebolo,pospratali sme,varili sme teraz bezkame von na prechadzku a do centro..ideme sa obliect a paadimetak zatim papa 😅
aby som nezabudla,Klbke vsetulinko naj k narodkam,zdravicko stasticko pre teba aj tvoju rodinku..
nech ta chaapi posluchaju a k buducemu snazilkovaniu vela stasticka,nech sa zadari bambulka.. 😅 3
Saska posiela boztek.. 😲
ahojky kočky 🙂 klbka ja sa tiež pripájam-všetko najlepšie k narodeninkááám 😵 😵 😵 😉
ja som dnes mala poradňu - všetko OK, kontroloval aj krčok kvôli tomu tvrdnutiu bruška ale aj tam nález v poriadku uff odpadol mi kameň zo srdca že sa neskracuje 😝 a vyzerá to tak že ASI budeme mať dievčatko 😅 pozeral aj môj doki sonom, aj ma poslal do medicínskeho centra na morfol.ultrazvuk - pozerali tam všetky orgány chvalabohu aj tam všetko v poriadku-ukazovala nám chrbticku, nožičky, ručičky dokonca aj pršteky bolo vidno, srdiečko kontrolovala, tváričku sme krásne videli, bolo to krásne 😎 a tiež sa prikláňajú k babe - nič mu medzi nôžkami neviselo, bol tam náznak "kávového zrna" ale nie je to ešte naisto tak mi sestrička v tom MC povedala že ak chceme, máme prísť tak o mesiac a pozrie ešte raz či to vážne to dievčatko bude 🙂 jaaaj ja som taká rada že je bábo zdravučkééé 😵
ahojte tak my sme uz doma, mam perny den za sebou a este lososove chlebiky ma cakaju, juj nechce sa mi radsej oddychujem kym drobec spi, ale asi sa na ne vybodnem, radsej pojdeme na veceru a zajtra spravim slavnostny obed. 😝
Rano som si cely byt povysavala a v troch izbach zem umyla, konecne to tu chvilu cisto vyzera, aj ked nabytok som necistila, este ze je svetly a prach nevidno 😅 😉
Potom som tu mala maminu, potom prisla kamoska, s nou sme behli do Plastiky pre kocik, uz je opraveny 😵 , bola zlata na aute ma tam zobrala, medzitym mi Helkin muz plachty priniesol, este som behla do mesta banku a nakup vybavit a odtial domov.
A radsej ani nenapisem ako ma nastvali v banke, ale nenecham si pokazit naladu, aj ked ju dnes nemam dva krat najlepsiu.
No a hokej, hm, po vcerajsom zapase som nemala nan chut a len na pol oka som kukala, vyrovnavaci gol som videla a potom som to uz nesledovala, reku koniec uz je, tak som sa von chystala a ja som bola v tom ze sme remizovali a az potom mi kamoska vravela ze sme vyhrali, ja tapa som si myslela ze to nejaky zapas opakuju a to sme este stale hrali. 😀
A dikes za gratulky, mile od vas, berus uz som stara krava, uz mam 32 ale puberta mnou stale lomcuje. 😀
any-super,že ste zdravučkí a bude asi baba? 😉 nech vám to vyjde 🙂
any, to su super spravy, tesim sa s tebou aj z toho kavoveho zrnka. 😉 😵
mna stale plasi svokra ze nech pockame s tehu kym bude drobec vacsi, mala som operovany krcok a skratili mi ho, boji sa aby som nelezala v nemocke cez tehu, aby som nebola rizikova, kto by sa potom staral o drobca, ona ma vidi cele tehu v nemocke 😠 ale ja to chcem risknut, nechcem mat velky vekovy rozdiel, potom nastup do roboty, teraz je kriza, ktovie ako by to po prvej materskej bolo, ci by ma neposlali pa-pa a ktovie kedy by sme zas zacali planovat druhe a dr mi vravel ze sa nemam bat, nuz stat sa mi moze hocico aj mimo tehu. 😝
ahojte
ja som dnes bola na odbery na AFP a aj na nefrologii na krv a 12-hodinovy moc.
