Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Ahojte 🙂 . Unavená som až hrôza. Doobeda sme výstavu pobehali- Domyy, škoda, že si ma neohlásila, potešila by som sa 😅 . A keď poobede Gabo prišiel z roboty, boli sme juniorovi kúpiť bicykel. Vytešoval sa, tak sme ho ešte večer skúšali. Zajtra robíme predčasnú narodeninovú oslavu a ja netuším, kedy stihnem upratať a koláčiky upiecť. Chcela som niečo teraz urobiť, ale nechce sa mi ani pohnúť. 😝
Klbi- je mi ľúto 😔
Heli- síce ťa nepoznám osobne a neviem ako vyzeráš, ale už toľko nerieš to chudnutie. Veď baby píšu, že si aj teraz kočka. 😉 Ale obdivujem tú tvoju vytrvalosť...ja som neskutočne lenivá na cvičenie, ale papkať mi chutíííí 😖 Aj ti vidieť. 😝
Blažka- malý ide po šľapkách... 😀
A k detskej zubárke...My chodíme celá rodina k MUDr. Hechtovej (pri Willsone). Som celkom spokojná, ale zdalo sa mi, že napriek tomu, že chodíme pravidelne na prehliadky, tak sme dosť doplácali, ale zistila som, že je to tak všade. Gabko tam chodí tiež a v máji ideme 1. krát aj s Táničkou. Len sa ukázať, zúbky má zatiaľ pekné. Ja som počula, že dieťa by už pred dovŕšením 1. roka zaevidovné u zubára. Pýtala som sa na to. Je to pravda, ale nejde o vyšetrenie, ale o poučenie rodičov o dentálnej hygiene dieťaťa. A Klbi...aj Tánička mala po ATB škaredý povlak na zúbkoch a asi do dvoch mesiacov jej to celkom zmizlo. Už ich máme znovu takéto 😀
Čo som to popísala....Heli, nič ti nevidieť...ale vidieť to na mne, že mi chutí... 😅
Ahojte baby,chcem vas poprosit o radu.Chceli by sme s malou ist na Drazovsky kostolik,len nevieme ci sa tam da dostat aj s kocikom az hore.Dakujem za odpoved!
lucida dá sa tam dostať ale pokiaľ nemáš šporťák tak cesta nie je bohviečo.......
veverca veru môj syn ide po šľapkách 😀
Dakujem blazka,tak to asi vymyslime iny program🙂Vcera som mala defekt na kociku,tak nejdem zas riskovat...
Lucida,
no som si spomenula, ze sme v Polsku po trhoch v Nowom Targu chodili po kamenoch jak svet s golfacom s umelymi kolieskami. Ach jaj. ale prezili. A na druhom sme tiez defekt mali, som volala z Tesca, nech ma niekto pride vyzdvihnut a nik. Tak som jak krivak domov dosla.
Klbi,
to ma mrzi. Aj muzov otec zomrel, ked mal 50.
Domy,
zajtra idem. Potom kric, ja som inak nevsimava.
Karin,
hadam sa tam aj uvidime. Aj segra s maly ide.
Sasul,
ja maleho vezmem asi, ked pojdem ja tento rok na prehliadku. Ved ma 6 zubov, tak nech si ho aspon zapise. Mi tak kazala, ze ked bude mat zub, mozem uz prist.
Blazi,
aj moj ma slapkovu uchylku. Co to my mame za detvaky?
