icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

jajka968
22. feb 2010

ahojte,

my sme mali doobedie po doktoroch, najprv naša detská, lebo olča je chorá, má zápal priedušiek ☹ , aj marka vyšetrila, ten je oki, potom sme šli na chirurgiu, kvôli tomu cenťáku, lebo ešte ho nevykakal a stále ho preháňa. aj na rtg sme boli, no doki ho tam nevidel, ale som si istá, že ho nevykakal, veď kontrolujem každú plienku, tak neviem a preháňanie môže byť z toho, že bol cent špinavý a telíčko sa bráni, ak to neprestane máme prísť zase, no som zvedavá ako bude 😒

ok, idem vás dočítať 🙂

helenkasabinka
22. feb 2010

klbka a havinka mi je luto ☹ 😢 a malinky nech je velmi rychlo v poriadku 🙂

jajka a si si ista,ze Marko spapal ten centak? 😕

helenkasabinka
22. feb 2010

juj a zabudla som,ze u doktorky dnes bolo podla listkov 30 deticiek a kazde druhe trpelo hnackami a horuckami,takze je brutal viroza vraj v Nitre 😅

jajka968
22. feb 2010

aj u našej doki milion ľudí, už bola totál kapút, vravela, že od 7-nej už 50 detí vyšetrili, všetko samé choroby 😒

heli, áno ôebo najprv sa ním dusil a potom ho prehltol, no uvidíme, ak nič, pôjdem ešte na sono

klbi, to mi je ľúto havka 😔 a šimi to isto nie z hríbov má teplotku neboj, je veľa detičiek chorých, isto ho niečo zmohlo ☹

martinka, neboj, robotka bude 🙂

sašul, čo si to bonzla na mariancu, kedy bola v nr, háááá, že sa ani neprizná 😅

marianca
22. feb 2010

Jaji, bola som v sobotu v mlynoch, ale to sme mali so Stanom taký romantikoš deň bez detí, tie sme odovzdali po babičkách a my sme si trochen vyrazili. Boli sme aj v Nr a aj v Ba. Ale ja sa určite ozvem keď tak normálne pôjdem. To len teraz sme strašne dávno nikde neboli samy bez krpcov a potrebovali sme obidvaja vypadnúť a pokecať. Z domu sme odišli o 9.00 a vrátili sme sa o 19.00 večer. Takže tak.
No jaji a čo sa týka malého, teraz môžeš čakať čo bude. A taktiež si myslím, že to by si neprehliadla, veď keď kontroluješ každú plienku pochybujem... 😨
Bože a zas samé choroby, trocha sa oteplí a je to v prdelke..... 😖

sasulec
22. feb 2010

teda vy ste ale zandarky,clovek hodi bajockom na inu stranku a uz vas neviem docitat?
jajka bola tu tusim v sobotu? 😉
a este som chcela napisat uz druhy den sa mi mala pekne zobudi na kakanie aj cikanie aj teraz sa zobudila a hned sa vypytala a vykakala sa do nocnika.. 🙂

marianca
22. feb 2010

Sasul tak nehádž bajočkom inam , ha 😉 😀
A aby si vedela sasul si bonzák 😝 😀 ja sa ti kľudne natrepem aj domov a dovlečem ti aj Stana a ty budeš ešte plakať, lebo on je salám, on si vypýta jesť, piť, on je taká zaujímavá návšteva. 😀
A bambulka je šikulka 🙂

marianca
22. feb 2010

Dnes som mala chuť na niečo dobré, tak som vyhnala Stana do obchodu a doniesol mi margotku a kinder bueno.
To len tak aby ste mi závideli 😀 😀 😀 😀

sasulec
22. feb 2010

hehe nevadi Marianca,kludne dojdite,ved na take som ja uz zvyknutaa..moj svagrik sa hned medzi dverami pyta, ze co som dobre varila a to dojdu z domu,hehe 😝 😀
jaaj baby nestraste s virozami,no asi teraz budeme len po chvilkach von chodit,ziadne centra,lebo nechceme byt choreee.. ☹
a zajtra to vysetrenie 😖 a polygon ,,papuky,, treba nove,co nam nebudu palceky tlacit a supito presto domkov .. 😉

