icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
6. máj 2010

sasul ano to som uz s nim preberala,ze on by nechcel aby som uzivala lieky a vsetky svinstva,ze on pojde na sterilizaciu a ide aj jeho kolega teraz niekedy na sterilizaciu,...a chcem to s mojim dokim prebrat a dohodnut sa s nim.....on by uz teraz isiel lebo nejak v poslednom case nechce babo druhe 😒 ale zasa s tym nesuhlasim ist po jednom dietati na sterilizaciu,lebo ja to druhe chcem a co si potom pojde dat odviazat semenniky? 😕 😅

helenkasabinka
6. máj 2010

ozaj a zabudla som,ze malinka vie uz tancovat na detske pesnicky kolo kolo mlynske a na olijanka 😵

kolo kolo sa spolu tocime a pri vete kolo sa nam polamalo a do vody popadalo a urobilo bac si kvokneme......pri pokracovani vezmeme si hoblik,pilkuuuu.......malinka robi rucickami akoby pilila a nakoniec pri vete :veselo sa zatocime sa zatoci 😀 😵 😵 😵 ...ake to je zlate 😵

a pri olijanko.......vsetko napodobnuje,chyti sa za vrkocky aj sa akoze umyva,utiera atd.... 😵 😵 😵 😵 juj 😵 😵 😵

dupinka
7. máj 2010

Ahojte!

Jej, Heli, malá musí byť zlatá. 😵 😵

My bojujeme so spánkom. Adamko prešiel na jeden denný, ale keďže ráno je hore pred šiestou, tak ten obedný spánok častokrát je problém o 11h., ak nie skôr. No a potom nevydrží dlho ťahať do večera, tak zalomí skôr a potom skôr vstáva..... 😖 Začarovaný kruh.
Normálne premýšľam, že ho donútim spať naspäť dvakrát, lebo aj v noci je z toho dosť rozhodený a veľakrát aj pol hodku po dojčení zaspáva. 😒

blazka24
7. máj 2010

ahojte babule, včera som nepísala lebo malý sa zobudil, napapal a štrádovali sme s tatinom do tesca, takto vždy chodíme už celý týždeň, zaujímavé že vždy sa okolo druhej-tretej vyčasí tak aspoň aká-taká prechádzka s krpcom.........
večer bola hrôza zaspávanie - 2,5 hodiny som myslela že ma šlahne, teraz skáče jak pajác na gume a okusuje postieľku, nemám nervy ho uspávať, ak padne od únavy budem rada 😀

any23
7. máj 2010

pekné ránko všetkým 😎 práve som si odprevadila alexíka, išiel s krsným do tých bojníc 😅 juj už teraz mi chýba 😝 idem si poumývať riad z večere /včera som bola lenivá, nechcelo sa mi 😝/, naraňajkujem sa a ešte si pôjdem troška poleňošiť do postielky 🙂 dnes pečiem kuriatko na obed, s novými zemiakmi, ryžou a broskynovým kompotikom, polievku mám ešte od včera zeleninkovú, na varenie mám ešte nejakú tú hodku, bude stačiť ak začnem o desiatej, tak dovtedy môžem oddychovať 😵

heli malá musí byť podarenááá 😵 🙂 🙂 😉 šikulka zlatá 😉

dupinka nooo skús mu to trošku posunúť, verím ti že to musí byť vyčerpávajúce taký začarovaný kruh 😒 náš alexík v roku tiež vstával pred šiestou, na mliečko, len on si ešte potom zvykol nejakú tú hodku podriemať, väčšinou do tej ôsmej, takže to bolo celkom v pohodičke 😉 no ale neviem si predstaviť že potom by mi už nezaspal 😒 tak ti prajem pevné nervy a dúfam že sa ti to podarí 🙂

any23
7. máj 2010

blazka tak pokial nevyžaduje aby si skákala s ním, tak je to v pohode, nie? 😝 😀 my sme tiež včera dlllho zaspávali, nevedel sa ukludniť, tešil sa na ráno že pôjde na výlet tak len vymýšlal a vymýšlal 😝

blazka24
7. máj 2010

klby záchodík lilajkový je zlatučký, ako sa hovorí radosť kakať 😀

jaji držím palčeky nech už je dobre........

