icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

any23
30. apr 2010

teda česť výnimkám 😉

helenkasabinka
30. apr 2010

sasul dobreeee 😀 😀 😀 😀

marianca
30. apr 2010

čafte, kde sa flákošíte????? há?????
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marianca/alb... že kukí kuk 😀

seve_ranka
30. apr 2010

Ahojte 🙂 my dnes v takej zdecimovanej nalade - fyzicky aj psychicky nie velmi optimisticky 😒 🙂 mala dnes vyskakovala na posteli a tak nestastne spadla, ze sme leteli na pohotovost, ci nahodou nieco s ruckou nema. Chvalabohu "len" narazene zapastie. Hned ako sme prisli z poho, mala chytila sraakoty 😕 🙂 tak som bezala do kauflandu kupit smectu, kuliska a caj. Ci som ja sprosta nepytala urologicky namiesto pigi caju? 😀 Este horsie vsak je, ze ja som jej ten urologicky aj uvarila a dala vypit 😒 az potom ma trklo, ze aka som sprosta!!! 😠 snad sa nic vazne neudeje... 😖
a aby som nezabudla, vcera som vas rada spoznala 😉 bolo fajn, dakujem 🙂

zuzanakarolinka
30. apr 2010

myslím, že by sa jej nemalo nič stať, ja som ťa tiež rada spoznala, malá je zlatá

sasulec
Odpoveď bola odstránená
sasulec
30. apr 2010

Najprv sme boli kuk kacky a potom sme boli hladat v hajiku zajacka,co sme tu mali pod oknami 😀

sasulec
30. apr 2010

Ozaj a vsimajte ten detailny zaber pavucinky,v ktorom my babizne poozovali 😅

zuzanakarolinka
30. apr 2010

šašul, je ťa škoda, si ako môj mm, ten tiež odfotí, ale to zámerne, takždé "psačie hovno", detaily kvetiniek, ako tam včela sosá nektár a podobné veci, potom, že za 5 rokov urobí cez 100 000 fotiek

sasulec
30. apr 2010

Heh asi som si zmylila povolanie
mna by mozno aj fotografovanie bavilo,ale zatial len rekreacne 🙂

sasulec
30. apr 2010

IUnak ten zajac je tiez odfotni akurat v skoku aj nohy ma tak skrcene,to sa mi tiez pekne podarilo 😅

marianca
30. apr 2010

Sasul, že dobrá si 😉 Normálne, skrytý talent 😀 Človek chodí do drahých ateliérov a toť aká to šikula 😉

sasulec
30. apr 2010

OOO daakujeem 🙂
ale aj ty mas talent ta fotka v pase je super 🙂

jajka968
30. apr 2010

pekný večer sa praje,

ja som zmorená a uchodená jak pes, decká už našťastie odfukujú, čakám drahého ešte, som tajne dúfala, že dorazí kolom 18-tej a ništa, no čo už 😒 . doobeda sme strávili so sašul na nákupoch, i keď sme nič okrem poživne pre naše dietka nemkúpili, keď som si konečne topánky vybrala, tak buď malé alebo veľké číslo, alebo prekročili môj cenový strop a tak, bola som sklamaná aj keď jedny dľa môjho výberu mali aj na chrenovej, ale absolút sa nám tam nechcelo, to ma doma čakalo ešte varenie, potom leteť na nechty konečne po 150 rokoch.
mali sme tu našu zlatú babysitterku domy 😵 , jáj ale boli šikovný, žiaden plač 😉 . domy, ďakujem veľmi,. veľmi 😉

no a na operáciu ideme 16.5. v nedeľu nastupujeme večer do nemocky a v pondelok ráno to robia, bojím, bojím ☹

no a stretko tutovka, častejšie musíme 🙂 a naše tehuľky, jedna radosť na ne pozrieť, dievčence veľmi vám to pristane, síce any som pred tehu nepoznala, ale zuzka ty si veľmi opeknela, taká radosť, šťastie išlo z teba 😵
sašul, ty si čo mániu na foto pochytila, mňa to na jeseň držala, pamätáš, ale musím aj ja už foťák naštartovať, videteľne zaostávam. a očuj, toho tuleňa(ako mňa) na tej foto si mohla aj vystrihnúť, alebo začmárať, alebo čokoľvek, nie ma tu tak verejne zverejniť 😅

marianca, tvoji chlapci sú strašne podarený a tie ich okále, jáj no veď mám jednu dievku vo veku tvojho fifa, čo vravíš, nemdohodneme 😅 😉

sev, to čo ste od nás pády pochytili ☹ , aspoň že to tak dopadlo moja, opatrujte sa 🙂 .

