Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Sabínke všetko naj.... k dnešným narodeninkám! Hlavne veľa úsmevných dní, zdravie, šťastie a lásku.... nech vám robí len a len radosť. 😵 😵 😵
😵 😵 😵 Sabínke všetulinko najsamlepšie k narodeninám,aby maminke a ockovi robila iba radosť 😵 😵 😵
dakujeme vam moc 😵
dnes Sabínke vysiel spodny ocny zubok-uz mame 17.zubkov 😵 dala mi krasny darcek 🙂
ahojte 🙂
heli Sabínke všetko naj naj naj k tým krásnym dvom rôčkom 😵 😵 😵 tak už len nejakú pol hodinku a máš to za sebou 😉 booožinku ako to strašne rýchlo uletelo, ved si pamätám ako si ešte len začala s nami písať, to ešte bola sabinka v brušku no a potom ked nám mari napísala že sabínka je už na svete 😵 😵 😵 ako sme sa tešili 😎 až ma desí ako ten čas rýchlo beží 😕
och s tým bábätkom to je strašnééé 😔 ☹ ☹ čo sa mu preboha stalo???
a ešte som zabudla pogratulovať k 17temu zubálu - tak gratulujeeem 😉
klbka joooj tak nech sa rýchlo drobec uzdraví 😒 😉
mne dnes prišla smska že mám hotový nový občiansky a môžem si preňho prísť 😅 no ale dnes sa mi zrovna nechce, tak budúci týždeň behnem, asi v utorok, to mám ráno poradňu tak skočím potom aj policajtom 😝 ešte nech mi pošlú sms že má krpec pas hotový a budem spokojná 🙂 inak ako sme tam boli s ním, tak takýýý bol tam kludný a poslušný 😝 sa bojí policajtov jak čert kríža 😀 😀 😝
a dneska mi prišiel balíček čo som Emke plienky bavlnené+ort.nohavičky objednávala, tak sa vytešujem 😎 hi hi každá takáto maličkosť ma vie straaašne potešiť 😵 a včera ráno som prala prvé dve várky mini vecičiek, do večera som ich mala suché tak som ich doobeda dnes žehlila juuuj také makkučké a vonavučké to všetko je 🙂 🙂 🙂
any dakujem veru strasne ten cas rychlo a uz o takomto case bola Sabínka 20 minut na svete 😵
ahojte baby. My sme práve prišli domov z Nových Zámkov. Celkom dobre sme to tam prežili a tak som sa bála. Aj Tánička bola zlatá, operáciu super zvládla. Dokonca si tam našla aj kamoša, tak sa mala s kým hrať. Večer popozerám, čo ste za ten čas popísali.
Heki- všetko najlepšie Sabínke k narodeninkám 🙂
Heli prepáč, že som ťa prekrstila 😀
veverca dakujem a vam som drzala palceky a som rada,ze ste to hravo zvladli,Tatianka je sikulka 😵
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4633998&i... zahlasujete?? Vďaka 😉
dupinka uz som klikla len to konci dnes o pol noci ☹
ahojte kocky. 🙂
no tak uz sme doma, maly dostal nejake ATB, aj silnejsie kvapky do nosa s chlorom, zase budeme tabletkovat, mame styri druhy liekov. 😒
Doktorka ma nepotesila, poslala ma na ORL, kedze sa mu uz od februara stale vracia kasel, vyzera to tak ze mandle budu musiet ist von. ☹
Na ORL ma objednali na 27.5. tak som zvedava ako dopadneme. 😒
Inak drobec zacal riadne soplit, dala som mu kvapky a len som odbehla do kuchyne a on sa zacal dusit, jemu vytiekol soplik az na tricko, ale teda riadne vela, 😕 uplne hlieny z neho isli aj z nosa a ust, to som teda este nevidela a to som mu par minut pred tym odsavala nos. 😒
Bola som si aj nejake veci pokupit, mami bola s drobcom, vela som toho nepokupila, lebo za lieky som dala 17 € 🙄, to mi behlo do rozpoctu, 😝 ale aspon som si kupila policku do kupelne, malemu balik ponoziek, tricko, teplaky a podprdu, aj plavky som zohnala a malemu topanky na leto, este mu kupim jedny kozene co mam vyhliadnute v Daichmane, len mi chybalo 1 € 😅 a to som si fandila ze fasa 70 € mi staci. 😅
este ideme vecer do hypacu, tak nakup pokracuje 😉, teda ak maly nebude mat teplotu, lebo zatial odolava, ma len okolo 37 st a nechcem ho nechat doma choreho, co ak by sa mu to zhorsilo a my budeme prec. 😒