ahojte kočky, idem ja už, ak tam niekto budete tak mi cinknite 😀 papa 😵
ahojte 🙂
vcera som nemohla spat, do 02,h som ovecky ratala 😀 a rano uz muz o pol siedmej buntosil, pritom chodi v sobotu az na osmu, 😖 aj maleho zobudil 😝 tak sme uz nakrmeni, obriadeni, ja uz mam kavu za sebou a pojdeme varit. 😉
Juri ked videl ze vyklepavam prsia uz o klasickych reznoch snival, ale bude ine masko, snad mu bude chutit, 😅 rezne mu iste svokra nachysta, dnes ma totiz Juri meniny a zajtra narodeniny, tak pojdeme slavit, ma okruhlu 30-tku. 😵
vever, mne dr nieco spominala ze niekde je zubarka pri skole Kniezata Pribinu, ale nevedela mi presne povedat kde, tak je to mozno ta ista zubarka, ja som to nenasla. 😒
ahojtee
no ja som prave dovarila masko,este urobim zemiakovu kasu a finito,potom sa pojdeme chystat na vystavu kym bude mala spat a na cintorin este
klba,tak prajem mangelovi vsetko len to najlepšiééééé,vela zdravicka,stasticka a vasej laaasky k tej 30tke
ahojte bambulíny,
tak krst za nami, ešte bud. tt oslava a potom prijímanie a konečne si vydýchnem 😝 . krst prebehol fajn, lenže tým, že sa krstilo až 26 detí, tak tam bolo národa, každý chcel fotiť, tlačenica a zaujímavé momenty nám aj ušli, ale čo už 😖 . potom sme do hoffera šli nahamať sa a prišli sme o 22.30, veľmi dobre tam bolo, hudba, kútik pre deti je znova v prevádzke, takže paráda 🙂
tuším ste tu o zubárkach točili, no ja chodím s deťmi k mydlíkovej, má ordináciu v uličke ako je palacinkáreň, až do minulajška sme mali len dobré skúsenosti, ale veď nie každý deň je sobota, pravda. ja chodím k hechtovi, aj jeho mama ma už mala, tiež mám dobré skúsenosti a ceny, asi všade rovnaké. lebo predtým som chodila k pribišovi a dovrzal čo mohol, plomby za ktoré som si platila vypadali po 2 rokoch, síce bol lacnejší, ale jeho prístup k práci sa nedá porovnať s hechtovcami. ale to už onedlho budeme šetriť na zubára jak na dovolenku, zas majú zvyšovať ceny, lebo poisťovne im skracujú limity 🙄 , hlavne že si odvádzame odvody 😠
no a názory na prvú návštevu dieťaťa sa rozchádzajú, lebo niekto povie hneď ako vykukne prvý zub a iní zas až v 3 rokov, vlastne v škôlke, tak neviem 😒
pár foto, kto chcete kuk 🙂
ahojte, drobec chrni, ja kavickujem 😉 , ked vstane berieme motorku a frcime k svokrovcom, Juri tam ma pripravenu hostinu 🙂 , aj na obed sa natlacil, este aj duplu pytal. 😵
a super, na tu vystavu idem, dohodla som sa z maminou, zajtra doobeda aj s drobcom vyrazime, uz sa tesim. 😵
a inak este neviem ci pojdem do PD na pohreb, velmi by som chcela, toho uja som mala fakt velmi rada, aj jeho 3 synov, s nimi som same kraviny vystrajala, naposledy som ich videla ked som mala 14 rokov a uja som v ZOO stretla kazdy rok.
Len neviem ako to urobit, je to rodina z mamininej strany, on bol najmladsi, vyrastala z jeho starsimi surodencami a aj moj otec sa s nim dobre poznal, chodili zo skoly na vylety do ZOO, tak sa casto stretavali,
ale moja mama z otcom sa od rozvodu nerozpravaju, ale chcu ist obaja, to budu vrazedne pohlady 😝, bez maminy ist nechcem, je to predsa jej rodina, tak som zvedava ci nakoniec pojdeme, este musim dohodnut ci svokra postrazi drobca, snad vsetko vyjde, i ked inak by som si predstavovala stretnutie po rokoch. 😔
jajka, ale si tych fotiek popridavala 😕 , doteraz som ich vsetky poctivo kuk, pekne fotecky 😵 a tvoja svagrina bola krsna?
Inak pekny uces si mala, mas melir?
A kde sa všetky túlate? 😅
Klbi- manželovi všetko naj 🙂 . A tá zubárka pri ZŠ Pribinu bude asi tá, čo spomínala Jajka- v uličke medzi palacinkárňou a kostolíkom. Ja som tam kedysi tiež chodila k dr. Cimrákovej, ale musela som odísť, keď som menila poisťovňu.
