Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Heli aj ja som papala cibulku,ale neviem z cej zahradky,ale za to z pusy mi smudiii 😀 😀 😀
sasul a mam ta tak ty len spehujes a neprispievas? 😕 😠 😠 😠 😠 😀
Heli,volajte ma detektif oriesok 😉
nie nahodou mi padlo do oka,kedze mam medzi oblubenymi temami aj sukromnu,ze tak niekto pochvaloval Dupinkinu tortu tak som nakuk 😅
idem si lahnut,priiserne ma boli hlava uz 2. den papa bru 😔
sasul jasne len nahodou 😀
ahojte babule, chorá som jak sviňa, len soplím a malý nonstop kričí, ešteže je to moje inak by som ho niečím ovalila, migréna nepustí 😕
zajtra sa idem vyvetrať von aj keby sopka vychrlila dymovú clonu 😠
ahojte, my uz buntosime od siestej, ja uz mam druhu kavu 😅 , zachvilu padam do obchodu, nech stiham kym majstri nepridu. 😉
maly bol dnes podareny, zdalo sa mi ze ma teple celo, tak som mu prilozila ruku na celo a pobozkala (perami sa najlepsie zistuje ci je teplejsi) a maly mi sam od seba vravi ze nema teplotu. 😀
a maly sa naucil minuly tyzden ktoru ruku ma pravu a lavu, aj prave oko, ucho, nohu mi ukaze, aj lavu, no mohol by sa naucit aj konecne cikat do nocnika, len to nam nejako nejde. 😝
dupinka, Adamkovi VSTULICKO NAJ k narodeninkam, nech je kazdy den v jeho zivote stastny. 😵
a kde si davala robit tortu, je krasna. 😵 😵 😵 a kedy mate oslavu?
sasul, ten vtip bol dobry, pobavilo. 🙂
co je s jajus, uz su v nemocke? neviete o nich nieco? 😒 drzim place nech su ok.
blazi, ako je dnes, uz lepsie?
a aj tebe VSETKO NAJ k dnesnym meninam. 🙂
Veduca, ¨
setulko naj moja k dnesnym meninkam Blazka. nech risulko len dobrotu seka a maminke nervy setri.
Dupinka,
Adamkovi tiez krasne narodeniny, nech sa mu dari a rodicia nech ho stale lubia.
Baby, ďakujeme 😵 😵
Blažka: všetko naj! k dnešným meninám.
My oslavujeme dnes v trojici, keďže sme tu sami, nemáme nablízku rodinu. No a potom cez víkend dôjde segra s rodinou na pár dní a po nich svokrovci, lenže to už bude o inom, obskakovať hostí, ktorí nedôjdu na 3-4 hodinky 😲
Takže tak na etapy.So susedmi máme super vzťahy, ale za nohu ich ťahať nebudem, tak ak prídu fajn, ale nerobím action.
Tortu mi robila Alionuska odtiaľto z MK.(ona je od Hlohovca, tam MM pracuje, takže pohodka)
Ahojte tak v prvom rade zelam Adamikovi vsetulilinko naj naj najsamlepsejsie,nech mu zdravicko sluzi a klasika rodicia aj stari rodicia posluchaju 😵 nech ma veela kamosiek aj kamosov a zivot ma jak z pohadky 😵 😲 Sasulka posiela cuuuc 😲
No boli sme v tom all toys tak sme kupili krasnu kuchynku,nie sice tu co sme mali vybratu,ale tato nam aspon ladi farebne k bytiku,no choroba moja,co vam poviem,kupila som jej aj satku,taku krasnu ruzovy,tu ponosi asi este aj nesledne 3 roky a poobede chceme zajst do mlynov a kupim jej riflovku a ak sa podari aj sukienku,to bude mat od tetule dala nam euraciky a odomna ak bude posluchat tak dostane este nieco,hladam notebook,ale taky pre deti od 2 rokov,videla som jeden kt. prehraval rozpravku,ale bolo to v angline,tak nic 😕 😝
Este ma odomna aj ceda ropravkove dostala,ale nieje to Maaja a by ste neverili,ju tu moju potvorku akosi nebavi,no povedzte,co je toto za dieta,ona je zavisla na Maji,ale neviem zohnat nikde ceda Maji 😕 😨
jaaj skooda len ze som nestihla tu pusinku odfotit co si dali,skooda prevelikaa 😵
Blazka vsetko naj naj k meninkam,zelam Ti lasku od tvojich najblizsich a vela Riskovich huncuctiev nech prekonas s chladnou hlaavkou 😵 cuuuc 😲
sasulec v mlynoch predavaju maju
Karin hej? a kde tam,bola som v trafike ale tam ju uz asi zo 3x nemali,dnes tam idem,tak ak mozes helfni,mooc Dakujeme hlavne Saska 😵 😵 😵
sasulec,na prizemi pri vytahoch predavaju same dvdcka,su tam dva stojany a tam si vyberies a kupis,my sme tam kupili dve maje a na detskej vystave bocian ich mali min 6 castí
ahojte
dupinka vsetulinko najlepsie prajeme malinkemu anjelikovi 😵
blazka aj tebe vsetko najlepsie 😵
Karinka napisem ti IP 😉
aha,lebo minule ich tam nemali,tak diky,idem kuk papa cuc a este raz dik 😵
jej super za info o dvd 🙂
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?p...
