Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
pekne ranecko 🙂
druha 😵 😵
Ivan isel drobca zaniest do skolky po 3-och tyzdnoch pauzy.Takze sme sa nezaobisli bez ranneho revu 😝 som zvedava,co mi povie ked pride domov ako to maly znasal. 😒 Ja mam este na 2 dni ATB tak sa kurirujem,i ked dnes to tu idem vyluxovat,lebo strach a hroza.
bys - mate 2dnovy ovocny den 😀 aj Matusko? 😀 😀 😉 a od varenia si aj ja davam pauzu,maly v skolke,Ivo ide na fusku,tak len na veceru daco zbucham 🙂
berus - Lukaskovy vsetko naj k 7-mim mesiacikom 🙂 Pamatam sa ako si prispievala este do NR a bola si tehotna a pomaly tvoj suhaj bude 1.rok slavit 😵 😵 🙂
jaj a este nieco,od 1.3. som sa tesila,ze nastupim do novej roboty,ale nakoniec su ine plany ☹ Nista-pista,takze od stredy ked skoncim z marodkov sa mozem vrhnut na hladanie prace 😒
ahojte
beruska Lukáškovi vsetko najlepsie uz je chlapiskoo 😀 😀
Heli rychlo sa vylieč 😉
bys ze 2 ovocne dnii ja by som si tak dala mandarinku ked ju vidim slintám ale nemozeem ☹
martinka s tou pracou to vyjde nebooj mozno aj lepsiu najdes 😉
martul - ahoj 🙂 jemine aj tvoje drobatko ma dnes presne 4 tyzdne-Gratulujem 😵 Ale to leti,a neboj ani sa nenazdas a das si aj ty mandarinku 😉 a s robotou uvidim,ale pevne verim,ze nieco najdem 🙂
martinka dakujeme ked budem ako dojka ako pri prvom po 1,5 roku tak aj zabudnem ako chutíí 😀
caute, ja len podavam spravy, maly ma od vcerajska teploty cez 39 stupnov, vobec mu nechcela klesnut, az trosku zabaly pomohli, ale vzdy sa mu horucka vrati, teraz po podani cipku je trochu lepsie, ale noc bola strasna, ja som mala nocnu a nespala som, strasne som sa o neho bala.
Nasa dr robi az od 12, h, pojdeme tam, ja sa obavam ci to nema z sampionovej polievky, ja tapa som sa inspirovala svokrou ked mu robila hlivovu a vsetko bolo ok. 😖
No a dnes nas opustil sestrin havino, 😔 uz som si aj riadne poplakala a ked ma videl drobec plakal so mnou, musela som sa ukludnit, nech mu nestupne teplota, teraz ma 38 a nieco, dufam ze ma uz nic zle dnes neprekvapi. 😔 😔 😔
Teraz pride neter, aspon mi pomoze drzat drobca ked budem robit zabaly, zatial ahojte.
Berus, Lukimu vsetko naj k 7 mesacikom a martula tvojmu Lukimu taktiez vsetko naj k prvemu mesiaciku. 😉
ahojte
Beruska, vsetko naj Lukaskovi k 7. vymesaciu, hlavne nech ej zdravy, pekne rastie a maminu poslucha 🙂
Martinka, fuuuha, tak zelam vela stastia v hladani novej prace, nech cim skor najdes ☹
Martul ved po polroku uz mozes skusit aj tu mandarinku a gratulujem k 4 tyzdnom, zacvilu bude mat Lukask mesiac , to ale leti. Ja soms a tiez dost obmedzovala v jedeni pokial som este dojcila, a ked som citala ako ine baby laduju vsetko mozne aj nemozne, aj teraz si iste budem prve 3 mesiace davat dost velky pozor a potom pomaly skusat.