no a už ani neviem čo som chcela ešte komu napísať, ja ťapa som koláče upiekla ešte večer a včuleky mi tu pod nosom vyvoniavajú, isto si stávku hodili, odolá-neodolá, ale musím, nech v šatoch nevipadám jak naše tehuľky

sasulec
30. apr 2010

Hehe jajka ty si to tu na nas jak vybalila 🙂
Hod sem kolac 😝 ,a serusenkaj na dietku mam oddelenu stravu recept 😅 tak budeme drzat aaaz potoooom 😀
mnaam no jake maas,hod sem mnam mlask ,no uuuuz haaadzeees????

jajka968
30. apr 2010

čo chceš hodiť, koláče, háááááá, ále len také jednoduché, nech drahému slinky tečú, on sladké môže 😀 , možno sa mi ešte čosi utre 😀 😀

ešte pracujem, ale nakúkam, tak pome píšte 😉

sasulec
30. apr 2010

no viiis co?
nehaj si! a neham si aj tulena na pc nech nemusim do zoo chodit chi chi 😀

sasulec
30. apr 2010

Noo idem ja do hajan ked tie kolace nechodia furt 😝 ,papa bruuu 😔

domyyy
30. apr 2010

ahojte kočky....ja mám za sebou super deň 😅 bola som s jajkinými detičkami 😅 podarení boli 😵 😵 😵 😵

jajuš...hocikedy 😉 nemám s tým problém, veď vieš 😉 😵 kočky boli zlaté a Marko ani neplačkal 😵 😵 a tá nemocka 🤐 je mi smutno, dnes o tom Sárča vravela 😒

severanka.....nech je malinká čím skôr v poriadku 😔

zuzanakarolinka
1. máj 2010

dobrá ránko, no my sme sa už vyspali, celkom dobrá noc, dnes chceme ísť na záhradu, tak uvidíme čo sa podarí, dúfam, že sa čas nepokazí a užijeme si pekný deň

klba
1. máj 2010

ahojte kocky. 🙂
dnes mame tata doma 😵 , tesim sa, 🙂 volnu sobotu ma len raz do mesiaca, zachvilu pojdeme varit a poobede k svokrovcom, snad nam pocasie dopraje a bude pekny slnecny den. 🙂

jajus, s tou operaciou ma to mrzi, dufam ze sarinka bude v poriadku a vsetko prebehne ok, tfuj-tfuj, uz nech je to za vami. 😉

sever, no mala je riadne sidlo neposedne, ako jej je dnes, rucka neboli?

sasul pekne fotecky, 😵 mne sa ten moj velky fotak nikdy nechce vytahovat, hlavne vtedy ked som sama s malym, on mi zdrha, tak nestiham fotit a nahanat. 😅

any, na vrsku byvam ja, mohla si sa stavit s drobcom, skoda.

no frcim makat, ahojte. 🙂

domyyy
1. máj 2010

ahojte kočky 😵 môj deň sa dnes nesie v znamení hudby 😀 😀 ideme hrať s chalanmi 😉 🙂

klba...užite si spoločný dník s Jurim 😉 musí Vám to chýbať 😖 inak Vlado /Juriho kolega/ si vraj kúpil nejaké nové veci na hranie 😅 ale keď som počula tie "pálky" tak mi nebolo všetko jedno 😅 ozaj Juri ešte chodí niekedy hrávať? 😕 😕 😉

zuzi...kde máte záhradku? 🙂 🙂 🙂

sasulec
1. máj 2010

ahooojte,uz sme horeee,podaktore od 7.15 ja som vylihovala do 7.45 asi 😝
uz mame ranajocky za sebou a mala ma kasel tak asi zostaneme domka a budeme sa trosku preliecovat 😔