Jajka- že pár foto 😀 . Ale popozerala som všetky. Pekné sú detičky. Olívia už aká slečna. (pekné meno, ja som mala veľmi milú kolegyňu Olíviu a vždy si na ňu spomeniem, keď ty o tej svojej píšeš 😉 )
My sme dnes s týždňovým predstihom oslavovali Gabkove narodky. Prišla moja sestra z Česka a všetci pracujúci mali voľno, tak sme to využili.
ahojte kočky 🙂 ďakujem všetkým, ktoré ste za mnou prišli 😅 😅 beruš, henka, karin...díkes 😵 😵 😵 inak zahliadla som aj icernu no nechcela som kričať 😅 dúfam, že sa máte všetky fajn 🙂
ahojte kočandy 🙂 🙂 🙂 ja som už hore 😅 zobudila ma vôňa pečenej kačky 😀 😀 😀 mňam 😵 😵 😵 budeme mať s knedľou a kapustou 🙂 🙂 🙂 čo dnes varíte vy? 😉 ja nakoniec dnes zostávam doma.z výstavy mi moc neujde aj tak tam moc ľudí nebude, nemienim tam prestáť celý deň 😅 to už radšej pôjdem cvičiť s kapelou 😝 😀
beruš.... včera ako si prišla za mnou, som ťa nemohla spoznať 😅 normálne prvý aj druhý krát som ťa išla obsluhovať 😀 som ja ale trúba 😀
henka...viem, že už sem nepíšeš, ale dúfam, že si to aspoň prečítaš 😅 s drahým ste boli zlatí 🙂 🙂 veľmi Vám to seklo 😅 a drobček riadne povyrástol, dlho sme sa nevideli ☹ ako krásne sa na mňa usmieval 😅 😵
karin....som rada, že sme sa videli 🙂 🙂 tiež sme už dlho spolu neboli 😅 necelý rok 😒 treba to napraviť 😉
veverca....teba som neohlásila lebo som si nebola istá tým, že tam budeš 😅 a bol to ozaj len moment až potom som rozmýšľala či si to neni ty 😀 inak pekné fotečky si pridala 😵
jajka...krásne fotky 😵 Olka bola kočkaaaa 😵 😉 inak odkáž babám tvojim, že ich pozdravujem 😀 😀 😉
ahojte 🙂
my sme vcera u svokrovcov pobudli skoro do 20,h, dedo sa s malym cely cas blaznil, simi ho ma velmi rad, my sme zatial na terase vegetili, tortu a chlebicky kostovali a jedno vino vypili, domov nas hodil Juriho brat, u nas pockal na frajerku, robila do 21,h, tak sme si zatial vino otvorili a striky sme pili, maly bol s nami, spat ani za svet, az okolo 22,h sme ho ulozili, aj to sa branil, my sme este do 01:30 film dokukali a rano bol uz drobec o pol siedmej hore. 😝
Este kavickujem pri koni, zachvilu sa idem chystat na tu vystavu, zatial vam prajem pekny vikend. 😵
čaute babuly, no my sme hore už od 6.30, a tak to vyzerá, že sa pýta zase spinkať, včera sme boli na výstave, ale ten bocian, tak vám poviem, veľmi ďaleko letel, lebo skoro nič tam nebolo
tak som si kúpila aspoň kvetinky a poobede som si ich zasadila na záhradke
Ahojte!
nakoniec sme aj my zavítali na výstavu a celkovo som bola sklamaná. Ani rastlinky nič moc, ani Bocian... Akurát sme drobcovi kúpili papučky na doma, dve tričká s veselým nápisom a čiapku na leto.
Ráno ma moji chlapi nechali spať do 7:45!! Normálne som sa vyspala. 😀 😀
Práve chystám obed - kuracie stehná v syrovom obale, upečiem štrúdľu - jablkovú a makovú s černicami, príde kamarátka s rodinkou, tak sa Adamko vyhrá s kamarátkou.