babulky poslite nam hlas a kliknite na PACI SA MI TO -dakujem 😵
ahojte kocky 🙂
dnes som vas priebezne citala, poobede sme boli totiz doma kvoli majstrom, ale nepisala som, vela ste toho totiz nepopisali. 😉 😅
Juri isiel dnes slavit, kolega Vlado oslavuje okruhlu 30-tku, tak isli zurovat do skusobne, ani hokej si nekukne 😝 a my slamienkujeme.
Uz mi dnes dorobili tu zadnu stenu, sa tesakujem, dobre to vyzera 😵, aj Jurimu sa to lubilo, 😵 este cez vikend vymaluje a vysparuje dlazbu a finito. 🙂
kuk na foto, tak narychlo som odfotila.
http://picasaweb.google.sk/klba.nr/PrerabkaWc#
inak dnes som skocila do takeho fasa ho...a, juj nervy som mala, 😠 boty som mala s takom podrazkou ako na kopackach, 🙄 snad mi to aspon stastie donesie. 😅
a dohodila som kseft na jeden byt mimo realitky aj s tel. cislom mojej susede, ak to vyjde budem mat z predaja 4 %, tak snad to slapnutie do toho psieho h... stalo za to. 😀 😝
kočky prosím Vás kedy sa dáva žene tehotenská knižka?? 😕
domy, zhruba okolo 3. mesiaca, niektori dr aj skor, ale napr. moj dr dava az okolo toho 3. mesiaca, kedze je dovtedy najvacsie riziko potratu.
a preco sa pytas? 😉
a dnes je vlado oslavenec. 😉 😵
Čafte, no ja som dnes K.O. Hlava ma bolí celý deň jak šľak na porazenie. Kubkovi idú tie blbé očné zuby takže je umrnčaný tak kopec srandy.
Dupi všetko najsamlepšejšie drobčekovi a kopec darčekov. Tortička krásna. My tiež dávame robiť torty tejto babe. Robila mi aj pre fifa aj pre Kubka. Je to dá z Orešian za Hlohovcom, že?
Domy tehotenská knižka sa dáva, keď je už počuť srdiečko, teda aspoň môj doktor to tak robí okolo 7. týždňa mi ju dal....a načo to je tebe prosím ťa 😀
Klbi veľmi peknučkú budete mať tú kúpeľku 😵
A čo je s tou jajkou a sárinkou???? 😕
Jáj heli aj ja som mala dnes domácu reďkovku a k tomu cíbiky. Mňam Dala som si čerstvý chlebík masielko a toto k tomu, super...Dostala som krámy takže žeriem piate cez deviate. Akurát dnes som skypovala so Stanom a najviac ma trájpilo to, aby mi doniesol nejaké dobré čokládky, som to ja ale sviňa čo? 😀 😝
Ahojte,ako ako?
My sme mali uubehane popoludko,ale nezohnala som to co som chcela,no ale nieco predsa,cedo mame aspon jedno,lebo mali dve a to druhe uz mame,ale kupila som malej take finley poziarne auticko,take pekne namalobane tak som neodolala 😅 aj skulky som malej kupila,ale sak to uvidite na foto 🙂
Boolia ma nozky ledva som sa dokopala do vane,teraz sa mala vyziva,aano az terazm, nevedela som ju vyhnat od Maji 😅
jaaj a chcela som este,ze jajku som videla vcera v Tescu,bola aj so Sarinkou a Marcom,este niesu v nemocke,ale pripravuju sa na prijmanie tak asi toho maju vela 🙂
heli zahlasované 😉
domyyy ja som dostala v 10tt 😅 😉
sasul podarenýýý sú spolu 😵
klbi vážne super to vyzerá 🙂
Marianca: áno, presne tá Ali 😉
a ďakujem Vám v mene Adamka všetkým za krásne želania.
Domy, ja som dostala tehu knižku v 10tt.
Oslavu máme za sebou, drobec má dnes teplotu po očkovaní, naobed veľa nepospal, tak bol dosť urevaný, zaspal už o 18h., tak som zvedavá, aká bude noc 😖

No moja ten pocit poznam,toto a podobne mi furt svagor posiela na Fb 😀
Dupi tortu som videla,na sukromoske,peknaaa,co kraaasna 😵 😵 😵