Ja prave ranajkujem krabiu pomazanku s chlebikom, mnam, teraz uprednsotnujem radsej doma urobene natierky ako kupene v obchode, pastety a podobne
klbi, verim ,ze ti je za havinkom smutno, ale jemu je teraz iste lepsie, ked sa netrapi, pamatam si ako zomrel nas psik, mal 15 rokov, tolko kolko ja, ked nas opustil 😢 , bol velmi velmi mudry, aj teraz si obcas na neho spomenim a to uz bolo v roku 1991 v novembri
k tym horuckam aj sestrina mala mala v sobotu 40-tky horucky, nesli zrazit, isli na pohotovost, davala jej potom zabaly, vraj enjaka viroza , ale ona je v spanielsku, ale aj tu moze neico byt
Čaute 🙂
Martula, berus všetko naj tým vaším chlapom 😉
Martinka, no tak my riešime opačný problém. Môj Fifo škôlku zbožňuje a každý deň, keď ho odtiaľ beriem mi reve jak o život...Všetci sa tam vždy ohromne zabávajú, že my to máme nejak naopak a to som ho brávala o 15.00, teraz som to predĺžila na 16.00 a on aj tak má problém, že sa nestihod dosť pohrať 😝 Takže tak....a neboj každý drobec si časom zvykne, veď tam bude mať kámošov a sám zistí, že mu tam je dobre 😉
Klbi, no tak držím palce nech sa z toho malý čo najrýchlejšie dostane. Ono sa teraz začalo oteplovať a zasa sa zrejme aj vyrútia všetky tie bacily, čo boli doteraz niekde zamrznuté... 😝
A neviem či to môže byť z tej hríbovej polievky, síce hríby sa majú dávať až od troch rokov, ale ja som tiež dávala skôr a nič sa nedialo. No každý organizmus je iný, tak to doktorke pre istotu povedz....
A toho hava mi je ľúto 😔
Bys to ty ešte aj ocina vyprevádzaš? No mňa by teda z postele nedostal.....On vstáva o 5.00 a ja som neny taká aktivistka, aby som mu nebodaj kafe varila.... 😝
A tak ty trestuješ? A čo keď si zhrešila, raz za čas si môžeš dopriať, ozaj a jak si na tom chudneš?
Mne teraz Jakubko hajá....a dúfam , že trochen aj potiahne, lebo mi je nejak divno....tak nejak od žalúdka, ale nie že by ma bolel, ale tak no ani to neviem opísať....
Atano išiel s Fifom na logopédiu, tí sa zachvíľu dotrepú a Stano má poobednú, takže som celý deň v podstate sama s deckami ☹
klbiiii, ozaj ty si mu davala hribovku? boze moj,to ma moja pediatricka upozornovala,ze urcite az po 3. rokoch a ak by zvracal, tak budu robit asi vyplach zaludka,ze detom do 3 rokov sa to robi ak maju po hriboch problemy aj po sampinonoch
Zuzi čo sa týka toho obmedzovania pri kojení, ja som si dávala taký vačší pozor asi do troch mesiacov a potom som v pohode papala skoro všetko. Od pol roka som začala aj strukovinu a kapustu a v pohode. Doktorka mi povedala, že keď pôjdem do extrému a budem jesť len niiečo, tak si malého bruško na to zvykne a potom bude mať problémy pokaždé, keď budem chcieť zjesť niečo nové. Tak mi radila všetko po troške a išlo to. 😉 Kojiť som ho prestala ako ročného a v pohode...
No a jasné radšej si rob nátierky doma to máš istotu čo v tom je a chytiť teraz nejakú salmonelu by nebolo dobré ani pre teba ani pre drobátko 😉
marianca ja som po polroku zacala strukovinami, aj kel a podobne, ale s mierou, tak ale ked tu tak citam niektore baby v pohode jedia od narodenia vsetko 😨 , strukoviny, kel, hocico, niekotre deti nemaju vobec problemy a ine maju , ale ja pre istotu tie 3 mesiace si budem davat pozor
No zuzi tak od narodenia by som to asi neriskovala. To mi príde také divné....A jasné, že niektoré deti bolí bruško a iné nie, ale pri každom zaplakaní by som si vyčítal, čo keď je to z toho čo som zjedla....Takže tak 😉
marianca ved aj ja 🙂
ja mam taku dost prisnu pediatricku na toto, mna varovala aj pred smotanou, hribami, cokolada, uhorky atd... proste velmi vela veci
martul - ako pisemarianca,tiez som zacala okolo 4 mesiaca kojenia pomaly jest vsetko 😉 1 a 1/5 by som teda bez manadrinky nevydrzala 😀 ja ich jem na kila 😀 😀 😉
zuzi - tiez som zacal doma robit pomazanky a naucila som na ne aj drobca 😵 a co sa tyka roboty,nastastie budem z uradu dostavat pol roka podporu,ale i tak dufam,ze tolko hladat nebudem 😉
marianca - no tak my sme ten pripad,ze skolku nemusime,ale akceptujeme 😀 😅 on reval zato,ze som ho budila,ze on chce spat.Ivo ho bol zaniest,a vravel,ze do triedy siel bez placu,zobral si pyzamko a povedal mu nech ho tem nezabudne,ze nech sa prenho vrati 😅 A mozes sa tesit ze Filipkovi sa tak paci 😵
klbi - podla mna to nema zo sampionov 😒 Vcera akurat kamoska pisala na FB,ze maly ma od rana teplotu a este jej aj zvracia,nieje neaka viroza zasa?Uz som to pocula asi 2-3 co im deti chytili teploty a neskor zacali vracat 😒 Hlavne nech vela pije a rychlo ho to prejde drobceka 🙂
no idem dalej upratovat,ostala mi len kuchyna a ozehlit a potom hor sa na ucenie.