čaute,
dnes zase nevarím, mami moja nás na obed zavolala, ják super, ešte sa učíme s olkou a potom padáme. pobede pôjdeme istotne na to nové ihrisko pri kostole, veď vonku je nádherne, čo nádherne prenádherne , 19 stupňov, čo viac si priam, držkajte palcošky, nech aj bud. víkend je takýto peknučký a hlavne teplý 😅 .
no ani som si neuvedomila, že to neni pár foto 😅 , prepáčte 😀
a kde sa nám túla šašula 😕 😕,
klbi, už dlho mám melír, už musím ísť na druhý, jáj vidíš to, to svedčí o tom, že ako dávno sme sa už nevideli 😒 🙂 , snáď napravíme čoskoro, keď už vonku tak krásne je. no a švagriná bola krstná 🙂
ďakujeme za fotos 🙂
domy, odkážem 😉
ahojte kočky,my sme vcera boli v tom Polsku 😉
ahojteee
tak ja som dnes rano poumyvala okna u nas na uzbe a dali sme uz sietku na okono. a dnes nas caka koncert Usmev ako dar v starom divadle
domyyy,to ano naposledy sme sa tusim videli na amfik feste...
joj, vám závidím, keď idete k rodičom na kávu, či vám obedík navaria.... u nás niečo také nehrozí, lebo by to žmurkalo, kým by to k nám došlo 😀 😀 😀
ahojtee
prisla som sa pochvalit prave som malej objednala tortu na oslavu,sa tesiiim
bola som s malou na dvore a cely den je bez plienky a aj travicku sa uz pekne naucila "ocikat" plienky pouzivame uz len ked niekam idete autom alebo ked ide spinkat vecer...uz ani cez den ked ide spinkat jej nedavam plienku 😵
teraz obedujeme a malinka pojde spinkat,ja som si posadila aj kvetinky a potom pojdem este von kosit travicku 😉
michal je od rana u nasich,pomaha mojmu ocionovi auto opravit,mne sa tam nechcelo ist tak som zostala pekne doma 😉
Ajojte,vcera sme sa flakali,doobeda sme navarili a upratali a potom sme sa boli trosku poprechadzat,v parku a tak 😅
taka som bola unavena,ze som ani garfielda nekukala zadrichmala som,len baby kukali,mala pri nom presedela pekne cely film,babka vravela 🙂
potom sme sa len premiestnili a spinkali sme az do rana,len o 6. som uz labzovala,zobudilo ma knucanie nejakeho hava,ale nevidela som vonku ziadneho,potom som este podriemkavala 😉
Boli sme v kostoliku,mala zas bola jednicka,lubilo sa ludom ako si pekne kvolka ked videla ostatnych 😵 Pak prechadzkovym krockoim domkov,oli sme bez kocika,tak prechazdku mala trosku 🙂
Aj Domus sa stavila, kocikovala sousedku Sarinku,zlate dievcatko,saaak sa usmievala, jak slniecko malunkave,juuuj 😵 😵 😵
Na poobedie nemam zatial nic,asi sa budeme slnieckovat je taak teeeplo jupiiiii 😵
Jaaj koonecne som vas docitkala oci ixom dixom z vas mam ani neviem co som komu chcela,
Jaaj klbka Jurimu seecko naj k meninkam dodatocne 😵
Jajka krasne foto,vidim,ze ste aj botky kupili,kde ste zohnali? pekne,podobaju sa na tie co som ja videla 😅
😎 ahojte babeny som na facebooku,tak ak by ste niektora chceli aj tak si pisat som pod menom Lenka Debnarova 😀
dupinka kedy je tvoj malinky narodeny? 😕

caute dosla som vas pozdravit 😉, juri uspava drobca tak mam na chvilu volny pc. 🙂
prave som skoncila s robotou 🙄 , uz mi z toho rucneho prania hrabe 😅 , teraz som prala poslednu varku, co som mala nalozenu v bielidle. 😝
pred osmou kym sa chlapi kupali som si este prsicka vykostila, naklepala a nalozila do pacu, zajtra budu jogurtove rezne, som zvedava ake budu, vraj je to mnamka 🙂 .
boli sme poobede aj kuk mami, mala tam sesternice z NZ a NR, tak sme pokecali, jedna sesernica sa s malym riadne vybesnila, maly bol z nej v deliriu, ona je taka sialene blazniva, to bolo to prave pre neho, hned boli najlepsi kamarati. 😀
no idem skusit docitat. 🙂