any23
1. máj 2010

pekný sobotný dník všetkým 🙂 my sme vstávali o ôsmej, pri alfovi sme si dali raňajočky - to je už taká naša sobotná klasika, alex ho žerie, rehoceee sa na ňom 😀 😝 doobeda necháme tatinka pospať si, zase musel zostať dlhšie v práci, tak nech si oddýchne, my sa zatiaľ pobalíme, rýchly obedík uvaríme a poobede pôjdeme na chalupu 😅 cestou tam sa zastavíme v jelenci kuk našich, tí sa už budúci týždeň asi sťahujú do nového 😅 dnes sa tam betonuje - plot, schodíky do domu a neviem čo ešte a popritom guláš kotlíkový kuchtí, tak hádam už aj bude hotový keď sa tam zastavíme 😝 😀 bo dalaaaa by som si 🙂

jajka juuuj budeme vám držať palčeky, nech operácia dobre dopadne a sárinke sa ručička rýchlo zahojí a dúfam že potom už budete mať klud od všetkého zlého 🙄 😒 😉

severanka aj malinkú nech ručička poslúcha a nebolí už 😉

sasul dobréééé fotky robíš, si šikulka 😉 a saške nech ten hnusný kašel rýchlo prejde 😉

klby včera sme len tak narýchlo s maťom vybehli, alex bol v škôlke, v pondelok musíme aj sním na to pasové, veď snád niekedy nabudúce 😉 užite si tatinka dnes 🙂 aj náš je málo doma, tak si viem predstaviť ako sa tešíte že budete všetci traja spolu 😵

domyyy ti si aká super opatrovateľka 😵 🙂 uži si to dnes 😉

zuzka, aj tebe super dník na záhradke, počasie hádam vydrží 🙂

klba
1. máj 2010

ahojte, ja este dovaram obed 😅 , polievku sme uz o 11,h mali, len druhe nam trva, 😝 robim v 8 l janskej mise, je toho vela, asi 1 cm od kraja, tak sa mi to dlho robi a musim to dusit pomaly. 😝 😔

domy, vcera sme boli s vladom vonku, spominal ze bude hravat s Petom 😉 , Juriho aj prehovaram ale kvoli malemu nechce, chce sa radsej venovat drobcovi a inak Vlado vcera isiel s drobcom po pesej, ako tatovi by mu to seklo, 😵 maly bol v siedmom nebi, drzal sa ho za ruku a nechcel sa ho pustit. 🙂

any, to pasove je tusim tiez na vrsku, ci nie? ked budes mat cestu okolo, daj vediet a kludne sa stav s alexom na pokec. 😉 🙂

inak toto pisem uz asi pol hodinu, kukam medzi tym lets dance, posledne kolo som prespala. 😝

sasulec
1. máj 2010

Klaudi,vy sa raz spapkate navzajom,chi chi 😝 😀
Tak Vladino takto? Uz by sa aj na tata citil? 🙂 😵
To mohlo byt mile 😵 Mohla si cvaknut 🙂

marianca
1. máj 2010

Čafte, bambule aja tu a u zas nikto, pche 😠
Ozaj jaji, môžeme to s krpcami dohodnúť. Ja fifovi vysvetlím nech už láskavo po žiadnych nekuká, že svoju vyvolenú už má najdenú 😀 A vycvičím ti ho, aby bol dobrý zaťko, tak ty mi pekne vycvič nevestu 😀
Ozaj a Sárče držím palce, neboj bude to dobré.... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Zajtra mi odchádza Stano préééč na mesiac. Budem samučká, opustená....... 😔 😔 😔
Kokšo klbi, že v janskej 8l..... ja robievam v jánskej 2,5l 😉
A som nejaká hladná, ale dnes som si kúpila marlenku a veterníky tak idem žrať. Ná čo, kašlať na líniu, néééééé???????Keď je chuť, čo sa zabiješ???? No nezabijem, ale dám si.... Inak čistá samomluva.
Radšej idem, pápá
A ozaj Jakubko mal hnisavú angínu, teda ešte aj má, ale dostal dobré antibiotiká 24-hodinové a už po prvej dávke sa mu uľavilo a klesli teploty, takže super, som rada. Je ešte síce taký smutný, tie očká má také sklené, ale je to omnoho lepšejšie 😵
Sasul aj malá má kašeľ? tak sa vyliečkajte.
Inak kubko teraz berie antibiotiká, probiotiká, sirup proti teplote, proti kašľu, do nosa a ešte aj fenistil, lebo chrčí. Chudák, on už musí byť najedený len z tých liekov 😒
Any a vy si super užite na chalupe a dobre sa napapkaj gulášiku mňáááám 😉 ale neprežerkaj sa, bo budeš grckať 😀 😀 😀 😀
Domuš a ty si pekne zahraj a odreaguj sa 😵
Ale už ozaj idem pááááááá 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dupinka
1. máj 2010