martinka, verim,ze si coskoro najdes pracu
ahojte zabulky ,
klbka,jaaj co to ciitam.. 😔 viem co je to lutost za hafanom,mne jeden zdrhol po tom,co som odisla do rakuska na pol roka a on chudak ma hadam siel hladat,raz mame vybehol,on sa zvykol vyvencit,pobehat a vratiti sa,no raz sa nevratil.. ☹
a raz to bolo v lete na prazdninach v Tn som dostala na moje narodky male steniatko,boli sme sa kupat pri Vahu,taki chlapci ho predavali za sto korun hadam,aby mali na pifko,tak mama mi ho kupila a ked som prisla na deku,tak som skakala od radosti..
lenze potom tu v nr,kedze nemame plot,niekam nam odbehol,alebo ho niekto vzal,jaajha,to som sa ho nahladala,po celom Zobori sme lietali a hladali ho..velmi mi ho bolo luto..
a tertieho Daria som si vzala tiez ako stena,lenze nakoniec siel na adopciu do rakuska,vzal si ho postarsi par do zahrady.. 😒 snad je mu tam dobre.. 😉
noo,tak mi sme si uz navarili polievocku,malej dam papat,potom pojde do hajan a mozno poobede ak nebude liat tak pojdeme s kocikom kacky krmit 🙂
a co sa tyka toho dojcenia,jaajha to si pamatam ako mi zacala mojaoblubena melonova sezona akurat,ked sa mala narodila.. 😝 tak som si dala melonik ved snad malej neuskodi,to mala nieco cez mesiac a mala sa mi pototoooo,ako lefa.. 😀 😀 😀 potom mi doki vravela,ze potroske mozem,a tak aj s ostatnym postupne,hlavne mi chutili mliecne polievky a mlieka som mala habadej a aj tie strukoviny som postupne pridavala,potom sme preventivne cvickali s nozkami a pukaliiiii 😀 jaajha pekna spomienka,na krasne zaciatky.. 😉 no musim malej pustit dirty dance,fici na Bilovi Medleyovi,The time of my life😀 z zaverecna pesnicka.. 😉 zatial papa
ahojte
my sme boli v maxe. Chcela som ísť do toho kútika, ale už ho asi zrušili, lebo som si všimla, že tam otvorili nejaký bejbybar a tam sa teda asi detúrence majú zahrat. Tak sme boli chvílu v guličkách a šli sme domkov. 🙂
maťka...takže si bez práce? No a kde si mala ísť robiť? 😨 A malý už s plačom do škôlky? No tak ste ho nemali budiť 😀A na koľkú hodinu šiel?