heli to tancovanie musí byť úžasné 😀 tešákujem sa s vami........

any mi hovor, vyhukuje na mňa z postieľky, už tri krát si nabil kokos a teraz začína aj poplačkávať, mrnčák malý naučil sa že prídem a zoberiem ho 😒

any23
7. máj 2010

potvorka malá, vie ako na maminku 😝 😉

klba
7. máj 2010

bre ranecko 🙂

dik za pochvalu wc, jasne ze ste vitane na kolaudaciu 😀 , vcera to bol majster pomerat, v pondelok pridu urobit tu zadnu stenu a cez vikend to Juri vymaluje a bude finito. 🙂

juj, len keby boli prachy hned sa pustim aj do prerabky kupelne a vymeny obkladov, aj nova dlazba do kuchyne a chodby by sa zisla, aj plavajucu podlahu by som chcela v obyvacke a vystierkovat a vymalovat cely byt, novu elektriku, len akosi prachy nie su. 😅 😝

uz aj toto dost stalo, Jurimu kamosovi sme dali aspon symbolicky 50 €, plus strava na tri dni, cigarety, pitivo, chlast, (vecer zurovali) 😉, nove wc-ko 100 €, dlazba sa bude este platit, aj material musel Jurino nakupit a ta zadna stena vyjde 80 € + novy ventilator a do toho sa mi pokazila pracka, to bolo hned 60 €,
nebyt toho ze nam menili stupacky ani sa do toho nepustime, to je taky neplanovany vydavok, ale som rada, ja zmeny v byte mozem. 😉 😀

mariy, to sme vybrali u Juriho znameho, vobec som nemala predstavu aky obklad chcem a nejako sa mi zalubila na prvy pohlad, ja pastelove farby mozem, 😵 hlavne ta fialova je krasna, povodne mala byt v troch a radoch a nie dvoch a tie ozdobne kachlicky mali byt nie vedla seba ale skokovito, ale nevydalo nam z fialovych do tretieho radu, tak sa plany trochu zmenili. 😅

sasul, dalsiu farbu sme uz nechceli davat, bolo by to moc kikiriki 😉 😀 , museli sme vychadzat z farby zadnej steny,
mali len v odtienoch dreva, resp. mali len terakotu, vanilku, oranzovu a bielu...
preto sme zvolili bielu zadnu stenu a sparovacku, lebo tam bude zavesena aj skrinka na toaletne papiere, ventilator a wc a to je vsetko biele, uz by to bolo na taky maly priestor vela farieb ak by tam bola este napr. vanilka. 😉

klba
7. máj 2010

marianca, ako je dnes, citis sa lepsie?

jajus, super ze uz ok a s tym orange, no na nervy, este ze si mala doklad. 😉

any, budes slamienkovat? 😅 uzi si to, oddych ti dobre padne, aj ked viem ze ti budu chlapi chybat, ale pridu a alexik ti povie kopu zazitkov. 🙂

vever, drzim palce, tfuj-tfuj, nech to dobre dopadne a je mi luto ze musi ist tanicka na operaciu, este je taky drobcek. 😔

klba
7. máj 2010

heli, zhodou okolnosti som aj ja vcera poobede ucila drobca oli oli janko, cely vecer mi to ukazoval, nechcel ist do postele lebo by nemohol klaknut na kolienko 😅 a najlepsi je zaver ked si ma vyberie ze mna najviac miluje a hodi sa mi do narucia. 😵 😵 😵

dupi, s tym spankom to vydrzte, drzim palce nech sa to ustali. 😉

blazi, ty ho das aspon do postielky a tam skace, nas drobec skace po mne a spi s nami a tiez sa nevie ulozit a vymysla kazdy vecer, zaspi asi hodinu od ulozenia, tv chodime pozeravat tesne pred desiatou vecer, ak nie neskor a to lihame medzi 20-20:30,h, niekedy od unavy zaspim s nim. 😅 😝

