icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
5. máj 2010

zlatinko, tak hadam uz bude pokojna noc, tfuj tfuj

sasulec
5. máj 2010

Dakujeme Zuzi,vyzdravte sa aj vy 😵

zuzana76
5. máj 2010

sasul, no dufam,ze to bude ok

zajtra mam poradnu, idem sa oholit, nech tam nejdem ako opica 😀

any23
5. máj 2010

sasul no super,nech to tak aj ostane🙂jajka drzteee sa😅😉zuzka tak nech poradna dobre dopadne😉alexik mal dnes v skolke vystupenie ku dnu matiek-juj zlateee boli deturence,moooc sa snazili😵malinka prave zahajila svoje pravidelne vecerne vystrajanie-poskakuje si tam ostosest😎

beruska113
5. máj 2010

ahojte,
my zijeme, len nejak pisat nestiham. maly len lozi ako drak, uz sa vie aj posadit a dviha sa o vsetko, co najde. tak stale som mu v patach.
marodkom prajem skore uzdravenie, som to tu zbezne precitala.
Marianca,
aj pre teba to plati, aj pre jajku, nech ste maminy OK.

beruska113
5. máj 2010

any,
ja idem zajtra krstnitku na vystupenie, sa tesim.

sasulec
5. máj 2010

Dakujem dievcence,
ale akoby sa nam vrece roztrhalo s pruserikmi,dnes chytila taky zachvat zlosti,ze si vopchala od zlosti ruku do hrdla a vyvrackala aj to malo co zjedla,strasne zachvaty chyta,uz som z nej psycho,ale to bude aj z toho,ze sme uz dllho doma a je uz unudena,chuuda,no kasel ma este riadny,ale ten asi este potrva,to viem podla seba,ja som mala hadam aj 2 mesiace taky chrchlavy kasel,takze jupii mam sa na co tesit 😖 😕 🙄
idem sa natiahnut papa bruu 😔

sasulec
5. máj 2010

Babule a uzite si vystupenia stuplickov,juuuj to mu si byt krasne aj ja chcem uz! 😵

klba
6. máj 2010

bre rano 🙂
jajus, ako sa dnes rodinka citi, je vam lepsie? dufam ze sa vam polepsi, mas to tazke, ked ti nema kto pomoct a choroba aj teba drapla. ☹
sasul, super ze saske je lepsie a hovor mi nieco o zachvatoch zlosti, este si to pamatam ked sme boli mesiac aj 2 tt doma a mali sme zakaz vychadzok. 😝
a dik za recept, ja som to robila tak davno ze si uz pomer surovin nepamatam 😉 a naposledy som tam dala taky kompot z exotickeho ovocia, juj ten bol super mnamkovy. 😝 😵

klba
6. máj 2010

inak som ako mechom ovalena, vcera sme este do 23:30 makali, ja som umyvala obklad, podlahy, zametala a tak... a Juri az do noci majstroval, daval dole to zavesne wc, skladal nove a namontoval, este doska na wc nam chyba, to co kupil na wc nepasuje 😅 ale hlavne ze uz wc stoji tak kde ma. 🙂
Posledne 3 dni chodime spat najskor po 01,h, ten kamos tu spal tak bola party do 02:30, den na to sme zaspali o 01:30 a vcera bola masaz do 01,h a rano budicek o siestej, Juri isiel na skolenie do BA, snad sa uz tuto noc vyspime. 😅

V sobotu nas svokra pozvala na obed, este neviem ci pojdeme, Juri ma firemnu action pre rodinky, maly ma vtedy narodky, tak asi pojdeme slavit na ranc do Galanty, teda zalezi od pocasia a k svokrovcom pojdeme v nedelu, ale rada by som vypadla mimo NR, vyletik nam dobre padne. 🙂

helenkasabinka
6. máj 2010

babulky pridavam fotecky malinka s konikmi bola...potom vas aj precitam 😉

martulanr
6. máj 2010

tak raz za rok vam napisem a aj to sa mi stratil príspevok 😠
Helka krásne fotky 😉

helenkasabinka
6. máj 2010

martulka dakujem a ako moja? uz ste v poriadku? 😕

martulanr
6. máj 2010

uz v poriadku tak ta mozeme prist kuk 😀

helenkasabinka
6. máj 2010

martulka aj dnes mozete 😵

martulanr
6. máj 2010

heli zajtra doobeda radsej ak nic nemas

helenkasabinka
6. máj 2010

martulka doobeda nemam nic moja a prides s Lukaskom? 😵

martulanr
6. máj 2010

jo jo

blazka24
6. máj 2010

ahojte babule, malý lozí jak drak a kokos si nabije aj 10x za deň tak nič iné nerobím len revem jak tur po ňom, suseda si už isto myslí že starý hľadá číslo na blázninec 😠
vonku je otrasne, spíme pri otvorenom okne ale von nejdem, veď nikdy neviem kedy na mňa zaprší 😕

sasulec
6. máj 2010

Ahojte tak sme bez teploty huraa,ale to podavanie liekov 😠 ,och ja som uz na psychiatriu hodna, mala mi to nechce,atb polovicu vyplula,nepomaha ani davanie liekov do caju,uz ma prekukla,tak som ju tu hodinu a pol nahanala s atb a vysledok? polovica v cudu,ja uz nemam nervy,baby pomooc 🙄 😢 😢 😢

sasulec
6. máj 2010

Sabi je zlata,jak ta moja ked sme parku davali danielom travu,malej mohla aj ruku zjest a oblizovat a vobec sa nebala 😕 😝

sasulec
6. máj 2010

Heli a to ste boli kde?

blazka24
6. máj 2010

sasul pevné nervy moja a keby jej to podrvíš a dáš do jedla? čo ja viem jogurt alebo výživa? nejako to spapať musí cicka jedna vyberavá, ale už je nervozna asi aj z toho čo si písala že ste dlho zavreté doma.........neboj večer si hodíš šlofíka a bude lepšie........

heli pozerala som fotečky na FB a teraz vidím že si ich dala aj sem, nádherná je maličká a ten zavesený dudlík bol úžasný 😀 tiež chcem vedieť kde ste to boli, lebo nemám predstavu kde to je..........

martulanr
6. máj 2010

sasul treba malej zapcht nos a potom ti bude glgat atb jedna radosť

sasulec
6. máj 2010

Blazka to su sirupy vsetko a digoxin je prasok takze to supneme hned rano do cajika ako 1.
Martul dobree,to vyskusam,troska sado maso ale ked to nejde podobrotky.. 😝
Enem este ma tak napadlo,Martul a tebe narastlo kolko ruk? sak ja ked ju jednou rokuo chytim aby vobec sedela,alebo nieco tomu podobne,a v druhej drzim lyzicku s liekom,a cim jej mam chytit nos? 😀 😝

helenkasabinka
6. máj 2010

martulka ja sa na Vas uz tak moooc tesim 😵 a aj melir ti spravim? 😕

helenkasabinka
6. máj 2010

babulky dakujem za pochvalu ,za Sabínku,to sme boli v Janikovciach pri letisku,tak maju v takom vybehu tychto dvoch konikov a casto tam chodime,malinka ich zboznuje 😵

helenkasabinka
6. máj 2010

sasul treba ju chytit medzi stehna,riadne ju prikvac stehnami a potom mas obe ruky volne 😀 jednou chytis nos a druhou davas lieky 😉

helenkasabinka
6. máj 2010

blazka aspon ze ten dudlik bol zaveseny a nie v puse ako obvykle 😀 😅 uz sa na to zacinam moc jedovat 😅