icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

blazka24
13. máj 2010

jajka tak veľa šťastia, vidím že sa hovorí že pes se.ie len na veľkú kopu, ale u vás toho bolo už asi dosť 😕

sasulec
13. máj 2010

blazka lunik IX? trt nestaci,ze dostavaju byty? to radsej pojdem do domova,tisicraz sa mi to vrati 😵

blazka24
13. máj 2010

sasul ja sa snažím darovať tescácke plienky čo sme dostali a nerobia nám na riťušu dobre a nemôžem nájsť ani jedno centrum pre slobodné matky - prisahám že ich šlahnem prvej neopálenej černoške na ulici 😖

beruska113
13. máj 2010

Blazka, uz si tu? A mna panelak cakam. idem vas este sup sup precitat.
Ja som dnes vyfasovala 4 druhy liekov, jedny mi museli z BA objednat, tak sand zajtra pridu. Kaslem jak tuberak, ale citim sa OK.
Luki ma od utorka horucky ode 38 do 39 a vic v noci, doktorka nam kazala zajtra prist, ak to neprejde, tak ideme zas. Som zvedava, co povie.

dupinka
13. máj 2010

Blažka, náš Adamko je tiež typ dieťaťa, ktoré treba stále odniekiaľ odnášať, vždy chce všetko vidieť,... a zdvíham ho veeeľmi často. Už mám zápal šľachy na pravom zápästí, ráno nemôžem pohnúť palcom, cez deň sa to ako tak dá dokopy. 😖 Ale keď ma v takej chvíli na rukách obíjme, tak to kašľať na bolesť. 🙂

A čo sa týka darovania vecí, tak skús ponúknuť do bazáru.

sasulec
13. máj 2010

Berus nos radsej rusko,hlavne vela vetraj nech nemate bacily doma to radili aj mne v nemocke,aj ked sa citis dobre,pre maleho mozes byt bacilonosic,kt. to prenese na neho a u neho chorobka vypukne,tod slova mojej doki, teda nekdajsej mojej teraz uz malej detska doki 😅

sasulec
13. máj 2010

Blazka mozme ist spolu do detskeho domova dat im to..hm? tu na chrenovej,hmm?

blazka24
13. máj 2010

dupi chcem len tie plienky darovať a to natiahnutie šľachy, to som mala už dávno, horšie je že som musela malého položiť lebo som ho nedokázala udržať.......

sasul prepáč uspávala som malého, rada pôjdem s tebou a budem mať pokoj od toho, len to tu zavadzia 😒

blazka24
13. máj 2010

sasul aleteraz ma napadlo, oni v detskom domove majú aj takéto malé detičky? lebo tie plienky sú trojka čiže 6-9 kg 😕

sasulec
13. máj 2010

moja zial ano,rovno z porodnice tam maju ☹ 😢

blazka24
13. máj 2010

sasul tak to som nevedela fajny môžeme sa dohodnúť a pôjdem s tebou

sasulec
13. máj 2010

oki,ja zajtra vytriedim tych macov a hadam ich aj operem,posusim,tak volakedy bud tt? 😕

beruska113
13. máj 2010

Ahojteeee,
som tu zas. Sasul, aky dobry napad. Neviem, kde je ten domov, ale uz dvakrat sme v robote robili pred Vianocami zbierku a baby tam boli ak kuknut. A jedna znama tam robi. A to vas tam len tak pustia?

sasulec
13. máj 2010

idem haji papa bruu 😔

blazka24
13. máj 2010

sasul tak cez víkend idem k našim spýtam sa či nejaké veci nechcú dať a poperiem to tiež a pôjdeme jak mikuláši 😀

blazka24
13. máj 2010

berus no čo panelák skončil? u nás fičal hokej takže tak.......či nás pustia nie je podstatné, dáme to tam spýtame sa či to chcú a ked nie necháme pre cigošov 😀

beruska113
13. máj 2010

Blazka,
tak to Risko mojho coskoro predbehne s vahou. My sme uz hadam aj schudli teraz. Dnes zjedol jogurt, pol vyzivy, pol bananu, asi 5 keksov a pol kaiserky. Asi od 17 nejedol a teraz spinka ako dudok. Asi si budem daavt budik, lebo ja sa len tak nezobudim, nech kontrolujem horucku.