blazka24
7. máj 2010

klba tak to nemám nervy, u nás do pol hodiny sme spali po napapaní, čo robí teraz nervy strácam.............
učím ho zaspávať v postieľke aj doobeda ale nedarí sa, ak by som ho zobrala so sebou na posteľ verím že do 5-tich minút je tuhý 🙄

to wc-ko je super a tie neplánované výdavky to poznám, akurát keď si myslíš že už je koniec začnú ďalšie 😕

zuzanakarolinka
7. máj 2010

baby čaute, po týždni sa ozývam, ani nečítam čo ste popísali, to budem potom dodatočne,

boli sme u našich v TT, včera večer sme prišli

zuzanakarolinka
7. máj 2010

a malá vie povedať už aj mama a baba, doteraz blabotala iba dada a tata a hocičo iné, tak som celá hepy

blazka24
7. máj 2010

zuzi to je inak šikovná, náš len vrieska o dušu 😝

zuzanakarolinka
7. máj 2010

ale aj naša, hlas má dobrý a bude tvrdohlavá po mne, no ďakujem pekne 😉 🙂

blazka24
7. máj 2010

zuzi mi hovor, malého prizabijem ak bude väčší.......

už spííííííííííme, utrem si sopel do rukáva, oči od slz a nervy obalím kávičkou a dobrými raňajkami a snád sa ukľudníme 😀

zuzanakarolinka
7. máj 2010

o tých špinavých rukávoch by som ti vedela povedať, čisté tričko, šup ústa do rukávov, skoro ma kleplo, ale reku pokiaľ to nie je horšie, teda dúfam, že nebude, tak nejako prežijem, keď bola malá toľko vecí nepošpinila ako teraz

blazka24
7. máj 2010

zuzana, do šiestich mesiacov som malého prezliekla len keď sa mierne ušpinil, teraz ho nechávam v tom, to by som nič iné nerobila len ho prezliekala 😕

zuzanakarolinka
7. máj 2010

druhá práčka vyvešaná, o chvíľu sa zobudí malá, spí už cez hodinu, tak jej idem niečo nachystať na papanie a pôjdeme von, ale neviem, čo jej dám na obed čo im dávate vy?

zuzanakarolinka
7. máj 2010

to som aj ja chvíľu praktizovala, ale keď som ju videla na večer, tak som si myslela že chodí okolo mňa cigánča z Luníka

blazka24
7. máj 2010

zuzi ježkove zraky som ja ale špindír, ja som ešte v pyžame, malému som nenavarila, práčku nezapala, musím do sprchy lebo si budem musieť požičať špachtľu od murárov na zoškrabanie toho nánosu.......
dnes idem variť zemiačky a dám do toho žltok, v pondelok som zabudla a to mám taký rituál že v nedeľu umývame hlavičku a v pondelok dávame žltok ........
včera mal slepačiu polievočku so slížikmi, predvčerom kuracie mäsko so zemiakmi a karfiolom...........

zuzanakarolinka
7. máj 2010

aj ja idem niečo také spáchať, idem urobiť zemiaky v šupke, uvariť a behnem do obchodu niečo k tomu, lebo veď keď som nebola doma, tak je tu trošku prázdnota,

no a karkulka je už aj vyspatá, takže ideme sa venovať deťom, blažka čau zatiaľ a ozaj baby nepísali o ďaľšom stretnutí?

nestíham čítať

marianca
7. máj 2010

Čafte, klbi dík za opýtanie, ale je mi na hovno....okrem hrdla mi už tečie z noda, kašlem a stále ma bolí papula po tom zube, takže fasa...
Jaji som rada, že už je to lepšie a zas to s tou tvojou energiou nepreháňaj, začni pozvoľna, lebo si zoslabnutá 😉
Zuzi, ja som ťa tuším včera doobeda videla pri tescu, bola som narýchlo niečo kúpiť aj s malým a ty si išla s kočíkom. Aj som sa chcela zastaviť pri tebe, ale nebolo kde a išli za mňou autá tak som to neriskovala 😉
Heli malá je šikulenka 😉
Idem si schrupnúť, ségra zobrala malého na chvíľu von tak to využijem 😉