Any tesim sa s tebou, tak to iste bude dievcatko, v 20 tt by uz pipika bolo vidno 😉 , az teda babatko enschovava uplne co ma medzi nozkami
ja som si aj myslela,ze budes mat dievcatko a ja chlapceka, citim to v kostiach
heli recept ti napisem este raz, musim ho pohladat, to mam v kalendari a neviem ktorom a teraz si idem lahnut, lebo som unavena, boli sme v skolke zaniest papier od pediatricky
Klbi vsetko anjlepsie k narodkam, hlavne nech sa ti splni po com tuzis
dakujem baby že sa tak tešíte s nami 🙂 ešte sa k tej bambulke až tak neviažem veď ešte to môže byť aj inak 😝 ale tiež myslím že pipíka by nepriehliadli - dnes dvaja odborníci - aj keď si nebolo nastopro istý ale to by asi videli už 😕
ahojte babule - takže píšete jak súdny zapisovateľ, kruci ani nestíham čítať.......dnes deň naprd, krpec nie a nie spať, zato spali sme po krmeni do deviatej, skoro sa mi zadok v postely zaparil - veru schrupla som si keď krpec neprotestoval 😀
nevidela som hokej ale pľuščenkova jazda mi už neušla, no ale mohla len som bola znechutená že vekom sa dá tak rozhádzať a skončil druhý fňuk...........
ahojte ja len tak na rychlo-dnes sme total ulietany len aby som nezabudla
klbka vsetucko najlepsie k dnesnym narodeninkam zelame,hlavne vela zdravia,stastia,lasky a aby šimonko mal do roka doma sestricku 😵 Sabínka posiela pusinku veliku 😉
takže klby všetučko naj, naj, naj a ako vidím si len o rok staršia ako ja 😀
any tak gratulácie k dievčatku, tešíme sa s tebou 😀
čítať vás to dá peknú námahu, no ťahám čáru lebo nestihnem spraviť čo som si naplánovala.......
no na víkend sa sem asi nedostanem tak toho veľa nepíšte aby som nemala toľko toho čítania 😕
ahojte,
boli sme po sárču v škôlke a aj sáčky do vysávača som potrebovala aj s filtrom kúpiť, no nemajú ich a to som letela jak o olympijské zlato na tržnicu, nech mi shop nezavrú a ništa, že 3 týždne sú objednané, no nedodali, ma to vytočilo riadne sakra,
potom sme ešte do mlynov billa nákup skočili narýchlofku s deckámi, marko soplí strašne, nechcem ho moc po vonku navlákať a aj pršať cestou domov začalo, sme riadne tempo nahodili
any, jéj, tak tfuj, tfuj, tfuj, nech sa to tam nezmení a ostane to dievčatko 😵 😵 😵 a som rada, že kontrola ok 😉
zuzi, aj u teba som rada, že kontrola ok 😉 , máš pravdu, oddychni si, potrebuješ to teraz
klbi, môj názor je taký, že ja by som v tvojom prípade volila tehu čím skôr, lebo čím viac to budeš oddiaľovať, vek bude pribúdať a bude to len horšie a horšie, nepočúvaj svokru, trt baraní vie, ak by malo byť tehu rizikové, tak bude, či teraz, alebo potom a basta, som na tvojej strane 🙂

Heli jeej taku foto s 2ma dudkami mame aj my,myslim,ze je aj v albume,hehe tie nase trdielka maju rovnake maniere... 😝
torty su kraaasne,jedna je tam aj pre mna,hehe tak tu si prosiim.. 🙂 😝
inak vsetky su krasne,ked som tak listovala tak som stale zvazovala tuto objednam,nie tuto,a tuto,koksoo,sak vsecky by som objednala,len kdo by to zjedol??? 😕
Marianca aj ten dinosaurus bol perfektny..wuaw!
dali sme si s malou kupel,teraz kukame ordinaciu a pojdem ju ulozit kolo 21. nech nevstava zas o 7.,koksoo,sak to nieje pre mna.. 😝 😉
zatim papa