helenkasabinka
22. feb 2010

jajka aha,no ja verim,ze to vykaka 🙂

zuzana76
22. feb 2010

ahojte

chorusikom skore uzdravenie, ach jaj, teraz to bude sama viroza a choroba, elbo mrazy polavili, taketo pocasie je najhorsie , teda pre virusy najlepsie, lebo sa lahko siria

heli, slepaci vyvar ja mozem za kazdych okolnosti

zajtra sa ja chystam na rajcinovu polievku so syrom a cevabcici so zemiakmi a cibulkou

helenkasabinka
22. feb 2010

jaj a hlavu mi ide roztrhat,mala ked zaspinka,tak ja sa vyvalim na gauc a zakryjem dekou a budem oddychovat pri telke a Michal mi bude sa hrat s vlasmi 🙂 🙂

helenkasabinka
22. feb 2010

zuzi aj ja mam velmi rada slepaci vyvar a taky fakt statocny vyvar 🙂

sasulec
22. feb 2010

slepaci je aj dobry pri chorobe..isto vas na nohy postavi..😉

helenkasabinka
22. feb 2010

sasul ved aj kvoli ho varim 🙂

martinka1704
22. feb 2010

napisem clanok jak hovado a vyhodi ma to 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

sasulec
22. feb 2010

tak to naseruska Matka 😒
skus napisat na fb a skopirovat 😕

martinka1704
22. feb 2010

tak este raz a v skratke

helen -prajem rychle uzdravenie 🙂

jajka - so zapalom priedusiek sa roztrhlo asi vrece.U nas sme to mali najprv maly a teraz ja.Aj vam prajem rychle uzdravenie a neboj urcite si ten centak neprehliadla 🙂

sasul - kraaaaaaaaaaasne vecicky 😵 😵 😵 😵 😵 A Saska si sikula 😵 😉

martinka1704
22. feb 2010

podarilo sa 😵 😵 😵 😵 😵

sasulec
22. feb 2010

ze Matka? A aj chlapcenske su tam pekne.. 😉

martinka1704
22. feb 2010

pozrela som si to,len som to preletela,ale vecicky tam maju naozaj krasne,par kuskov je aj v slovenskom bonprixe,ale oni maju omnoho viac krajsich veci

sasulec
22. feb 2010

a z tie ceny,hmm asi malej objdnam..idem kuk co je v slovenskom boprixe,myslim,ze tam som videla to co som vybrala malej.. 😕

blazka24
22. feb 2010

ahojte babule, idem vás prečítať asi od začiatku, veď nestíham a mama mi vláči malého na rukách tak supiš - doma ma trhne 😠

blazka24
22. feb 2010

berus Lukinkovi všetko naj, naj, naj k 7. mesiačkom - to ste už velikánsky dospeláci 😀

marti neboj prácu si nájdeš......

sasul a ty čo z očných viečok chceš zhodiť kožu či čo? jaké chudnutie, to ja keď ten svoj kufor chcem dať dole tak o tom potom ale ty? môžeš robiť reklamu na čiarkový kod na potraviny 😒

skoré uzdravenie prajeme choručkým........

idem lebo dedko s babkou malého zase tak obtuľujú až reve 😕

zuzana76
22. feb 2010

sasul, si ma navnadila s tym bonprixom, amlemu som chcela nejake gate na jar objednat a nejde mi registrovat sa, ja nechapem

zuzana76
22. feb 2010

ozaj a maleho som aj merala a ma 100 cm, teda uz meter, to ale rychlo rastu tie deti, ked sa narodil mal 50 cm 😀 , ale nech len rastie

zuzana76
22. feb 2010

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7785608

co vravite na tuto vanicku, pisu ze rozmery 66x27 cm, sak to je strasne male, inak vanicka sa mi velmi paci, asi ta tyrkysova, no ale tie rozmery ma rozculuju

sasulec
22. feb 2010

Zuzi to co je aukcia,ze cena 1euro??? Teda ja moc nedrazim a teda sa v tomto moc nevyznam,ale inak si to neviem vysvetlit.. 😕
idem kuk,ten bonprix som chcela sk stranku a nacitava to jak oneeeeee dlllllho.. 😝

helenkasabinka
22. feb 2010

zuzi nadherne vanicky a fakt je to malicke 😕

helenkasabinka
22. feb 2010

ja uz papam polievocku-mnamky 🙂