zuzanakarolinka
7. máj 2010

marianca no to mohlo byť, boli sme trošku na prechádzke a v obchode

klba
7. máj 2010

ahojte 🙂
doobeda sme boli vonku bez kocika, maly je vychcany, ked som mu povedala ze nasadat, chytil ma za ruku a vravi do kocika nie, maminku za ruku, akoze ma bude drzat vonku a trt 😝 , furt sa pustal, vymyslal, v obchode cisty demolator, no koniec

musela som ist do Lidla a tam som ho dala do kosika, ale on nechcel aby som ho tlacila, furt vykrikoval maminka ruky prec, mala som ho len posuvat, ale nedrzat. 😅
Domov sme prisli po skoro 3 hodinach, este sme behali po vsetkych lukach a kvietky zbierali a teraz mi zaspal za 5 minut, to je snad novy rekord, to si uz davno nepamatam. 😕 🙂

sasulec
7. máj 2010

jeeej baby,som tu chvilku neni a tu popisane,oci ixom dixom ale podctivo om docitala 😵
Klbi jasne,ja chapem,ja som len hodila svoj nazor,ale respektujem 😵
Marianca drzkaj sa,ked budes vybuvana tak hod ockom,inak maly je kraaasny na tom videu na Fb odporucam kockam kuk 😵
Heli mala je isto podarena,pre toto som chcela chodit do domina,aby sa tam mala naucila taketo detske hry,mavame taku polhodku,kedy deti tancuju,dupkaju,cupkaju,teta im pusta take detske pesnicky,aj kolo kolo sme sa ucili a aj oli oli sa Saske lubi,je to take mile,ucit deti to co sme sa kedysi ucili my,este to mam v zivej pamati zo skolky ako sme trsali v telocvicni 😵
Michala ti zavidim,je to fakt charakterny clovek,nie len hrdy chlap,kt. by reagoval opacne,fakt klobuk dole 😔
Zuzi tak ty si bolana vyletiku aj s princeznickou, tak vitajte domka 😵
Blazka drzkaj sa,maly si najde svoj system,neboj,len nebud ustupciva a za chvilku si zvykne neboj 😅

jajka968
7. máj 2010

ahojte,

boli sme u doki na kontrolu, sárinka a marko sú ok, aj vychádzky povolené, ale olivke to zliezlo na priedušky, takže ďalší týždeň je vypísaná, do školy nemôže, von až keď zapadne slnko, na chvíľu sa vyluftovať 😒 . so sárinkou ideme v stedu na predoperačné, jáj to bude, už nech to je za nami ☹

zuzanka, vitaj doma 🙂

klbi, veď 3 hodky dosť aj na koňa, nieto ešte na dieťa 😉 , aj marko potom zalahne a je tvrdý 😅

marianca, nezávidím ti, aspoň segra pomocnú ruku podala, najlepšie veru ak do postele rýchlo skočíš a potiť sa 🙂

blaži, ty ma vždy tak rozosmeješ 😉

sašul, vy ako? dobre je saške 😕

heli, to michal sa na takú vec podujal, no teda, to ja nepoznám takého chlapa, čo by toto kvôli žene urobil, počkajte dnes natiahnem mareka, že nech ide 😅 😉

any, zase nové vecičky do výbavičky 😉 peknučké 😵

blazka24
7. máj 2010

klby ako vidím tak máš riadneho šintra, asi by som dostala infarkt a nervy v ťahu 😉

sasul myslím na vás, akurát robím z videoreceptov zase ryžový nákyp a našla som zemiakový koláč tak aj ten skúsim a na zajtra by som chcela tiramisu tortu lebo je deň matiek v nedeľu 😀

zuzana ja varím bez šupky pre krpca, teraz som mu urobila tie zemiaky so žltkom, síce zbaštil skoro všetko ale čo, neva urobíme zase 😀

inak dnes je trtový deň - najskôr som sa po sprche šmykla v kuchyni - múdra išla zavrieť okno bosá, malý spal asi 45 minút ale dalo sa, potom sa tri krát zdvihol koberec a hnedoočkovi do hlavy a ten reeeeeeeeeeeeev, prádlo som mala na parapete a tíšila som malého no horor..............

klba
7. máj 2010

blazka hod ten link na tu videostranku, pls 😉