Heli Sabinke VSETKO NAJ k krasnym 2. narodeninkam 😵 😵 😵 , nech ti rastie do krasy a robi vam nadalej radost. 🙂
a gratulka k zubku, 🙂 uz ste nas predbehli, my mame stale 16-nast. 😉
vaver, tanicka je sikulka, hrdinsky to zvladla, velmi som na vas myslela a som rada ze uz je to za vami. 🙂
a jej ake mandle vyberali a ako to prebiehalo a ako dlho tam lezala, daj mi prosim vediet, mozno to caka aj nas. 😒
any, ked pojdes pre ten pas kludne mozme dat dohodko a stavis sa s alexom u nas, drobci sa pohraju, teda ak budeme zdravi. 😉
a to ti verim ze ta tie krasne male vecicky tesia, 😵 to je na tom tehu to naj, ked uz sa finis blizi
a to babatko... no strasne 😢, co sa preboha stalo? 😔
Veve mala je zlata,aka usmievava,vobec nieje na nej vidno,ze je po operacii,kiez by sa aj moja tak vycierala,chi chi 😅
Heli este raz vsetko naj naj naj Sabinocke,nech je len zdrava a stastna a spokojna,Sasi posiela cuc 😲
dakujeme za gratulacie a Sabínka posiela pusinky 😉
klbka no teraz som jej pozerala zasa zubky a uz sa jej prerezava aj 18.zubok a to tiez spodny ocny...ma na nom uz taku akoby dierku v dasienku 🙂 tak ratam ze do dvoch dni jej ho bude uz aj vidiet -teda ta malinka spicka z ocneho.....
inak tie ocne riadne pomaly rastu 😅 ved kym vyjde uplne cely von trva snad aj 2 mesiace ak nie aj viac 😕 ja som uz pocula o tom,ze tie strasne pomaly rastu ale nechcelo sa mi to nejak verit ale uz verim 😅
heli, to je super, my zatial ani tuk 😅 , nam chybaju posledne styri stolicky a budeme komleptna 20-tka. 😉
ahojte hviezdy 😵 konečne je piatok, už som nešťastná zo školy ☹ ako sa máte? 🙂
heli....Sabínke prajem všetko najlepšie k narodeninkám 😵
vever....malinká je na fotkách podarená, super to zvládla 😵
jajka...potom čakám info ako dopadlo prijímanie 😵 aj my budeme naraz sláviť 😉 Gabko a Matúško majú naraz s Olkou 🙂 a držíme palce bambulke Sárinke 😒 😨
inak všetkým chorým prajem skoré uzdravenie, je Vás veľa 😒
kočky budúci tt mám voľnejší čo tak dať stretko? 😉
ahojte baby, tak sa cca po týždni ozývam, nie je to síce bohvie čo, ale čo narobíme, ani sa bohvie ako necítim dobre, taký blbý pocit mám zo všetkého, momentálne sme u svokry, takže k netu sa moc nedostávam, no uvidíme čo bude časom,
a malá, asi sa jej tlačia vrchné zúbky, inak je zdravá,
heli....Sabínke prajem všetko najlepšie k narodeninkám 🙂
tak to máme isté: tatik nám v júli odchádza na misiu 😒
Heli: krááááásneeeee 😵 😵 😵 😵
dupinka dakujem moja 😵
Heli, pekne ste sfúkavali 🙂
veverca dakujem 😵
ahojte
heli, aj ja prajem Sabinke vsetko najlepsie k 2. narodeninam, teda to ubehlo, si pamatam, ked si bola este tehula a mala ma uz 2 roky, krasne sfuka sviecky a ukazuje 2 rociky
dupinka, tak to mi je luto, ze odchadza muz na misiu ☹
vsetkym chorusikom prajem skore uzdravenie
veve - mala to teda super zvladla, tak uz mate za tym 🙂 , mozes si vydychnut , iste ti spadol kamen zo srdca, hadam uz bude dobre, ked mandle nebudu sarapatit
klbi o prachoch ani nevrav, ja som tiez teda tento tyzden pominala 🤐 , prisli mi 3 objednane baliky - pyzama, kozmetika a podprda, plus som nakupila zase co to Samkovi a stale mi daco chyba, uz sa tesim, ze od juna nastupujem na matersku, tak v juli mi hadam pride vacsia suma na ucet 😀
zuzanka dakujem moja a ona rada povie a ukaze kolko ma rocikov -hned povie,ze dva a ukaze 😵
no na zajtra mame az 16 ludi pozvanych budeme kuracie prsia grilovat,tie su uz v paci ,aj oblozenu misu budem robit a aj alkohol sa bude podavat a cipsy a torta,snad to staci 😅 😀
Heli, tak nech vám počasie praje zajtra, keď chcete grilovať

dupinka veru ☹