sasulec
13. máj 2010

Ber nie,to vezme pracovnicka,ja som si robila kurz profi mami,tak sme aj praxovali,tak som videla aj deticky 🤐

beruska113
13. máj 2010

No ja uz teraz tri krabice veci mam, ale my odkladame pre druhe.

beruska113
13. máj 2010

To co je kurz profi mami?

blazka24
13. máj 2010

tak ten kurz zaujíma aj mňa........

beruš ja spím ako na ihlách, mňa zobudí aj prehadzovanie richardove..........
čo sa týka papania, máme pokazený žalúdok, stále vracia, už neviem čo mu dať aby sa to upokojilo
😖

beruska113
13. máj 2010

idem na FB Blazka.
Sasul,
cakame odpoved.
Luki vypil 90 mlieka. Vykon.

blazka24
13. máj 2010

berus už som tam.........
sasul tiež ma to zaujíma

klba
14. máj 2010

bre ranko.
drobec zacal od vcera pokasliavat a dost sopli take huste, zlte sopliky, ale len z jednej dierky 😕 , v noci sa mu zle dychalo, furt ju mal upchatu. 😒

doobeda pride mami a postrazi mi ho, dosli mi kvapky do nosa, v lekarni mi omylom predali pre dospelych a uz mam asi stvoro. 😒

pojdem aj drobcovi garderobu na leto dokupit, dovolenka sa blizi, 😉 aj plavky nam obom treba, aj tricka, topanky, este ze mami nema dnes nic surne na robote, do takehoto necasu by som s drobcom nesla a poobede sme chceli ist do hypacu, no neviem, asi to zrusime, kedze nas nejaka pliaga drapla. 🙄

inak hned zrana sa zrypal z motorky, tak fajn ze ma oskretu polovicu tvare 🙄.

blazi, risko ma peknu vahu, teda riadny macko je z neho. 🙂
a ta profi mama je kurz profesionalneho rodicovstva, sasul si to robila aby si mohla vziat domov dietatko z domova a starat sa o neho kym pre neho nenajdu adoptivnu rodinu, dietatko sa lepsie adaptuje na rodinne prostredie ked vyrasta v rodine ako ked je v domove, ved sasul to vysvetli lepsie, ja viem len z pocutia. 😉

klba
14. máj 2010

no teraz som dovolala s dr, nepotesila ma, ☹ vraj ked uz ma huste, zlte sopliky treba prist kedze ide vikend, aby nedostal horucky, da mu vraj ATB a popocuva ho, mne sa zda ze ma zase chytene priedusky. ☹

pojdeme sa vychystat, no moc sa mi teda s nim von do toho necasu nechce ale co uz. 😒

sasulec
14. máj 2010

Ahojte,vcera som sla uspat malu,bo sa zobudila,tak som uz neodpisala 😅
Pisla som vam o tom do ip su to predsa len interne informacie,kt. by ste sa mali dozvediet na kurze,je to krasna zasluzila praca ale aj tazka na psychiku, lebo starat sa o cudzie dieta.. ☹
Viem len,ze teraz je ten kurz spoplatnovany,vtedy kedze sme boli medzi prvymi este nebol.. 😅
Klaudi to je mi luto,ze ste soplikovy,snad chorobku zastavite vcas a bude dobre 😔

helenkasabinka
14. máj 2010

ahojte dnes 12:35 ofcialne nasa laska Sabínka bude mat svoje nadherne 2.narodeninky 😵

helenkasabinka
14. máj 2010

vcera vraj zomrelo babo v matkinom brusku kvoli lekarom...... ☹ v nitrianskej porodnici

dupinka
14. máj 2010

cooo?!!