Ahojteeee!

My sme boli v Topoľčiankach, super bolo! Adamko bol zlatý, na koníky kukal s iskričkami v očiach, všetkých chcel hneď hladkať. Ochutnávku vín sme tiež neobišli 😅 .
Len škoda, že program sme nevideli ☹ , lebo sa nahrnulo straaašne veľa ľudí k tribúnam. Aj tak by to drobec neobsedel, tak sme sa radšej motali v stajniach, kukali sme po okolí...

Super bolo, krásny slnečný dnik, pohodka. 😵 😵

Inak, prechádzame na jeden spánok denne, trochu skoro sa mi to zdá, ale drobec neprotestuje. Len ráno je také všelijaké. Zobudí sa o piatej, hodinku je hore, potom ešte zaľahneme na chvíľu... Hm, čo narobím. Idem teda do hajaloviec, nech som ráno vyspatá. Bo mne také prebudenie a opätovný spánok nejako nerobí dobre.

sasulec
1. máj 2010

Ahojte baby,tak mame katastrofalny vecer za sebou,mala cuvala a kukala na tv a smykla sa a narazila si nos o stolik,to bolo krvi,juuj,som myslela ze bude nostek zlomeny,krvacanie sme zastavili,este, ze som bola duchapritomna a hned som jej dala na siju mokry uterak a dala som ju lazkat,bola este uplakana ale po ceste na pohotovost ju to preslo a uz sa aj smiala,tak sme to otocili,ze ju nebudeme stresovat rontgenovanim,uvidime,ved hlavku si nejak nenarazila az na ten nostek,chuda,bude mat modrinu..mama mi hned zreferovala,ako som si ja na radiatory roztala jazyk,a potom,ze no po kom to dite je? 😕
Tak len dufam,ze sa uz nic neutrafi,ked si nechala dotknut sa nozteka,keby je zlomeny,tak by si ho nenechala chytat a plakala by stale,hm? 😕
som k.o. tak idem sa natiahnut pred tv,este ju budem sledovat,zaspala tak hodku po pade,a to uz bolo 22.hodin,takze aj tak by som zo spavosti nic neusudila a na otras mi nepripadala,ved sa uz aj smiala 😕
jaaj tie deti,nas o zdravy rozum raz pripravia,zas som ostarla o 5 rokov dnes 😔

domyyy
2. máj 2010

dobré ránko 🙂 🙂 🙂

sasi....ako je na tom malá? 😨 😨 😨 😨 píš čo a ako, jáj chudiatko malinké 🙄 ☹

any....Ďakujem za pochvalu 😅 veď aj my dve sme dohodnuté 🙂 😅 😀 😵 do kedy ostávate na chalupke? 😵

klbi...to je pekné od Juriho, že chce byť radšej s Vami 😵 veď dobre vieš, že hudba je droga pre muzikantov, a on tomu pekne odoláva 😵 😀 😉 no Vlado sa nezdá, že takto s drobcom chodil 😅 😅 museli byť zlatí 😵 😵 😵 😵

marianca....jáj ako dobre, že drobčekovi je už lepšie 😵 😵 😵skoré uzdravenie prajem, nech je čím skôr fit 😵 a dávam ti odporúčania na jajkinu Sárču pre Fifa 😅 je naozaj milá 😉 a veeeľmi pekná 😵 🙂

dupi....to ste si spravili taký výletík do Topolčianok či bolo tam niečo?? 😅 muselo Vám byť super 😉 🙂