klba...som zvedavá, čo ti povie dr., že čo vlastne malému je. 😒 Ja sa bojím dávať krpcovi akékoľvek hríby...dokonca mu ani kyslú kapustu nedávam, lebo sa bojím, že ho bude bolieť bruško 😅
martula...ja mám zase mandarinok po krk. Radšej už vyjedám zeleninu 😀 A ty musíš vydržať...nič iné ti neostáva 😅
marianca...no ja by som si tiež rada pospinkala a neodprevádzala muža do práce, ale ked matúš je ranostaj, tak čo narobím? 🙂
a chudnutie? No schudla som 5kg a teraz sa to zastavilo a ani za svet to nejde dole 😠 Však bodaj by aj šlo, ked žeriem štrudle 😀
bys, ze strudla,mnam 😝 ja by som si dala,my mame este babovku a obchadzam ju zatial odhodlane,ale hadam ked zhresim nebude to az take hrozne,ja este 3 kilecka dole do leta a budem fit 😉
mala uz spinka a vonku dost fuka,rozmyslam ci mae ist von,ci radsej ju nezabavim,len doma.. 😕
zajtra totiz ideme na kardio a nerada by som aby nachladla,sem tam kychne,ale ani soplik nema,ani horucku 😒
kdo vie ako jajka ci sa Markovi uz polepsilo,alebo sli k doki.. 😕
sasi...a ty načo chudneš? Ved ty si chudá a vysoká... 🙂
a aj ja rozmýšľam, či pôjdem s krpcom von. On má ešte stále sople a aj kašle, ale mne bude problém ho udržať dnu 😒 Ale ak vykukne slniečko, tak pôjdeme na takú hodinku 🙂
AAAle poporodne svalstvo treba trosku spevnit..hehe 🙂
nejak vyzyvujeem,uvidim, co kafe urobi so mnou,ked nic,pojdem si k malej troska lazkat.. 😀
http://www.bonprixsecure.com/uk/Dress-1810630-b...
baby tieto topiky su nadherne,hmm?
http://www.bonprixsecure.com/uk/Dress-leggings-...
a toto cervene s bodkami..jaaj 🙂
bys - do Trnavy do basy,do kanclu.Ale pani co mala ist do dochodku si to este rozmyslela,ze este potiahne 😒 Co uz,ja som sa tesila,ze konecne vypadnem,ale zase mozno sa mi podari nasjt nieco tu v NR.A maleho sme budili o 6:30 a to ma on este polnoc 😎 To nie ako tvoj Matusko 😉 Ale uz v skolke bolo dobre,len to vstavanie mu vadilo,takze som rada,ze ked siel do triedy tak neprotestoval,i ked by mu to nepohlo 😀 😉
sasul - z coho chudnes???? 😕 😕 😕 a tie veciciky su krasne,pre dievcatka su tie farby take pekne pestre,zatial co pre chlapcov e-e 😒 a drzim zajtra palce,aby vsetko na kardio dobre dopadlo,idete do BA? 😕
Matka pockaj poslem ti nieco.. 🙂
a ja len schudnut 3 kilecka a potom spevnit ostatok potrebujem.. 😉
http://www.bonprixsecure.com/uk/Dress-leggings-...
este na toto som namotkana,je to to super cena a prekrasne oblecko..len neviem ako to objednat,vsetko v angline a neviem ked su dva rozne kusy pod jednym kodom aby mi poslai to puntickove nie tmavohnede,to jest 1. link,neva poviem segre nech mi to objedna..hehe 🙂
http://www.bonprixsecure.com/uk/imageZoom.htm?i...
Matka=bys,nooo? ze jaky fesi by boli ti vasi?? 😝
http://www.bonprixsecure.com/uk/imageZoom.htm?i...
este nieco pestre,aby nebola Matka diskriminovana.. 😉
ahojte lasky 😀
no my sme vsetci 3 boli u doktora 😒 Michal je na PN,ja mam nadchu a mala je nachladnuta ale jej mam len davat stodal sirup a coryzaliu a ked sa to nahodou do piatku zhorsi,tak mam s nou ist na kontrolu 😉 ale celu noc strasne kaslala a ja som skoro nic nenaspala 😒
teraz varim SILNY SLEPACI vyvar,lebo mame chut nan 🙂
mala pojde spinkat a potom si vas precitam 😉
MARTULKA malemu anjelikovi prajem k 4 tyzdnom vela lasky,stastia a zdravia 😵 😵 a daj mu veliku bočinku 😵
a u doktorky som stretla OLUSHU aj s malou princeznickou tam bola..malinka je chorucka ale je podarena 😵 pekna po maminke 🙂

dobré ránečko 😵
my už hore od 6h. Ocina sme vyprevadili...ja som sa ospršila aj hlávku umyla a môžem oddychovať. Dnes nič nevarím, lebo sme včera zhrešili makovou štrúdlou, tak máme 2dnový ovocný trest 😀
helka...no bodaj by nebola na druhej strane, ked včera bola nedela a vonku krááásne 😵 😵
berus...aj ja sa pripájam. Všetko naj k 7mesiačikom 😵